ayyyy yerim bu aysavascisi kizi cok seviyordum aysavascisini kucukken o kizilgul atan abimizile ay savascisini hep birlikte kavusmalarini hayal ederim cok tatli romantik lik vardi filmddee bende sevdiyim kizi maskeli savascisi olsaydim doye hayallerederdim falan o zamanlar kucuktum kiz seviyordum tamda ozmaan deng geliyordu bu cizgiflm en atesli kiz grubun mars gezegeni kiziydi cok atesli guzel kizdi cok hosuma geliyordu ay savascisi miy miyin biroydi surekli aliyordu😂2001 .2002 ci yilardan sohbet ediyorum sizlere benim 12 falandi yaşim fena asik dim bi kiza
izlemediysen izle bak gercekten guzeldır. bence surukler senı hıc kacırmazdım, bır suru cızgı flım var ama hem gence hem de buyuk ınsanlara hıtap eden bır cızgı flımdı
Hadi sayayım bakalım 😂 Bakugan Tom ve Jerry Twity ve sylvester Ben 10 Hugo Samuray Jack Beyblade Pokemon Mickey mouse Temel reis Bugs bunny Winks kızlar 😂 Taş devri Riçi rich Duffy duck Sonic Marsupilami Müfettiş gecgıd Şirinler Johnny Bravo Caml lazlo Scuby doo Cedric ve çinli kız 😂 kod acı afacanlar Veeee Hayalet Casper Bitti 🤪🤪🤪🤪