Hepimiz küçük bir çocukken birbirinden farklı yaramazlıklar yapmışızdır. Kapıların ziline basıp kaçmak ya da arkadaşlarımızı sinir etmek gibi. Peki sizin küçükken yaptığınız yaramazlıklar nelerdi?
Ben çok yaramazmışım, bizimkiler öyle diyor. Sürekli oyun oynamak için dışarı çıkardım akşama kadar eve girmezdim. Oyunu bırakmamak için yemek yemezdim annem tüm gün bana yemek yedirmek için peşimde gezerdi. Sürekli düşüp kolumu, bacağımı yaralardım. Elim, yüzüm mosmor yara bere içinde gezerdim. Bir kere kardeşimi düşürüp kafasını yarmıştım sonra çok pişman olup vicdan azabı çekmiştim. Arabada kilitli kalmıştım o da tamamen benim suçumdu. Okuldan hastayım diye kaçardım. Her seferinde misafirliğe bende gitmek istiyorum derdim oraya gidince sürekli ağlayıp eve gitmek istiyorum diye ortalığı birbirine katardım. 😄 Bunlar sadece birkaçı daha çok yaptığım şeyler var. Bayağı yaramaz ve laftan anlamayan bir çocuktum.
4. Katta oturuyorduk... ilk fizik yeteneğimi orada kullandım sanırım..8 yaşındayım. Aldım iki yumurta, çıktım cama arabanın sokağa dönüşüyle yumurtanın 4. Kattan düştüğünde denk gelebilme ihtimalini hesapladım. Arabanın tam ön camına! Adam bir indi. Ben hemen içeri tabi. Sesini duyuyorduk zaten. "Bunu yapan kimse Allah onu yakacak" dedi o ses tonunu unutamıyorum. Aldığım ilk bedduaydı sanırım:) 20 yaşına geldim o zamandan beri işim gücüm rast gitmiyor burda görürse o abimiz helallik versin dersimi aldım valla. 😕
Kardeşimi çok dövüyormuşum küçükken, annem hep anlatır. Annemin kitaplarını çok yırtar ve çok saklanırmışım. Saklandığım yerler de hep döşeğin altı imiş. :D Ben çok yaramazdım ya, bunlar bir kaçı, buraya yazsam roman olur.
Taksi ziline basıp kaçardık. Sonra taksi gelir bakar eder geri dönerdi. Bizde yapmasamıydık yanlış yapıyoruz derdik arkadaşlarla. Birgün taksici arkadaşlardan birini eziyordu az daha sağlam kovaladı.. Komşu çocukları veya akrabalar gelince yaşıtım olan çocuklarıyla evi birbirine katardık. Aklıma gelmeyen nice yaramazlıklar var. İnsan zamanla unutuyor ya da hatırlayamıyor kolay kolay.
yaramazlik yapamayacak kadar derin kesin simetrik bir disiplinde annem tarafindan buyutuldum o yuzden cocuklugum askeri kislada gibi gecti pek mumkun olmadi... ama ilk yaramazligimi evden ayrildigim 22 yasimda yaptim yan komsumun arabasinin lastigini pattim cunku aramabin onune park edilmez yere park etmisti biraz gec oldu ama yapacak birsey yok :D