Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde de durum tam tersi yoruluyormuş beyefendi. Gerçi bende fazla istiyorum ama o da haftada 3-4 gün yeter kafasında. Ayrıca her şeye çok sıcak bakmıyor bir oral yapmaya bile (benim ona yapmama) sıcak bakmıyor. İnsanın hevesi kaçıyor bir yerden sonra ama napıcan evlilik böyle şeylerden dolayı bitirilmez. Bence sen bir süre karına yanaşma yani bende bu durumdan sıkıldım böyle olacağına hiç olmasın de bir süre sonra artık dayanamaz e o şevkle her şeye evet der hoşuna gidincede bundan sonra her dediğine tamam der diye düşünüyorum
320 Yorumla
Soran+1 yılAynen tam tersiyiz.. o yeterki istesin. Ama yok.. evde ben demeden ilişki olmaz.. ona kalsa ayda bir kez ancak ilişki yaşarız.. dediğin fikir güzel bir deneyim
Soran+1 yılOral teklifimi reddediyor.. farklı pozisyonlarda istemiyor neymiş efendim öyle seviyormuş 😔
Soran+1 yılÖn sevişmeyi s severim... Ama o fazla uzatmadan direk geçmek istiyor bende ona uyuyorum... öpüşmüyor. Göğüslerinden gidiklaniyor oynatmiyor hiç bir yerini yalatmiyor.. bıktım artık
Cevap sahibi+1 yılAcaba başka bir sorunu olabilir mi? Yani belki küçüklükten kalan bir travması falan olabilir. Korkuyor olabilir. Bazı kadınlar istese 40 yıllık evli olsun utanabiliyor bunları da bence konuşabilirsin eğer korkusu varsa falan onu korkutmadan işte yönlendir. Çok baskıda bulunma istemezsen istemeye getir hatta gerekirse ona dokunma mast yap durumun ne kadar ciddi olduğunu görsün
Soran+1 yılKüçükken bazı şeyler yaşamış evet. ama öyle abartılacak değil.. ama senin dediklerini tuttum kafama yattı.. uzak kalacam gerekirse mast. Yapacağım haklısın👍
Soran+1 yılBenim hatam baskıcı oluyorum isteğim olunca o istemese de yüzde 90 ilişki olmasını sağlıyorum istemese de benden laflarimdan kurtulmak için yatıyor
Cevap sahibi+1 yılBelki ondan dolayı iyice artık soğumuş olabilir cinsellikten. Hiç yanaşma boşver kendisi gelir sana yanaşır. Özellikle adet dönemi öncesi çok cinsel istek oluyor o dönemlerde daha çok isteyecektir seni sen isteme dön arkanı yat istemiyorum de
Soran+1 yılPeki. Bir kere uzun yoldan geldim yine benim istediğimle hazırlanmıştı ama uykum vardı isteğim yoktu.. istemiyorum dedim alındı gibi oldu istiyor musun dedim hayır ben senin için diyorum dedi sonra hazırlanmış boşa gitmesin diye yanastim.. ne dersin buna
Soran+1 yılGiyinmişti yok desem sonra onu öne sürerdi bana hep
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde işte kadınlığını açığa çıkarır. Mesela türk kadınlarının çoğu hele çocukta varsa tamamen bırakır cinselliği ama kocasının başkasına ilgi duyduğunu hissetse nasıl oluyosa yorgunlukları işleri falan azalıyor kuaföre zaman bulabiliyolar birden bir kadınlıklarını yapmaya başlıyolar... tamamen aşağılık duygusu. Onu eğer istemiyomuş havası verirsen onu istemen için çaba gösterecektir
- +1 yıl
sen de mi çok seviyorsun seksi?
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
oral yapmama izin vermiyor diyorsun
uyurken yapmayı denedin mi?
Cevap sahibi+1 yılAğzımın üstüne çarpsın bir tane 😂
- +1 yıl
niye canım :D hoşuna bile gider
yani benim en çok sevdiğim şey oral ile uyanmak ve kadınımı oral ile uyandırmak <3 <3 :) :) - +1 yıl
çok mu seviyorsun yapmayı? :)
Soran+1 yıl👍👍👍
Soran+1 yılBeğeniler değerli yorumları için pembeliye 👍
Soran+1 yıl...
Soran+1 yılNeredesin
Bana oral seks i eşim sevdirdi. Bence çiftler açık olmalı hayatı birbirine zindan etmemeli. Aslnda sen onu tutup her şekile getirebilirsiniz ne bileyim şu an aklına ne geliyorsa emin ol o şekilde birliktelik yaşayınca daha da zevk aldigini görüp dener.
