Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Genelde normal dokunuş ile cinsellik isteyen dokunuşlarım farklıdır ☺️
Bazen de laps diye yapıştırım dudaklara..
Anlık değişen durumlar benim için 💛
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen direk söylerim üşenirim :D
14 Yorumla- +1 yıl
Yormayın barışı 😀
- +1 yıl
Dimi :D 🌸
- +1 yıl
Di😀
- +1 yıl
:D ☺️
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. https://youtu.be/eMZ_4-mUvzU?si=ShyJ8km3PLjk--lpbu bizim sifremiz 🤪🤪
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni yaşamanın , sende kaybolmanın muazzam muhtesemligine doyumsuzca ulaşmak istiyorum. Diyebilirim. Peki sen?
10 Yorumla
+1 yılÖperim okşarım daha çok yanına sokulurum sarılırım yaparım birşeyler
10 Yorumla
+1 yılDavet etmemi gerektirecek kadınla ne işim var😄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakışlarım yakın temasim dokunuslarim g noktalarını uyarisimla
10 Yorumla
+1 yılBoynunu bakarım vücuduna ufak dokunuşlar yaparım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHerkes dantel ister ama gerçekler pijamadırr 😁
02 Yorumla- 1 yıl
Sen altında yatan servete bak😉
- 1 yıl
Ondan şüphemiz yok sözüm meclisten dışarı sorry 😁
+1 yılÇok cilveliyim. Dus alirim guzel ic camasiri giyinirim parfumlenirim cilve yaparim
330 Yorumla- +1 yıl
Muhteşemsin, hayatında biri var mı?
- +1 yıl
- +1 yıl
Anladım , o zaman ilerde olacak olan çok ama çok nasibli biri olacak.
- +1 yıl
@1Dehliz1Zirve sanmiyorum ya erkekler cinsellik icin yaklasiyo reddedince gidiyo. Veya yasayinca gidiyo. Hadi yasamasam agirdan satsam kendimi bikac ay beklesem bu sefer o surecte gitcek baskasiyla olcak. Aşamıyorum bunlari sanmiyorum yani uzun sureli ciddi bi iliskim olabilcegini
- +1 yıl
Gayet iyi anlıyorum. Bu anlattığın profiller çoğunlukta bunu kabul ediyorum fakat sana sadece cinsellik için değil, tüm benliğinle seninle birlikte olmak ve hayatı paylaşmak isteyenler olacaktır muhakkak. Böyleleri de var.
- +1 yıl
@1Dehliz1Zirve ben yok demiyorum var. Ama cok nadir yani o kadar sansli olabilcegimi dusunmuyorum
- +1 yıl
Anladım, bence ümidini kaybetme , birde her zaman ifade ettiğin durumları yaşıyorsan, bu ortamlarından kaynaklı veya senin dışarıya yansıttığın gorunumunden (intiba) kaynaklı olabilir
- +1 yıl
@1Dehliz1Zirve disariya yansittigim gorunumu degistiremem ki?
- +1 yıl
Anladım. Belki sadece bu değil, takıldığınız ortamların insanları genelde bu tip insanlar olduğundan kaynaklıda olabilir
- +1 yıl
@1Dehliz1Zirve ortamim yok ki hep yalnizim. Erkeklerin geneli bu sekilde. İstersen İzmir'e git istersen Ankara'ya ayni. Uni ortami is ortami hep ayniydi yani. Ortama cok girmem ama illa erkeklerle tanisiliyo. Ayni diyince kiziyonuz ama hepsi ayni
- +1 yıl
İnsanlar işine gelmeyen bir durumda kırabilir ki , bu karşımızdaki insanın kapasitesini kalitesini ve vizyonunu gösterir. Ben sizlerin "hepiniz aynısınız " demenize kızmıyorum. Bu durumda kizabilecek olduğum ve kızdığım hatta insanı utandıran durum yalnız ve yalnız, sizin bunu demenize sebep olanlar.
- +1 yıl
@1Dehliz1Zirve iste dogru durust bi adam ciksa biz de sabretcez emek vercez de anasini sattimin yerinde adam gibi adam, olgun, ne istedigini bilen, sadık, net bi adam yok ki.
- +1 yıl
Evet maalesef, var olanlarda azınlıkta bir gün elbet gelir bulur ama o gün ne zaman bilemiyoruz işte
- +1 yıl
@1Dehliz1Zirve cok sorun ya galiba bekar olucem. En risksizi bekar bekar s*rtmek. Nerde aksam orada sabah oh risksiz.
- +1 yıl
Kıyamam yaa 😃 bence bu kadar karamsar olma. Dediğin doğru ama riskin büyük kısmı orada daha çok oluyor. Aynı zamanda kışkırtıcı bir görüş oldu 😊🔥
- +1 yıl
@1Dehliz1Zirve karamsar olmayayim da napayim allah askina? Ya tabi ki her onume gelenle takilirim demiyorum da kafama gore iste. Ciddi dusunen adam yok napim yatip geciyolar
- +1 yıl
Anlıyorum. Beklemediğin bir zamanda bir supriz olarak çıkar karşına ve umarım çokda mutlu olursun. Nerede yaşıyorsun?
- +1 yıl
@1Dehliz1Zirve cok fazla yerde yasiyorum. Eskisehir antalya kutahya. Bodruma gidiyorum bikac gune
- +1 yıl
Anladım. Nedir seni bu denli gezinti serüvenine sürükleyen
- +1 yıl
@1Dehliz1Zirve işsizlik.
- +1 yıl
Anladım. Tam tersi iş için olduğunu düşünmüştüm. Oralara davet edenler mi oluyor yoksa kendince keyif için mi gidiyorsun
- +1 yıl
@1Dehliz1Zirve antalyaya turizme gittim. Eskisehir mezun oldugum yer. Aile kutahyada. Kutahyada bisey yapmadim zaten bazen geliyorum. Antalyada yapamadim eskisehire geldim eskisehirde de olmadi iş degistirdim hep. Simdi bodruma gitcem. Artik yapmak zorundayim carem kalmadi
- +1 yıl
Anladım. Peki Antalya yı düşünmüyor musun? Bodrum netlik kazandı mı bu yıl için
- +1 yıl
@1Dehliz1Zirve hayir antalya istemiyorum asla. Bodrum net.
- +1 yıl
Anladım. Sanırım kötü hatıraları olmuş senin için
- +1 yıl
@1Dehliz1Zirve asla dedigime gore? Gitmicem antalyaya. Hosteslik olursa belki
- +1 yıl
Anladım. Antalya olursa, yuzyuzede görüşebiliriz
- +1 yıl
@1Dehliz1Zirve hayir burdan tanistiklarimla hicbir sekilde gorusmuyorum
- +1 yıl
@1Dehliz1Zirve bi de ne s*laksiniz a*q he antalyaya gelsem hemen senle goruscem aynen 😂😂😂
- +1 yıl
Sanırım az önce bahsettiklerinle karıştırdın , üzerime alınıp kızmam ben buna. Görüşmek istememek bir tercih ve insanların tercihine saygı duymak güzel bir erdem. Düşünebiliyor musun, görüşmek ve aklından geçenlerin peşinde olmak ve bunun için sadece bir kişiyi beklemek mi , mesele. Sadece aklından geçenler için Antalya da gorusulebilecek onca insan varken. İşte ben sizin bu söylediğinize değil. Sizde oluşturulan psikolojiye yani algıya sebep olanlara kızıyorum derken. Tam olarak bunu kastettim 😉😊
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Garipleri ağlatmayalım sevindirelim. 😅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılDirek söylenmeli
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBoyun ve kulak memesiyle ilgilenerek
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Benim canım minnoş istiyor derim 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDavet etmem emrederim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFirikik vererek
21 Yorumla- +1 yıl
Hangi ortamlarda veya durumlarda bunu yaparsın?
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. "Buyurun cinselliğe" derim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen söyle iyi bilirsin fenomen olan sensin cinsellikte.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGel tepinelim derim
10 Yorumla
+1 yılHazırlan geliyorum
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne