yapanlar günümüz şartlarında illaki vardır heleki kondom ile birlikte olan erkek ereksiyon yaşayamayacagını anladıgı an pozisyon degişir partnerinin göremeyecegi pozisyonlarda farklı sesler çıkartarak sert ve hızlı bir şekilde ereksiyon geçirmişcesine bir hissiyat verir bunu yapar çünkü karşısındaki partnerinin onun yetersiz oldugunu düşünmesin diye
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yani kimse zevkten oh oh demez lakin ama oh oh demekten zevk lanlar var. Ha zevk alıyormu cinsel ilişkiden merak ediyorsan partnerinin penisine bak eğer dokunsan patlayacak gibi uç kısmı şişmiş o erkek çok zevk alıyordur ama uç kısmı inikse az zevk alıyordur. Zaten hiç kalkmaz zevk almasa
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
erkegın numara yapmak gibi şansı yok bence zevk almıyosa lale kalkmaz saten kalkıyosa alıyodur ve boşalırsa garanti alıyodur
bu sahte sesleri sadece konunu zevk dışı bırakanlar yapar örneğin paralı bir partner yahut orgazm olmuş bosalmış ama partnerini boşalmak isteyen bir birey... onunda dışında o zevki yaşayıp ses çıkaran her taraf içtenlikle o sesleri çıkarıyor...
Bu soruyu sorman şaşırttı;) Erkek zevk almıyorsa kaldiramaz bile ve olay devam etmez... Senin oral seks hakkında yazını okumuştum.. Ağza almanın tüm inceliklerini bilen biri olarak bu konudada uzmansindir
Erkekler kadınlar kadar aciz ezik değiller sahte ya da yapmacık olmazlar ilişki sırasında, olanlar varsada onlarında sebebi vardır mutlaka. Şahsen hiçbir zaman hiçbir konuda sahte olmadım olmam da.
İyi olmadığı halde iyisin dediklerimiz oluyor evet. Kadınlarımız tripkolik olduğu için beceremiyorsun desek kalkıp ağlayarak uzaklaşır mecbur taklit yaptığımız oluyor
Yatakta zevk almak için oluyoruz. Partnerimiz zevk alıyorsa inlemeli ki zevk daha yukarıya çıksın. Sahte olan ses anlaşılır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence Erkeklerin yatakta zevk almama gibi bir durumu olmaz Yani hiç istemediği bir kizla bile cinsel ilişkiye girse istesede istemesede zevk alir Ama ses cikarmasi yapmacik olabilir ama buda zevk almadigi anlamina gelmez sadece olayi abartiyordur
Erkekte bu isin sahtesi olmaz kalkmissa zevk aliyor demektir😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben ne mast yaparken ses cıkarırım nede ilişki sırasında. Cok sessizimdir. Ne kadar zevk aldıgım bununla orantılı degildir benim. Yani bu sesle alakalı degildir.
En İyi Cevaplar