Hangi durumda sizin cinsellik yaşamak istediğinizi anlar. Ne yaparsanız size hayır diyemez. Siz partnerinizi nasıl davet edersiniz?
Partnerinizi cinselliğe nasıl davet edersiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Uzaktan davet için dik dik bakarım ona 14 numaralı bakışımı yapar gözlerimle neler yapabileceğimi anlatırım bu hiç tanımadığınız insanlarda bile işe yarar çoğunlukla cluplerde vs.. evdeysekte arkadan sarılıp bir elim göğüslerinde bir elim bacak arasında dudaklarım ensesinde burnumdan çıkardığım o sexy sıcak nefesimle kulak arkasında olur kulağının içine nefesimi veririm küçük bir uf sesi duyar duymaz dilimi kulak deliğine sokar sertleşmiş penisimi kalçalarına dayamak suretiyle karşı koyamayacağı bir sistemle onun hücrelerine girer metabolizmasını bozarım buda hep işe yaramıştır belki okurken ıslanan ablalar olmuş bile olabilir biraz daha çalışırsak belki şirinleri bile görebiliriz 😅
Pembeli değil moruk pembeleri pembelerden iyi anlamış çözmüş bir lacivert senin gibi sarı emoji kılıklı değil kusura bakma sen kaşındın 😅 benle uğraşma lütfen seni seviyorum ❤️ bak kalpte yaptım sana
Aynen şeker gibiyim sorma yala yala bitiremiyorlar aynı anda 4 tanesinin ağzına vermişim ama nasıl biliyomusun of bir ona bir ona ordan adım şeker kaldı 😋
Eline bir kağıt tutuştururum. Kız kağıdı açtığında şu satırları görür. 07/07/2019 tarihinde toplu sexxxxx törenimize davetlisiniz. Yanınızda dildonuzu getirmeniz tavsiye olunur. Yer: bulunduğunuz şehrin merkezi, beyazlar düğün salonu arkası, fetiş sokak, süküş apartmanı. No2/4
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Onun elini külodumun içine sokarım. Ne kadar ıslandığımı hissedince delirir zaten 😇
Erkeğim tv izlerken bütün haşmetimi üzerime kuşanıp, nü halimle ve ayağımda yüksek topuklu zarif bir ayakkabıyla gözlerinin içine bakarak üzerine doğru ağır adımlarla yürürüm ;) vuhuuuuuu
Mesela arabadayz o araba kullanıyor tabi bende çok azıyorum bazen o telefonla konuşuyor ben hemen elimi atıyorum pantonun üzerinden sıkıyorum. Hemen telefonu bişeyler diyip kapatıyor. Eve gidelim diyor yok uzak dayanamam sen müsait yer bul bize diyorum o araba kullanırken ben yalıyorum. Sonrası malum müsait yer bulunca. Arabadan çıkarıp...
Bu konuda yanılıyorsun galiba evli insanlar deyince herkes aynı değildir evli olup günde üç dört defa yapan da var Haftada bir yapan da var misal biz genelde her akşam eğer bir terslik bir iş yoksa yaparız ama senin bu anlattığın tarzda şeyler artık bunları yapamıyoruz
@34derinokyanus bizimde sadece birle sınırlı kalmıyor bizim görüşmeler kısıtlı bide yan yana gelmekte sıkıntı bu kadar çekmesek üstümüze çift tanımıyorum 😂
Yalnız şunun Altını çiziyorum ver %100 emin olarak söylüyorum bu tür kısıtlamalar görüşme yapmak zamanı olmamak zar zor yan yana gelmek Bunlar insanı daha da hiç tatlandırıyor ama hiçbir engel hiçbir sorun olmadan rahat rahat yan yana gelseydiniz Emin ol bu kadar istekli olmazdınız şimdi Sen aksini iddia edeceksin ama bunu tabii Zamanla göreceksin
Ön sevişme olarak adlandırdığımız: ufaktan öpüşmeya başlama, öpüşmenin biraz daha şehvetlenmesi, dudakların yaptığı bu dansa el ve vücut hareketlerinin de yavaş yavaş eklenmesi... Burdan sonrasını da anlatmayayım. Davet için söze gerek yok vücut dili denilen bir şey var...
@fntzm69 Anal oral Vajinal Tam Derinboğaz kökleme bazen kusana kadar yaptığım oluyor o şekilde boşaldığı bile oluyor vibratörümüz de var bazen ikili girişi seviyor önden arkadan falan fantazi dünyamız geniş canım bağlama kırbaç dayak Sado Mazo küfür denemediğimiz hiçbir şey kalmıyor hormonal olarak biraz fazlayız galiba
@fntzm69 Aynen iki muhabbet ettik diye hemen özele geçip sizle de fingirdeşecek halim yok Ayrıca biri bu hayatı yaşıyor diye herkesle bu hayatı yaşayacak diye bir şeyde yok yani herkesin sevdiği var istediği her şeyi paylaştığı var
@fntzm69 Özelim de hiç kimse yok hiçbir zamanda olmayacak her şeyi yaşayıp mutlu olan biriyim sonuçta bu bir soruydu ben de yorum yaptım milleti tatmin etmek gibi bir durumum yok yani tatmin ettiğim var zaten
Yani ne bekliyorsun ki elinde her şeyi her imkanı olan sevdiğiyle her şeyi sınırsızca yaşayan birisi her şeye doyan birisi hiç tanımadı burada iki kelime etmiş birisiyle aynı şeyleri yaşatır mı bekliyorsun hangi kafayla hangi dünyada yaşıyorsun sen ya
Yanlış anladın beni.. gel özelde mikişelim demedim.. sadece yorumundan etkilendim dedim.. yanlış bişey söylediğimi sanmıyorum ortamı germene gerek yok.. sohbet için tşkrlr.. iyi eğlenceler..
@fntzm69 adı üstünde özel hala diyorsun etkilendim özele gel diye amaç ne ki ya daha fazlasını isteyeceksin ya devamını isteyeceksin ya da oradan kardeşim telefon sonuçta yoksa yazabildiği şeyleri buradan da yazıyordun Neyse tamam gerek yok kendi haline bak
Yazdıklarımı okumuyorsun başka anlamlar çıkarıyorsun.. etkilendim özel gel diye bişey yazmadım.. Yazdıklarımı tekrarlattırma istersen bir daha oku.. tartışmak istemiyorum.. by
@eflatun_sarı Ona çok zeki verdiği için onun aldığı zevkten daha fazlasını alıyorum ben genelde zevk almak için değil daha fazlasını vermek için çaba sarf ediyorum değişik benimki ama öyle seviyorum
Yalnız kaldığımız her an olabilir bu.. Arkadan sarılır boynunu öpmeyle başlarım.. Daha sonra elimle alt kısmına dokunmaya başlar aynı anda yataga doğru götürürüm
@Kalbi_yaralı0703 denemensindir illa ki? Ama kendimi bunlarla ortalayamam. Beni cinsel oraganim yönetmiyor sonuçta. Vakti gelince gerçeğine ulaşırız. Şu anda ulasamiyorsan da kendini kaldırmanın bir anlamı yok.
Uyarılmadan olmaz demiş eşi temele. Birden başlanmaz. Temel eşinin bu konudaki hassasiyetini dikkate alarak ertesi gün telefonla aramış pak seni uyariyrum akşama s... Yapacağım seni sonra uyarmayrsun deme
Erkek arkadaşım benim istekli olduğum anları biliyor artık, bende onun arzulu olmasını sağlıyorum gerek cilveyle gerekse sözlerle...1,5 yıllık birliktelikte birbirimizi çözdük artık ve sorunsuz bir ilişki sürdürebiliyoruz...
Müsaitsen bu akşam babam sana gelecekmiş diye çocukla haber yollarım.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dizime oturturum , zaten sever kedi gibi sırnaşmayı , hemen sarılır yüzünü boynuma koyar bende benlini tutar , kulaklarının arkasından saçlarını okşarım , ufak ufak oper koklarım sonra işte oda anlar durumun nere gittiğini 😅
bu ulkede insanlar her saniye cinsellik dusunuyo zaten herhangi bir eyleme gerek yok.. bayanlarda farklilik gosterir bu durum.. eger partnerini ya da esini cok seviyosa tahrik olur bir sekilde
En İyi Cevaplar