sevgilimle birkaç aydır düzenli bir cinsel ilişkimiz var fakat ben daha hiç boşalmadim aslinda aşırı zevk alıyorum her seferinde ve hep ben daha istekliyim ama bir türlü boşalamıyorum. Böyle çok çişim gelmiş hissi oluyor ama bir türlü boşalmiyorum sevgilimle bunu konuştuğumda bana henüz seni tatmin eden şeyi bulamadığımız için böyle olduğunu söylüyor. Bu arada ilk cinsel ilişki deneyimimi yaşadığım kişi o olduğundan pek bir bilgim de yok. Sizce boşalamamam normal mi veya bu durumu kolaylaştırmak için ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal değil çünkü bazı kadinlarda ograzm süresi çok uzundur bu da kimi zaman erkeğin iki defa boşalacağı bir süre kadar olabilir bu yüzden tamamen partnerlerinin beceriksizliği çünkü çoğu erkek söyleyim böyle istiyorum uçuyorum kaçıyorum der ilk bosalmada hemen durur verir durmayanina denk gelirsen rahatlıkla o zevki tadacaksın emin ol
02 Yorumla
Soran1 yılevet genelde o boşalınca bitiriyoruz
Cevap sahibi1 yılİşte ben bunu kendi kendime keşfettim bu yüzden kendimi de böyle alıştırdım ilk bosalmada asla kesmiyorum seksi bu daha çok zirveye çıkarıyor iki tarafı da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. mastürbasyon dönemlerinden kaynakli aliskanliklarin sebebiyle olabilir. İcindeyken oksayarak yapsın deneyin veya bosalmak icin sert bir tetiklemeye ihtiyaç duyuyor olabilirsin onu deneyin. On sevismeyi her zaman uzun tutun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılOdak sorunu yasiyorsundur muhtemelen. Evde yalnizken mastürbasyon yaptiginda orgazm olabiliyorsun degil mi?
06 Yorumla
Soran1 yılonda da çok zorlanıyorum
- 1 yıl
Peki yaptigin an zevk aliyomusun islanma tahrik vs?
Soran1 yılevet aliyorum cinsel ilişkide de aynı şekilde çok fazla ıslanma ve zevk durumu oluyor ama bir türlü boşalamıyorum
- 1 yıl
Ne kadar suruyor iliski. Kisa mi tutuyonuz?
Soran1 yılpozisyona göre değişiyor ama genelde yarim saat falan suruyor
- 1 yıl
https://voca.ro/1kZoLWx6ZaW6
Sesi dinle az cok aydinlatir seni
Gizli Üye(30-35)1 yılTen uyumunuz olmayabilir ya da boşalmayı çok kafana takıyor olabilirsin. Bırak zamanı aksın. Düşünme sadexe keyif almaya çalış. Düzelir belki böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnun seni keşfetmesi sana göre şekillendirmesi sana yoğunlaşması gerek. Kolaylaştırıcı şeyler var evet de burada da nasıl yazalım banlıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDüzenli seks öncesi aşırı mastürbasyon yapan biri miydiniz
02 Yorumla
Soran1 yılbiraz
Cevap sahibi1 yılmastürbasyon sayesinde Klitoral orgazma alıştığın için vajinal orgazm yaşayamiyor olabilirsin
Partnerin bencil erken boşalan biri olabilir hep yarım kalıyor olabilirsiniz
Yanlış pozisyonlar deniyor olabilirsiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
1 yılKaç dakikada boşalıyor
00 Yorumla
1 yılBazı kadınlar boşalamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir kac ayda daha kesfedememis mi?
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSenin orgazm olman için, illa ilcine girmesine gerek yok. Öncesi daha önemli...
Soran1 yılof oyle mi
Cevap sahibi1 yılEee tabikide
Cevap sahibi1 yılDaha icine girmeden seni en az bir kez orgazma ulaştırmayı gerek..
Cevap sahibi1 yıl* ulastirmasi gerek.
1 yılYapılacak çok şey var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılKlitorisin içeride mi dışarıda mı
02 Yorumla
Soran1 yıliçeride
- 1 yıl
İşte o yüzden, sen üste çıkıp bastırman lazım ve partnerin kalçalarını elleriyle bastırması lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılmastürbasyon bağımlısı olduğun için
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Ben boşaltıyorum yalayarak bile
00 Yorumla
1 yılDerde bak
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTen ve zevk uyumunuz yok
00 Yorumla
1 yılBencil mı o
04 Yorumla
Soran1 yılhayır öyle oldugunu dusunmuyorum ben zevk alayim diye hep daha geç boşalmaya çalışır
- 1 yıl
Ama seni ihmal ediyor
Soran1 yılbu o anlama mi geliyor😔
- 1 yıl
Detaya girmeden evet diyim, tkop ed istersen konusurus detaylı
1 yılSorun onda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşlar kaç
04 Yorumla
Soran1 yıl22-19
Cevap sahibi1 yılSevgilin küçük mü senden
Soran1 yılhayir ben kucugumm