"ohh" "ahh" gibi ...
ben erkeğimin ses çıkarmasını istiyorum ama hiç çıkarmıyor.
siz erkekler çıkarıyomusunuz?
ben erkeğimin ses çıkarmasını istiyorum ama hiç çıkarmıyor.
siz erkekler çıkarıyomusunuz?
Böyle bir olay söz konusu değil çünkü erkek sadece boşlırken gerçekten zevk alır gerisi ileri geri sürtünme karşındakini mutlu etme denebilir erkek öper dokunur hoşnut olur ileri geri zevk alıyorsa bile bunu kadınlar ile kıyaslamamız mümkün olmaz en fazla 30 saniye en az 5 saniye olarak zevkin doruğunu yaşar oda boşarlırken sonra kendini herşeyden ve herkesten tiksinç halde hisseder oturur bir sigara yakar hayatttan soğumuş havasına girer kadının gelip yapışması öpüşmesi erkeğin hoşuna gitmez o anda öyle oluyor bende şahsen
ya sen ne güzel anlatmissin
buna ragmen erkekler daha cok kadinla olmak istiyoya onu anlamiyom
biz bayanlar yeterki sevelim erkegimizi heran zevk aliyok iliskinin baslamasinda bitisine kadar
ağzına vur bi tane bak nasıl bağırıyor :D
ben cıkarıyorm galıba soktukcaa oh süper dıye :D
Cevap
28Cevap
ben deli gbi ses çıkarıyorum istem dışı ama genelde hoşlarına gidiyo :D fısıltıyla konuşmalar.. boşalacakken bağırmalarr.. bildiğin transa geçiyorum o süre içindeee.. Herkeste böyledir sanıyodum ama hemcinsim genelde sessizmişş :S
ne güzel :) keşke benim sevgilimde senin gibi olsa (
İkimizde gizliyizz.. şanss kim bilir belki aynı semtteyiz hatta belkide aynı okuldayzz.. Belkide 1 hafta sonraki sevgilim sensiiin. Neden olmasın bunlar hep seks işte :D
Zevk alınınca bunu bedene yansıtmak kadar doğal bir şey yok. Erkek arkadaşın ya bu anlamda zevk almıyor, ya da kendisini fazla kasıyor belli etmemek için. Cinsellik doğal olmalı.
odun gibisin demek ki yatakta, yeterince keyif alırsa ister istemez ses çıkarır çünkü...
odun gibi değilim az çıkarıyor sadece ben hep çıkarmasını istiyorum
Partnerimi öpüp okşarken memnuniyet tonları, bana Oral seks yapılırken inlemeler ve boşalırken daha yüksek tonda biraz sert ve pes sesler çıkarıyorum.
o performansa ve zevke bağlı.hiç olmassa kadın zevk alacaksa öylesine de olsa inlemek gerek bence :)
Bir defasında olmuştu tabi karşı tarafın performansı gayet iyiydi.
Çalışan makinadan ne gibi ses beklersin.. :) Bozul makinalar ses çıkartır :)
git gelde ah aaoh gibi... içine boşalırsam aoovvvv ıııııııı gibi :D
verdiği zevke göre çıkar tabiki.. altımdaki hatun inledikçe iş daha bir keyifi oluyor..
hırlıyorum ben hırrrrrrrrrr huıırrrr auuuuuuuuuu tabi en sonuncuyu finalden sonra
Eline bir igne al o sana soktukca sende poposuna batir batdikca ahhh ahh ahh der isteyin yerine gekirr;))))))
Ona yazılı olarak ver ve kaydet yatakta kaydı açarsın. :)
o zaman ilişki sorasında cimcikle bir şey yap o zaman çıkartır.
Yandan cinsel içerikli bir video aç ordaki seslerde tahrik ol sevişirken olmaz mı ?
Çok nadirdir öyle kendimden geçtiğim genelde ses çıkartmayı severim ben
boşalırken çok ses çıkartırım ben
Acilen retro alman p*rno izlemeyi bırakmalısın.
O çıkarmıyorsa çıkarana gideceksin bu kadar basit. d
Gitmesinin. Ben ona sesin alasını cikarttiririm
Şekilsin ya Hıııaammınaaa.. diyorum yatakta.
sen çıkarttıramıyosundur :D
bizmkisi sessiz sinema misali
ben çıkarmıyorum, o kendi çıkıyor :)
kiminle seviştiğime bağlı
Ben genellikle sesler çıkartıyorum.
çıkardığı sesi kendisine yakıştıramıyor...
nadiren cok zevkte az belki
demekki ii tatmin edemiyrsun adami :D
Horluyorum olma mı?
çok beklersin :)
manyakmısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar