Soru başlığı biraz komik oldu ama halim içler acısı. Yeni evliyim ama eşimle bir türlü birlikte olamadım. Doktora bile gittik ama vajinismus değilsin seninkisi psikolojik dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Sadece penisinin çok küçük bi kısmı giriyor ve ben gerilip onu itiyorum, canım çok acıyor normal mi? Bunun kolay bir yolu yok mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba bu psikolojik bir nedenden dolayı oluyor sende. Öncelikle seks yapmadan önce eşinle sohbet et cinsellik üzerine sevdiğiniz pozisyonları erojen noktaları konuşun. Birbirinizin sınırlarını öğrenin. Bu sizi zihnen ve bedenen yavaş yavaş sekse hazırlayacaktır. Sekste erkek direk olaya girer ama kadını hazırlamak çok önemlidir. Aslında seks kadını hazırlamaktan geçer. Seni güzel ve uzun bir ön sevişme ve bu ön sevişme sırasında güzel dokunuşlarla vücudunu uyarsın. Vücudun bir süre sonra kendini seks için hazırlayacaktır bu sırada göz teması kurun ve birbirinize dokunun. Bu sırada zihnin sadece partnerde olsun. Bu ön sevişme seni psikolojik olarak rahatlatacak ve seks için hazır hale geleceksin. Bundan sonra güzel bir oral seks ile zevkin doruklarına çıkacaksın ve seks arzun tavan yapacak. Partner sana oldukça nazik ve yavaş olsun. Tempoyu sana göre yavaş yavaş ayarlasın. Bunları yaptıktan sonra eşsiz bir seks deneyimi yaşayacaksın. Vajinana yavaş yavaş girsin alıştıra alıştıra nazikçe zaten sonra acı yerini zevke bırakacak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sevgiline bir teknik vericem bunu okusun ona göre sana davransın. bunda edebiyat fantezi eklemdim ham yanı yani teknik 25 sayfa 3 saat sürüyor bu ilişkide. begenirseniz tamamını yayınlarım
meme uç çevresinde dil darbesi daireler çizerek, arada tatlı küfürler ederek, küfür ederken ufak ısırık ve emişler, göbek deliği çevresine dil darbeleri. bacakları hafiften ayırıp iç baldırlarını öperek vajinanın üstünden geçerken ağızdan sıcak nefes vererek hissetmesini sağlamak ama dokunmadan diğer iç baldıra geçip öpmek. oradan yukarıya göbek deliği çevresine dil darbeleri yukarıya göğüslerin altına doğru emip bırakmak tatlı ve yk. dilin yarısını yavaşcana içine sokup sokup çıkartmak. burada anlattığım teknik avaşça, meme başı çevresinde dil ile yuvarlak daireler çizmek. meme uçlarına hızlı 10 dil darbesi sonra 5 yavaş dil darbesi sırayla. sonra yukarıya boynunu yavaşcana emmek arada boynun diğer tarafına geçerken çenenin uç sivri kısmını emmek ve diğer boynu emerken 1 elimle vajinaya dokunmadan baldır iç kısımlarını okşamak arada tatlı sıkıp bırakmalar yaparken gözlerinin içine bakıp bir anda bacaklarının arasında diz çökmek, ayaklarını boynuma dolamak, ellerimi kalçalarının altından sokup biraz yukarı kaldırmak arada kalçaları sıkmak, vajina çevresine öpücükler kondurmak, önce sol vajina dudağını hafif hafif emip bırakmak, sonra diğerine geçmek, inlemeler çoğaldıkça daha yavaş davranmak. vajina dudakları şişince dil ile arasına ama anüs deliği ile vajina arasında kalan ufak kısıma dil ile bastırarak yukarıya vajina dudaklarının arasından klitorisin oldugu bölme kadar yavaşcana yukarı sonra yine aynı yerden başlayıp yukarı çıkmak. sadece aşağıdan yukarı çıkmak. arada vajina dudakları emip bırakmak. ellerimle kalçalarını sıkmak. arada baldır içlerine öpücükler atmaolarak.
01 Yorumla- +1 yıl
Kanka bu nasıl teknik mk fantezi bu korkan insan bunla nasıl rahatlasın sjjsjjsjjs psikolojik bir durum bu çeneyi niye yalıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendini kasıyorsundur bu vajinismus demek değil kendini kasmamaya çalış yani nefes egzersizi yapabilirsin ya da böyle hiç yaklaşmayın belli bir süre sonra tamamen arzuladıktan sonra birlikte olmaya çalışın ya da ilişkiye girmeden önce birazcık alkol alabilirsin hatta birazcık değil özellikle sen al böyle zilzurna sarhoş olacak kadar daha sonrasında ilişkiye girersin kendini kasma gibi bir ihtimalin olmaz çünkü kasların kontrol sende değil.
#reda50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
75Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılUzun uzun anlatirdımda kisa geçim öncelikle kendini kasıyorsun ve çok sitreslisin bu yüzden vajinan kasılıyor ve penisi itiyor üzerine gidersen canın yanar öncelikle partnerinin seni rahatlatması lazım guzel bir yemek yiyin önce sonra dinlendirici bir müzik eşliğinde guzel kokulu mum ve tütsü koysun (yemekten önce sıcak bir duş alın ayrı ayrı) sonra masaj veya bebek yağı ile sana pamuk gibi oluncaya kadar masaj yapsın intarnette videoları var iyice rahatladığında vajinana da yağla maturbasyon yapabilir sonra vajınanı sırılsıklam olana kadar yalasın bu sekilde önden hazırlanmış olursun ve vajina etrafındaki kaslar rahatlar bol kayganlaştırıcı döksün o satten sonra değil penis bacağını bile sokar;)
00 Yorumla Selamlar,
Okurken doktorun da dediği gibi, ben de psikolojik olacağını tahmin ettim. Türkiyede cinsellik tamamen bir tabu ve muhtemelen öğrenilmiş yanlış yargılar dolayısıyla üzerinde kıramadığın bir anlaşma var.. Belki bu yanlış olduğu veya ilişki esnasında canının yanacağı olabilir.. ilk önce kesinlikle suçluluk hissetmemen gerekli. partnerinle birbirinize sabırlı olarak ve elbetteki bilincinde her ne kodlandıysa bunu kırmayı niyet ederek bu durumu aşabilirsiniz diye düşünüyorum...41 Yorumla- +1 yıl
Ayakta alkışlıyoruz bu yorumu...
Ya bi fikrim var ne kadar doğru bilmiyorum. Ben de korkuyorum. Sadece ilk sefer için partnerim beni bayıltsa soksa içime genişletse orayı. Sonra zaten yapmış olduğumuz için rahat girer
712 Yorumla- +1 yıl
Bekaret giderken niye öyle acı hissedesin ki? Sen alkol al bence öyle yap
- +1 yıl
Dogruu
- +1 yıl
Öyle olur mu kız bayıltma felan en güzeli biraz alkol alıcak karsitaraftaki de biraz kızı rahatlatması lazım incitmeden yavaş yavaş olmiycak sonra atış serbes
bana girecek mi çıkacak mı diye düşünmeyi bırakcaksın onu beğenmiyormusun sevişin sen ona oral yap zevk vermeye çalış o da sana yapsın ve giriş çıkışı düşünme akışa bırak sonra şehvetin gelipte içine alma hissin tavan yapınca kendiğinden olur yeterli ıslanma oluşmuyorsa kayganlaştırıcıda kullanın bu iş hallolur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılHangi doktora gittiniz ve neye istinaden vajinismus olmadiginiza olmadiginiza karar verdi bilmiyorum ancak bu bahsettiğiniz bariz bir vajinismus gibi görünüyor. Ayrıca vajinismus psikosomatik bir rahatsizliktir. Yani psikolojik nedenlere dayanan fiziksel bir rahatsızlıktır ve terapiyle çözümü mümkün. Ancak kendi kendinize bununla baş etmeniz maalesef neredeyse imkansız.
00 Yorumla Cinselliği neden bu kadar gözünüzde büyütüyorsunuz anlamıyorum
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncesinde o işin yapıldığı içerikli filmler izle kendini moda getirmeye calıs parmaklarınla ufak ufak kendini alıstırmaya bak belki küçük bi parfüm şişesi felan olabilir onunla pratik yap ondan sonra korkulacak bişey olmadıgını deneyimlediğinde bişeyin kalmaz umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşkım hiç korkma gerilme ben yaptım çok rahatlıyor insan canın yanar ama az yanmasını istiyorsan kendini kasma kasarsan olmaz
81 Yorumla- +1 yıl
Dogru
+1 yılpiskolojik baskıdan kurtulmak gerek, bunun için küçük cinsel oyuncaklar ile alıştırma yaparak başlayabilirsin, gevşemek adına erotik ya da p*rno izleyerek herşeyin doğal olduğuna beyninizi inandırmakla başlayabilirsiniz.
00 YorumlaVajinanı genişletmeye çalışmanı tavsiye ederim (aşırıya kaçmadan), daha ufak şeylerle başlayıp daha kalına doğru ilerleyebilirsin. Tabi bu benim düşüncem, doktor vajinusmus yok dediyse bilime tabi kalıp bir Psikoloğa da danışmanı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılIliskiye girmeden once alkol al mutlaka, rahatlarsin
41 Yorumla- +1 yıl
Karşı tarafı rahatlatıyor kesinlikle 👍
yeterince ıslandığından emin ol, kayganlaştırıcı kullan hala acıyorsa biraz katlanmayı dene bir süre sonra azalmıyorsa başka bir uzmana görün
91 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinismus değilsin seninkisi psikolojik ne demek, vajinismus zaten psikolojik bir sorun. Başka doktora gidin sizinkisi doktorluğunu kasapta tamamlamış.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖne biraz içki iç eğer kullanıyorsan sonra uzun bir önsevişme sen en çok nasıl seviyorsan ve daha sonra sen eşine eşin de sana oral seks yapsın daha sonra ilişki gerçekleşir diye düşünüyorum umarım işe yarar. Sevgiler…
20 YorumlaMesaj atarsan yardımcı olabilirim konu uzun biraz bende 3 aylık evliyim ilk 1 ay hiç ilişkim olmadı doktora gittim psikiyatriye yönlendiririm ama çok erken dedi evde kendim yendim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılMillet o gün gelse de çatır çatır yapsam hiç yataktan kalkmasam der. Sen de dedin. Kasıntı yapmanın mantığı yok o iş illa olacak. Biraz acıyacak sonra bulutların üzerinde hissedeceksin kendini.
01 Yorumla- +1 yıl
Sunni penis denenebilir ilk etapta. Aslında en iyi yöntem küçük penisli birini bulup onla alıştırmak önce.
Ne zamandır evlisin? Evlilik öncesi bu tip bir şey yaşayabileceğin aklına geliyor muydu? Tek sorun cinsel mi? Beğeni, öpme arzusu, diğer hislerin ne alemde?
00 YorumlaSen gözlerini kapat derin derin nefes egzersizleri falan yaparken Eşin de seni önce diliyle ıslatsin eğer Oralden tiksinmiyorsa. Biraz da Kayganlastirici kullanın Penis rahatlıkla girecektir 1 kere girdi mi gerisi gelir zaten yavas yavas ( bu sorunun üstesinden gelemezseniz eger ilerleyen dönemlerde eşinizin de Ereksiyon sorunu olabilme ve cinsellikten soğuma ihtimalini unutmayın) hersey gönlünüzce olsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılVajinanın penise alışması 2 3 ilişkiden sonra normalleşiyor bu normal ikseferleri hep böyledir zamanla deneye deneye aşama aşama atlatılır bu durumda panik yapmayın azarsiniz
00 Yorumla Ama yani durumun evet psikolojik. Ama tabii ki bunun üstesinden gelebilirsin. Ama biraz da eşinin sabırlı olması lazım sana da biraz o an daha ilımlı yaklaşması lazım
00 Yorumlaİşte bu evrenin bi ilerisi vajinismus senin cesaretnve isteğini arttıracak sana en büyük destek olacak eşime de çok görev düşüyor bu şekilde giderse çok sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılEşinin vücudunu incele. Önsevişmeyi uzatın iyice, içinden gelen her şeyi dök ortaya. Çekinme kocandan. Giriş anına odaklanıyorsun sürekli. Öncesinde sağlam oral yapsın sana, parmaklasın duvarını.
01 Yorumla- +1 yıl
Plank egzersizleri de yapmanı tavsiye ederim ayrıca. Vajina kaslarını çalıştırırsın.
doktor vajinismus değilsin seninki psikolojik diyemez çünkü vajinismus zaten psikolojik bir rahatsızlıktır ve tedavisi de cinsel terapilerdir. :D
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle psikolojik kendini kasmadan acıyı değil alacağın zevki düşün. Sorudan sonra hayli zaman geçmiş. Düzelme oldumu
10 Yorumla
+1 yılKendini çok kasıyorsun sanırım korktuğun için istemsiz olan bir şey nefes egzersizi yapıp kendini rahatlat ve hazır olduğunda yap
10 Yorumlaaçın bi 70lik jack daniels çikolata hem kıyak kafayla rahat yaparsınız, hem ateşiniz yüksek olur ;)
18 Yorumla
Soran+1 yılDenedik kardeşim rakı bira ne varsa içtim olmıyorrr
Soran+1 yılAcıyacağı geliyor
Soran+1 yılEşimin penisi çok büyük benimkisi küçük hiç birlikre olmamışım bugüne kadar
Soran+1 yılKeşke troll olsa
Soran+1 yılYardım et lütfen evliliğim bitecek ciddiyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazla haz almaya bak. Ve o an birleşmeyi düşünme sadece keyfini çıkarmaya çalış eşinin katkısı çok büyük. Seni iyi hazırlayıp sakinleştirmeli ve hissettirmemeli
20 Yorumlabu bayanların hepsi alkolikmiş yaaa. ikinizle uzun süre ilgilenin gerekirse 1 saat gerekirse 2 saat gerekirse 1 gün boyunca ilgilenin gerisi gelir.
00 Yorumla
+1 yıl
00 Yorumla
+1 yılçoğunluk alkol vs demiş ama saçmalamışlar, bence sen yapman gerekeni yapmıyorsun eşinde öğle , şu işi doğru dürüst yapın
00 YorumlaCevap su detayı geçtim geçmişin de veya çocukluğun da fobi haline gelmiş geçirmiş olduğun bir travma yüzünden
00 Yorumla
+1 yılNormal değil. Sorun kolay sekilde cozulebiir. Emiyor mu. İyice islatiyor mu
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ıslaklığı sağlıyoruz
Soran+1 yılAma çok acıyor
- +1 yıl
Daha açık olabilir misin. Detaya inmek lazim
Soran+1 yılKayganlaştırıcı kullanıyorum
- +1 yıl
Başka bişey sokup denedin mi. Acı ondan mı sen kaynakli mi
+1 yılbir şişe viski iç ondan sonra kendini kasmazsın diye düşünüyorum
10 Yorumlasoyunun bağlayın gözlerinizi sen üstte ol sen yap herşeyi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbi tanıdığımda da vardı aylarca giremediler sonunda ameliyatsız çözüldü. şimdi çocukları da var iyilerde...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılSeni hazırlaması gerekiyor küçük küçük ısırıklar öpücükler sende
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende onu dicek tim pisikolojik
Rabatlamayi dene00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Mühim olan senin rahat olman o zaman cözülür her şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılVar. Başka biri ile deneyin. Yine olmazsa, sorun net sizdedir.
00 Yorumla Vajinismus da zaten psikolojik durumdur. Eşim 3 4 ay terapi aldı. Egzersizlerle geçiyor zamanla
00 YorumlaGerilmicen tatlım. Onu aldığında ne kadar mutlu olacağını hayal et. Yemez
00 YorumlaBunun için bir sürü kayganlastirici vs var ama seninde kendini kasmaman lazım rahat olman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPiskolojik tabi maalesef bayanalar bu yüzden pek bişi anlamıyorlar çok kasıyorlar ve piskolojileri ilişkiden alınan hazdan geriye hiç bişi bırakmıyor oluyor işkence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaygınlaştırıcı kullanin baya işe yarıyor bide ön sevişmeyi uzun tutun pozisyon olarakta int bakabilirsin rahat girenlere
11 Yorumlasanmıyorum kolay bi yolu oldugunu ama ilaç falan kullanarak yardımcı olunabilir aslında senden degilde eşinden kaynaklanıyo gibi geldi bana rahatlamana yardımcı olması lazım yeni evlisin o tedirginlikten uzaklaşman lazım bunuda eşinin yapması lazım
00 YorumlaKonu psikolojik, rahatlamayı dene ve partnerin seni rahatlamayı denesin.
00 YorumlaAlkol kullanıyorsan biraz rahatlatır seks öncesi kullanabilirsin kullanmıyorsan biraz daha seni rahatlatacak gevşeyebileceğin bir ortam yaratmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce ruhen hazır olmalısın ondan hayalinde yaşamaya çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşin sana karşı anlayışlı olmalı. hazırlamak için ne yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılameliyattan sonra her şeyi yapabileceğimi anladım yap gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Gerilme derin nefes al. Akışına bırak zevki alırsın zaten
00 YorumlaElini ayağını bağlayacak seni sjkecek anca öyle düzelirsin
10 YorumlaSakin olun iyibir önsevişme p*rno filim ve fantezi...
12 Yorumla- +1 yıl
🤔🤔
Gizli Üye(36-45)+1 yılRahatlanman gerekli kendini rahatlatıcı şeyler dene
Alkol alıyorsan öyle deneyebilirsin
iyi bir ön sevişme kesinlikle kendine getirir21 Yorumla
+1 yılYeterince ıslanıyor musun? Bir de yeterince vajinanın zevklenip genişlemiş olması lazım.
00 YorumlaOdağını değiştir sonrası zaten gelir. Korkunu odağa alırsan ilerleyemezsin
00 YorumlaBi kız daha bana bunu sormuştu yaz özelden kendini sıkma bu kadar çözümü var
00 Yorumla
+1 yılValla nasıl yardımcı olabilirim bilemedim ne kadar süredir evlisiniz
00 Yorumla
+1 yılBiraz alkol all inan rahatliycan karsindakide seni iyce rahatlatması lazım yaniii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyemin ederim aynısını yasıyorum. canım cok yanıyo itiyorum onu. daha fazla deneyince agrı oluyor
23 Yorumla- +1 yıl
Rahat olman lazimm
- Devamını Gör (46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kadının cinsel ilişkiden korkması, kendisini kasması ve partnerinin cinsel birleşmesine izin vermemesi durumu vajinusmus olarak nitelendirilir. Vajinusmus tedavi edilebilinen bir durumdur.
Tedavisi psikolojik ve psikiyatrik bir tedavidir.
Psikolojik olarak kişinin korku duygusunu yenmesi için uygulanan cinsel terapiler, psikiyatrik olarak ise korkuyu azaltan, kasılmayı gideren ilaçların kısa süreli kullanılması bu durumu ortadan kaldırabilir. Vajinusmusta temel olay kadının kasılması sonucu vajenin cinsel ilişkiye izin vermemesi durumu olduğu için bu tedavilerin amacı rahatlaması ve cinsel ilişki esnasında gerginliğin önlenmesidir. Normalde çocuğun doğumu sırasında bir çocuk kafasının geçebileceği kadar 17 santimetreye kadar genişleyebilen vajenin ilişki sırasında kasılması cinsel ilişkiyi imkansız kılmaktadır.
Muayenelerde çoğunlukla herhangi bir fiziksel problem bulunmamasına karşın, psikolojik olarak yaşanan bir durum ile cinsellik engellenmektedir. Bu yüzden tedavi ile çabucak düzelen vajinusmusun cinsel ilişkiye engel olma durumunun ortadan kaldırılması cinsel hayatın normale dönmesini sağlayacaktır.