Aile olarak mutluyum ama cinsel hayatımız köti ne yapsam konuştum fayda etmedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAdına üzüldüm. Hayat kısa ve hızla akıyor. Ömür geçiyor. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadının değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sanıyorum ilişkilerinizde heyecan kalmamış. Tekdüze sevişmeler ve eşinin boşalması ile biten ve senin bundan heyecan alamadığın seks seanslarından ibaret bir cinsel hayata sıkışmış durumdasınız. Sen de bu durumdan şikayetçisin. Dha fazla aksıyon, daha fazla oral seks, daha fazla fantezi ve heyecan istiyorsun. Ama kocan da boşalma sonrası sırtını dönüp yatıyor mu? Bu durumu değiştirmek senin elinde olabilir. Biraz taktik uygula. Eşinle seks esnasında konuş. Nelerden etkilendiğini bulmaya çalış ve üzerine git. Bazen kışkırtmalar ve kıskandırmalar da işe yarayabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu çok zor bir durum. İhtiyaç olan bir şey ve eşinizle yapmak istemeniz en doğrusu. Ama bunu dinlememesi durumun ciddiyetinin farkına varmaması saçmalık. Ben de benzer durumdayım, benimki daha kötü eşim yanımda değil. Zoruma gidiyor
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılErken boşalan bencil bir eş mi?
Soran1 yılGibi diyelim
Cevap sahibi1 yılSende en azından bir temas var. Bende o da yok. Ama sorun çok ciddi. Kabul etmiyor mu?
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılZor durum kardeşim. Benim de derdim var. Dertleşmek şster misin?
Soran1 yılGizlisin
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Haftada kaç oluyor, kalitesiz derken, oral, ilişki zenginliği ve erken bosalma sorunumu var bunlara göre çözüm yolu göstermek mümkün, adamın iş yoğunluğu var mı sana yeterince zaman ayiriyormu
02 Yorumla
Soran1 yılEvet tarifi ettiğiniz gibi biraz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
125Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. muhtemelen konustun anlamadi degil mi. Ona olayin ciddiyetini anlatmalisin. Eger seni mutlu edemiyorsa, svsmk istemiyorsa bunun nedenini bir arastir. fizikssel bie yetersizlik mi yoksa eonomik/donemsel bir sorundan mi boyle yetersiz kaliyor. bu yaslarda hergun zirveye cikmaniz gerekiyor, en guzelgunleriniz tadsiz tutsuz gecmesin.
01 Yorumla
Soran1 yılSevişmek istemiyor değil başka bir durum var
1 yılEsine Azdırıcı Damla kullan Seni Tek Postayla bırakmasın ilgi göstersin seni Arzulasin Dediğimi Şişe bitene kadar Uygula Bak O zaman Seks Hayatın Canlanacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
1 yılbelki konuştum sanıyorsun ama tam olarak da ifade edemiyorsun ve yararlı bir frekans tutturamıyorsun?
01 Yorumla
Soran1 yılOlabilir
1 yıl- Derdini detaylı Anlatırsan kesin Yardımcı olurum ciddiyim inanki
- Denesen hiç bir şey Kaybetmezsin
01 Yorumla- 1 yıl
Anlatırsan Sonra Uyuyacağım saat ilerledi
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılSorun tam olarak nedir detay verebilir misin? Mesela fantezi mi yok heyecan mı yok ne gibi sorunlar var detaylı konuşabiliriz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Konuşarak değil yaşayarak deneyerek toparlanır konuşunca daha kötü oluyor yaparken hep aklına konşmalar geliyor bizde yaşadık
00 YorumlaSorun tam ne? Kocanın cinsellikteki neyi tatmin etmiyor seni? Sen ne istiyorsun?
02 Yorumla
Soran1 yılburada nasıl yazayım
Soran1 yılYazdım
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılCinsel hayatın neden kötü olduğunun kaynağını bulup onun üzerinde biraz çalışma yapman gerekiyor
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl bulacam
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayatta her guzem şey motivasyonla gelir. İs hayatı, eğitim hayatı , cinsellik de dahil. Motivasyon şeklinizi cesitlendirin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kocan seni paylaşmaya yanaşırsa araya 3. biri olabilir ya da seni doyurması için baş başa ilişkiye gireceğin birini bulabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yardımcı olacak arkadaşlar seni bekliyo 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba, durumuna üzüldüm. Nasıl bir sorun veya sorunlar yaşıyorsun?
00 Yorumla
1 yılNe gibi sorun kalkmıyor mu eşinin sen yaklaşıyor musun ona
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. psikolojik problem. sorun sende değil erkeğinde.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı.
1 yılNedir peki tam olarak mesele. Anlatmak ister misin
01 Yorumla- 1 yıl
Nedir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİşin zor Allah yardımcın olsun bunun için boşanılmaz da 😒
00 Yorumla
1 yılBende evliyim benimde böyle neler dediysem neler vaad ettiysem olmadı bildiğin odun
00 Yorumla
1 yılTavsiye verilecek bir durum değil tavsiye olsun diye verenlerede şaşıyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSen istiyorsun ama eşin istemiyor mu yoksa tam tersi mi
00 Yorumla Deneme yaptiniz mi hic iyilestirme anlaminda?
00 Yorumla
1 yılBuyur dertleşmek istersen yardımcı olurum elimden geldiğince istersen yavrum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılmetodlar uygula isteklerini kendin uygulamalı yap vs...
00 Yorumla cinsel hayatim kötü derken haftada bir defa mı yani
00 YorumlaCinsel ilişki sırasında tambur tumbur tarhana bulgur oluyorsa o ilişkiden ne alabilirsin ki kaliteli ve fantezi ve değişik şeyler yapmak varken me gerek var yat kalk asker mi lan bu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOnu düzeltmeye gerek yok, düzelmez, zaten öyledir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYeminle bitcoin gibi burası girdikçe yorum sayısı artıyor 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaslaeiniz kac bende bu durundan muzdaribim tek care kacamakmis gibi geliyor bana maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
1 yılSorunun tam olarak ne olduğunu biliyorsanız, çözümü için uzman desteği alınması iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTam olarak sorun nerde peki
82 Yorumla
Soran1 yılSorun kalite iyi değil fantezi yok
Cevap sahibi1 yılPeki neden yani sevmiyor mu
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılKötü derken ne sorun var canım
61 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılAslında fanteziyi erkek sever ama sizde terslik var
00 Yorumla İyi olması için her iki taraf ne yapması gerekiyorsa yapöayı denesin ikinizin halledeceğiz bir durum bence o kadar sor olmamalı
00 YorumlaNr kadarlık bir ilişkiniz var sanırım doyurma ulasamıyorsun muhtemelen oral falanda yok kısa sekilde bitiyor olmalı yardımcı olayım istersenu
00 Yorumla
1 yılKaç yillik evlisin
Hep mi böyleydi son zmnlarda mi
01 Yorumla- 1 yıl
Dertleşmek ister msn? DMa cik. :)
1 yılseks oyuncaklarına sararsın bir süre sonra oda yetmez sana
00 Yorumla
1 yılNe tür fantezi istiyorsun sen ormanda mı arabada mı yoksa avm tuvaletinde mi
00 YorumlaSorunlarını irdele, bu kadar yüzeysel söyleyerek bu ş çözülmez
01 Yorumla
1 yılSorun tam olarak nedir bilsem ona göre yardımcı olurum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Genelde bu gibi durumlarda başkası ile görüşüp denemen lazım
00 Yorumla
1 yılYaşlar kaç ve kaç yıldır evlisiniz genç sevgili yapabilirsin
00 YorumlaBence biraz bakım ile düzelebilir yani erkek farklılık arar
00 Yorumla
1 yılHeyecanlandır kocanı biraz or. o. sp. ol yatakta
07 Yorumla
Soran1 yılYa bi git bilmeden konuşuyorsunuz işte
- 1 yıl
Nasıl kötü yani erkek taraflı bir sorun anladığım kadarıyla
- 1 yıl
Kötü bir şey için demedim belki kuralların var ve adam daraldı
- 1 yıl
Çocuk var mı peki
Soran1 yılTam tersi
- 1 yıl
Şimdi biraz detaya ihtiyacım var istersen özelden yaz anladığım şu ama sen ona fazla geliyorsun ve sönük bir adam var gibi
- 1 yıl
Rahatlamak istersen yaz
Gizli Üye(30-35)1 yılSen de yedek birini bul. Ben bu şekilde 4 yıl yatak hayatı kötü giden evli kadını mutlu ettim.
00 YorumlaAile hayatın iyide boş ver gerisini
04 Yorumla
Soran1 yılBoşverilnşyor işte öyle
Soran1 yılSeks ihtiyaç bence
- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
1 yılBen de aynı şekildeyim. İnsan çok çıkmaza düşüyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılBen bu yüzden boşandım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. hastane gitseniz mi acaba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yıltekrar konus pozısyonlar dene
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Neden iyi değil kısa mı sürüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Cinsellik evliliğin %60ıdır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Duzeltemezsin, o şekilde kabullenmen lazım
00 YorumlaNeden kötü sorun nedir
00 YorumlaSanal bul bitane devam et baktin olmadi bas engeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılsanalda takılmalısın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılSeni mutlu edecek birisini bul
00 Yorumla Duruma göre değişir problem ne tam olarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılNasıl kötü geçiyor ne oluyor ya da ne olmuyor
00 Yorumla
1 yılKaç yıldır evlisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılNeden erkenmi bosliyor kocan
01 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar oldu evlneli
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılDemek konuştuğun erkekte iş yok
00 Yorumla - Devamını Gör (72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım