Ben yerli dizi olarak Bizimkileri çok severdim. Her bir karekteri mütemmel ve çok keyifliydi😊🌼 birde yabancı olarak Hayat Ağacı çok güzeldi ve orada dizideki adıyla Sam WHITMORE gerçek adı ile Kelly Deane Melissa Rutherford isimli sarışın bayana aşıktım diyebilirim😍 çocukluk işte😊 Biliyorum Sam'de bana aşıktı ama arada kültür ve yaş farkı vardı😄 birde arada eski kalın tüplü siyah beyaz Tv ekranından iletişim çok zordu😆 şimdiki slim Lcd TV ler olsaydı bir parça durum daha iyi ve güzel olabilirdi😀😅 geçmişe tebessüm için teşekkür ederim🌼💐
Ahaha sıdıka çocukluğumun dizisi bi komşumuz vardı aynısı bunun bunla beraber deli yürek, yılan hikayesi falan heyy gidi zamanlar TRT dede ferhunde hanımlar oynardı, ama vazgeçilmez olan bizimkiler Di :)
Gerçi o sıralar 14 yaşında falandım daha bir çocukken Perihan abla diyeceğim, Bizimkiler daha bir izlettşriyordu. Yabancı olarak da bir kaç var onları da ayırt etmek zor Manuella olsun bari.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
612Uzaylı Zekiye ve Perihan Ablamız da vardı😊🌼
sonrasında ise.. kavanozdaki adam dizisi
ilginç bir diziymiş ama onu izlemezsem ağlarmışım:)
Gerçi o sıralar 14 yaşında falandım daha bir çocukken Perihan abla diyeceğim, Bizimkiler daha bir izlettşriyordu. Yabancı olarak da bir kaç var onları da ayırt etmek zor Manuella olsun bari.