@efulimmm88 ile bir 90'lar sohbeti yaptık. 2000'lerin başları da zaten 90'ların esintileriyle devam etmekteydi. O günlere dönemesekte şarkılar bizi o döneme zaten bir şekilde götürmüş oluyor.
Çocukluğumdan aklımda kalan 3 şey
Teyp'ten kasete müzik çekmek
Pokemon, Beyblade tasolarıyla oynamak
Sokakta akşama kadar oynamak
Sizin çocukluğunuzdan aklınızda kalan en sevdiğiniz 3 şey nedir?
Tenefüse çıkınca öğretmenler odasına gidip öğretmenimi bulup kucağına oturup aynı bardaktan bir o bir ben olmak üzere aynı çayı beraber içmek.
10 yaşında iken babam bana Bembeyaz takım elbise ve beyaz ayakkabı almıştı. Kurban kesilirken takım elbisem ile izlemek istiyorum dedim. İzin verildi ve takım elbiseyi giydim. Fakat heyecandan kanın akış yönünü hesap edemediğim için kesilen kurbanın kanı bembeyaz takım elbisemi kan revan içinde bırakmıştı. Bu durumu gören babam öfkeden üstümdekileri atlet dahil hepsini paramparça etmişti.
13 yaşında bir defaya mahsus olmak üzere tek seferde 13 tabak yemek 3 ekmek yemiştim.
Çocukluk arkadaşlarımla evimizin üst tarafinda guzel tepemiz vardı domates ekmek yerdik piknik gibi her götürdüğümüz meyve bicagini topragin altina gomerdik ilerde aradigimizda bulabilecek miyiz diye o anlar hep gözümün önünde 😂 evimizin önü yokuştu 7 kiremit oynardik top asagiya kacardi kostur kostur yakalamaya calisirdik cocukluk iste❤️ ha birde surekli erik toplardik bir gun tufekle sahibi falan pesimizden kosturup aksama babamiza sikayet etmislerdi 😂
Mahallemin bakkalıSokakta oyun oynamakBinadaki herkesin akrabamdan öte olduğu vakitleri çok özledim. "Ben büyümek istemiyorum ağlamak istiyorum hep " hdmdhdmdh
Bunların hepsini hatırlıyorum:)) birde kalem vardı böyle siyah çizerdi tablet gibi bir şeydi silerdik. Onu hatırlıyorum:)) yanında kalp felan oluyordu bastırınca şekli çıkıyordu
Sokakta oyun oynamak akşam radyo dinlemek tiyatrosu sobanın üzerinde çay demlemek ekmek kızartmak çivi ile saha yapıp maç yapardık tv yok çocukluk güzeldir
Pop müziğini yeni yeni keşfetmek ve o şarkıları şu an hala dinliyorum. Erkenden kalkıp sihirli annem izlerdim, sonraki yıllarda kardeşimle trt çocuk izledik tabii ama güzel günlerdi yine de.
Aayy taso gördüm gözümde canlanır koskoca mazi hep oyun oynardık dışardan eve girmek istemezdim ee tabi o zamanlar telefon tablet vs yok güzel yıllardı be