Selamm,
Bu davetler herkeste farklılık gösteriyor. Anlamak da bazılarımız için mümkün olmuyor.
Genel geçer davetler dışında neler var¿

Selamm,
Bu davetler herkeste farklılık gösteriyor. Anlamak da bazılarımız için mümkün olmuyor.
Genel geçer davetler dışında neler var¿

Erkekler her zaman başlatan taraf olmak istemezler ve bence çok da haklılar. Kadının başlattığı bir ilişki normalden daha da zevkli olabiliyor. Kesin ve net bir şekilde söyleyebiliceğim bir davet şeklim yok. O an hangisi uygunsa onu denerim. Bu sayede nelerden hoşlandığını anlamak da mümkün oluyor. Her erkek aynı davranışlardan hoşlanmayabiliyor bu nedenle bir davette takılı kalmak bana göre değil. Erkekler bu konuda farklılaştığı gibi o anki libidoları da farklı heyecanlar istemeye açık oluyor. Benim için yan yana olmasam bile karşılıklı olup sadece gözlerinin içine bakmam ilk adım için yeterli. Yaklaştıkça ateşlemesi benden, şehveti ondan..
Yaklaşırım sonra öpücük... Gerisi gelir. Bir yerden başlamak lazım jfjfj herhalde anlar akıllı ve çekici adam...😄😊
Ne kadar açık o kadar iyi :d anlarsın biliyorum aslanımmm...💋
Hop kucağına otururum sonra ufak ufak öpücükler sonrasını ona bırakırım çabuk moda giriyor zaten😂
Aa ayıp
Böyle şeyler🧕🤦♀️😂 bizim gibi namuslu insanlara yakışmıyor hiç dkkd
Valla ben üşengeç ve düz bir adamım :D eşimi direk seks yapmak istiyorum yapalım mı diye odunca sorarım. kabul ederse eder etmezse de canı sağolsun seks olmasa da olur.. bazıları sırf seks için evleniyor maalesef. o yüzden de eşi seks yapmak istemediği zaman ya da bahane bulduğu zaman direk ayrılabiliyor ya da boşanabiliyorlar.. ama ben bunu sorun etmezdim.. aşk ve güven olması benim için daha önemli bir konudur çünkü. ama tabi herkesin kendi kararıdır.
O da çok garip olur ne Barış 😃
:D
Cevap
15Cevap
Herkesin kendince fikir ve yöntemleri frikikleri vs vardır kendimi burada ele verip belli etmek istemiyorum 😂 adım çıkar..😂😂😁
Cinsellik soruları genelde gitmiyorum ama takip ettiklerimin sadece. Bunda da aklıma çok komik bir şey geldi. Rahmetli bir tane tanıdığımız vardı eşine diyordu hadi gidelim yatak hadi gidelim yatak. Dayım diyor otur şurada nereye gidiyorsun. Diyordu ki dayı patoz kızdı bilya dağıtacağım bilya diyordu 🤣
Ben davet bilmiyorum bodoslama devam.
😂😂😂
Geçenlerde erkek arkadaşımla sosyal medyada konuşurken ona acil bir şey olduğunu yardım etmesi gerektiğini söyledim ne oldu dediğinde ona boydan iç çamaşırlı fotoğraf gönderdim, yanıyorum yardım eder misin dedim eriyip bitmişti 😋
İşini bilen kadınlar bunu yapar
Sözlere ihtiyaç duymam ya direk kucağına otururum gibi gibi 🤷🏻♀️
Geh geh partner geh bili bili bili diye davet ederim
Az eline yüzlük dolar al çağır gelmiyosa geh geh diye dene bak
Cilveli bir şekilde aşkımmm diyince anlıyor :)
Davet etmem direkt yakınlaşırım olaylar gelişir
Davet etmek biraz benim isteğim var hadi isteğimi gider gibi oluyor karşıdakini kullanmak gibi algılarım açıkcası ben
Bir kadın olarak az zorbalık severim yat lan şuraya yat yat yat yat 😁😁
Hahaha bu da olur 😁
Sırtının okşanmasını çok sever, öpüp sırtını okşayınca anlıyor. Ya da ben yatıyorum geliyor musun diyorum koşuyor
O zamanki iletişime bağlı onun bana gösterdiği sınırlar ve serbestliğe bağlı
partnerim olsaydıda muhtemelen daveti karşı taraf yapardı
Bazen açıkça söylüyorum bazen bir temas bile yetiyor
Boynunu öperim, kulağını bakarım sonra kucağına oturur dudaklarına yapışırım falan işte
Geliyorsan gel gelmiyorsan haydeee
Allah kimseye böyle kadın nasip etmesin😂
Sana etmesin mesela
Amin
Amin de gülme ndjd
Anlamak nasıl mümkün olmuyor
Tostumu yedim odamda bekliyorum derim
Arizona kertenkelesi çifleşme dansı ile çağırmak favorimdir.
seksi giynmek yetiyor
Dudağına yapışirim yapışirim onun dhgdgffdt
Fax çekiyorum ben😅
Küçük tatlı imalar veririm
davet etmiyorum oturdugu yerde otursun
Gel la buraya kadın.
Merhaba ben curlyboyy seviselim mi derim
Gel kollarıma bedenimi sar derim 😂
Bakışlar konuşmalar ve yaklaşımım ile.
Direk dudağa yapışmak sekse davettir bence
Miavlarm
Şırnaşırim 😂