Güncellemeler
1 yıl
Yapay zeka peri nereye gittin 😂 süpürgenin reklamını yaptı yorumu kaldırdı gitti 😂
Çoraptan top yap oyna. Basketbol potası al oyna. Saklambaç oyna. Güreş tut , battaniye altı adam boğmaca. Vs vs
çocukken telefon bilgisayar yokken ne kadar mutlu ve güzel geçen zamanlarımız varmış. Sobanın yanında ısın patates koy ye ekmek kızart en kötü yağan kar ı izle. Şimdi kar bile yapmaz olmuş. Büyüdükçe hayatı öğrendikçe sanırım insan daha bi hayat enerjisini yitiriyor. Şimdiki çocuklar çocukluk yaşamıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bilye oynardık isim şehir kağıtan. evcilik oynardık bebeklefle
Değil mi neler neler. Oyundan çok bir şey yoktu. Özlüyorum çocukluğumu. Bu büyümeyi pek sevmedim ben.
Çocukken o saf masumlugumuz hiç birşeyden haberdar olmayişimiz
Şimdi ise sinsi bencil kibirli dünya malına aşık kişilerle dolu bir hayat.
Evet maalesef şimdi geçim derdi hayat o bu şu derken zamanın nasıl geçtiğini anlamiyorsun
Aslında anlıyorsun da belki de budur insanı üzen. Zaman geçiyor ama bizler geçen zamanda mutlu değiliz.
Yani ama var bazı insanlar günü gün eden her daim mutlu olan hayatını yaşayan biz sadece bakıp duruyoruz
Valla kendimle daima mutluyum. Ağladığımı bilmem çok şükür. Tek üzüldüğüm şey kendimden çok çevremle alakalı. İnsanların değiştiğini görmek yalnızlaştığını yalnız kalmak istediğini bencilleştiğini kibirleştiğini umursamayan bir hal aldıklarını görmek üzüyor insanı. Benim her şeyim varken de mutluydum hiç bir şeyim yokken de mutluyum. Zaten tez canlıyım. Ama ne bileyim eskiden hayat doluyduk şimdi ölüm gelse kapıya nerde kaldın diyecek duruma geldik.
Ben şimdi olucegim günü bekliyorum zamanın gelmesini yaşamaktan bıktım insanların acimazsligi benciligi kandirmalari beni daha da bunaltı
Mutlu olmanın çaresini bulmak gerek bir şekilde. Hayat zor insanlar zor ama bazen mutluluk en basit şeylerde oluyor. Ben şu an çok mu çok zır şeyler yaşıyorum ve bunlara rağmen mutlu olmayı başarıyorum. Bence sizde kendinizi mutlu edecek yollar arayın mutlaka sonuç alınır
Mutlu olamıyorum nedense ama tavsiyeniz için teşekkürler
Rica ederim. Herkesin boğazının düğümlendiği zamanlar olmuştur.
Kardeşimi dövmek & Kardeşime kız kıyafetleri giydirmek & Kardeşimin ağzına öldürdüğüm sinekleri sokmak.
Bahçede karşılaştığım kedileri eve almaya çalışmaca.
Ne kadar masumca 🤲😌