Kişilik & Karakter Küçükken size ne lakap takılırdı? Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Küçükken bana taktıkları lakap "Fen Bilgisi Canavarıydı". Size ne lakap takılırdı? :D Küçükken size ne lakap takılırdı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Lakabım yok 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Tekerleme gibi bişey yapmışlardı bana, helikopter ve uçan hayvanları falan seviyorum diye😅"Uçarım kucak kucak " diyorlardı 😕 1 0 Yorumla
Quafly Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 752 cevap paylaştı. 🙄 azcık bi parçacık yaramaz bi kiz çocuğu olduğumdan "tazi" derdi kimisi.. ki ne münasebet melaike gibiydim oysaki.. 2 1 Yorumla Traianus +1 yıl :D Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kantinci güzeliydi babam okuduğum okulda kantinciydi ondan 2 3 Yorumla Traianus +1 yıl :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel olduğumuda eklemeyi unutmuşum Yorumla tradermathh +1 yıl Şimdi ne güzelisğn Yorumla
-Gnossiennes Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocukken benim deli olduğumu düşünürlerdi. Bu yüzden hep 'deli deli' diyerek peşimde dolaşırlardı. 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sivilceli falan derlerdi 1 0 Yorumla
aslanbabaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Balık (ismim) derlermiş 2 2 Yorumla Traianus +1 yıl :D Yorumla aslanbabaa +1 yıl Sebebide çekik gözlü ve parlak olmammış ne alakaysa bende anlamadım zkcks Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Nedendir niyedir anlamı nedir bilmem ama pulto 1 0 Yorumla
Hatunsorruyor Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 76% +1 yıl Süslü kokoş 1 1 Yorumla Traianus +1 yıl 😀 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Kıvırcık 🤣🤣🤣 1 2 Yorumla Traianus +1 yıl :D Yorumla Besara +1 yıl Saçlarımdan dolayı 🙈🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Lakabım yok
Tekerleme gibi bişey yapmışlardı bana, helikopter ve uçan hayvanları falan seviyorum diye😅
"Uçarım kucak kucak " diyorlardı 😕
🙄 azcık bi parçacık yaramaz bi kiz çocuğu olduğumdan "tazi" derdi kimisi.. ki ne münasebet melaike gibiydim oysaki..
:D
Kantinci güzeliydi babam okuduğum okulda kantinciydi ondan
Güzel olduğumuda eklemeyi unutmuşum
Şimdi ne güzelisğn
Çocukken benim deli olduğumu düşünürlerdi. Bu yüzden hep 'deli deli' diyerek peşimde dolaşırlardı.
Sivilceli falan derlerdi
Balık (ismim) derlermiş
Sebebide çekik gözlü ve parlak olmammış ne alakaysa bende anlamadım zkcks
Nedendir niyedir anlamı nedir bilmem ama pulto
Süslü kokoş
😀
Kıvırcık 🤣🤣🤣
Saçlarımdan dolayı 🙈🤣
Kara fatma