Çoğu şey vardı eksikliğini hissetmedim hiçbir şeyin. Sadece aynı yaşta kızı olan aile dostumuzun görüştüğümüz zamanlarda kızını öpe koklaya sevmesi çok yabani gelirdi bana. Bu kızın niye şımarık olduğunu şimdi anladım anası bunu böyle büyütüyor demek ki diye düşünmüştüm. Haset etmiştim belki de içten içe. Çünkü bizim evde sevgi, sözcüklerle ya da sarılmalar öpmelerle gösterilmezdi. İyi bir yaşam sunmakla, çok istediğin bir şeyin sürpriz bir şekilde alınmasıyla falan gösterilirdi. Tek eksiğimiz buymuş işte biraz sarılma ve biraz gönül okşayan söz.
Huzur yoktu. Oyuncak, kıyafet, televizyon, eşyalar, bisiklet, arkadaş, komşuluk her şey vardı ama huzur yoktu. Babam her seferinde söz verirdi “ sizi parka götüreceğim “ diye ama sözünü asla tutmadı. Ben parka gittiğimizi hiç hatırlamam çünkü alkolde yüzen bir baba ve gece boyu bekleyen , sonrasında sinirini bizden çıkaran bir anne vardı. Aralarında yaptıkları tartışmalara şahit olan ve korku içinde geçen günlerden başka bir şey hatırlamıyorum. Bu kadar sıkıntı çekmiş bir insanken bu sitede bana bir daha yan gözle bakan, zarar vermeye çalışan, aklının ucundan bunu geçiren olursa dünyayı onlara zehir ederim. Serdar efendi ve arkadaşları, öyle şeyler yaparım ki size dünyanız cehenneme döner. Benimle uğraşmaktan vazgeçin
Beni tek ve hiçbir şeyden habersiz sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Tüm Türkiye ye reklam olursunuz ve dahası var. Etrafımda, çevremde yanımda yöremde birinizi görürsem, hesaplarıma kadar o sahte hesapları açanların dünyaları zehir olmaya başlayacak hiç kuşkunuz olmasın, birinizin benimle uğraştığına bir kez olsun tanık olursam, inanın bu sefer durum çok farklı olacak. Zaten yakında bunları da yapamayacak hale geleceksiniz. Çok açığınız var a dostlar
Serdar efendi sende arkadaşının masrafları için kendini hazırla, sıra sana da gelecek çünkü. Önce ona yaptırdığın haltın cezasını ödersin, sonrasında kendi yaptıklarının… Para biriktirsen iyi edersin, ya da dur sen zaten zenginsin biraz mal varlığında azalma olacak ama olsun, bu da senin cezan. Umarım bu cezayla yırtarsın, aklını başına toplamaya niyetin yok senin. Kaşınma
Sahtelik yoktu. Maddi durumumuz çok iyi değildi ama zengindik. Kalbimizde, aklımızda yetiştirilme şeklimiz sayesinde her geçen gün zenginleşti. Fakir insanlar şöyledir böyledir, zenginler şöyledir böyledir lafını hiçbir zaman ailemden duymadım. Herkese maddi durumu, dili, dini, ırkı ne olursa olsun insan muamelesi yaptık.
Onlar sayesinde çok projem var kafamda tasarladığım. Hani her köşe başında çıkan 'parayla mutluluk olur mu' soruları var ya. Ben hep o soruları yaşadım. Param olmasa da mutluluğum hep oldu. Çünkü hayallerim ve sevdiklerim yanımdaydı ๑
Huzur hiç yoktu ya sürekli kavga gürültü sürekli dert sıkıntı bağırış Çağırış hiçbir zaman var ya şöyle sessiz huzurlu bir gün hatırlamıyorum ben çok nadir ya beş kere oldu ya on kere daha fazla değil onun dışında her gün bir kavga gürültü vardı huzur yoktu mutluluk yoktu böyle bir yerde büyümeye çalıştık işte
Hiç bişey yoktu desem doğrudur.. halı yatak yorgan.. piknik tüpü bi kaç tencere tabak bardak kaşık .. bunların dışında bişey yoktu desem yalan olmaz.. bu fotodakiler ben ve kardeşlerim.. kahvaltıda sadece peynir ve zeytin var
valla hepsi tas tamam vardı. ailecek monopoly bile oynardık. tüm aile oyunlarından oynadık. yani kısaca huzur, mutluluk, eğlence, sevgi, arkadaşlık hiç bir şeyden mahrum kalmadım. bilmiyorum belki kalabalık bir aile olduğumuz içindir.
Çok şükür her şey vardı, yalnız tek birşeyin olmasını istedim. Babamın oğlum senide seviyorum demesini çok istedim, bir kerecik babamın beni sevdiğini dile getirmesini. Benim babam sert biridir, yılışıklığı da hiç sevmez. Ama ben evladıyım ya bir kere olsun insan seviyorum oğlum der... öyle işte
Şu an bol olan şeyler yoktu (teknoloji, oyuncak, doğal gaz konforu) Şu an kıt olan her şey vardı (komşuluk, sokak muhabbeti ve oyunları, organik ve doğal gıdalar, sevgi ve samimiyet)