1,5 senelik evliyim. Eşim İle aram da ten uyumu yok. Cinsel hayatım da tatmin ve mutlu olmuyorum. Cunku benim istediğim şeyleri yapmıyor. Oral Yok mesela ön sevisme cok kısa direkt olaya girip bosalip tek seferde bitiyor her sey toplam da 15 dakika sürüyor yanı bütün süreç. Hayal dünyası ve fantezi Yok. Cok düz yaşıyoruz. Ayrıca normal hayatta da pek romantik ve duygusal, ilgili biri degil. Normal hayatta da pek mutlu degilim yanı. Daha yeni evli olmama rağmen sıkıntı bu durumlar. Normale göre penisi de kısa ve kalın degil. Boşanmayı dusundum bazi sebepleri bahane ederek ama bunlari çevrem yeterli bulmadı boşanmak icin bizimkiler Karşı çıktı. Simdi ben bu cinsel uyumsuzluğu nasıl söyleyip ben boşanmak istiyorum diyebilirim? Hem eşimi de kirmadan olsun her sey istiyorum. Fikir rica edeceğim.
Cevabın nedir?
oncelikle şu var ki, seks hayatini duzene soksan da emin ol ki normal yasantinizdaki tatsiz durum uzun vadede seni yine kotu hissettirecektir... iyi biri olabilir ama esine ilgi gostermeyen erkek yatakta cok iyi de olsa bu evliligi kurtarmaya yetmez... senin herseyden once onun degismesine ihtiyacin var... ama ne yazik ki onsanlarin yapisi oyle kolay kolay degismiyor... ya sabredip cok ciddi bir emek vericeksin bu evlilige, ya da yol yakinken dedigin gibi bitireceksin... yoksa her durumda husran gibi isin sonu... bir parca ilgi her seyi cozer ama zoraki yaparsa bunu hic bir anlami kalmaz... seni onemsemeli, bencilce davranip kendi keyfini surup seni oylece birakiyorsa o esnada sen gayri ihtiyadi orgazm olsan bile bu bir kadina kendini kotu hissettirir... bunun farkina varamiyorsa ciddi bir sorunla karsi karsiyasin demektir... dedigim gibi ya emek vericeksin ya da yol vericeksin... benim en sinir oldugum sey de senin gibi kadinlarin boyle ac susuz birakilmasi...
113 Yorumla- +1 yıl
nasil bir yol izlemeliyim diye sorarsan eger, onu degistirebilecegine inaniyorsan ilk once mucadele et derim... ama onu taniyorum bu imkansiz diyorsan, bitirmek icin cok beklememelisin... hem hamile kalmamak adina cok dikkatli olmalisin ki cocuk isin icine girerse iste o zaman ayrilmak hic de kolay olmaz... ve gosterecegin sebep ne olursa olsun, ataerkil bir kafa yapisinda olan erkek sahip oldugu kadina tamam bitirelim demez, yani bunu kabullendirmek kolay olmayacaktir, her durumda kirilacagi icin bence uygun sebebi bulmak icin ugrasma... gercegi soyle, mutlu olamaman senin en buyuk sebebin, bunu unutma...
Soran+1 yılDuygularıma tercüman olmuşsun değişmez cunku sevgililik döneminde denedim hayata farklı pencereden bakıyoruz bana evlenince daha güzel olacak dedi söz verdi olmadı. Boşanma konusunu bir ara gündeme getirdim agzini yokladım ben boşamıyorum dedi boşayabilirsen boşa. Dediğin gibi bu iliski de hayat arkadaşımın tutumu ciddi bir sorun
- +1 yıl
o ne kadar bosanmicam dese de sen onunde sonunda bunu yapabilirsin... yeter ki sartlar senin lehine olsun... uzun surer belki ama sonunda istedigini alirsin... bir kere bosanma surecine girldiginde artik karsi taraf da isin ciddiyetini anlamaya baslar... senin kararli oldugunu gordugunde fikirleri degisecektir yavas yavas...
Soran+1 yılBen zaten yalnız daha mutluyum eşim İle pek gorusemiyoruz zaten. Ki görüşsek bile ortak noktada bulusamiyoruz ayrılırsam Eger daha mutlu olacağım kesin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim anlamadığım bu adam ile sen farklı dünyalardasınız madem niye evlendin kardeşim o zaman eğer hamile kalmadıysan bende bunu anlamıyorum sırf maddi mevzulardansa ki öyle görünüyor anlatımından yazık sana da ona da. adam dümdüz bir herif sen renklisin olmayacağınız iki iki daha dört böyle devam ederseniz gözün dışarı kayar onun ki ne olur bilemiyorum. ya da paraya kıyıp kostüm alcaksın kendine yatağa o şekilde girceksin onu delirtmek adına zaten daha da olmuyorsa zorlamamak lazım
00 Yorumla
Üzücü ya duyarsız ve bencil bir koca ama o sana bu kadar düşüncesiz davranıyorsa bence sende çekinme söyle durumunu olmazsa yine de değişim artık o zaman düşün ayrılığı
00 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey değil, iyi düşün taşın ve doğru cümleleri bularak açıl. Birbirimize göre değiliz, mutlu değilim, maddi ve manevi anlamda tatmin olamıyorum de, bitir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle şunu söyleyim.. cinsel tatminsizlik diyip savcıya bahane söylersen gtuyle güler boşamaz.. cinsellik onemlimi evet önemli hemde cok.. eşin cok erken işini görüyor bunu ona söyle.. ismi ile hitap et konuşurken.. Bak de böyle yapıyorsun ben senden tatmin olmuyorum eğer rol yapmamı istiyorsan yapamam fakat zevk alamıyorum senden.. sende birz ugraş 15dk nedir tamam evlendik seviyoruz güveniyoruz da buda bir noktaya kadar lütfen bunu düzelt vs. seklinde bir konuşma başlat... Seks hayatınız kötüye giderse ev arkadaslıgından baska bisey kalmaz evde.. Bende evliyim fakat ön sevişme birleşme derken 2 saati geciyor tek sefer bizde yapıyoruz cunku cok yoruluyoruz..
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten bir senede ev arkadaşı gibi olduk
Cevap sahibi+1 yılIşte o durum kötü daha evlilik başlaması bile
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konudan ben de muzdaribim. 31 yaşındayım. Yaş la ilgisi yok. Başak ve koç burçlarıyız. Burçla da ilgisi yokmuş. Ama 4 senenin 3ü ev arkadaşı gibi geçmekte. 4 senedir aynı pozisyon. Ve sadece girip çıkıp boşalmamı istiyor. Önsevişme istemiyor. Hayat da böyle geçiyor. Evliyim aldatamam. Çocuk var boşananamam. Sıkıştım kaldım. Aynı sen gibi
00 YorumlaGerçekten ciddi bir sorun ipleri eline almalısın kontrol sende olmalı seks sırasında konuşmaktan bahsetmiyorum eğer buda çözüm değilse merak etme ilerde şiddetli tartışmalar kapıda ailene sunacağın bahaneler eline geçecektir
00 Yorumla
+1 yılBence bana yetmiyorsun süt çocuğu de ve ayrıl. Ailene sormak zorunda değilsin. Sadece adliyeye soracaksın. Bizi boşar mısınız? diye.
02 Yorumla
Soran+1 yılAile soracak neden boşanıyorsunuz diye. Genel olarak sorunsuz bir çiftiz hic kavga olmaz cunku çoğu zaman görüşmediğimiz icin.
- +1 yıl
Ailene bişey açıklamak zorunda değilsin.
Düzelmesi yönünde konuş önce. Bu durumun rahatsızlık verdiğini ve böyle devam etmesinin zor olduğunu anlat.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu direk eşine söylemen gerekiyor, ya sana olan tutumunu degistiricek ya da seni kaybedicek, ama bunu kendi ailene ya da onun ailesine boşanma sebebi olarak kabul ettirmen cok güç
14 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef kabul etmezler Zaten
Cevap sahibi+1 yılDiyosunki tatmin olamıyorum kendini düsünüyor!!! we onu bıraktım en azından romantik duygusal olsun en azından bu sekilde kalbimi mutlu etsin bana yeter diyosun
Soran+1 yılOyle ama onlar da Yok iste. Zaten onlar olmayınca cinsellikten de zevk almıyor insan
Cevap sahibi+1 yılNasıl ewlendin? görücümü sewerekmi?
eşin anlayışlı bir insan ise al karşına durumu izah et kendi yapını da anlat buna yoksa sen artık ihtiyacını evinde değil dısarıda biriyle sağlarsın ki bu hiç iyi bişey değil Allah yardımcın olsun
00 YorumlaKarakter olarak da anlaşamadığınızı öne süreceksin tabii ki. Anlaşamadığınızı ispat edebilirsen çevrendekilere olur istediğin
00 YorumlaCinsellik bu kadar önemli demek ki, severek evlenmediniz mi
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik evliliğin temeli. Severek evlendik. Oyle cok büyük bir ask yoktu ama
Soran+1 yılSagol
+1 yılBu nedenle boşanmak istediğini söylersen o da böyle düşünen biri olduğun için senden boşanmak isteyecektir.
00 Yorumla
+1 yılEşin çok duyarsız bu konuda belli. Tatminsizlik seni mutsuzluğa iter. Tatminsizliğe dayanamazsan farklı şeylere yönelirsin. Al karşına konuş diyecem de anlamaz. Karar senin.
00 YorumlaEsini karsina alip bu yazdiklarini soyle.. soyleyemiyorsan mektup yaz. Anlamazsa bosa bosamazsa aldat.
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak da istemiyorum kendimi kötü hissederim
Bence boşanman şart değil Farklı özel şeyler dene Emin’im bu adam sana Analda yapmıyordur Beni eklesene konuşalım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe burcu bu penisinin uzunluğu kısalığı olayını bilmem ben yeterli on sevisme olsa sen zaten zevk alirsinda
10 Yorumla
+1 yılOnunla bu konuları konuşmalı sin yani tatmin olamadığıni sevişmek istediğini oral anal istedigini oral nasıl sevmez var mı öyle bir erkek 1 saatten az süren s*ks mi olur
06 Yorumla
Soran+1 yılBen ona yapıyorum ama o bana yapmaz. Ayrıca sadece seks istediği zaman bana yaklaşıyor çoğu zaman yaklaşmaz. Bende bunu sevmiyorum. Bir kere denedi oral yapmayı başka da yapmadı.
- +1 yıl
Bir kadına oral yapmanın zevki hicbirsey de yoktur 3-5 saat yalarim sanssizsin kotu
Soran+1 yılEn sevdiğim şeyden mahrum kalıyorum yıllardır
- +1 yıl
Yani orada bir dilin verdiği hasan uzak kalana uzulmedim dersem yalan olur
- +1 yıl
Hasan değil hazdan
- +1 yıl
Hele ön sevismesiz s*ks zevksiz
+1 yılEşinle bu konuyu konuşmayı denedin mi?
Eğer olumsuz olursa alternatif çözümler arayabilirsin bence.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde en büyük korkularımdan birisi çok ciddiyim, evlendiğim bayan inşallah senin eşin gibi olmaz zor durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok haklısın eşinle konus bence. Sucu kendinde bulmaz kesin ama sen ten uyumu yok de onu suçlama ben mutlu değilim de mahkeme de siddetli geçimsizlik deyin yoksa süreç uzar. Aldatmaya gerek kalmadan eşin ya düzelir ya da boşanır inş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılboşanmıyorsan güvenli şekilde bir arkadaş edin sohbet et en azından ruhunu tatmin et sende.
04 Yorumla
Soran+1 yılPek dogru gelmiyor şimdilik bu
- +1 yıl
valla sen bilirsin kimse senden değerli değil bu hayatta, kendini üzmeye gelmez. eğer arkdaş lazımsa da kapım açık her zaman
Soran+1 yılTesekkur ederim
- +1 yıl
Rica canim
Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Arkadaşım böyle hayat gitmez gerçeği bilmek zorunda değil kimse mutsuzum de ilgisiz de sorun çıkar onun senden vazgeçmesini sağla özelden yaz bana
00 Yorumla
+1 yılTARRAK YETERSİZLIGINDEN BOSANAN ILK CIFT OLARAK TARIHE GECERSINIZ 😃😃😃
12 Yorumla
Soran+1 yılGec dalganı
- +1 yıl
Yok yav saka maka bir kenara ama kisa uzun kalin degil diye bosanma olmaz. Sonraki esini napicaksin elinde metre ölçüm yaparak mi alacaksin?
yenısı eşinden ıyımı cıkacak sanıyosun başka alternatıfler dene hemen boşanmak olmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılEvliyken başkası İle birlikte mi ol diyorsun yani
Soran+1 yılİste eşim değişik seyler denemeye acık degil
+1 yılO zmn gizli saklı olarak güvenilir biri ile kaçamak yapican
03 Yorumla
Soran+1 yılCok etik degil. Hem boyle seyler cok tehlikeli
- +1 yıl
yoo tehlikeli değil güvenli biri ile hiç değilse sanalda başlarsin.. ilerleyen zmanlarda reel olur
- +1 yıl
hee
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmak yerine cinsellikte ipleri kendi eline almayı denedin mi hiç
04 Yorumla
Soran+1 yılDenedim olmuyor ona heyecan katmak istedim ne yapması gerektiğini de söyledim ama hala ayni
- +1 yıl
peki bu konuyu hiç konuştun mu ciddi anlamda
Soran+1 yılOna nasıl derim bu iliskiden zevk almıyorum diye anlaması lazım kendini geliştirmesi lazım hic mi bilmiyor 15 dakikalık bir iliskiden zevk alamayacağımı Rus ruleti oynuyoruz sanki
- +1 yıl
sende haklısın ne denebilir ki bir şekilde konuşacaksın ayrılma olmuyorsa kendini tatmin etmenin yolunu bulacaksın
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncesinde fenemediniz mi ya da en azından konuşmadınız mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrübeli bir erkek sana istediğini verebilir öyle birini bul
02 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim dostum
Cevap sahibi+1 yılO zaman alışıcan seve seve
+1 yılEşini karşına alıp konuşsana
Bence senin gözün dışarda..00 Yorumladurumun çok zor eşinle bunu oturup açıkça konuşmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Konuş anlat vajinami yala em de öyle bosalmak istiyorum de
00 Yorumla
+1 yılBence başka sebepler bul , bu onu psikolojik olarakta olumsuz etkiler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseninki ön sevişme bilmiyor. yardım alman gerekecek :)
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce bilmiyor muydunuz?
08 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordum
- +1 yıl
Görücü usulü mü? Yanı tamam yatak hayatını bilmeyebilirsin ama romantik oluşudur sana bakışı ilgisi bunlar hakkında bir fikrin olmalıydı. Cinsel konuya gelince mutluluğu yakalayabilirsin. Cozum bulunabilir
Soran+1 yılGenel olarak cok ilgili değildi ama iyi bir insan diye ayrılmadım güvenmiştim cunku simdi hic romantik degil
- +1 yıl
Dediğim gibi herşeyi denemeden boşanmayı düşünme. Yuvanı kurtarmayı dene. Böyle durumlarda izlemen gereken belli başlı yollar var. En önemlisi kalp kirmamak.
Soran+1 yılBende kalp kırmamak icin uğraşıyorum
- +1 yıl
İletişim konusunda yardımcı olabilirim. Geri dönülmez hasarlara sebep olabilir bu konu. Yen'i de evlisin zaten evlilik oturmamıştır.
Soran+1 yılNasıl yardımcı olacaksın
- +1 yıl
Senin olayın insan psikolojisinden geçiyor. Esin ile birbirinizi anladığınızda çözülecek. Terapi gibi düşün bunu. Karşındaki sorunlu kişiye onun anladığı dilden yaklaştığın zaman aşılamayacak bir sorun yok
+1 yılSen istemedikten sonra o evlilik yürümez zaten
10 Yorumla
+1 yılsen kaç yasındasın eşin kaç yaşında
06 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşındayım ben 31 yasinda o da
- +1 yıl
bizim türk erkeklerin çoğu seks yapmayı bilmiyor ne yalar ne okşar daha sulanmadan sokar boşalır kalkar ama karşındaki insanı hiç düşünmez senin bence ilk önce sevgiye daha sonra sexse ihtiyacın var hiç öpüşüp sevişmezmi
- +1 yıl
sen geç bir bayansın ve azgınsında sana yardımcı olabilirimde istersen özelden de konuşabiliriz
- +1 yıl
sen böyle oldugun sürece ömür boyu herşeyden mahrum kalcan canım
Soran+1 yılSu yaşımda yasayamıyorum daha da yasayamam
- +1 yıl
kocan la konuş böyle olmaz de p*orno açıp izleyin yoksa senın hayat çekilmez yani tatmin olmadıkça bilgisizlik bunlar valla ben hiç bir partnerimi mutsuz etmedim hep mutlu ettim bidaha istediler sınır yok
+1 yılBenzer sorunları 8 yıldır yaşıyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılİyi dayanmışsın
- +1 yıl
Dayanıyoruz mecbur. Çocuklar olmasa yürümez.
Soran+1 yılBende bu sebepten çocuk düşünmüyorum
- +1 yıl
Sıkıntılı bir durum
Soran+1 yılNe yazık ki
- +1 yıl
Benim gibi mecbur kalma da. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılpenis boyu ve kalınlık kaç merak ettim
00 YorumlaSenin ilgiye ihtiyacın var
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
Soran+1 yılYas 19 senin :)
+1 yılHayatin cinsellik uzerineyse boşan
00 Yorumlaburclariniz ne kuzum
04 Yorumla
Soran+1 yılKoç ve Başak
Soran+1 yılDaha önce konuştum süreli değişim oluyor artık bu durmadan bende sikildigim icin pek uğraşmıyorum
kaçamak yap :P bu şekilde çok kadınla karşılaştım
10 YorumlaVasıfsız mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçözüm bulabildin mi? konuştn mu eşinle
00 Yorumla
+1 yılİşin zor
00 Yorumla
+1 yılbenimle dene birde
00 Yorumla
+1 yılOnu degistirmelisn
08 Yorumla
Soran+1 yılDeğişmiyor ki :(
- +1 yıl
Yapabilirsn bnce
Soran+1 yılHic umudum kalmadı ki :((
- +1 yıl
Mutlu olmazsn byle
Soran+1 yılİste o yüzden boşanmayı düşünüyorum artık bunun yollarını düşünür oldum
- +1 yıl
Cocuk var mi
Soran+1 yılHayır düşünmüyoruz
- +1 yıl
O zmn bosanmada sikinti olmz
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!