Cinsel ilişki sırasında etkileniyorum her hangi bi kendimi kasma sıkma durumumda olmuyo ama bugüne kadar hiç boşalmadım. Karsı taraftada daha sorunlu birine denk gelmedim. Böyle bişey yaşayan var mı? Nedeni ne bunun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılMutlaka bilinç altında ilişkiye dair kafana taktığın bir şey olmalı. Yoksa neden olmayasın ki, beraber olduklarının hepsinin kötü olması lazım bir diğer ihtimal :)
02 Yorumla
Soran1 yılHaır işte hepside çok iyiydi bu konuda sanslıydım ama bosalmıyorum bi kere bile olmadı
Cevap sahibi1 yılNormalde kendi kendine yaptığında ne kadar sürüyor bu olay süre olarak?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılÖnce sorunu tam tespit edelim, daha sonra blr önerim olabilir.
-çeşitli partnerler ile ilişkiye girdin
-ön sevişmemin yeterli olduğu partnerler oldu
-penisin içinde ön sevişme sonrası 6-7 dk kaldığı ilişkilerin oldu
-birleşme öncesi oral seksin yapıldığı oldu
bunlara rağmen söyle tam bir orgazm olamadın, değil mi?😊😊04 Yorumla
Soran1 yılHayır olamadım çok garip
Cevap sahibi1 yılEğer yeterli ön sevişme, oral ve 6-7 dk penis içinde kalmasına rağmen olamadıysan maalesef sorun sende demektir. Bilinçaltın ile ilgili bir durum ve çözümü de çok basit aslında. 😊
Soran1 yılNasssııll
Cevap sahibi1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef 😊😊
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. 😊😊Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim 😊😊
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım😊😊😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Yeteri kadar uyaramiyor demek ki
Duygusal olarak tatmin seviyen asagida olsada tensek olarak yuksek demek ki
Az biraz deneyimli biriyle yapmayi dene02 Yorumla
Soran1 yılHepsi fazla deneyimli kişilerdi aslında. Bu konuda sanslıydım hep ama ben bıkere bile bosalmadım hiç birinde niye çözemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. mastürbasyon falan yaptığında zorlanmıyosun sorun yasaşmıyosun boşalıyosun değil mi? Eğer öyleyse ne kadar süre de boşalıyosun?
00 Yorumla
1 yılparneriniz sizi yeteri kadar uyarmıyor ya da hep ayno pozisyonu tercih ediyor muhtemelen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. tam konstrasyonn olmuyorsun demekki o an aklından başka şeyler geçiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDogru secimler yapmalisin uzunca ozel ilgilenmeli oldu bittiyse gelmemeli kendini rahat hissetmelisin dilini dudaklarini parmaklarıni da iyi kullanması gerekir biraz ugrasmali yani
00 Yorumla
1 yılBende öyleyim… senin ki de ya öyle geç oluyor ya da seni keşfedemeyenle oluyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Belki bedenen hazırsındır, ancak zihnen hazır değilsindir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılher kadın kolaylıkla orgazm olamıyor
bu gayet normal00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBilmiyorum ki doktora gidin o zaman yani sorun olabilir demek ki
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAcaba ıslanma da mı olmuyor
Soran1 yılYoo ıslanıyorum da
Cevap sahibi1 yılAnladım Odak problemi falan olabilir yani çözülebilir
Gizli Üye(30-35)1 yılKonsentre olamiyosun , kendini o an iliskiye vermiyosun odaklanmiyosun ondan.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılpartnerin tarafından hazırlık aşaman zayıf ya da yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılbence bir yerde eksiklik var. Adapta olma sorunu yok ise zevk oktanı bulmak gerekiyor. Bu konuda önce sana sonra partnerine iş düşüyor.
00 Yorumla
1 yılG noktası var biliyor musun oraya ulaşmadan boşalma olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılOzaman benimki midemde falan😂
1 yılÇok şansızsın
00 YorumlaYeteri kadar tatmin etmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok mastürbasyon yapiyo olabilir misin?
02 Yorumla
Soran1 yılDüşündüm onu ama ilgisi olabilir miki
Cevap sahibi1 yılVar bence, detaylı konuşalım mı bunu
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKonsantre olamiyorsun demekki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
1 yılErken boşalıyorlardır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYaş kaç
01 Yorumla
Soran1 yıl25
1 yılSen gel nasi boşaltıyoruz seni ben
03 Yorumla
Soran1 yılHep bunu diyenlerle karsılastım😂
- 1 yıl
Ya lafla peynir gemisi yürüten çok var haklısın bnde yaşanmışlık olduğu için dedim senin gibi sevgilim vardi
- 1 yıl
Sustun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEvli misin
02 Yorumla
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Konuşalım o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Psikolojik
00 YorumlaSorun sende o zaman
00 Yorumla
1 yılKötü olmuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Egzersiz yap
00 Yorumla
1 yılAma Orgazm oldunmu