• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Çocuk & Ebeveyn

Bir yaşına gi̇ren bebeğe doğum günü yapılmalı mı?

dilaracenik
dilaracenik Takip Et
Xper 2 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
88
Yapay Zekaya Sor
Bir yaşını nede olsa hatırlamıyor ebeveynler sanki kendileri eğlenmek için yapıyormuş gibi geliyor bana sizce eğlenceli olur mu bebek için?
Bir yaşına gi̇ren bebeğe doğum günü yapılmalı mı?
Doğum Soruları Bebek Soruları Doğum Günü Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • kartaltuvasi
    kartaltuvasi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 72 , eic 97%
    +1 yıl

Özellikle ilk çocuksa güzel bir etkinlik olur. Çocuk bişey anlamaz değil ama yeterince anlamaz...
    Konu geçti mademki izninizle benim ilk çocuğumun birinci yaş gününe ilişkin anımı patlaşmak isterim. O gün onun için pasta aldık, komşuları da davet ettik. Ama çocuk biraz rahatsızdı. Pastayı kesmesi için bıçağı eline verdik. Bıçağı ters tutuyordu, çevirtmek istedik, ağladı. Öylece bıçağın tersiyle kesti pastayı. Ağlaması da geçmedi. Sonra da uyudu. Sabah olunca da havale nöbeti geçirdi...
    Bu kutlama içimize sinmediği için birkaç ay sonra çocuğumuz sağlıklıyken yeni bir yaş günü düzenledik. Çok mutluydu çocuğumuz. Tabi ki bizler de...
    Çocuğunuzun doğum günü kutlu olsun.

0
    1 Yorumla
    • kartaltuvasi
      kartaltuvasi
      +1 yıl

EİG için teşekkür ederim...

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Bhrrrm
    Bhrrrm Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Bence aile arasında veya bir kaç yakın arkadaşla kutlamak güzel olur hatıra olur ama kalabalık gösterişli dev dekorlar falan bunları saçma buluyorum çünkü o tarz şeyler dışarıya gösteriş olsun diye yapılıyor amaç bebeği mutlu etmekse bu abartılı partiler bebeği mutlu etmekten ziyade sıkar yani amacı dışında olur.

0
    0 Yorumla
  • YessiiM
    YessiiM Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl

Yapılmalı tabi ama 1 yaşındaki çocuk pek anlamaz böyle şeyleri o yüzden aile arasında olabilir. 2 yaşında daha güzel olacaktır, hem mum üflemeyi bilir hemde yapılan kutlamadan keyif alır.

0
    0 Yorumla
  • senamasal
    senamasal Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 91%
    +1 yıl

Bencede gereksiz. Büyükler eğlensin diye boşuna masraf yaparsınız..

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

122

Cevap

57

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 917 cevap paylaştı.

Yapılmalı bence.

0
    0 Yorumla
  • myraes
    myraes Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Zaten ebeveynler çocuk için doğum günü kutlaması yapmıyor ki kendileri için yapıyorlar. Gösteriş için düğüne gider gibi hazırlanıp 10 dakika içinde 1638363 tane fotoğraf çekip, sosyal medya da paylaşım yapabilmek adına böyle günler için cafe falan tutuyorlar. 1 yaşındaki çocuğun doğum günü anne babayla normal bir gün gibi kutlanır, günün anlamına uygun bir pasta seçilir belki bir fotoğraf çekilir ve anı olarak kalır en fazla bu olmalı bence. Zaten bir yaşında olan çocuk ne anlasın o süslerden, gösterişten...

6
    2 Yorumla
    • dilaracenik
      dilaracenik
      +1 yıl

Okadar haklısın ki

Yorumla
    • ZaxraI8
      ZaxraI8
      +1 yıl

Sadece çocuğun kutlama günü değil. Anne babanında ebeveyn olduğu gün yani kendileri içinde kutlama yapa bilirler anormal bir durum yok

Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

İlerde anne olmak nasip olursa çocuklarımı böyle gözü yükseklerde olacak şeylerle büyütmem. Aile içinde mutavazi bir kutlama fazlasıyla yeterli. Küçük şeylerle mutlu olabilmeyi öğretmek lazım ki ilerde mutlu olmanın tek koşulunu lüks de aramasinlar

2
    0 Yorumla
  • keyfimisss
    keyfimisss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Bence gereksiz ebeveynlerin egoları başka bir şey değil. Hiçbir şekilde anlamayacak olan bebek başka şeylere ihtiyacı var. Ona yapılacak masraf ile bebeğin geleceği için yatırım yap. Büyüyünce dil okuluna, yurt dışı seyahatine gönder. Başka bir sürü şey yapılabilir.

1
    0 Yorumla
  • Nevammmm
    Nevammmm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

yapılırda abartma ya gerek yok yapan var yapamayan var biraz baskalarinida düşünmek gerekiyor sonuçta her çocuğun hakkı her çocuk eşittir özeldir ama gösteriş budalası olan özellikle anneler yapıyor hangi yaş olursa olsun diğer çocukları da göz önünde bulundurmali senin imkan var yaptın ya diğer çocuk imkanı yok içi buruk kalıyor hem çocuğun gem annenin bunu düşünmesi bukadr zormu

2
    11 Yorumla
    • Merhametli_Adam
      Merhametli_Adam
      +1 yıl

On bin milyon oyum olsa hepsini sana verirdim 🙂

Yorumla
    • Nevammmm
      Nevammmm
      +1 yıl

@Merhametli_Adam Teşekkür ederim öyle ama gerçekten tm imkanın olabilir ama biraz toplumdaki diğer alma gücü sınırlı olan anne babalarida en önemlisi çocukları düşünmeleri gerekiyor dediğim gibi her çocuk özeldir mutlu olmak her çocuğun hakkıdır 🙂

Yorumla
    • Merhametli_Adam
      Merhametli_Adam
      +1 yıl

Sen iyi güzel bir annesin 🙂

Yorumla
    • zİstilacıTürİnsan
      zİstilacıTürİnsan
      +1 yıl

herkes bakacağı çocuğu yapsın o zaman bu onun sorunu

Yorumla
    • Nevammmm
      Nevammmm
      +1 yıl

@zİstilacıTürİnsan sen ne istiyorsun yine benden benim yorumuma gelip pislik çikarma derdindesin anlaşılan seviyesizlerle muhatap olmuyorum ben

Yorumla
    • Merhametli_Adam
      Merhametli_Adam
      +1 yıl

Engelle

Yorumla
    • Nevammmm
      Nevammmm
      +1 yıl

@Merhametli_Adam aslında engellenmiştim daha önce yeni hesapmi bilmiyorum uyarı aldım günlerce siteye giremedim bu seviyesiz yüzünden

Yorumla
    • Nevammmm
      Nevammmm
      +1 yıl

@Merhametli_Adam bence sizde direk engelleyin bu kişiyi ben engelledigim için şimdi size satasabilir

Yorumla
    • Merhametli_Adam
      Merhametli_Adam
      +1 yıl

Engelledim. Sizle derdş ne ki

Yorumla
    • Nevammmm
      Nevammmm
      +1 yıl

@Merhametli_Adam bi yorumda fikrimiz düşüncemiz farklıydı tartışmanın sonucunda kaba yorumlar yaptık birbirimize ve en igrencide anneme küfür etmesi neyse bosverin engellediginize göre sorun yok

Yorumla
    • Merhametli_Adam
      Merhametli_Adam
      +1 yıl

Seviyesizmiş

Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    +1 yıl

Yapılmalı diye bir şey yok, yapılabilir. Ama abartmaya ve kendimizi kandırmaya gerek yok. Çocuğun kavrayamacağı bir yaş partisi çocuk için yapılmış gibi davranılmasın rica ederim. Çevre ile biraraya gelmek, keyifli vakit geçirmek için yapılabilir. İsteyen yapsın da, hep partisini, hem şovunu, hem de “ben biricik oğluma/kızıma en kral partileri organize ederim” adlı storyline’ı instagramda paylaşsın, ama bunu sözüm ona çocuğa yaptığı martavalını bana okumasın. Teşekkürler.

0
    0 Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

1 yaş güzel bir hatıra. Herşeyin ilki güzel ve özel. Aşırı harcamaları tasvip etmiyorum fakat o yaşananları hatırlayabilmek şahane bir ruh hâli. Şatafata gerek yok, bi Halley al, bi kahve iç telefon galerine foto kaydet. Hatta en güzeli sadece babası, annesi ve bebek bi arada olur başka çocuk yoksa yani. Birden çok çocuk varsa onlarla da çok güzel olur tabi ki.

0
    0 Yorumla
  • kimse_bilmesinbeni
    kimse_bilmesinbeni Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 31
    +1 yıl

merhaba bence alakası yok tercihe bağlı yapılmalı ilk yaş sonuçta anısı vs kalıyor bir fotoğraf video gibi bence bunda bir sakınca yok 🥰

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yaptık elbette ama bu bizim icin daha cok minigimizin hayatımıza girmesinin yılı dolması bunu bir kac kareyle taçlandırmak. Ama böyle büyük bir kutlama tarzi degil bir kac balon bir pasta ve ufak anne babadan hediye❤️ güzel anılar biriktirmek gayemiz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Yapan maddi durumuna göre ayarlıyordur. Sadece çocuk için değildir zaten farklılik, güzel gün olarak anı olması , yakinları toplayıp eğlenmek , süslenmek gibi gibi nedenler olabilir ve bunda hoş olmayan ne var anlamadım. Hoş olmayan o kadar şey varken çocuğuyla birlikte böyle güzel keyifli ortam oluşturup eğlenmek mi hoşluk olmuyor? Masrafsa masraf o masraf zaten yapanın kendisine girip çıkıyor.

0
    0 Yorumla
  • Kartopu0
    Kartopu0 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Yapılmalı çünkü çocuklar her zaman bir yaşına girmiyor ve o anı ölümsüzleştirmek adına da güzel bir fotoğraf çekilir sonra o fotoğraflar hatıra olarak bir köşede kalır ve insanda hoş bir tebessüm bırakır.

1
    0 Yorumla
  • Lotus____
    Lotus____ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Yapılır, yeğenime yapmıştık. O an herkesin mutlu olması onu psikolojik olarak mutlu ediyor. Hatırlatmada bile o anki sevinci hissediyor. Pastasını kendi ellerimle yapmıştım küçük kurabiyemin🥺 yapılmalı🥺

1
    0 Yorumla
  • rabiaktp4
    rabiaktp4 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Bebeğin o anı algıladığı için veya gelecekte hatırlamıyacak ama fotoğraflarla birlikte hatıra kalacak, bak böyle olmuştu denecek. Ayni zaman da ebeveynlerin çocuklarinin ilk doğum günü, ilk yaşı, ilk 365 günü... İlkler her zaman heyecanlı ve önemlidir. Bunun için de yapılmaya değer.

2
    0 Yorumla
  • ImpossiblePrincess
    ImpossiblePrincess Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 75%
    +1 yıl

İleride 1 yaşını hatırlamasa yapılmalı. Eğlenmek lüks olmamalı. 10 dakika içinde 1638363 tane fotoğraf çekmek suç mu? ister 1 saatte 1 tane çeker, 10 dakikada ister 1.000.000 tane çeker. Kime ne?

