Pekala o sizi istediği hangi dillerde aktaran yollar izler, şu an aklıma gelen arkasından aniden sarılarak boynunu öpmek kalçasına baskı yaparak avuçlayıp az sıkıp sonrada etekse eger kaldırıp eteği çıplak popoya bir iki tane sert şaplak atıp, istiyorum seni de denmez mi dense iyi dimi😁
Yani güzelliklerin nedenlerde aktığını geçiş güzergahlarını iyi bilen bir erkek kadın için çeşitlilik ve yeniliklere açıklık vardır özellikle tutkuyla kadını ile mest ede ede sevişiyorsq taraflar, tamamdır gerisi kolay o uyumu bir serbest bırakacaksın daha kırbaç vurmaya gerek yok ve şampiyon seks olur😊
Katılımınız için teşekkürler ve sizinde katılımlara katkıda bulunmanız fikri mesela ne olabilir di, var mı bilinç altında veya yaşama arZusu düşüncesi durumu 👋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seksi bi kıyafetle hemen yanına gidip kucağına otururum
Bazende o işteyken mesajlarım tahrik ederim. o gelince zaten üzerime atlar 🥰
Sen mükemmel bir detaysin ya 😀ama işteyken nasıl dayansın adam
Napacak bir şey yok biraz heyecan olur 😊🤭
Azıp yanına gelemez kalkan şeyini gizlemeye çalışır 🤣
😄🤭
Soruyu begensene
Tammam
Pekala o sizi istediği hangi dillerde aktaran yollar izler, şu an aklıma gelen arkasından aniden sarılarak boynunu öpmek kalçasına baskı yaparak avuçlayıp az sıkıp sonrada etekse eger kaldırıp eteği çıplak popoya bir iki tane sert şaplak atıp, istiyorum seni de denmez mi dense iyi dimi😁
@mertburak01 çok güzel 👌🏻
Yani güzelliklerin nedenlerde aktığını geçiş güzergahlarını iyi bilen bir erkek kadın için çeşitlilik ve yeniliklere açıklık vardır özellikle tutkuyla kadını ile mest ede ede sevişiyorsq taraflar, tamamdır gerisi kolay o uyumu bir serbest bırakacaksın daha kırbaç vurmaya gerek yok ve şampiyon seks olur😊
@mertburak01 evet katılıyorum
Katılımınız için teşekkürler ve sizinde katılımlara katkıda bulunmanız fikri mesela ne olabilir di, var mı bilinç altında veya yaşama arZusu düşüncesi durumu 👋
@mertburak01 bir çok şey var tabi ama kendi için de tutmak istiyorum
Bilemedim paylaşmak istemiyorsanız eger ne denir
Ben duşa giriyorum haberin olsun demek yeterli sanırım 😂
Böyle deyince anlıyor mu 😀
Evet 😂
Dusunu alacaksin tertemiz agiz bakimini yapmali erkek üstüne Tom Ford parfüm artik hangisi tercihiniz ise.
Sevgilimin koynuna sokulur öpmeye koklamaya başlarım o da karşılık verir çoğunlukla konuşmayiz böyle durumlarda
Kuyruk sallayarak
Aç biraz
Gel brşey vereceğim
Dişlerini fircala
Sürrrtük domal derim