Sevgilim cok istekli (hatta nişanlım ama ben sevgilim diyorum) 1 aya evlenicez ama cok korkuyorum cunku o kadar istekli ki konusurken bile dudaklarima bakiyo opmeye yelteniyo ben durduruyorum gercekten yanimda eriyip giden birini evlenince dusunemiyom bana neler yapar? Cunku soyluyo hazirlikli ol deyip pis pis guluyo ve cok korkmaya basladim 😞😞😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılNe bicim h. ayvanla evleniyon tamam istekli olursun vs ama boyle karsindaki kisiyi (esin ustelik) korkutmak, ki zaten korkusu endisesi varken bile bile boyle yapmak hazirlikli ol diyip pis pis gulmek falan ne bilim bana igrenc geliyor icinde tut o tutkunu yine sen alistiktan sonra uc bes hafta sonra o zaman yaparsin o zaman kendinden gecersin belki aci falan da kalmayinca - insan kiyamaz ya acir uzulur ben oper koklar onu, o ne oyle sanki dusmanina iskence yapacakmis gibi heyecanli keyfi yerinde falan
19 Yorumla
Soran1 yılOff gercekten o kadar bunaldimki korkudan dun agladim :/ ben baskasiyla beraberdim su anki nişanlimla birlesince hırs yapti sanirim ya da bilmiyorum niye boyle yapiyo off offf 😔
Cevap sahibi1 yılHe sen bakire degilmisin yasadin mi daha once
Soran1 yılYok bakireyim
Soran1 yılEski sevgilime karsi icinde bi ofke var cozemedigim ams eski sevgilim kafamda coktan bitti anlamiyo iste
Cevap sahibi1 yılTanidigi ya da sorun yasadigi birisi mi acaba o yuzden mi bu ofke
Soran1 yılEski sevgilim zengindi yakisikliydi karizmasida vardi su anki sevgilim orta halli hem maddi hemde tip olarak bazen kiskandigini dusunuyorum
Cevap sahibi1 yılNe degisik ve eski sevgilini bilmesi de gereksiz bence boyle hirs yaparlar sonra iste
Soran1 yılAma ben soyledimki sonra baskasindan duymasin diye o da bana soyledi ama ben kiskanmadim sonucta eski
Cevap sahibi1 yılNeyse ya
En İyi Cevaplar
1 yılAteş olsan cürmün kadar yer yakarsın desene ona sen. korkunun ecele faydası yok kafanda büyüttüğün gibi biseyde değil çok onemseme ve büyütme gözünde yoksa hep hayal kırıklığına ugrarsin bu abazanla
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılKorkmayın alışırsınız
00 Yorumla
1 yılBaşa gelen çekilir. Dudaklarını ısır arada, idman olur. Çok canlar yanacak😆 beline kuvvet eniştenin 😅
08 Yorumla
Soran1 yılYa neden daha cok korkutuyosunuz 😖😖
- 1 yıl
Çünkü korkmakta haklısın 😉 adam bunca yıl beklemiş be.
Soran1 yılYanimdayken ve baska kimse olmadiginda o kadar yaniyoki dudaklarimi elliyo artik opemedigi icin :/ simdi is resmiyete dokulunce ne yapar bilmiyorum
- 1 yıl
Şaka bi yana da çok korkma. Onla da konuş ilkte sıkıntı yaşarsam ömür boyu travmam olabilirsin. Senden soğumak istemiyorum de
Soran1 yılDogru konusayim ama ilk gece olmasada 2. Gun kesin yapar ha ilk gece ha 2 🥹
- 1 yıl
Yapsın ama adam gibi yapsın. İyi hazirlarsa düzgün hareket ederse can yanman minimuma düşer.
Soran1 yılDogru diyorsunuz tesekkur ediyorum :)
- 1 yıl
Rica ederim:)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİşini bilen erkek ilk gece sadece sevişir fakat girmez.. Alıştıra alıştıra bir kaç geceye yayar
00 Yorumla
1 yılNe güzel ya darısı başıma çok şanslıymış imrendim 🥲
00 YorumlaÖn sevişmeyi uzun tut yeteri kadar ıslandığına emin olduktan sonra ver çoşkuyu okadar korkulacak bir şey yok.
00 Yorumlaneden korkuyorsun sonuçta hayatın gerçeği bu ve yanlış bir şey se yapmıyacaksın
00 Yorumla
1 yılo ıyımıs bıle ben daha beterım cok bıtırmıstım ısını korma alısırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Nelerden korkuyorsun mesela
06 Yorumla
Soran1 yılCanimin acimasina falan korkmuyorum bi erkegin beni oyle cirilciplak gormesi beni korkutuyo :/ cunku hep ayip gunah diye buyutuldum (fizigimde guzel ondanda değil )
Soran1 yılBurdan soyleyin lutfe
Soran1 yılAzicik bile?
sakin olması gerekiyor
00 YorumlaMerhaba ben jinekologum korkuların neler
00 Yorumla
1 yılTecrübeli mı
09 Yorumla
Soran1 yılBildigim kadariyla hyr
- 1 yıl
Kötü o zaman. Araştırın okuyun. Çok incelikler var ikiniz de çok keyif alırsınız ilk gece bile olsa. Ön sevişmeyi uzun tütün. Rahat olun.
- 1 yıl
Kasmayacaksin kendini. İşte detaylari oku bir yerlerden
Soran1 yılBabamin yuzune nasil bakicam ya off 😔😔
- 1 yıl
Baban ne alaka manyak mısın
Soran1 yılBi de onu dusunuyorum utaniyorum babami dusundukce 😖
- 1 yıl
Bana bı takip at biseyler dicem sana
Soran1 yılBurdan diyin
- 1 yıl
Diyemem boş ver o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Korkma