Ayrıca evlilik gerçekten bir kumar bilemiyorsun23 Yorumla
Soran+1 yılTakip attım.. yazarsanız çok sevinirim.. yardımcı olmalısınız Zor durumdayim
Soran+1 yılAynen kumar bana bu denk geldi 😔
Soran+1 yılTakip eder misiniz..
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi anlıyorum seni, 6 aylık evliliğimde seksten soğuttu beni. şişme bebek gibi altımda sadece yattı inlemezdi bile. seksten zevk alıyomu peki? almadığı zevkleri aldırmalısın
15 Yorumla
Soran+1 yılAlıyor
Cevap sahibi+1 yılo zaman bir sansın var. sekse bakış acısını değiştirmelisin fanteziler denemelisiniz
Soran+1 yılDeğiştirmiyor. Fantazi kabul etmiyor sorun burada
Cevap sahibi+1 yılfanteziden zevki bir alsa bak nasıl hoşuna gidecek
Soran+1 yılMesela
+1 yılEsin yatakta mukemmel olsa. bu seferde nerden ogrenmis bu kadar seyi diye kendine dert edersin. Bence sen onu yonlendiriceksin.
42 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle dusunmezdim asls
- +1 yıl
Ok 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni istemiyordur kadınlar çabuk sıkılırı siz saf erkeklerde sorun kadında sanıyorsunuz işte
32 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Dostm bended aynı sorn vardı ama ben halletm biraz iş sana düşüyo aslnda
12 Yorumla
Soran+1 yılKanka Yok olmuyor ne yapsam boş istek yok kadında
+1 yılsanada öyle model bir eş gelmiş işte şansına küs...
11 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi varmıdır acaba
Gizli Üye(36-45)+1 yılfarklı şeyler deneyin erkeler yönlendirmeye daha meyillidir aslında
23 Yorumla- +1 yıl
Evet itaat eden kadınlar olursa yönlendirmek çok zevkli.
Soran+1 yılZaten yönlendirmek isteyen benim o kabul etmiyor
Soran+1 yılFarklı şeylere yanaşmıyor.. hep aynı pozisyon
iletişim kurmayı deneyin. Belki aklındaki seks algısı ile senin seks algın aynı değildir orta noktayı bulun bence
10 Yorumla
+1 yılKonuş kardeşim sorunlar konuşarak çözülür. Gerekirse yatak odanıza heyecan katacak şeyler düşünün sınırlarınıza göre
10 Yorumla
+1 yılBirde ona sormak lazım acaba o memnun mu o ne düşünüyor bence aranızda konuşun seks güzeldir ve her sağlıklı şnsa. İster ama tabi öğrenilebilir devir şey
30 Yorumla
+1 yılNe isteyip istemediğini sor hiç birşey istemiyorsa o zaten keyf almıyordur artık başka yerlere yönel 👍🏼
10 Yorumlane olacak rus bul bitane kendine butun atesini onunla paylas.. bundan asla suclu olmayacaksin biliyorusun
10 Yorumla
+1 yılsen biraz onun isteklerini yap derim yatakta o ne istiyor öğren biraz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatılmaya mahküm dür böyle kadınlar düşünse böyle davranmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal 👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılO senden memnun mu bir onu düşün konuşun ağzınız var diliniz var konuşarak halledin onun fikrini sor herşey senin isteğine göre olmaz olamaz o memnun mu ona bak bide
18 Yorumla
Soran+1 yılO memnun farklı şeyler istediğimi defalarca söyledim ama anlamıyo ben böyle istiyorum diyor.. onun tatmin ediyorum orgazm oluyor sıkıntı yok ama ben monotonluk tan sıkıldım farklı pozisyonlarda istiyorum o ise buna sıcak bakmıyor sorun bu
Cevap sahibi+1 yılPsikoloğa gitmeniz en faydalı yol olur
Soran+1 yılSağol da.. gitmez bunun için asla
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın ve o kaç yaşında
Cevap sahibi+1 yılBen psikoloji öğrencisiyim
Cevap sahibi+1 yılİçine kapanık biri mi
Soran+1 yıl31 e 30 4.5 yıllık evliyim
+1 yılOnu kendin yönet yeni pozisyonlar için
112 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da yanaşmıyor
- +1 yıl
Demek ki seni yeteri kadar istemiyor
Soran+1 yılKocasiyim ne alaka öyle olsa bilirim bana karşı isteksizlik yapmadı asla o monoton seviyor sadece ben hareketlilik istiyorum
- +1 yıl
Kocası olman illa seni çok isteyecek anlamına gelmez. Bir kadın olarak söylüyorum bu kadar monoton anca zorunluluk gibi hissedilirse olur
Soran+1 yılHadi yaş 😔
Soran+1 yılEvde seks benim isteğimle olur o hiç teklif etmez.. ama birleşmeden zevk alıyor rahatliyor..
- +1 yıl
Maalesef zorunluluktan yapıyor birleşmeden zevk alması normal.
Soran+1 yılOrgazm oluyor ama.. ne yapmam lazım
- +1 yıl
Orgazm olur tabii bu normal ama seni istemiyor yeterince maalesef yapacak bir şey onunla senin aranda
Soran+1 yıl😔😔
Soran+1 yıl... burası
- +1 yıl
? Anlamadım
+1 yılkendı antenını dusunecegıne kadına bır sor bakalım o senden memnunmu ç. kmerkezli olmayın
38 Yorumla- +1 yıl
evet hakli
Soran+1 yılO benden memnun sıkıntı yok.. konuşuyoruz ama farklı pozisyonlara yaklasmiyor
Soran+1 yıl@Beyazcercevelim yalakalık yapma yorum üzerinde
- +1 yıl
eşin de oyle sevıyordur belkı.
- +1 yıl
eksıyı basan sensen karsıt goruslere hıc tahammulun yok galıba :D
Soran+1 yılEvet öyle seviyor.. karşıt görüş? 😊
- +1 yıl
yazık senin eşine. keşke mahremini sagda solda anlattığını bilseydi.
Soran+1 yılYanlış düşünüyorsun.. burası fikir alma yeri sorun olmasa burada sormazdim
Doğru olanı anlatıp doğru olanı yapmaya çalıştırt.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncesinde kaç dakika sevişiyorsunuz
19 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişmeyi s severim... Ama o fazla uzatmadan direk geçmek istiyor bende ona uyuyorum... öpüşmüyor. Göğüslerinden gidiklaniyor oynatmiyor hiç bir yerini yalatmiyor.. bıktım artık
Cevap sahibi+1 yılBelki fazla istekli değildir
Cevap sahibi+1 yılUtanıyor olabilir
Soran+1 yılUtanma değil de fazla istekli değil
Cevap sahibi+1 yılYine ne oldu
Soran+1 yılAynı şey.. yine derken
Soran+1 yılAnladim güncellemeye cevap verdin. İki haftadır birlikte olmuyoruz.. artık iyice azdım isteğim var diyorum. olmasin diyor.. biriyle sanal yapıp mast yapacağım son çare 😔😔
Cevap sahibi+1 yılİki hafta olmus eşin sana haksızlık ediyor
Soran+1 yılÖzel durumundan 3-4gun önce idi.. bitti arada 10 gün var. Hesap et
İlk zamanlar nasıldı?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ondan ne istiyorsun
112 Yorumla
SoranFarklı seks pozisyonları
Cevap sahibi+1 yılSöyle ona mutlu değilim de farklı olunca daha zevkli olmuyor ki zevk aynı
Soran+1 yılEvli misin bekar mı
Cevap sahibi+1 yılEvliyim
Soran+1 yılHep aynı pozisyonda sıkıcı oluyor... Siz hep aynı mı yapıyor sunuz
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak ben onu çok öpüyorum ve sarılıp uyuyor um oda sana o kadar aşığım ki dokunmaya kıyamıyorum diyo
Soran+1 yılYa o ayrı duygusal sevgiyi demiyorum ben..
Soran+1 yılPozisyon farklı olunca da aynı dedin ya. Siz hep aynı pozisyonda mi seks yapıyosunuz
Soran+1 yıl...
Cevap sahibi+1 yılEvet heo aynı pozisyonda yapıyor uz
Soran+1 yılSen evli misin cidden..
Soran+1 yılHer pozisyonda aynı zevk olmaz... Her pozisyon aynı zevki vermez
Konuş eşinle.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuştuk anlamıyor üstelik beni azgınlık la suçluyor..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan
11 Yorumla
Soran+1 yılBir kadının böyle demesi şaşırtıcı.. neden peki
+1 yılBosan
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılOnun isi gorulsun istemiyor mu
03 Yorumla
Soran+1 yılİstiyor
- +1 yıl
Ozaman boyle davranmasi sacma sen bosal git diyo sana resmn aranizda baska sorun mu var acaba
Soran+1 yılBoşal git demiyor.. zevkini alıyor ama pozisyon kısıtlı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaştan beri mi böyle
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBenimkide öyle muhtemel ailesel yetistirilme tarziyla alakali. Belirgin orgazm oluyor mu. Sen istediginde pozisyon degisiyirmu. Hafrada kac kere yapiyorsunuz. Sen bunu söylediginde o ne diyor.
Soran+1 yılÇok sormussun
Konuş onunla.
10 Yorumla
+1 yılp*rno ızlemeyı bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç izlemem
+1 yılNapsın kadın
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapsın?
Soran+1 yılİskandinav Koca 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılDamarlarn kurusun.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlasaniz sasarim zaten
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar