İnsanı bir durum olsa gerek herkesin başına geliyordur heralde dönem dönem. cinsellikle alakalı hicbirseyden hoşlanmıyorum. bir kaç aydır o kdar nefret etmisimki. Aklıma cinsellik sozlcugu bile geldiğinde rahatsizlik duyuyorum. Sevgim kalmadi cinselliğe hele eşimle yapicak olmak hak etmediğini düşünüyorum. Eskiden duygusal bir paylaşım ile iyi hissettirdi ama şimdilerde b.. ok gibi bir şey geliyor. Sebebi elbette istemediğim. seyleei. yillarca yaparak beni kendine kinlestirmesi. neyse sorunlar var aramızda ama benim. cinsel. hayatim kayboldu. Blr kaç ay oldu. Gervekten ne yapsam bilemiyorum sizler ne önerirsiniz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılÇok geçmiş olsun bı psikolokla mi konuşsanız acaba eşinizden sogumussunuz ama bence size iyi hissettirecek biri lazım gibi ya da aranız nasıl düzelir bilemem ama
14 Yorumla
Soran1 yılBende üzüldüm eşim soğuttu yapmasını istemediğim. hareketlerinden. biktim.. psikolok duzeltirmi bilemiyorum.
- 1 yıl
Zor gibi be ayrıl birini bul dicem ama o sizde mümkün mü çevreni bilmiyorjm
Soran1 yılDerdim. baska biri değil. Ayrilmak iyi fikir. ancak haksızlık mı yaparim. evlilihime. diye düşünüyorum acaba annem gibimi yapsam annem babamdan ayrı yatıyor oda cinsellik istemiyor. aynı sebeplerden babam annemi sogutmsi annemde odasında yalnız kalıyor 15 yıldır. Belki bunu yaparım. işine geliyorsa
- 1 yıl
Güzelim hadi ayrı yattın mutlu olmak senin hakkın değil mi gezmek sohbet etmek eğlenmek ömür böyle geçer mi be uzulunce kim olacak yanında
En İyi Cevaplar
Modern çağın en büyük pradikmasi Ya anlasilamak ya da anlatamamak bu ikilem arasında ki yolculuğun adı hayat Neylersin
Diyalog
Mutlu bir ilişkinin olduğu kadar
Cinselliginin ve şeklinde olmazsa olması
Siz bu boyuta getirmişsiniz
Ve sekste sevgidir
Hazır
Bensel değil bütünsel haz odalı olmalı
Bu bitmiş
İşin içine ego girmiş
İşin zor
Cinsellik bitince hersey bitiyor00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
21Cevap
1 yılSeni hayata bağlamak lazım. Mesele seks falan değil. Hayatın bitmiş senin. Seni toparlayıp düzenlemek lazım. Elimden geleni yaparım müsade edersen.
02 Yorumla
Soran1 yılHadi lan sen kimsin de beni toplayacaksin bu ne biçim bir üslup.
- 1 yıl
Beni tanısan keşke :) neyse sen kaybedersin :)
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu konuda cinsel hayatın monotonlasmoş renk ve bahar getirip canlanması sağlamak gerekir. Bunu eşin yapamıyorsa belki sextig yaparak test et
00 YorumlaGeçmiş olsun eşinize karşı iyice dolmussunuz
Konuşmayı denedinizmi014 Yorumla
Soran1 yılYıllarca konustim sevmediğim. seyelri. anlattim. aglayarak. zirlayarak. guzelce sevgiyle cilveyle her türlü olmadı. o beni cooooook sevdiğini soyeldi ama hareketlerinde beni mutluk etmek için yaptığı gervek eylem göremedim. sonra ise böyle oldu şimdi konusmiyorum. sevmeyerek cinsel ilişkiye giriryorum sinirlerim tavan yapiyor..
Soran1 yıl20 yaşında oğlum var. Eşim 47 ben ise yebi 40 oldum. Değişmesini istemedim sadece olması gerekeni istedim evde erkek gibi olsun lamba patladığında taksın badanayi bile ben yaptım yıllarca. Çalışıyorum bende.
Soran1 yılİçi bomboş bir insan. Sadece bira ve sigara içip sekiz saat ise giden birisi ev değil kulübede kalsa keş gibi yaşar. Ağzından çok fazla guzels öz çıkar ancak yalan geliyor. Cunki ilgili olan insan hareketlerine yansıyordi evet zaten farkettim bende cabalamiyorum hicbirseyinle neyse iyi geceler
Soran1 yılSanırım anlamadın sende beni. Benim cinsel hayatım kalamdi doyorum ama sen kcuul lacamak diyorsun. Bu yaştan sonra banazoe olan ne? Belediyede çalışıyorum memeurum yurt dışında yaşıyorum. Oğlum büyüdü herşeyime koşuyor. Param dersen var bana ne zor olacak. Eşim belki fazladır. Başka fazlaliklari ne yapayım. ? Kopek alırım daha iyi.
1 yılYani hayatina birini almazsan tamamen ölür çünkü esinden oldukca soğumuş hatta nefrete dönüşmüş iliskiniz oda senin tam tersine konularda talepte bulunuyor demekki ki seni bukadar soğumuş
02 Yorumla
Soran1 yılHayatıma nasil birisini alacağım ki aldatarak mi? Bunu yapamam ki ben. maalesef bu olmaz istemiyorum zaten birisi olsa onunlada cinsle iliski kurmak zorunda kalacağım bu bir döngü olur. Bu beni duzelnez boştan yere başka bir sorun getirir. Talep derken cinsel. talep. degil ben genel hayatımızda evdeki ev işleriyle alakalı bama yardım etmesini istedim çalışıyorum ve. Ve bir erkek gibi davranıp lamba bile takamayacak kadar beceriksiz. Buyuzden herseyinden soğudum umuysiz bir vaka ancak erkeklik assagidaki ile olmuyor. Sonunda erkek olarak goremedim belki ondandır.
- 1 yıl
Haklısın rolleri değişmiş gibi duruyorsunuz lakin evde dahi sana yardim etmiyorsa sorun büyük
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılBence sevişme ortamın yok ondan. Önsevişme filan önemli
00 Yorumla Zor durumda eşin kendi elleriyle bu duruma getirmiş seni hayat müşterek keşke hayatı sizinle paylaşsaydı şimdi kendiside daha mutlu olurdu eminim
00 Yorumla
1 yılKeşke karım olsaydın sadece dertleşmek bile seni rahatlator sana lazım olan onemsenle ve aslında şefkat
İster misin00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sana ne yaptığını çok merak ettim
01 Yorumla
Soran1 yılO hiç hirsey yalandı bana. Hatta evimize lamba bile yakmasını bilmeyen bir adam. Beceriksiz. Sadece sigara içiyor ve sekiz saat ise gidiyor sonra eve geliyor ve birasini içiyor. Bende işe gidiyorum çocuğuma bakıyorum ev isleriyel ilgileniyorum. Çamaşır ütü yemek bulaşık banyo temizleme ev süpürme hepsi bende. O ise sadece assagidaki şeyi ile erkeklik tasliyor. İşte sonunda kaybetti o bir erkek değil. Bomboş sıfır.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMenopoza mi girmişsin?
08 Yorumla
Soran1 yılHayır menopoza 50 lerden sonra giriliyor bizim ailmizde ben yeni 40 girdim.
- 1 yıl
Neden ozaman seks hayatın berbat?
- 1 yıl
40 yaşlar , deli gibi istekli olgun yaşlar bencede 👍
Soran1 yılBilmiyorum ama soğudum cinsellikten onu anladım. Eşimi istemiyorum cinsellik anlamında ama başkasında istemiyorum artık kademe kademe geldi önce eşim sonra cinsellik ve sonra genel tüm erkekler sonra ise kendimide tatmin etmekten vazgeçtim
- 1 yıl
Sen menopoza girmeden kadın olduğunu unutmuşsun, eşinle alakalı eşin ile yaşadığın seylerlerle alakalı olabir, kendini tatmin etmekten vaz geçen 40 yaşındaki bir kadir bırak menopoza girmeyi, kadınsal olaram mezara girmiştir, sorunlar nedir bilemiuorum konuşmak istersen dinlerim
Soran1 yılMenepoza girenler kadınlihini unutmuyor. Bu kadar cahilliginle beni dinlemesende olur. Bye.
- 1 yıl
Ev işleri yemek temizlik çocuk vs vs bu kadınlık değil zaten bunlar müşterek beraber yapılması gereken şeyler, cagillik sende kendini anlatamadigin için
- 1 yıl
Ne isyedigini bilmeyen biri icin cagillik bu, ben en çok ne bildiğini bilmeyen insanlardan korkarım
Kocana karsi mi bitti genel, olarakmi bitti
04 Yorumla
Soran1 yılGenel olarak. Önce kocama. karsi oldu somra normal düşüncelerimde de bitti şimdi bir roman okudugumda bile eger orada iki romantik aşık arasında cinsel munasebet geçiyorsa bile içim. gicik gıcık oluyor.
Soran1 yılHayır. Oda bitti. Cinsellik kelimesi bile tiskindiriyor beni dusunemk istemiyorum
1 yılAşık olduğun kişiyi bulamamışsın belkide
00 Yorumla
1 yılBoşan veya yapacak bir şey yok
00 YorumlaYardım edeyim rahatlamana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir düre ara ver ve hayatına devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖlüler canlanmaz aranızdaki o bağ kopmuş
04 Yorumla
Soran1 yılYani illa kocama karşı olmasada olur ama genel olarak cinsellik çekim yapmıyor kötü durum ya neyse.
Cevap sahibi1 yılŞöyle düşün kim sana o kadar yakın etkilendiğin biri olacak ki o duygu olsun
Soran1 yılValla istemiyorum. Sanırım annem gibi yapacağım ayrı odaya gecicem ve ayrı yatacagim.
Cevap sahibi1 yılYenim etme inanıyorum oda muhtemelen sadece olsun diye yapıyor aranızdaki bağ bitmiş onu demek istiyorum yani aslında cinsellik ten soğumuş olman iyide olmuş başka bir şey düşünmezsin
1 yılEşine çok kızgınsın belli ki
02 Yorumla
Soran1 yılPayı var evt yillarim birikimi artık vücudum bile istemiyor onu.
- 1 yıl
Çocuk var mı?
1 yılNeden beraber sence
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sorun nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıleşin ne diyor bu konuda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ölebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
1 yılNeden berbat
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım