+1 yılCuma namazlarını camdan bir şeyler söyleyerek bozmak ( hoca hala hatırlar geçende yine sormuş)
O yaramaz kız nerde diye 😅
Havuza düşme balkondan düşme
apartman merdiveninden düşmek
Taş atmak çocukları dövmek
Anneyi kızdırmak inatcı bir çocuktum aklıma gelenler bunlar primütüre doğmuşum fazla yaşamaz demişler şimdilerde görünce eski insanlar hep söyler miniciktin yaramazdın diye 😅00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bacaklarımı ikiye ayırıp, kapılara tırmanmak: ) Mutfak tezgahından aşağıya zıplamak: ) Karpuzla top oynayıp, pencereden aşağıya düşürmek: ) Tesbihleri yırtıp boncuk oynamak , diş macunu ile hayalet olmaya çalışmak ve elmas avizeleri söküp küpe ve kolye yapıp. takmak :)) Bla...
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yaramazlık değil de insanları denizdeyken balıklara benzetip koltuk altından solungaç misali nefes aldıklarını düşünürdüm.
Denedim ağzım burnum su dolmuştu.
Geriye dönük baktığımda niye başkasına sormamışım da herşeyi kendim denemeye kalkmışım yontma taş devrinde yaşıyormuşumcasına. 😃00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hareket Halindeki Arabanın Kapısını Açmak 😅 Evet Biliyorum Çılgınlık bu O Kapısını açtığım Bu karizma olur kendileri ⭐ 2008 yılında satıldı resim 2004 2005 falan şu an ki ise bu

00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılGirersek çıkamayız ya 😂 Keyifli geceler..
12 Yorumla- +1 yıl
dosya kabarık :D
- +1 yıl
Vuhuu hem de nasıl yavru 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSessiz sakindim yaramaz değildim
20 Yorumla
+1 yılYaramazlık değil ama 1 kere şeytanlık yapmıştım abim bana kızmıştı ya da vurmuştu ama çok değil bende sinirlenmiştim ruj alıp yanağımı boyayıp kırmızılaşmış gibi gösterip abim bana vurdu yanağım kıpkırmızı olmuştu demiştim 🤭 kızmışlardı sonra abime ama foyam ortaya çıkmıştı.
22 Yorumla- +1 yıl
ahahah çok iyi tam şeytansın hee onu ben de yapardım :D
- +1 yıl
Aynen bayaaa 🤣
Bir sefer para çaldım annemden 🤦🏻♀️ Sonra lunaparka gittim arkadaşlarımla orada oyun oynadım bir de ödül kazandım 😂😂 oyuncak bir kedicik, eve geldiğimde mecburen anneme anlatmak zorunda kaldım çok pişmandım ama neyseki çok kızmadı😅 bir daha yapmadım iyi ders oldu bana
27 Yorumla- +1 yıl
O kediciğe noldu onu merak ettim😂
- +1 yıl
Hayır daha sonra noldu ilerleyen zamanlarda hala duruyor mu mesela 😂akıbeti ne durumda
- +1 yıl
Üzüldüm ya saklı kalsaydı keşke kendi çocuklarına verirdin 😏😂
- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum :D
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. -Komşunun kömürlüğünü yakmıştım.
-Araçlara yumurta atardım.
-Otoyolda tünelin tepesinde sigara içerken aşağı yuvarlandım.
-Aynı arkadaşımın kolunu 2 kere kırdım.
-Bıçaklı kavgalara girdim.
-Mahalledeki yıkıntı evlerde köpek beslerdim.
14 Yorumla- +1 yıl
jsjsjsj çok sakin bir çocukluk geçirmişsiniz
- +1 yıl
:) yazıkk
+1 yılBir keresinde makine çalışır durumdayken kapağı açmıştım su aşağıya döküldü çamaşırlar da dahil tabi ben Yusuf Yusuf bir kaçıyorum bir kaçıyorum korkudan annemle ne zaman konuşsak güler hep :d
115 Yorumla- +1 yıl
Profilde ki senin küçüklüğün mü? 😂
- +1 yıl
:d Evet
- +1 yıl
Çok tatlı lan hahaha😂
- +1 yıl
Doğrudur demek ki bu yüzden nazarlar hep beni buluyormuş😅 sonra annem beni yakalayınca ne yaptı hatırlamıyorum ama vurmamıştır herhalde tabi çocukluk dönemi olacak okadar
- +1 yıl
Teşekkürler bu arada
- +1 yıl
Aynen olacak o kadar be rica ederim :)
- +1 yıl
@kastamonulu ilk defa bir hemşerilerimle karşılaşmanın mutluluğu icerisindeyim 🤗 ne güzelde samimi anlatmış toprağım benim 🙋🙋
- +1 yıl
@r_engarenkyollar teşekkür ederim abla =) sen nerelisin aslen?
- +1 yıl
Kastamonu
- +1 yıl
Sen neresinden sin Kastamonunun
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Kastamonu-Araç
- +1 yıl
Senin canını yiyeremm haaa toprağım benim 🙋🙋
- +1 yıl
@r_engarenkyollar baldan tatlı mı diyosun 😂
- +1 yıl
Saatte geç oldu tutmayayım seni daha fazla memnun oldum senden içten sempatik muhabbetin için bu arada konuşmak istersen beklerim yarın
- +1 yıl
İyi geceler yavrum Allah'a emanetsin 🤗🤗🤗
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. O kadar çok ki birkesinde komşunun evine torpilleri yakıp içeri atıp kaçmıştım kadının yüz ifadesi aklıma geliyor gülüyorum hala😄
17 Yorumla- +1 yıl
Far görmüş tavşana dönmüştür herhalde 😂😂
- +1 yıl
Yazık lan kadına ödü bohkuna karışmıştır 😂
- +1 yıl
Kötü çocuk 😂
+1 yılEvi yaktım, meraktan yolda bulduğum hapları yuttum ama bir şey olmadı, arkadaşımla mahalleden kaçtık özgür olmak için
Eve fare, köpek, kedi getirmek, elektrik çarptı, denizde boğuldum, köpek saldırısına uğradım ama ısırmadı hatta o köpekle arkadaş oldum en son, yaşıtlarımdaki kızlarla kavga etmek, hoşlandığım çocuğa asılan bir kız vardı bir gün bize geldi annem ona meyve suyunu hazırlamamı istedi, meyve suyunun içine şeker yerine tuz ekledim kıskançlığımdan jsjsjdjd
00 Yorumla
+1 yılhiç yaramaz değildim anamın dizinin dibinden ayrılmazdım
nazımın geçtiği insanlara karşı da biraz hareketliydim :D :D10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılAy neler neler var. Hepsini burada yazamam, bir kısmı da aklıma gelmiyor audnajsjs
Aklıma gelenlerden yazayım,
Meyve suyu banyosu, hayali arkadaşlarla insanları korkutmak, yoldan geçenlere lazer tutmak.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Eskiden masal hattı vardı onu açar masal dinlerdim birde kral tv de Tarkan a oy yollardım bir ay fatura bi geldi akıllara zarar ondan sonra ilişmedim daha..
02 Yorumla- +1 yıl
ahahaha görüşün başında ee yaramazlık bunun neresinde dedim içimden sonuna gelince sesli güldüm :D
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ailem, polis olan kiracımiza "oğlana ulaşamıyoruz sen ilgilenir misin?" demişler ve beni katıldığım düğünde çalgıcıya anons ettirerek polis devriye arabasıyla bindirip eve bırakmıştı
11 Yorumla
+1 yılBi keresinde komşunun çocuğunu kaçırıp üstüne bir de para (fidye) istemiştim... o zamanlar da KVP (kurtlar vadisi pusu) izlerdim
16 Yorumla- +1 yıl
Manyak karı ya hahaha çok iyi 😂😂
- +1 yıl
Tabii😎🔪
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılEvde voleybol oynayıp, ampulleri patlatmak mesela.. 😄
00 Yorumla
+1 yıl9 yaşımdan beri spor yapıyorum. Hiç sıradan çocuklar gibi cam indirip, akşama kadar sokakta sağa sola saldırmadım. 😂
Babam sağ olsun, erkenden spora yönlendirmişti.00 Yorumla
+1 yılyakınca uçan sigara kadar içinde beyaz barut bulunan o şeyi bana kızan kadının penceresinden atmıştım ve patladı kadın çok korkmuştu cama çıkıp bağırdı kaçtım. yüzü kıpkırmızı olmuştu 😊
00 Yorumla
+1 yılKapı zillerine basıp kaçardım, karşımdaki kişinin söylediği şeyleri taklit ederdim, marketten birkaç bişey çalardım sşlxlxdşdş o kadar ya aklıma fazla bir şey gelmedi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. Bir tek domates suyu şişelerine işediğimi hatırlıyorum onda da arkadaşıma uymuştum. Akıllı çocuktum ben :)
01 Yorumla- +1 yıl
Iyyyy
+1 yılTeravih namazına gidip namaz kılan teyzelerin eteklerini arkadan çekerdim
Apartman zillerine basıp kaçardım
Biri tuvalette ya da banyodayken ışığı kapatıp kaçardım 😂😂😂😂😂00 Yorumla
+1 yıldayım beni sinirlendiginde alnına çekiçle vurmuşum😬 köyde odunların orada balta görüp odun kırmaya calısırken yanlışıkla baltayı elime vurmuşum dikiş atılmış sjshskshss
00 Yorumla
+1 yılHiç unutmam bir tane kediyi yakalamışız inek gibi boğazından bağlamışız sıkmadan bir ağaca bağladık Önüne de ot koyduk bildiğiniz kediye inek muamelesi yaptık
00 YorumlaAğaç tepesinden inmezdim, köyde çatıya çıkıp piknik yapmaya bayılırdım. Çok düşme tehlikesi atlattım 😂
07 Yorumla- +1 yıl
ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında güzel şarkı hikayesiydi iyi :D ağaç deyince aklıma geldi
- +1 yıl
voaa başka hangi sanatçılara bayılırsın madam :D
- +1 yıl
o dediğin şey nasıl yapılıyor inan hiçbir fikrim yok :D
- +1 yıl
e dolduralım anam o zaman bu erkek milletinden bi cacık olacağı yok birbirimize ilanı aşk edelim he olmaz mı? :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılsalıncakta sallanmakta olan abinin önüne mal gibi koşarak çıkmak ve akabinde sağlam bir salıncak darbesiyle kafayı gözü yarmak suretiyle hastanelik olmak...
00 Yorumla
+1 yılBizim tavuklar yumurtlamazdı 🤣 bi büyük ablam da çok şımarık dı kocaya gitti de rahat etmistim 🤣 neyse komşunun kümesinde çokça yumurta bulduk eve getirdik 🤣 onca yumurtayı nerden bulduk diye bide dayak yedik bide yumurtalar bozukmuş🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Birde kuzine soba da kek yaptık evde kimse yoktu kek oturup kalmıştı resmen köyde balkondan bahçeye düşürdük dedikoducu komşu görmesin diye halatla yuvarlak tepsiyi bağlayıp çekmeye çalışmıştık 🤣 komsumuz yine de yakalamıştı anneme söyledi fesat kadın 😁
+1 yılsalatalık ve elmanın kabuklarını yiyebildiği için kendini süper kahraman zannetmek, malum ebeveyinler hep kabukları soyarak yer..😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçükken sürekli kaybolurdum . Annem hep beni arardı. 🤣
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılKomşunun olunu sandığa kitlemiştik ona orada unuttuk
04 Yorumla- +1 yıl
Çocuğa bişi olmadı demi ne zaman bulundu kdkdkd
- +1 yıl
Annem çıkarmış biz top oynuyoduk
- +1 yıl
Ay iyi bari
- +1 yıl
Ölmedigi sürece sıkıntı yok
+1 yılÇocuk değilde ergenlikde teyzemin evine kaçmıştım guya evden kaçtım 2 saat sonra annem babam geldi aldı beni hiçbişiy olmamış gibi
00 Yorumla
+1 yılBabamın telefonu kirlendi diye çeşmenin altında köpükleye köpükleye yıkamıştım😌 hayırlı evlat her yaşta hayırlı evlat gördüğünğz gibi
00 YorumlaTadı harika olan elma ağacı vardı. Sahibi vermezdi bize. Bir kere alırken yakaladı dövdü. Gece ağacı yaktık. Anlattım ama bu suç galiba :)
00 Yorumla
+1 yılMilletin çöp varilini devirirdik apartmanların ziline basıp kaçardik bazen arabaların alarmını öttürdüğümüz bile oldu
00 Yorumla
+1 yılOkul gezisi Tatilyaya gitmiştik.
Çok sıra vardı. Ben eğilerek tın tın ilerleyip sırayı geçtim. :)
00 Yorumla
+1 yılÇok yaramaz olmadığım için uslu bir çocukluğum vardı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnne ve baba ayrı babaane de büyüdüm hiç yaramazlık yapmazdım cevreye yetim yetim diye gösterilen bir çocuktum ezile ezile içime kapandım sesimi bile çıkartmazdım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılKarşıyaka'da saklambaç oynarken nasıl olduysa Konak'ta kendimi gezerken buldum:)
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Okuldan kaçmak, ağaçtan ağaça atlamak, çatılardan atlamak, bahçelere dalmak,...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 665 cevap paylaştı. Küçükken yaramaz değildim uslu akıllı kız çoccuğu ama çocuk kaçırıyor olabilirim söaşzçdixşx
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılyaz geceleri terasa çıkar, yoldan geçenlere el feneri tutardık.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTavukların peşinden koşmayı , camdaki sinekleri öldürmeyi severdim😀
00 Yorumla Çocukken boncuklu tabanca ile balkondan yoldan geçenlere ateş ederdim. :D
00 Yorumla
+1 yılMarkette istediğimi almadığında marketin ortasina yatip aniriyormuşum.
02 Yorumla- +1 yıl
Müq JHSNZJSNIXJIXNDJX
- +1 yıl
Nfnfnnddnjd
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılPinçin önde gideniymişim hangı bırını sayayım 😂
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂P! ç
Gizli Üye(36-45)+1 yılKuzine soba nin arkasına geçip orada s*çardım, mahalleki çocuklara izmaritleri toplatıp içirirdim, daha çok var ama bu ikisi fena
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO kadar usluydum ki ailem benim varlığımdan hâla habersiz nasıl bir karakterim var böyle
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılYerinde duramayan ve fazla yaramaz bir çocuktum..
00 Yorumla
+1 yılÇocukken aşırı yaramaz yerinde durmayan bir çocukmuşum hatta yaptığım tehlikeli yaramazlıklardan birini söyliyecek olursam porçöz içmek diyebilirim. Ama Allah 'tan ölmemişim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılCam kırardım kızlara tüftüf atardık 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Tüftüf ne oluyor 😂😂
- +1 yıl
Ya işte kağıdı sararsın da borunun içine koyup atarsın ya o işte hani bazen de ucuna iğne koyarlardı çok acıtırdı.
- +1 yıl
Haa tamam anladım 😂😂
+1 yılAblamın kıyafetlerini kesmek
00 Yorumlasudan nefret ederdim. annem beni yıkmaya çalışırken babam dış kapıyı açık bırakıp çöp atmaya gitti. bende onu fırsat bilip annemden kaçıp bahçeye köpüklü şekilde çıktım.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Benimki de çok bende sayamam 😂
00 YorumlaKardeşimin sünnet paralarını çalıp bakkaldan birsürü barbie bebek almıştım.
04 Yorumla- +1 yıl
Paraları çalıp barbie bebek alma olayı bayağı cesaret işi bravo 😂😂
- +1 yıl
Nihahaha 😂😂
+1 yılBen genellikle gıcık olduğum kişilerin kafalarını yarıyordum taşla bazende burnuma fasulye kürdan sokuyordum
00 Yorumla
+1 yılBabaannem lerdeyiz evde misafir var bende tuvalet fırçasını evde gezdirmiştim. Babaannem çıldırmıştı.
00 YorumlaBi ara eskiden evde top oynarken evin camini kirmistim =D
00 Yorumla
+1 yılSıvı yağ tenekesini alıp bütün eve dökerek gezmek 😁
00 Yorumla
+1 yılKüçükken okulda kapının girişinde beliyip insanlara çenle takıyoduk insan yığını oluyodu
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Uzun eşşek oynarken çocuğun kafasına işemiştim
02 Yorumla- +1 yıl
Iyyy iğreenççç 😂
Yaramaz değildim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılZillere basıp kaçmak ve bahçeden meyva çalmak
10 Yorumla Ne yapcan @ni-n
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler