Biraz limon birkaç avakado bir tutam tuz. Ben sanırım tarifleri karıştırdım. 🙄
Nereye hazırlıyorum avakadosuz kaldım bu mutfakta. Neyse limonu tuzlayıp yiyeyim. 😅
Birazda siz anlatın beni yormayın.
Ben istediğim sürece her şey toz pembe...

Biraz limon birkaç avakado bir tutam tuz. Ben sanırım tarifleri karıştırdım. 🙄
Nereye hazırlıyorum avakadosuz kaldım bu mutfakta. Neyse limonu tuzlayıp yiyeyim. 😅
Birazda siz anlatın beni yormayın.
Ben istediğim sürece her şey toz pembe...
Ben daha önce öpmedim bile kimseyi ben ilk defa olacağı için bir kadını severek olsun isterdim saçlarını okşardım bebek gibi sevgimi hissettirir öperdim yavaş yavaş öyle acele etmezdim çünkü karşımızdaki kişinin de duyguları önemli karşımdaki kişiyi öper okşardım onun güzel ve tatlı olduğunu söylerdim direk hayvan gibi seks değil de duygular sevişirken bedenler sevişirken birden bire her şey zaten olurdu
Genelde ilk önce birini görürsün etkilenirsin daha sonra konuşursun daha sonra muhabbet artık biraz daha ileri gider arkadaşlıktan biraz daha öte bir pozisyona gelmiş olursun daha sonra aşk denen duygu yavaş yavaş başlar belki sevgili olursun belki flört edersin ve sadece öyle bir arkadaşlık olur daha sonra yavaş yavaş artık arzulamaya başlarsın çünkü aşk oldukça kabarmıştır böyle böyle ilerler ve daha sonra da cinsellik içine girilir zaten arada bir çekim varsa olur bunlar yoksa zorla olmaz
Teşkürler💸
Ricalar
Ortam havası çok önemli. Öncelikle çalma listemizi bize seks isteği uyandıran çok özel parçalardan hazırlamalıyız mesela Chet Faker “I’m Into You” gibi yumuşak ve romantik bir ritimle başlayıp ardından Melissa Ferrick “Drive” ile ortamın ateşini yakabiliriz. Kapanışı ise sert bir rock parçasıyla yapmak mutlu sonu garantiler. Ne dersiniz? Yanılıyor muyum? Korkmayın play tuşuna basın, olmuyırsa bütün tuşlara cedurca basın, mutlaka olacaktır. Olmaz mı… 🤪😎
Cevap
18Cevap
Bu iş davetle olmaz. Ben herşeyi akışına bırakırım. Akış bizi cinsellik yaşamaya götürüyorsa yaşarız.
Götürmüyorsa 🙄😅
Götürmüyorsa da zorla olmaz. Herkesin yolu açık olsun
Buna bir soru çıkar burdan:))
Haaydi sooor sooor
Küçük öpücüklerle
Güzelim yine beni götürdün uzaklara, süper bir manzaraylaguzel bir aşk doyumsuz olur seni ben çok yaratıcı buluyorum
Şişt az gelsene sana bişey söyleyeceğim 🤣🤣
Bunada hep düşeriz dimi://
Yok düşene ben git derim düşmeyene ölmezsin ya derim 🤣
Tüm hanımefendilerden özür dileyerek karı mı var ortada da ikna edeceğim...
Olsada dert olmasada der gibi oldu🤣
Beceremem sanırım ya aşırı pisirik bir tipim
Davet falan etmem. Çok umrundaysa o uğraşsın.
Sabah başlarım tahrik etmeye öğlen devam ederim akşamda sbahlar olmasın
Arkasından sarılıp boynunu öptüm mü tamamdır
Kolundan tuttum mu direk duvara yapıltırıp dudakları mühürlerim devamı gelişiyor zaten , sevişelim mi diye saçma sapan bir şey söylemem gereksiz bence
İşimden dolayı kalksa yapacam kalkmıyor davet etsede icabet edemiyoruz
Bir kucak dansına bakar
Genelde davet edilen ben olurum
Erkeklere davet gerektigini sanmiyorum
Yapamam bunu. Benlik bir şey değil
Hiç yapmadım ki nasıl oluyor ki 😔
etmem o etsin sadsad
Öpüşmeye başla gerisi gelir
Davet etmem akışına bırakma taraftarıyım
Hadi kalk sevişek derim
Kırmızı elbise şarap
Kırmızı simokin ve şarap mı demek istedin🤔
Yooo kırmızı. Elbise giymesini ister şarap içmeye davet ederim.
adıma gerek yok koş
Direk söyledim