Ben kullanıyorum D&P marka dolumlar orijinalinden ayırt edilemiyor. Birebir aynı diyebilirim. 300 400 TL ödemek bana saçma geliyor. Çanta kıyafet olsa verilir ama parfüm sonuçta. Dolum zararlıdır diyeceksiniz ama dolum parfumunde kalitelisi var. Ayrıca orijinalleri de zararlı sonuçta.
Bence deneyin 😊😊 iki gün önce sıktım saçım hala parfüm kokuyor
Saça parfūm mū sıkıyorsun gız sen? orjinal olmayan ūrūn almam ben, zararı var cilde. Kokunun kalıcı olması orjinal olmayan ūrūnūn kaliteli olduğu anlamına gelmez.
Avon lideri (temsilci degil) tanıdığım bile avon asla kullanmıyor ve önermiyor. Zaten kalıcı da değil güzel kokuları var sanırım bir kısmı DP de var artık. Daha iyi yapmışlardır kesin varsa 😃
hangi parfümün doldurması senin kullandığın? ve numarası ne?
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Envai çeşit var bende numara yok aklımda isimler var bir kaç Hugo boss orange Alien Paul smith Wictor rolf flower bump Calvin klein Lacos choclate Hipnotic pouchen Hipnose ...
Pembe olanı biliyorum güzel ama kalmıyor bide demode oldu . Ço sviorsan da dp ye sor bunlar var mi diye. Avondaki bazı kokuların dolumu var belki vardır
Eğer dp dolum yapmislarsa kalıcıdır. Eğer yoksa da bak envai çeşit koku var zaten illaki birini seversin. Koluna sık hemen koklayinca ağır oluyor sonra mükemmel oluyor. Ve diğer dolumalar zararlı ve kalıcı olsun diye acayip alkol koyuolar bir süre sonra alkol acı acı kokuyor ucuz olanlar var Ya 5 tl 3 gün kalıcı parfüm eyfel mi ne markası Ama dp 20 tl falan boyutlara göre değişiyor ve kokular fevkalade
Bir ara kullanıyor dum ama bizimkiler avondan toptan fiyatına getiriyorlar artik
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Avon lideri (temsilci degil) tanıdığım bile avon asla kullanmıyor ve önermiyor. Zaten kalıcı da değil güzel kokuları var sanırım bir kısmı DP de var artık. Daha iyi yapmışlardır kesin varsa
En İyi Cevaplar