İlk aklıma gelen annem bayramda bembeyaz giydirmişti. Köye gittik kara dut agacına çıkınca artık mor kıyafetlerim var olmuştu :) Birde camide mikrofonu açıp şarkı söylemişliğim var :)
Ben genelde ablama hep bulaşırdım Elbiselerini giyer kaçardım yani dolabında olan herseyi girerdim Makyaj malzemelerini surekli surerdim Onunla biryere gidince surekli özel şeylerini söylerdim Öyle şeyler
Zillere basıp kaçardık, mevye bahçelerine dalardık. Mahalle kavgalarına girerdik, babamın cebinden para çalıp atariye giderdim, daha sayamadığım pek çok şey var.
Mahallede top oynarken yaşlı bir teyze vardı evimin önünde oynamayın ses yapıyor diyip bizi uyarırdı biz de inadına oynardık bir gün camını kırmıştık ama bu sefer ne ses vardı ne görüntü çünkü kadın 2 gün önce ölmüştü yaa
Komşu nun oğluyla zillere basıp kaçıyorduk tam zile basarken çocuğun donunu indirip kaçmıştık ev sahibi de aniden kapıyı açınca o çocuk don aşağı da dondu kalmıştı komşu o çocuğun büllügünü görmüştü 😅 arkadaş ağlayarak yanımıza gelmisti
Örtü yakmak, filtresiz cigara içmek, rakı şişesi ve camları kırmak, topa bi çakıp floransı yere almak, donu çıkarıp pazar yerinde bir oyana bir buyana koşmak.
Hic unutmuyorum mavi elbiseme dokulen meyve suyunu annem gormeden çamaşır suyuyla temizlemeye calismistim. Ilk kimyasal deneyim kirmizi renk elbise ve çok kizmis terlikli bir anne ile sonuclanmisti.
bak bir de aklıma gelen hala bile yuhh be napmışım öyle dediğim yaramazlığım şuydu dayım yeni araç almıştı sanırım 5 yaşlarında falandım ve ismimi yazmayı yeni öğrenmiştim annemlerin beni ananeme bıraktıkları bi gün yerden çiviyi aldım ve dayımın yeni aracının üzerine adımı yazdım 😂😂😂😂 bu benim için o an gurur verici bir şeydi adımı yazabiliyordum 😂😂 dayım geldi dedi ki bunu sen mi yaptın pişkin pişkin evet dayı adımı yazdım dedim 😂 dayım beni gebertecekti ananem kurtardı beni 😂😂