0
    0 Yorumla
  • caNözüMm
    caNözüMm Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 42%
    +1 yıl

Bebek icin bir eglencesi pek olmuyor, aslinda sadece yetiskinlere ani oluyor, bolca resim ilerde miniğe göstermek için ☺️ biz onlar da keyif asin diye oyun alani olan bir mekanda kutlamistik. Bolca oynamis yorulmuslardi ☺️

1
    0 Yorumla
  • _Güneş____00
    _Güneş____00 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Yapılmalı.

Çünkü bebekler o yaşlarını ileride hatırlamıyor olacak. Onlara özgü en küçük hatıraların bile biriktirilmesi taraftarıyım. Çünkü onlara verilecek en güzel hediye geçmişinden taşıdığı güzel anılar.

0
    0 Yorumla
  • Diferente_05
    Diferente_05 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

Tabikide yapilmali bence her yas kutlanmali ama tabiki bazilari cok cok abartiyor sahsali bisey olmasina gerek yok ama yakin cevreniz guzel bir pasta ve birkac balon cok guzel bir ani bebegeniz icinde ilerde fototafi olsun

0
    0 Yorumla
  • kovaburcuzekasi
    kovaburcuzekasi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Neden yapılmasın bu nasıl soru.. çocuk büyüyüp demicek mi benim yaş günümu kutlamadiniz mi diye. Kendini kiyaslamicakmi diğer çocuklarla.. ayıp. Eksiklik değersizlik hissettirmeyin artık bıktık yeter.

0
    0 Yorumla
  • mina15
    mina15 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

ilk yaş bence özellikle önemlidir ben kendim aşırı önem veririm yapılması lazım bence hatırlamasa bile ileride videolara resimlere bakabilir ailesinin onu önemsemesi ilerleyen yaşlarda onu mutlu eder

0
    0 Yorumla
  • kimbu032
    kimbu032 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Yani bunda herhangi sakınca yok yapmak isteyen yapar ama dediğin gibi kendileri eğleniyor sadece fakat bir anı bir şey bırakılabilir çocuk büyükten sonra gösterirsin falan

1
    0 Yorumla
  • aleyna_su
    aleyna_su Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 50%
    +1 yıl

Bence hatırlamasada güzel hem hediyede alıyorlar hemde anı olarak kalıyor fotoğraf lar flnda anı olarak kalıyor

2
    0 Yorumla
  • whitedaisyy11
    whitedaisyy11 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

O hatırlasın diye mi yapılıyor doğum günü kutlamak değer verdiğinin göstergesi insan kutlamadan duramaz ki bi de 1. yaş günü hem çocuk ilerde soracak ne alaka

0
    0 Yorumla
  • KafamdakiSorular12
    KafamdakiSorular12 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 84%
    +1 yıl

Evet ebbek için olmaz ama büyüdüğünde görünce ailem bana önem veriyormuş bana neler yapmış ben anlamaıdgım haldeee diyebilmeli hemde sizin içinde güzel bi koşuşturma benim hiç yok ☹️

0
    0 Yorumla
  • BirAnanasAldirdim
    BirAnanasAldirdim Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 59%
    +1 yıl

Aile arasında kutlanıp pasta kesilebilir hatta toplanıp güzel zaman geçirebilmek için harika bir araç olur. Partilere vs karşıyım ama aile arasında bir kutlama gayet mantıklı

0
    0 Yorumla
  • OğuzhanKK
    OğuzhanKK Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Ufak çaplı bir şey yapılabilir tabiki pasta üzerine mum birkaç video ve fotoğraf çekersin hatıra olarak kalır

Geçenlerde tanıdığım bir çift 5 bin tl harcayarak çocuklarına 1 yaşındaki çocuklarına doğum partisi organize etti

Hadi her şey tamamda çekilen video ve fotoğraflar 1 yaşındaki çocuğun instagram hesabında paylaşıldı çocuğun benden fazla takipçisi var :-)

0
    0 Yorumla
  • Neyebakacaktimben
    Neyebakacaktimben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Yani evet gösteriş için yapıyor çoğu ama bebeğe olan sevgiden de yapıyor olabilirler. Bu arada canım tuzlu kurabiye çekti 😂 ziyafet düzenlemek için bahane de olabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yapılır tabiki de ama bence biraz daha ufak aile içi bı doğum günü yapılabilir organizasyon tarzı şey saçma çocuk o günü hatirlamayacak fakat video ya da fotoraf tarz şeyler yaparak o günü anı olarak kalması için öyle şeyler yapılabilir

1
    2 Yorumla
    • zevkli_günahlar
      zevkli_günahlar
      +1 yıl

var mı çocuğunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hayır yok

Yorumla
  • ScoobyyDooo
    ScoobyyDooo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

İki çocuğumun da her yaşını parti hazırlayıp kutladım. Bir kez gülümsemelerine neden olursa bana yeter. 🙏🏻

1
    0 Yorumla
  • Deli_Sorular_Kafamda
    Deli_Sorular_Kafamda Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 90%
    +1 yıl

İlk yaşi oldugu için.. insan meraklanıyor heycan duyuyor ama tabiyki bebişin bundan pekte bi haberi olmuyor 😅

1
    0 Yorumla
  • uğurböceği0000
    uğurböceği0000 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Hatırlamıyorsa o anın resmini çekerek büyüyüncede ona anlatarak hatıra olmasını sağlayabilinir. Yapılsın bence.

1
    0 Yorumla
  • Çaykovskiii
    Çaykovskiii Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl

Bebek doğmuş dünyada ilk yılı bitmiş bence şahane bir şey kesinlikle kutlanmalı bence koca insanların doğum günü kutlaması saçma

1
    0 Yorumla
  • Burcu3428
    Burcu3428 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 91%
    +1 yıl

Bence yapılabilir hem anı olarak kalır çocuk büyüdüğü zaman ona gösterilir resimler biz sana böyle 1 yaş doğum günü partisi yaptık diye

0
    0 Yorumla
  • initio
    initio Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Konu 1 yaşındaki bebek değildir. Statü göstergesidir. Eşe dosta hava atmadır ama asla 1 yaşındaki bebek değildir.

0
    0 Yorumla
  • 1yakamooz
    1yakamooz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 69%
    +1 yıl

Bence olsa kötü olmaz. Anı kalıyor benim var 1 yaş doğumgünü fotograflarım bakıyorum çok hoş eski anılara

0
    0 Yorumla
  • eco16
    eco16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Tabikide yapılmalı çünkü ilk doğum vünü ilerde büyüdüynde görür bebeklik vidyolarını bence ilk doğum günü yapılmalı

0
    0 Yorumla
  • ErtugrulKARTAL1903
    ErtugrulKARTAL1903 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 68%
    +1 yıl

Aynen ebeveynler kendi eğleniyor ve etrafa hava olsun diye yapıyorlar. Yoksa bebe nereden bilecek doğumgünü filan.

0
    4 Yorumla
    • Crimedrama34
      Crimedrama34
      +1 yıl

Fotoğraf video çekiliyor ve ilerleyen yaşlarda o çocuk bakabiliyor ya hani :)

Yorumla
    • ErtugrulKARTAL1903
      ErtugrulKARTAL1903
      +1 yıl

@Crimedrama34 bakabiliyor ama bir zevk yine almıyor. Ancak biraz aklı erdiği ve konuştuğu zamanlar hoşuna gidiyor insanın. Benim bebeklik zamanından sadece kasette ses kaydım vardı. O da bozuk yarım yamalak. Dinlediğim de ses tonum ve söylediklerim hoşuma gidiyor. Konuşmayan bir şey anlamayan bebek için de video filan hiç bir şey ifade etmez bence. Benim oğlanın dolu videosu var 10 yaşına geldi hiç birisine bakmıyor bile 😂 ben 8 yaşında kasetimi dinlemeye çalışıyordum.

Yorumla
    • Crimedrama34
      Crimedrama34
      +1 yıl

Belirli bir yaş söylemedim kimi çocuk 7-8 yaşında kimisi 10-12 kimisi 13-15 yaşında eskiye bakmak hoşuna gider misal benim annem babam boşandılar ben 10 yaşındayken ve ben 10-17 yaş aralığında her canım sıkıldığında 2-3 yaş doğum günü video ve fotoğraflarıma bakıyordum bana iyi hissettiriyordu ikisinii fotograflarda da olsa bir arada görmek ki bu çocuğun annesinin veya babasasinin ya da her ikisininde vefat ettiğini düşün doğum günlerini hiç sevmeyecek ama bir resim video dogumgunlerini özel günleri veya bir çok şeyi sevmesine vesile olabilir kanımca

Yorumla
    • ErtugrulKARTAL1903
      ErtugrulKARTAL1903
      +1 yıl

@Crimedrama34 ama arada fark var. Sen kendini değil onları görmek istiyorsun. Başka fotoğraflarda da görebilirsin illaki doğum günü şart değil. O yüzden çocuk küçük iken kendine yapılıyor eğlence resmen

Yorumla
  • kimene111
    kimene111 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Ben oğluma yapmıştım evde balonlar vs ilk doğumgünü hatıra olur fotoğraf çekeriz diye bu sene okadar büyük bişi yapmam bı pasta yeterli...

0
    0 Yorumla
  • Wjej3j3j322j
    Wjej3j3j322j Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Maddi olanagim olursa yapmak isterim güzel bir hatıra sonuçta.

Çok da abartmadan tabi, kendi evimde küçük bir organizasyon olur.

0
    0 Yorumla
  • ZaxraI8
    ZaxraI8 Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Evet olmalı bence. Çocuğun doğum günü aynı zamanda kadının anne, adamında baba olduğu gündür. Ebeveynlerinde kutlama günü yani

0
    0 Yorumla
  • YunininTutisi
    YunininTutisi Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Olay sadece bebeğin eğlenmesi değil ki. Bol bol fotoğraf video çekip güzel bir hatıra bırakmak mesele.

0
    0 Yorumla
  • Vakt-imerhun
    Vakt-imerhun Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Ömür boyu böyle şeylere alışkın bireyler yetiştirmek istemiyorum o yüzden baştan beri kutlamak istemiyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yapılmalı. Burada ama amaç ailenin kendi eğlendirmek istemesi değil. Çocuklarının ilk doğum günü sonuçta, bu diğer doğum günlerinden daha özel. Bebek hatırlamayacak olsa bile büyüdüğü zaman fotoğraflara bakıp mutlu olacaktır.

0
    0 Yorumla
  • Cleanman58
    Cleanman58 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Eğlenceli olur bebeklerin hoşuna gider ama pastayla değil tatlı olmayan bir şeyle kutlamak lazım.

0
    0 Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

ben kedimin doğumgününü kutluyorum bebeğinki de kutlanır gayet

aslında hepsi pasta yemek için bahane tabi :D

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl

Bence de ebeveynler kendileri için ve sosyal medyada paylaşmak için yapıyor. Hoş değil. Öyle anne babam olmasını istemezdim..

0
    0 Yorumla
  • TRAKYALIKISÇE
    TRAKYALIKISÇE Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Kendini eğlendirmek istersen büyük kutlama yaparsın sonuç olarak bebeğin bir şeyin farkında olmayacak

0
    0 Yorumla
  • Ayrılıkotu
    Ayrılıkotu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 86%
    +1 yıl

Yapılabilir maksat eşi dostu toplayıp güzel bir gün geçirmekte neden olmasın ama israfa abartıya da kaçmamak gerek diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl

Yapıyorlar sonra büyüdüğünde anı olarak gösteriyorlar. Gerçi Pandanın bile doğum günü kutlanıyor mesela hayvan bilmez ki.

0
    0 Yorumla
  • badboy_master
    badboy_master Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Yapılır tabi resimler çekinir büyüdüğünde gösterilir hepsi birer anı hatıra

1
    0 Yorumla
  • BerkaySamet
    BerkaySamet Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl

Büyüğünce fotoğraflarını gösterirsin benimde kutlamışlar fotoğrafları gösterdiler

1
    0 Yorumla
  • karaqin1
    karaqin1 Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 30%
    +1 yıl

Anı biriktirmek yapılabilir. Büyüdüğünde fotoğraflara bakınca bu onu çok mutlu edecektir.

1
    0 Yorumla
  • Nüklofizo
    Nüklofizo Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

İlk yaş günü olduğu için manevi değeri olur bence yapılabilir

1
    0 Yorumla
  • Chrysalis
    Chrysalis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Bence kutlanmalı hatırlamıyor olabilir ama ilerde fotoğraflara bakıldığında güzel anılar olabilir

1
    0 Yorumla
  • bikebikeman
    bikebikeman Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Bizim ülkede dogmamis bebeğe parti yapiolar o gun mu yapilmicak

1
    0 Yorumla
  • Fearlesgirll
    Fearlesgirll Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Yapılmalı bol bol resim çekilmeli anı olarak kalır :)

0
    0 Yorumla
  • Yoğunbakım
    Yoğunbakım Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 73%
    +1 yıl

Bebeklerin her günü ayrı güzel. Kutlanmalı. Güzel anılar biriktirmeliyiz.

0
    0 Yorumla
  • _nalann
    _nalann Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 84%
    +1 yıl

anı olarak belki aile arasında küçük bir üfleme olabilir..

0
    0 Yorumla
  • yalnızbey06
    yalnızbey06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Çok anlamsız hepsi cinsiyet partisi,40 banyosu yurtdışına özenip kendi adetlerimizi unutuyoruz

0
    0 Yorumla
  • evapo0
    evapo0 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Bana en en saçma gelen şeylerden biri. Mantıgını kendileri de bilmiyor bence

0
    0 Yorumla
  • NujenZanistvan2
    NujenZanistvan2 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

1 yaşına girince yapılmalı ve 7 yaşına kadar bi daha yapılmamalı

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (119)
Devamını Gör(164)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Bir yaşına gi̇ren bebeğe doğum günü yapılmalı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

1 yaşına girecek çocuklara doğum günü yapılmalı mı yapılmamalı mı? 16 cevap verildi
Bebekler için doğum günü partisi mantıklı mı? 16 cevap verildi
Bebeklere yapılan şaşaalı 1 yaş doğum günü partileri sizce yapılmalı mı? 43 cevap verildi
1 yaşından sonra bebeklere mama verilmeli mi, verilmemeli mi? 8 cevap verildi
Çocuğunuz olsa kaç yaşına kadar doğum gününü kutlardınız? 23 cevap verildi
1 aylık bebek düğüne götürülür mü? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşkın kuralı olsaydı ne olurdu?
  • Şuanda ne yapıyorsunuz?
  • Bazı insanlar gerçekten değişir mi, yoksa sadece kaybetmekten korkunca mı düzelmiş gibi davranır?
  • Sizi isteyen biri var mı, yoksa insanlar sadece ihtiyaç duyduklarında mı yaklaşıyor?
  • El işleri satışı için e-ticaret mi daha karlı, yoksa fiziksel dükkan mı daha mantıklı?
  • Sizce hangisi daha zor: iğne oyası mı yoksa şiş ile örgü örmek mi?
  • Gerçekten seven insan gurur yapamaz mı?
  • Yaşım 35 ben şimdi genç mi oluyorum yaşlı mı?
  • Üzerinde isim yazan lifler sizce gerçekten tatlı mı duruyor, kullanır mısınız?
  • Duşta doğal duş jeli mi kullanıyorsunuz yoksa el yapımı katı sabun mu daha iyi geliyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