Eşimin ahlaksizlari yüzünden cinsel sorunlara yakalandım ve tamamen eşime karşı isteksiz kaldım normal olarak cunki istemiyorum onunla yani hatta hiç bir şey hissetmiyorum. . Bomboş geliyor. Öpmek sarılmak bile istemiyirum beni aldattı ve ondan sonra tamamiyle değiştim sanki yabancı ile ilişkiye giriyorum sevmediğim tanımadığım birisi ile yatiyirmusum gibi geliyor e böyle olunca kullanıyorum bende onu manfeaatlerim için.. İyiki sadece bir çocuk yapmışım buyudu oda zaten. Ve ben şu an hayatımı düzeltmek istiyorum. Ekonomik ozgurlugum var. Kendime harcıyorum asla eşimle paylasmiyorum bu olaylardan sonra ev kesesini ayırdım. Sadece kendime çalışıyorum yaşıyorum ancak cinsel problemim çok berbat soğukluk var. Üç senedir doktor doktor gezdik bir halt olmdi ama 7 aydır bir erkeğe karşı sevisme isteğim oluştu. Sanırım iyileşiyorum ancak evliyim fakat benim için artık sadece kağıtta. Ve bu adamla ilişki kursam duzelirmiyim. Cunkj çok istiyorum denemek hoş bir adam. Konuşiyoruzda yeni yeni.
Gizli Üye(36-45)1 yılSen hasta değilsin sadece eşini kafanda bitirmiş bir kadınsın aynısını ben de yaşadım aldatma işin içine girmeden boşanman senin için daha hayırlı olur her şey bitmiş prosedürü de tamamla yıllarına yazık
23 Yorumla
Soran1 yılŞimdi ben bosandigimda eksileri yazdım birde artıları böyle erkelerin evimin giderlerini odetmemin bir ekşisi yok. Sevgili edinmek daha mantıkl geldi. Ben daha çok ayrilanlari dinledigimde daha ağır yük altında kaliyorlar. Bence mantıklı bu zaten zamanı gelince bir daha hata yaptığında komple yatağımı ayiracagim sadece yanlisji bekliyorum
Cevap sahibi1 yılPeki o senin yanlışını yakalarsa hiç bu açıdan baktınız mı ava giderken avlanmayın da
Soran1 yılBen onca cizgimi geçtikten sora birde gervek yüzünü ona gosyerdikten sonra sustu canım gorseydin halini. Sadece yüzüme baka kaldı. Yalanciymis yilalrca. Ben ona dedimli ben yalani değilim bunu çok iyi biliyorsun ben seni aldatacagim dedim. . bunu iki sene boyunca söyledim e artık oda yaptığı hataalrdan sonra haklılık verdiki sustu hcjdndn
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSen şu an tam olarak yapmak yapmamak arasındasın ve yapmak için birkaç kişinin yap hakkındır demesini bekliyorsun aldatmak ne olursa olsun hak sayılmaz yapan yapar bende yaptım ama aldatmak hak değildir
02 Yorumla
Soran1 yılKimsenin yap demesini beklemiyorum isterse herkes yapma desin ben kararımı verdim cunki üç senedir bir kere bile mastürbasyon bile yapamadım. İlaçlara rağmen. Ama ilk defa bir adama karşı bir ilgi duydum ve canlaaya başladım. Ve ben bunu yapacağım evliyim evet ama aldatmasayei sadık kalirdim ona bu hak değil artık
Cevap sahibi1 yılKarar sizin ama yanlış yoldasın şu an hırsla hareket ediyorsun sadece buna emin ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
1 yılDevami mumkun degilse ayril sonra dige4 durumu gozden geçir eşin ne diyo boşanma konusunda
01 Yorumla
Soran1 yılBen onunla artık konusmiyorum. Yüzüne gülüp tüm paramı kendime ayiriyorum. Kirayı herşeyi o ödesin en güzeli bu ben manyak değilim bir enayi bulmuşum nikahli üstelik. Baksın bana bende kendime bakarim.
Eşinden zaten kopmussun diger adamla dene farkı gör bence
02 Yorumla
Soran1 yılBen denicem zaten. Odan eşimden genç sarisin ve yeşil gözlü. . benden de küçük. Nasıl kacirayim üstelik kaptan. Biraz bence eğlenmek istiyorum
1 yılDiğer erkekle s"k'şmeden önce kocansan boşan...
06 Yorumla
Soran1 yılNeden? Ben de ondan öğrendim böyle davranmayı.
- 1 yıl
Sence?
Soran1 yılEvlilik içinde her şey bitince o imzayı bile atmaya tenezzül etmiyormussun onu anladım.
- 1 yıl
Boşan o zaman
Soran1 yılEnayiden bosanilmaz
- 1 yıl
Etik mi bu?
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur tabiki arada kendini tatmin etmen gerekir oda bir ihtiyaçtır. Karşıla bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen hasta değilsin kuzum sadece iyileşmek değer görmek istiyorsun insanları boş ver takma onlar hep konuşur yargılar mutlu ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnce sanal olarak dene bi. Sonra duruma göre ilerler zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAksine herseyi daha çok berbat edersin sakin yapma öyle bisey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDuzelecegini dusunuyosan denersin
Psikologun yok mu?00 Yorumla
1 yılSen kaç yaşındasın konustugun adam kaç yaşında ve zevk alacaksan yap
012 Yorumla
Soran1 yılBenden küçük 5 yaş.
- 1 yıl
Ne güzel çıtır işte sen kaç yaşındasın
- 1 yıl
Zevkine bak bence hayata 1 kez geliyorsun
- 1 yıl
Yatacak mısın peki o adamla
Soran1 yılValla tek yatmakla kalmayacagim. Eşimin yanında bile konusacgim onunla. Bodruma gittiğimde resimlerinizi çekeceğim o benim okul arkadaşım. diye. Aramıza sokacagim görsün ask nasıl yaşanıyor.
- 1 yıl
Direkt hayatına sokacaksın yani 2. Kocan gibi olacak
- 1 yıl
Sen hangi şehirdesin o adam bodrumdaysa
- 1 yıl
+18 konuşmaya başladınız mı
Soran1 yılAynen konsuyoruz bu yaz borlikte olcaz teknesinde hatta bir kcuuk seks videosu çekip kocama yolkucam görsün ihanet nasıl oluyor o bunu anlamaz bile dalhami geçeceğim. Hak etti. Zaten ona aldatacagimi soylemistim.
- 1 yıl
Off mükemmel ya teknede bide
- 1 yıl
Nude atıyor musun hiç ve sen kaç yaşındasın
- 1 yıl
Hic görüntülü konuştunuz mu
1 yılMerhaba sorunların neler detaylıca anlatırsan dinler yerdımcı olmaya calısırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
1 yılzamana ihtiyacın var
03 Yorumla
Soran1 yılEvet zmana ihtiyacım var sevgilimle 🥰
- 1 yıl
mutluluklar o zaman
Soran1 yılTesekkurler
1 yılÇok üzüldüm ya cidden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılSiz zaten bitmişsiniz
08 Yorumla
Soran1 yılE yani çoğu öyle oluyormuş zaten evliliklerin ben aldatilinca vaktimki çoğu kadın aldatılmış. E şimdi oturduk konuştuk. Ve onlarda aynı devam ediyorlar ama sevgililerine var.
- 1 yıl
Neden olması gerektiği gibi birbirinizin hayatından çıkmıyorsunuz
Soran1 yılCikilmiyor abicim kolay olsa çıkardık
- 1 yıl
Her gün birbirinizin yüzünü görmektense ne gerekiyorsa yapılırdı
Soran1 yılBak o bana sekiz yıl boyunca yüzüme bakıp arkamdan hancerlemis ben onun 23 yıllık esiydim. Saygısızlik yalmasaydi cizgimi gecmeseydi ben onun yüzüne söyledim seni aldatacagim. Diye haberin olsun. İster git ister kal ya çekersin ya gidersin dedim godemiuor erkejler belli bir yaştan sonra neden cunki yaslanaxak ve hiç bir kadın belli bir yaştan sonra evlenmiyor. Herkes menfaatine. İşte. O bana nasıl oynadı nasıl baktı kse bemde aynısını yapıyorum yasattiklarini yaşamadan ölmesin
- 1 yıl
Haklısınız ama dünyaya bi kere geliyoruz onun için böyle bir hayat çekmeye değer mi karar sizin
Soran1 yılEnayi yerine koymayı beverdikten sonra. Deviyormus. Bunca kadın dagiru yapuyormus. Koca calissij ödesin ben başa eve çıkıp yükü cekmeyecegim kendi ladamla yaz tatile gidiyorum arrik oda. Artık üzerime çok geldiğinden sustu arrik. Sıra bende.
- 1 yıl
Anlıyorum zor bir hayat yaşıyorsun
Gizli Üye(36-45)1 yılFarklı şeyler deneme zamanı gelmiş
02 Yorumla
Soran1 yılValla sadakatli olsaydı denemezdik
Cevap sahibi1 yılAynen öyle , artık ona odaklanma zamanı
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok istiyorsan bir kez dene
02 Yorumla
Soran1 yılBir kez mi? O adamı sen gorsen. Sen bile defalarca dene dersn
Cevap sahibi1 yılTamam defalarca dene mutlu ol
1 yılNe yaptı eşin
05 Yorumla
Soran1 yılAldattı. Hemde onurumla çok fena oynadı sonunda benim değiştiğini görünce kazanmaya çalıştı ama geçti benim niyetim bozuldu. Hatta bir gün aynı masaya oturtucagim. Ve kahvaltımı yapacağım.
- 1 yıl
Nasıl yapacaksın kim oturacak o masaya başka
Soran1 yılEşime yapacağım yani bu evlilikte üç kişi olacak. Kumasi ile tanistiracagim
- 1 yıl
Söyleyecek misin
- 1 yıl
Var mı biri şimdi
1 yılDuzelirsin bence
06 Yorumla
Soran1 yılOlmadı eşime karşı isteğim yok. Eskiden severdim vucudunu şimdi basit geliyor
- 1 yıl
Neden boyle oldun sorunun ne
Soran1 yılAbi sakamisin aldattı beni ben bu adamın şeyini gördüğümde s. ik mi bu diyorum o kdar yani anlamsiz organı geliyor
- 1 yıl
Ufak mi mi
Soran1 yılNormal. Ama hoşlanmıyorum artık organından beğenmiyorum
- 1 yıl
Aldatmayi dusunuyor musun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBosanmalisin
01 Yorumla
Soran1 yılBoşanmak gibi bir. Düşüncem yok bosanirsam toplum tekrar zora sokar beni. Evlen baskısı ya da . Erkek baskısı çevreden. Cunki denedik coo yorucu. Bence o benimle oynadı sıra bende ama o kadarda ilgilenmiyorum ben kendi menfaatimidusuniyorum.
1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşkası peki
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAdamın gözü var mı sende?
04 Yorumla
Soran1 yılVar
Cevap sahibi1 yılO zaman tadını çıkar, dibine kadar girsin a. m. ına, kadınlığını hatırla
Soran1 yıl👍
Cevap sahibi1 yılDüşünürken bile ıslanıyorsundur şimdi
sen de aldat
11 Yorumla
Soran1 yılZaten yazisiyorum artık
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler