Sayamayacağım kadar çocuksu hareketlerim var en basiti Sokakta zıplayarak yürürürüm 🤣
Hala yaptığın çocukça bir şey nedir?
Sayamayacağım kadar çocuksu hareketlerim var en basiti Sokakta zıplayarak yürürürüm 🤣

Halâ pembe değil, yola dizilen beyaz taşlar üzerinde yürümeye çalışıyorum. Ne biliyim, üç şeker koyduysam bir yere diğeri yalnız kaldı böyle diyip dörtlüyorum gibi gibi.
ben büyüdükçe çocuk olanlardanım kendimi hep çocuk gibi sanıyorum bu yüzden çevremdeki insanlar bana deli diyor desinler çünkü ben seviyorum yolda yürürken zıplayarak gitmeyi parka gidip sallancağa binip deli gibi sallanmayı bisikletime binip önünü kaldıra kaldıra gitmeyi caddenin ortasında aniden deli gibi koşmayı kalabalıkların içinde yere oturup bağdaş kurup son ses çığlık atmayı ya bir sürü şey daha çocuk kalmak için elimden geleni yapıyorum yapıcamda :))
evet büyümedim büyümicem banenene :)))
olur :) sende gel :)
Yağmur yağdığı zaman hendeklere baraj yaparım. Müthiş oluyor.
Ya da kar yağdığı zaman kar tüneli yapmak.
Kuzenlerle köyde toplandığımız zaman yaparız mutlaka.
Markete gidip kinder sürpriz almak, oyuncak almak çocukça yaptığım hareketlerdir
Teşekkür ediyorum 🍭
Cevap
17Cevap
Taso satın aldım. Metal arabalar biriktiriyorum.
300 tane misket aldım.
Arada oynuyorum
Geçen gün içjmde ki peterpana uyarak kaldırımlar da ki demir korkulkların üzerinde sektim bazende at koşturur gibi yürdğümde oluyor abi
Çikolata yemek, halay çekmek, çizgi film izlemek😂😂 durduk yere şarkı söylemek.😂😂
Sanırım artık öyle şeyler yapamıyorum. Keşke çocuk kalsaydım hep. 😒
Arasıra çizgi film, ekşi jelibon, parkta ortasında direksiyon benzeri şeyi olan dönen zımbırtıya binmek ama sadece gece parka gittiğimde 🤭
aslında yaptığımız bir çok şey çocukça olmalı
Hala karda muşambayla kızak 🙃
Kimi insana çocuksu davranması yakışıyo yaa
Hiç te bile...
Bazen yapmak lazım :)
Eyvallah :)
Tv izlerken sadece Çizgi film izlemek 😂
Evin içinde koşarak odaları gezmek.
Yok pamuk şekrr yemek
Tamam gel beraber yiyelim
Salıncağın üstünde dikelerek sallanmak
Jelibon yemek