Sevdiğiniz kız orsp mu olsun istersiniz ama seviyosunuz yani herangi biri değil
Cevabın nedir?
Eğer hoşlandıgı bir kız ise bu. Soğuma olur. Ama görüşmeye devam eder. Soğumadan kasıt beğeni devam eder ama ciddiyet azalır. Yani değer veren adam o değeri azalır.
Ama hoşlanmadı, flörtü takıldıgı bir kadınla yatıp yatakta bacım oldugunu görürse bu sefer beğeni de başlar bağlanmada.
Ne garip dimi118 Yorumla
Soran+1 yılNe sacma ya
Soran+1 yılBaglansada gıder mı
- +1 yıl
Öyle ama.. şimdi ben senden hoşlanıyorum saçının teline dokumamıyorum. Kıyamıyorum. Yataga giriyoruz sik beni aşkım daha sert vur oof ahh diye bağırınca otomatikman sana duydugum o duygusallık değer yerini hazza zevke devredecek. Yine beğenicem seni ama. Artık sesimi de yukseltirim kötü söz de söylerim vs
Ama seni tanımıyorm bir hoşlanmada yok. Burda tanıstık kahve içtik akşamına da yattık. Yatakta baktım panter gibisin. Off derim buneydi böyle ne guzel bir hatun felan yine görüşmek yine yatmak isteği beni sana bağlar
Soran+1 yılGider mi yani
Soran+1 yılO zmn evlnir bana baglanıyosa hani basta sacının teli derdi 3ay sonra s. kmk isterdi
Soran+1 yılYani napcm onu soyle
- +1 yıl
yatakta sönük olma yıne canlı ol.. Kırmızı çizgin olmasın. Ama o ne yapıyorsa musahade et.. Mesela ilk sen onun sacını cekme. Baktın o cekıyor dur napıyorsun deme.. Baktın kalcalarını tokatlayarak becerıyor yawas deme.. Adam bosaldıktan sonra vicdan yapar hatta ozur dıler ya bn kendımı kaybettım askım kırmadım dımı senı felan dıye.. Sende kucuk emrah modelı yok askım onemlı degıl sen mutlu ol ıstedıgını yap de.. Oooo adam cepteee kurban olur sana :D:D:D
Soran+1 yılElimde nası tutucam orsp olma diyosun vermem deme diyosun demin anlttın erkkleri saçının teli vs sonra cicim ayını uzatmaya bak dedin nasıl elimde tutcm bn onu soyle
Soran+1 yılNe dedim şimdi be
- +1 yıl
ya bu ilişki sonucta. belli bir şifresi yok 1234 yazıp kapıyı acasın. ipuçları var o ipuçlarını degerlendırerek sen couzceksın. ben gayet acık anlattım sana.. bıraz detay ver ne kadar cıkıyosunuz ne dererece deger verıyo felan yaz mesaj yaz burdan yazma mıllete sakraban olmayalım :D
Soran+1 yılCvp vermiyon ki bna hep kendini düşünüyon bir yardıö etmeeın
Soran+1 yılYa sen önce bna cvp ver vermiyosun ki cvp yazmıyon bna hemn dönüş yap
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet öyle isteriz. orası yatak mutfaktada aşçı olsunlar. gerçi bu kadına erkeğe göre değil. nerde bulunuyorsa oranın şartlarını en iyi şekilde yerine getiren kim ise o sevilir zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvli degılsın soğur musun
Cevap sahibi+1 yılhayır neden soğuyayımki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendin gibi ol. O. pu falan olmaya gerek yok. İçinden geldiği gibi davran
14 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorum bir kıyamam derler zmn gecınce istyorum derler vermıyınce gıderler ne istyo anlamıyorım ki
Cevap sahibi+1 yılkarşıdaki kişi değişir, gerçekte ne düşündüğünü asla bilemezsin. O yüzden sen başkası için kendinden ödün verme ki yarın bir gün ayrılsanız bile acaba başka türlü davransaydım ne olurdu? Diye düşünme. Ben kendim oldum, o beni kaybetti diye bil
Soran+1 yılYok simdiye kdr oyle yasadımda noldu elimde hiç bişy yok evlilikj garantı degıl kafama gore artık
Cevap sahibi+1 yılSenin hayatın tabii ki en doğru kararı yine sen vericeksin
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞekerim mala denk gelirsen kötü çünkü mallar ne istediğini bile bilmez
32 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorum bir kıyamam derler zmn gecınce istyorum derler vermıyınce gıderler ne istyo anlamıyorım ki
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
37Cevap
bu sorunun cevabını genelleme değil kişileştirip öyle vereyim. Ben yatakta sevgili, eş veya tek gecelik ilişkilerde karşımdakinin azgın vahşi sert olmasını isterdim ne istediğini bilmesi önemlidir ve en önemlisi kuralsız olması gerekiyor.
20 Yorumla
+1 yılOr*spu tabirini doğru bulmuyorum sevdiğim insana karşı. Ama erkeklerin yatakta beklentisi cinsel yönden aktif, kadınlığını sonuna kadar kullanan, yatakta utanmayan çekinmeyen bir eş profilidir...
20 Yorumlasevdiğim kızı sizi gidi siziler gibi görmek istemem yakıştıramam, normal olsun, içten olsun, deger versin sevsin bu yeter
00 Yorumlabacım derken mıymıy olmasın onu yapmam bunu yapmam demesin önyargılı olmaktansa en azından denesin
014 Yorumla
Soran+1 yılNe gbi
Soran+1 yılBn fantezi sevmyrm cunku hıc bışy yapmadım nıye gerek duyum buna
Soran+1 yılYasayan sever
Soran+1 yılİstegınız bıtmıyo ne istıyonuz belli degıl
Soran+1 yılErkk doymuyo
Soran+1 yılBaska kadın isteyebiliyo
Soran+1 yılBurdan de ne diceksen
yatakda hareketli olmak kadınlığını gstermek orps olmak değildir. cazibeli olmakır
10 YorumlaEvet ama sadece benim oruspum olsun ama her kadın da kocasına oruspuluk yapmıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ama dan sonrasını
+1 yılErkekler niye o... puta gider zevk yapar? Eğer onun gibi yapmayacaksan nerede senin kariligin
06 Yorumla
Soran+1 yılAma gidip baskasıyla evlenr yıne orsp ya gider Niye hiç doymuyonuz ne istyonz?
- +1 yıl
Aranızdaki konuyu bilmedigin için bir sey diyemeyeceğim. Evli misiniz?
Soran+1 yılGenel olrk erkklr nıye boyle anlamıyrm benim basıma gelmrdı cunku erkklrden uzagım
- +1 yıl
Lütfen tam olarak sorun nedir yazar mısın kafan karışık senin
Soran+1 yılAnlttım ya kc kez anlycm
- +1 yıl
Önce düzgün yazmasını öğren sonra yine denersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatakta benim o.. pum olsun yeterli 😊
24 Yorumla
Soran+1 yılEvli degılsın ama soğumaz mısın
Cevap sahibi+1 yılHayır kesinlikle soğumam.
Soran+1 yılDaha mı cok seversın
Cevap sahibi+1 yılEvet beni daha çok tahrik eder.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyatakta sınır tanımamalı, her şey serbest, normal hayatta ayrı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabikide ytkta o. rsp olmali
16 Yorumla
Soran+1 yılEvli degılsın ama sopumaz mısın
Cevap sahibi+1 yılsopumaz?
Cevap sahibi+1 yılsogumaz misin dyosan nye sogumki daha ne istrim
Soran+1 yılSopumaz
Soran+1 yılSoğumaz mı
Cevap sahibi+1 yılneden sogusunki onmli olan istek
o kelımeyi hiç bir sevdıgım kıza kulanmam sevdıgım benımle olsun yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyatakta utangaç olmasın kendine guvensin yeter yatakta kendini aşmakta zarar yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yatakta bacım dışarda hanımefendi
17 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi nasıl olcz yani
Soran+1 yılAma sevgilisin evli değil
Cevap sahibi+1 yılİstekli ve bakışlarınla ateşli ol sevişmeyi falan sev tahrik etmeyide olursun
Soran+1 yılSoğumaz mı
Cevap sahibi+1 yılHayır sever ben severim yani pasif durmayan kadını
Soran+1 yılEvlnr msn
Cevap sahibi+1 yılTek kriter yatak değil ki evlenmek için karakteride önemli
+1 yılBiraz kaba bir tabir ama öyle olmali...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHsha o nasıl tabir yav
12 Yorumla
Soran+1 yılTabir gbi tabir
Cevap sahibi+1 yılTabir güzle sen nasılsın malum yerde ;) bende baya iyisin
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir de, kendimce alakası yok.
10 Yorumla
+1 yılYatakta orspu olcan yavrum zaten
10 Yorumla
+1 yılponcik olsun sempatik utangac🤗
10 Yorumlayatakta öyle olsun
12 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. hayır asla o gözle bakmam...
10 Yorumla
+1 yılırısbı olmasın namuslu olsn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. severler
12 Yorumla
Soran+1 yılBaglanrlr
+1 yılMuamele önemli şimdi öyle deme 😂😂
025 Yorumla
Soran+1 yılMuamele derken
- +1 yıl
Yatakta erkeğe verilen değer penise oral yapman dokunman okşaman inlemen kıvrak olman ateşli ve istekli olman bütün bunlara muamele derler erkekler bunu profesyonelce yapan orospularla anlaşırken ayrıca muamele parası verirler fazladanpara verirler o yüzden muamele önemli dedim bizim türk kızları muamele konusunda sıfırlar patates çuvalı gibi hareketsiz yatakta yatmasını bilirler ancak 😊
Soran+1 yılBoyle olarak sever mi beni yoksa soğur mu evli degılız daha hiç bir bok yapmadım hayatımda
- +1 yıl
Nikah olmadan asla yapma derim zaten😊
Soran+1 yılSonra evlenince aldatyo erkk mılltı hem sen ten uyumu yasadın mı
- +1 yıl
3 sevgilim oldu hepsiyle herşeyi yaşadım 5 aydır yalnızım sevgilim yok😊
Soran+1 yılTen uyumu dedm herseyı yaşadıgın için mi ayrıldun eşinle yaşamıcn mı herseyı
- +1 yıl
Hayır ten uyumu vardı ama ben sevgilimle çıkmaya başladım 1 ay sonra yoklama çektim hoop yatakta dünden razı olduğu için evlenmem güvenimi bitirir zor kadın olmalı beni süründürsun ki gözüm arkada kalmasın eve sütçuyu tüpcuyu almasın
Soran+1 yılBakire olmasada olur yani
Soran+1 yılYatakta oldugu için ayrıldın mı herseyı yasamayı mı terch ettın
- +1 yıl
Bakire olmasada olur yeterli güven versin sadik olsun
Soran+1 yılNiye ayrıldın onlrdan niye guvn vermedi bnce sadıkkalırdu
- +1 yıl
Anlaşamadık diyelim sebep olarak 2 yıl sonunda ilişki yıpratıyor 😊
- +1 yıl
İlişki uzmanı tecrubeli her konuda biri olarak bana sormak istediğin ne varsa sorabilirsin😉 😊
Soran+1 yılNe gbi sebeplr yıprttı diğerlrylede 2yıl mı sürdü
- +1 yıl
10 yıldır seks hayatım var 16 yaşından beri oldukca tecrubeliyim ama ilişkiyi aşırı kıskançlıklar söz dinlememeler ve ben bilirim davranışları bitiriyor her iki taraf içinde geçerli dediklerim
Soran+1 yılUc kişiyle ten uyumun mu vrdı
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılNasıl anldn oldgnu
- +1 yıl
Muameleden😊
Soran+1 yılNası muamele?
- +1 yıl
penise oral yapması dokunmayı okşamayı inlemeyı kıvrak olması ateşli ve istekli olmasi benim için ten uyumudur sevgilim benimle yatakta uyumlu olması gerekiyor
Soran+1 yılHee o baska
- +1 yıl
Senin sayende bak siteye yeni bir soru sordum cevap verirmisin soruma😊
- Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılyatakta fahişe olmalı kadın sınırsızca
10 Yorumla
+1 yılçok mu ateşlisin yatakta
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bşy demedım
- +1 yıl
Nasılsın peki
Soran+1 yılBilmyrm da konu bu degıl
- +1 yıl
yatakta doyumsuz olursun sen :)
Soran+1 yılNasıl olmalı onu sordum
- +1 yıl
Senin gibi olmali
Soran+1 yılFırsatcı şey
- +1 yıl
Hayır Yaa Ne Alaka Uyuz :)
Aynen öyle
12 Yorumla
Kendinizi ne aşağılamışsınız
20 Yorumlakız girmedi odama daha
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılazgın olmasını isterim
10 Yorumla
+1 yılsenin dediğin gibi genelde
00 Yorumla
+1 yılDeğiik fantazi
00 YorumlaAynen tam olarak
02 Yorumla
Soran+1 yılSoğumz mısın evli degılsın
Her şeyin adabı var
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gbi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılhepimiz degil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılhayır
00 Yorumla
+1 yılyani
00 Yorumla
+1 yılOlsun
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi