Bana göre mantıklı değil, gereksiz de. Küçücük çocuk ne anlasın kutlamadan.

Bana göre mantıklı değil, gereksiz de. Küçücük çocuk ne anlasın kutlamadan.
Çocukların ön pşanda tutulup eğlenebileceği doya doya yiyebileceği, doğum günü cocuğuna anı olarak kalacak bikaç fotoğraf ve videonun çekileceği bir parti yapılmasını doğru buluyorum diğer fazla abartılı yetişkinlerin ön planda olduğu fotoğraf manyağı yapılan her yerde paylaşılan bana gösteriş gibi geliyor.
Herkesin kendi tercihi ama ben buna çok gülüyorum ya..(!)🤭.
Organizasyoncu tutan mı desem,1 yaş doğum günüsü için gidip çekim yapan mı desem, bir pasta üflemek için insanları bir araya toplamak mı desem, sırf doğum günü diye cafe tutan mı desem... bu liste uzar gider🤦🏻♀️.
Bana saçma geliyor gerçekten. Gereksiz masraf masraf olarak görüyorum.
Ben oğlumun doğum gününde ne böyle bir şey yapacağım ne insanları boş yere toplayacağım ne de gidip gereksiz miktarda pasta parası vereceğim.. En güzeli pastasını kendin yapıp anne, baba ve bebekle evde gösterişsiz bir şekilde 2-3 anı fotoğrafı çekilmek💙..
Kesinlikle☺️
Küçük bir kutlama yapılabilir fotoğraf çekilir anı olur ama konseptli, yer tutmalı partileri aşırı gereksiz buluyorum
Teşekkür ederim
Rica ederim (:
Cevap
4Cevap
Bu bebeğin kaç yaşında olduğuna bağlı
Minik bir pasta ile aile arasında yapılabilir bence büyük organizasyonlara gerek yok
Öyle de olabilir.
Büyük doğum günlerine gerek yok ama aile arasında kutlanabilir ileride çocuğa hatıra kalır resimler vs
bence önemli ve mantıklı ben özel günlere önem veriyorum her yaşını kutlarım
Evet mantıklı 20 sene önce annem bana bile yapmış ben de çocuğuma yaparım ne var
Bence ilk yaşı için çok abartılmadan anı kalsın diye yapılabilir ama diğer hatırlamayacağı yaşlarda yapmak mantıksız bence
Mantıksız çocuk ne anlasin ya
Anlamaz ki, süslere falan takılır. Sonra da zorla çocuğa fotoğraf için zorla poz verdirmeye çalışırlar😅
Yani millete eğlence olsun da
Gavur icadı işler..
Hayır Değil Görgüsüzlük
Bu tarz şeyler genel olarak saçma zaten
anı için olabilir neden olmasın
Anı.
mantıksız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?