Eşim 27 ben 22 yaşındayım. Yaklaşık 2 yıldır da evliyiz. Evliliğin ilk 3-4 ayını saymazsam bu ilişki sıklığı hep böyle (görseldeki sağ üstte siyah kalp olan ilişkiye girdiğimiz günü gösteriyor.) ve bana bu sıklık yetmiyor. Fantezi kıyafeti, dantelli gecelikler, yatağa çıplak girme, penisi okşama vs denemediğim kalmadı diyebilirim. Günlük hayatta bile "Y*rr*ğını çok seviyorum." diyip öpebilen bir insanım. Sorduğumda bir şey yok diyor. Telefonunu da inceliyorum aldatma vs de yok. Eskiden çalışma saatlerini bahane ederdi bazen şimdi 9.30-16:00 çalışıyor. Fakat yapmayınca yapmıyor. Bazen 1 hafta olmadığı oluyor. Yaşımız çok genç ben onu çok istiyorum. İlişki kalitesinde vs hiçbir şikayetim yok, mutluyum. Ama bu sıklık beni delirtiyor testis ağrıması gibi ağrım oluyor resmen. Cinsel sıklık dışında da evlilik hayatı iyi gidiyor bunun için de boşanılmaz biliyorum. Sadece sayın büyüklerim, sayın küçüklerim; bu çaresiz kalmışa ne önerirsiniz, ne tavsiye edersiniz?
Cinsel İlişki Sıklığı Yetmiyor Ne yapmalıyım?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
cinsel isteksizliğin birçok sebebi var. sağlık, iş hayatındaki problemler, sigara-alkol, yeterince tahrik olmama. saydıklarını mesai falan yazmıyorum sen yazdığın için. öcelikle kendini irdele acaba ben birşeyleri mi eksik yapıyorum diye. Şunu da unutma evliliklerde ki bende evliyim belli bir süreden sonra heyecan kaçtığı için cinsel isteksizlik olması gayet doğal, biraz arayı soğutup aniden gelişen ilişkilere alışman gerek, arada saç ya da makyaj tarzını değiştir, dışarı çıkarken seksi giyinmeye çalış onu kıskandır, ne kadar kıskanırsa seni o kadar daha arzular vs...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kilo vermem gerekiyor aslında çok göstermiyorum zaten 63 kiloyken bile basenli biriydim. Ama şuanda 77 ve bunu değiştirmek için çok zorlanıyorum. Ama uğraşıyorum bakalım ne olacak.
Ayda 7-8 kez olmuş Bazen de ard Arda yapmışsınız Ya eşinin bazen morali olmuyor canı istemiyor Ya da isteği düşük ve seni istemiyor Yine de çözülebilir sorun birkaç taktikle istediğin seviyeye ulaşırsın
Genel olarak cinsellik bana daha yakın gibi geliyor onun içinse ne bileyim. Ben her şartta onu istiyorum o ise bana sinirli olduğunda ya da üzgün olduğunda pek yanaşmıyor.
Evet bana kalsa bi gece boş bi gece devam. Tabi bu her zaman olmaz. 2 günde bir ideal bence bazen özlemek için sıklık düşebilir ama her zaman da değil.
Bende öyle düşünüyorum bu konuda. Ama başka açıdan bakınca bana sarılmadan uykuya dalamaz televizyon izlerken bile elimi tutmak ister, hatta göğsüme başını yaslayıp uyur.
Ağrın olduğunu acı çektiğini hissettir ona uyurken falan oral seks yaparak uyandır onu sarılırken bır anda prnısını falan kavra delırt onu benım eşım olduğunda senın gıbı olsa boş günümüz zor olur