Seks yaparken çarpma sesi çıkıyor mu gerçekten? Bence gerçekten öyleyse tahrik edici.
Çıkması için sert mi yapmak gerekli?
Çıkması için sert mi yapmak gerekli?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
misyonerde bu sekilde ses cikmaz
lh3.googleusercontent.com/.../u5DQd7OQgDZWgX6R499uf0gFE2eWIYBFblAg_l-SWYWWVAesRbkGNQCAkT27QI6ihcP-I-nM7DHmwyAu2m0-Bylh1wGbb4HKI-6uMFcQi8S2hrlweLsYwTpnXjd4C5wgedAyd12kh6ytkhoToYKA6syR5Y0VIA=w500-h255-nc
sence bu sekilde ses cikmama sansi var mi ;)
lh4.googleusercontent.com/.../YIWN2yDlxBIKYoyNBDm2ahXTj-wtPb3f4UoXEOVRcHZ_L4g0EyeUCPyRNF-D6-cV0q_vkAaUXQc-ILVxBBaD5HnfyjWhMB_kDSBHWDbFiiNnnAb1gRfPFfTyICgfKt1FxJxi2c45OrMsMRyHbjaB8q5I6xjGUQ=w313-h470-nc
ayrica o sesler testislerin carpmasindan degil, kadin ve erkegin kasiklarinin ve baldirlarinin carpismasindan cikar
Çıkıyo tabi. Kadın zevkten ıslandığı zaman ya da terlemeye başladığında iki taraf da daha çok çıkıyor. Misyoner olsun doggy olsun sert git gel yapınca oda dışından duyulacak kadar ses çıkıyor
Yavaş yapsan da çıkıyor yani çok anormal derecede yavaş yaparsan çıkmaz. Benim tarzım serttir. Öyle seviyorum
Sert yapmaya gerek yok normalde çıkıyor sert yapınca daha çok çıkıyor şap şap şap diye :) ay bir hoş oldum şimdi deli nerden aklına geldi
Neden bu kadar tahrik edici yakından duymak nasıl bir his
bir burdaki ses var vajinal osurma hızlı girip çıkınca vajinaya
bir de vucutlardan cıkan ses o da hızlı gel gıtten :D
Hızlı ve sert olarak vurunca olur doggy ve misyoner ile güzel oluyor
Misyonerde çıkıyosa sevindim bende onu sorcaktım ama çıkmaz sanıyodum nasıl çıkabiliyo
Mantıklı peki bir şey sorcam erkeğin bir kere boşalması yeterli mi? Ben boşalınca çok bitkin düşüyorum hemen uykum geliyo bu sorun olur mu?
Bende öyle düşünmüştüm ama yorumlarda kadın bir kere ilişkiye girdiği adam da bir kere boşaldığı için şikayetçi olanları çok gördüm bu yüzden sordum
o çarpma sesi çıkıyor.. ben 3 ayrı yerden çıkartıyorum o sesi.
Her pozisyonda cikar ama et ete hizla carptigi ixin oluyor. UZun sure olmaz ne kadin dayanir ne de erkekte oyle bel var
Evet, sertte olsa orta seviyede olsa cikiyo, sert girince sert ses cikiyo ama..
Misyoner pozisyonda çıkar mı?
Elbette.. sen o pozisyonu seviyosun belli, partnerin o pozisyonda o sesi cikarcak mecburen..
Ben misyonerde çıkmaz diye düşünmüştüm nasıl çıkıyo ki?
Et ete degmiyo mu misyonerde?
Değiyor ama ben hiç yapmadım. Misyoner daha kapalı gibi kolay kolay tam bile girmez diye düşündüm. Girerde ses çıkartacak kadar bilmem sadece tertisler sayesinde mi çıkıyor
Tam girer alistiktan sonra.. testisler degil penis bolgesi degiyo iste gir cik yaparken, ne kdr hizlanirsan o kdr sert degip col ses cikariyo.
Daha once iliskin oldu mu senin?
Misyonede testislerin çarpmasıyla ses çıkmıyo yani
Ben sadece öpüştüm ilişki yaşamadım
Oyle bir testis yok carpmayla o sesi cikarcak:)
Niye bu misyoneri bu kdr seversiniz?
Nası yok
Asıl siz erkekler niye doggy sever? Kadın köpek pozisyonu alıyor çok duygusuz ve aşağılayıcı.
Oyle bakarsan misyonerde hic seksi degil ozaman, cocuksu bir hareket.. kaldiki doggyden once hatun dedigin insanin kucagina oturmasi pozisyonu var bana gore..
O kdr carpmaya testis mi dayanir o sesi cikarck kdr..
Misyonerin neyince çocuksuluk var ya ne anlarsınız siz.
Misyonerde erkek üstte oluyo gerekirse ağırlığını veriyo, tek vücutsun yüzyüzesin.
Asıl kucak çocuksu ve hareket kısıtlı.
Ben senin fikirlerini ya da fantazilerini sevmeyince ne anlarsin dedim mi?
Kucakta hareket kisitli mi sence gercrkten?
Evet kısıtlı. Bir misyoneri düşün bakalım hangisinde tek vücut oluyosun karşındakinle?
Ayrıca erkekler anlamıyor. Duygusuzsunuz. Misyoner en güzel pozisyondur. Yüz yüzesin göz göze konuşurşun, surat ifadesini görürsün. Bunun dışında tek vücutsun. Ayrıca en rahat pozisyon yatakta yatarak oluyor.
Kucakta erkek pasif kalıyor. Ben kadınlatın altta olduğu pozisyonları daha güzel buluyorum.
Hepsine tamam bunlari ayri tartisalim da, senden farkli dusunene sen ne anlarsin deme bidaha, once bunda anlasicaz.
Her neyse tamam o kadar da önemsememek lazım
Cici kiz oldun bak:)
Yuzyuze gozgoze konusmak, tek vucut olmak, konusabilmek, kucak pozisyonunda da fazlasiyla vardir.. tecrube etmeden konusuyosun..
Sana göre var bence yok. İlla yaşamam gerekmiyor. Ben sevmiyorum kucak. Herkesin zevki başka.
Ozelden eklesene.
Yok sağol. Mesaj kullanmıyorum. Sorun varsa burdan sorabilirain.
Off, eklicem, gece gunduz yazicam, askinti olcam, yoktan anlamicam falan filan dimi cunku ben abazayim, laftan anlamaz sozden anlamaz abazanin teki.. baska sorum yok, cevaplar icin tesekkurler, iyi aksamlar.
Yo ben öyle düşündüğüm için demedim. Özelden konuşmuyorum kimseyle. Bu insanları kötü gördüğüm anlamına gelmiyor. Bende cevap için teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Rica ederim, iyi aksamlar.
Vajina ıslandığı için giriş çıkış esnasında çıkıyor tabi
çıkıyor evet hatta şu an canlı yapan çifti bir siteden izliyorum
Yaklasik olarak her pozisyonda cikar tabii o kisiyede bagli
Zannetmiyorum sert bir sekilde olmasi lazim normal bir kadin buna dayanamaz
Kayganlaştırıcı varsa ya da zevk suyu akarken yaparsan çıkar.
pozisyona bağlı olarak çıkar çıkmıyorsa erkekte arıza vardır servise götür.
Çıkıyor tabi normalde zaten ıslaklıkta oluyo ya o yüzden şap şap güzel bir ses çıkıyo
penisi büyükse zor çıkar. küçükse çıkar.
etli butlu olman yeterli
Testislerin vurma sesini mi diyorsun?
biraz sert ama dayak atarcasına değil tabi :)
Evet cat cat ses verir kadin
Olayın gidişatına göre değişir
sen mi yapican o serti?
Gerek yok sertte tasakların çarpması yeterli
eves seri olunca cikiyo torbalar vuruyo alttan😁
Bilmiyorum yapmadım hiç
Evet sertçe vurmak gerekli tem tene çarpacak
Hemde nasil cikiyor o ses
tasskalrın şap şap dıye sesımıı dıyorunn
insan isteyince hangi sesler çıkmaz ki
Hiç yapmadım ama çıkar galiba :D
kocan çıkarınca analiz edersin