Birisi ile tanışma yoluna girdim. Nasip olursa evlenicem ama aklıma düğünden çok o gecenin korkusu var. Şimdiye kadarki ilişkilerimde el ele tutusmaktan başka bişey yapmadım fiziksel olarak beni begenmeme korkusu bide acıma korkusu var? Bunu nasıl yene bilirim ilk gece önerileriniz neler?
Cevabın nedir?
Saçma sapan görüşler gelmiş cinsellik seni yıpratacak değil aksine sana zevk verecek bir şey bedenlerimiz buna uygun tasarlanmış korkacak bir şey yok. Evlenince sende eşinde birbirinizi memnun etmeyi öğrenirsiniz. Korkman çok gereksiz 🙃 kendine iyi bak.
11 Yorumla
+1 yılEvlilik cinsellik demek değildir. Kafalar uyuştu mu gerisi gelir. O senin sen onun kusurunu örtersin önemli bir sorunsa uzmanına başvurursun konu hallolur. Zaten çocuk olunca gözünüz hiçbirşey görmez merak etme 😊
15 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah rabbim annelik duygusunu tattırır bize
- +1 yıl
Tıbbi bir sorun olmadıkça yediğine içtiğine takvimine dikkat edersen ederseniz olur. Acele etmeyin hepsi o yoksa çevremde çok 3-4lü yaşlarda anne baba ayrı yaşayan çocuk var sizde onlardan olmayın tanıyın birbirinizi
Soran+1 yılTanımadan evlenmem zaten seneye olur anca düğün
- +1 yıl
Güzel cevap evlenmeden de aynı yatağa girme derim tabi bu senin şahsi fikrin sana kalmış ama benden tavsiye kanma sakın. Bayanlar her zaman en büyük zararı gören ve yarayı alan olmuştur.
Soran+1 yılYapmam karşımdaki de öyle bı kişiliğe sahip değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafani bosuna yoruyorsun. Dügünden sonra korkularini anlatirsin esine, ona göre degerlendirisiniz gecenizi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
17Cevap
Kendini kasma hiç, unutma cinsellik zihinde başlar bedende biter, sal kendini ve alacağın zevki düşün hayal et. Acıyı unut o yok kasılmadan olur o bir de partnerin acemiyse olur seni kendisi hazırlamalı. Ve erkek fiziksel olarak beğenmediği biriyle zaten evlenmez emin ol. Aşk'tan çok, çekicilik yaklaştırır kadına.
012 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel olarak anadan doğma gormuyo ama
Soran+1 yılGoguslerim küçük ve sürekli dolgulu sütyen kullanıyorum o öyle hayal edicek sonra o gün gelicek minnacık hiç yokmuş gibi göğüsle karsilasicak
Soran+1 yılİnşallah bende istiyorum 80 _ 90 takmak 😂
Soran+1 yıl75 bol oluyor şu an 80 görsem şükür 😂
Soran+1 yılSağol yorumun için
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. korkcak bişi yok merak etme kendini kocana bırak yawaş yawaş girsin acımıcak aksine zewk alcan heee bide olmadı kayganlaştırıcı jel filan kullanın çilekli olsun
00 YorumlaTanışma yolunda olduğun birinden gerçek gecesine bağlıyorsan bence öncelikli sorunların daha farklı konular
035 Yorumla
Soran+1 yılHep aklımda olan bişey begenilmeme korkusu ciddi bir ilişki olunca dogal olarak geliyor aklıma
Soran+1 yılSonuç odaklılık dan ziyade bı insan en korktuğu şeyi düşünür çözüm bulmaya çalışır
Soran+1 yılGenelde öz güvenim yerinde ama gerdek gecesinde ki begenilmemeden korkuyorum
Soran+1 yılGoguslerim küçük ve zayıfim veya ona yetersiz gelmekten hiçbir şekilde ne yapcami ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Soran+1 yıl55 kilo falan göğüsler 80 olması lazım en az
Soran+1 yılBenim istedim ölçüler çünkü 😂
Soran+1 yılİşte bilmiyorum 😟 nasıl davranmam gerektiği falan ne gibi şeylerden hoşlanır
Soran+1 yılO gün ne yaşanılması gerektiği biliyorum ama kendimin nasıl davranmam gerektini bilmiyom
Soran+1 yılBiraz ama heycala oturur ağlarım
Soran+1 yılİkiside
Soran+1 yılKendimi beğenmiyorum yüz olarak iyiyim ama vücut olarak kendimi begnmiyorum
Soran+1 yılKemik torbası gibi çok zayıfim bide boyum 1.64
Soran+1 yıl50 kiloyum isteniliyo ama herkes çok zayifsin diyip duruyor
Soran+1 yılÇevrem
Soran+1 yılHayatım da iki kişi oldu biri taa lisedeyken biri işyerinden o seviyodu zayıf olmamı şu an tanışma yolunda oldumla biraz mesefeliyiz daha samimi olmadık
Soran+1 yılAlamıyorum yiyip yiyip kilo almayan insanlardanim
Soran+1 yılVucudumu daha o şekilde gören olmadı. Genelde kötü değil ama zayifsin diyorlar ( bayanlar)
Soran+1 yılBeğenir inşallah ne diyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden begenmesin ki vucudunda bir dogum lekesi felan mi var
07 Yorumla
Soran+1 yılGoguslerim küçük
Cevap sahibi+1 yılBuyur hamile kalinca
Soran+1 yılÖnemli olan ilk gece begenmemesi
Cevap sahibi+1 yılBuyuk goguslu istedigini nerden biliyosun ki adamin sordun mu
Soran+1 yılSoramiyorum
Cevap sahibi+1 yılHic mi cinsellik konusmadin kardesim insan bir sormaz mi nasil kadinlardan hoslanirsin felan diye :D neyse hayirlisi
Soran+1 yılO kadar samimi değiliz daha tanımaya çalışıyorum kişilik olarak ama evlenen bileceğim karakterde
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHele bir tanışın iş evlilik aşamasına bir gelsin düğün olsun ondan sonra o seni rahatlatır merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYenersin yenersin, bir adet en azından 50 ml kayganlaştırıcı yeterli, sorun kalmaz
00 Yorumlasen rahatol kendini eşine bırak ohaleder seni yavaş ve yumuşak bişekilde kadın olursun
00 YorumlaYedikten sonra da daha yok mu dersin :-D
62 Yorumla- +1 yıl
Evet. Bostan yere korkmuşum da der😁
Ben anlatırım istersen aşılır çok ağır değilsw
00 Yorumla
+1 yılZevkine bak 😂
Gelişir kendiliğinden00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu iş için özel kremler var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. korkacak bişey yok etrafın dediklerine kulak asma
00 Yorumla
+1 yılKorkma soyle ne zaman unuttugunu (25)
00 Yorumla
+1 yılBuradan uzun olur ve cevaplar sansür alabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende merak ediyom acı oluyo diye cok duyuyom
06 Yorumla
Soran+1 yılAcıyı takmıyorum ama begenilmeme korkusu var
Cevap sahibi+1 yılTabiki en onemliside o of biz kizlar isimiz zor
Soran+1 yılNişanlılık evresinde söylerim heralde dururumumu anlatırım
Cevap sahibi+1 yılBegenilmemekten cok korkma bence cünkü evlenicegi kadin her erkege güzel gelir neden tereddüt ediyon mesela
Soran+1 yılZayıfim goguslerim 75 bile büyük oluyo 😟
Cevap sahibi+1 yılKac kilosun ki bende zayifimda goguslerim iyi
Gizli Üye(36-45)+1 yılGereksiz endişe olduğunu bil yeter
016 Yorumla
SoranNasıl gereksiz çok zayıfim göğüs desen yok gibi
Cevap sahibi+1 yılBen öyle seviyorum mesela, eşin de benim gibi düşünürse ne sorun var
Soran+1 yıl50 kiloyum ama giguslerim 75 bile bol geliyo
Cevap sahibi+1 yılBence gayet iyi. İri olunca ne oluyor. Kilon da gayet iyi
Soran+1 yılBen kendimi beğenmiyorum ya oda begenmezse ilk gün
Cevap sahibi+1 yılYetinmeyi bilecek. Ya sen onu beğenmezsen ne olacak? Öyle düşünmeli
Soran+1 yılBilmiyorum beğenirim heralde
Cevap sahibi+1 yılO da seni beğenir. Helalisin sonuçta. İnsanlığın var oluşundan bu güne kadar her kızın ilkinde yaşadıklarından farklı bir şey olmayacak, endişelerini bırakmazsan daha sorunlu olur
Soran+1 yılÇünkü benim ilkim olucak ona sormadım soramamda. Ölüm yokya sonunda begenmezse ayrilirsiz.
Cevap sahibi+1 yılPazardan mal mı alıyor, saçmalama. Aldım beğenmedim ayrıldım da neymiş
Soran+1 yılBeni begenmiyen bı insani ne yapayım ben?
Cevap sahibi+1 yılBeğenecek demek istiyorum, beğenmese evlenmez zaten
Soran+1 yılSonuçta o şekilde beni hiç gormicek o geceye kadar
Cevap sahibi+1 yılMemen için beğenmeyecek ya. Yüzüne bakıldıktan sonra, karakterin iyiyse gerisi önemsiz. p*rno yıldızı almıyor sonuçta
Soran+1 yılBiraz göğüsleri kafaya takıyorum nisanliyken söylemeyi düşüyorum o konuyu. Sağol yorumların için 🤗
Cevap sahibi+1 yılSen de sağol
hazzı düşün korkuyu değil
00 Yorumla
+1 yılBakire isen kesin beğenir korkma
00 YorumlaO korku kimde yok ki
05 Yorumla
Soran+1 yılBide begenilmeme korkusu o daha cok
Soran+1 yılZayıfim göğüslerim küçük hiç yok gibi
Soran+1 yılİnşallah yaa 🤗
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebek yağı süüüür iyi gelir acır
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum onu zamanı gelince elbet yaparız ama korkuyu yenmem lazım
Cevap sahibi+1 yılBebek yağı kullankolay girer girerken tam acımaz ama sert yaparsa kasık ların maf olur acor kanar yırtar
Soran+1 yılÇok kötüsün yaa
Cevap sahibi+1 yılNeden
Kayganlastirici al
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yaptınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVurdur geçer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sana oral yaparsa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı