1 yılKorkmayı gerektirecek bir durum yok ki ortada? Cinsellik zevkli bir şey. Yeter ki olaya odaklanıp tadına varmaya başlayabilin. Ama kafada endişeler, sorular olursa odaklanamaz ve o çok kıymetli anlarınızı değerlendirememiş olursunuz.
İlk gece öncesinde kafanızda cinsellikle ilgili olumsuz ne varsa atın bir tarafa. İster doğadan deyin, ister tanrıdan; o bize büyük bir armağan, büyük bir lütuf... Hele ki eşinizle yaşayacaksanız, hiçbir şekilde riskli bir durum yok ortada. "Erkeklerden uzak dur", "fazla yaklaşma", "oturmana, kalkmana dikkat et" gibi tembihlerin muhtemelen bilinçaltınızda meydana getirdiği cinselliğe ait olumsuz imajı silin. Bunların hepsi geride kalıyor. Artık cinselliği sınırsızca yaşayabileceğiniz bir erkeğe sahip oluyorsunuz. Sınırlar kalktı, bunun farkına varın. Bunu başarırsanız büyük oranda mesele halloldu demektir.
İlk gecenizde kesinlikle ön sevişmeyi uzatabildiğiniz kadar uzatın. Zevk almaya başladığınızı hissedin. Onu arzulayın. Buraya kadar tamamsa gerisi zevkten ibarettir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eş adayınızla mutlaka konuşun bunları, olabildiğince rahatlamış olmanız lazım. Bu da cinsel eğitimin ve paylaşmanın bir parçası. Erkek bu konuda bilgi sahibi değilse mutlka öğrenmeli, aceleye getirmemeli. Nadiren de olsa, ilk ilişkide devam edemezsiniz, dayanamıyoesanız bunu açıkça söyleyin. Erkek bunu yapabilecek kadar kotrollü olmalı. Olay birbirinizi dinleyip, odaklanıp rahat olmakta bitiyor...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSenden önce birçok kadın bunu yaşadı. Doğadaki birçok canlı bunu yasadi. Biyolojik olarak vücut buna uyumlu. Öyleyse korkacak ne var? Bu şekilde telkinlerle aşabilirsin
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHayatınızdaki insanla beraber olacağınız için zaten keyifli ve mutlu olmanız gerekiyor. Kafanızda büyüttüğünüz ve toplumda dede korkut hikayesi gibi yayılan bilgileri asla ciddiye almamalısınız. Sevişmek zaten sevmekten ileri gelen bir eylem ve hayatınızdaki insanın da sizin kadar heyecanlı olduğunu unutmayın. Bunu bir görev gibi görmeden, derin bir tutku ve arzuyla isterseniz ve birbirinize o hislerle dokunup ön sevişme aşamasını uzun tutarsanız hiçbir sorun kalmayacaktır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Yazılan, çizilen her şeyi unut. Sadece biraz alkol tüketin gerisini sabah uyanınca konuşursunuz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılalışarak yenersin
00 Yorumla
1 yılİlk gece seks yapma korkusunu yenmek, birçok faktöre bağlıdır ve kişisel bir süreçtir.
1. İletişim: Partnerinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşmak, endişelerinizi ve beklentilerinizi paylaşmak önemlidir. Bu, güveninizi artırabilir ve rahatlamanıza yardımcı olabilir.
2. Ön Hazırlık: Seks hakkında bilgi edinmek, rahatlatıcı ve bilgi verici kaynaklardan yararlanmak, korkularınızı azaltabilir.
3. Gevşeme Teknikleri: Derin nefes alma, meditasyon veya gevşeme egzersizleri gibi teknikler, stres ve gerginliği azaltabilir.
4. Zamanlama: Acele etmeyin. İlk deneyiminiz için uygun bir zaman seçmek ve herhangi bir baskı hissetmemeniz önemli.
5. Güvenli Bir Ortam: Rahat ve güvende hissettiğiniz bir ortamda olmak, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir.
6. Küçük Adımlar: Süreci yavaşça ve küçük adımlarla ilerlemek, endişelerinizi azaltabilir.
Her bireyin deneyimi farklıdır ve önemli olan, sizin ve partnerinizin rahat hissetmesi ve kendinizi güvende hissetmenizdir.00 Yorumla
1 yılİlk gece korkusunu yenmek için en önemli şeylerden biri iletişimdir. Partnerinizle açık ve samimi bir şekilde duygularınızı ve endişelerinizi paylaşmak çok önemlidir. Bu, hem sizi rahatlatır hem de partnerinizin sizin hislerinizi anlamasına yardımcı olur. Rahatlamanızı sağlayacak bir ortam yaratmak da çok önemlidir. Ortamın sakin, konforlu ve sizi güvende hissettirecek şekilde olmasına özen gösterin. İlk geceyi aceleye getirmemek, kendinize ve partnerinize zaman tanımak da kaygıyı azaltır. Ayrıca, nefes egzersizleri ve meditasyon gibi rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz. Bu tür teknikler, bedeninizi ve zihninizi sakinleştirir.
00 Yorumla
1 yılBunun için en önemli etken eşinin sana yaklaşımı ve snei anlayabilmesidir aceleci olmamalı asla , seni kıracak incitecek şeylerden uzak durmalı dikkat etmeli yavaşça önce zihnini gevşetmeli sonra bedenini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk gece adı üstünde ilk 👍
Önce o zar yırtılacak sonra kapalı olan vajina yatağı açılır ve penisin şeklini alır. Siz kadınlar neden ilkini unutmuyor biliyor musun? Çünkü deliğe ilk ilişkiye girdiğin erkek şekil veriyor gibi düşün 👍 hiç bir zaman bir daha eskisi gibi olmayacak.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılErkekte bitiyor tüm iş. Korkularını onunla paylaşabilirsin. Alkol kullanıyorsan eğer biraz alırsan rahatlarsın. Öncesinde iyi hazırlaması lazım, eğer kendini hazır hissetmiyorsan anlayışlı davranmalı. Bu bir süreç ve saygılı olmak lazım
10 Yorumla
1 yılKarşındaki erkeğe bağlı bu.. tecrübeliyse iyi atlatırsın
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnce kendi bedeninden tahrik olmayı öğrenmen lazım bence 😄 Soyun ve bak aynada vücudunun dikkat çekici kıvrımlarını fark et. Şahsen benle birlikte olacak erkeğin yerinde olmak isterdim. Ondan önce ben s*kmek isterdim kendimi kskxksklxdl.
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. yenilemez bişi bence ben herhlade kaçarım ilk gece WODJDOVOVOWOWKWKSKFKCKC
21 Yorumla- 1 yıl
Sonunda kırılacak ama o fındık 🙂
1 yılAdımıysak adımıysak diye kendini kandır geçer belki bende evlenirsem öyle yapicam
21 Yorumla- 1 yıl
Acımiycak * olucaktı pardon
Gizli Üye(25-29)1 yılUln erkekler siz cevap vermeyin kadın gittikçe dahada korkuyor 😅 kadınlar cevaplasın.😄 İiii hanım efendi erkekleri dinlemeyin lütfen onlar hayvan 😄
019 Yorumla
Soran1 yılZaten artık önemi yok
Cevap sahibi1 yılTebrikler mutlu musun mutsuz musun yazıdan bı mutsuz işaret ediyor?
Soran1 yılMutsuzum
Cevap sahibi1 yılBelliydi yapacak bir şey yok alışman biraz zaman alır ilkler böyle olur ama alışıyorsun rahat ol
Soran1 yılNe konuda ilk
Soran1 yılAyrıldık diye diyorum
Cevap sahibi1 yılNe ayrıldın mi niye?
Soran1 yılAldatildim
Cevap sahibi1 yılBiz konuyu yanlış mı anladık herkes gerdek gecesi diye biliyor?
Soran1 yılSiz doğru anladınız gerdekrw bahsettim ama dün gece ayrıldık artik ilk gece korkusu bir şey önemli değil
Cevap sahibi1 yılO zaman hayırlısı olsun seni mi begenmedi anlamadım nolcak simdi kendi evondemiskn yoksa babaevi mi
Soran1 yılKendi evi ne qusbwjsjs nişanlı değildik be daha ileride evlenecektim
Cevap sahibi1 yılYaaaa açık açık anlatsana 😂 millette sanıyor ki yeni evlendi düğünden sonra gerdek gecesine girecek o anda herkes hızlı cevap versin ki öğrensin diye ben bunu anladım sen sanki düğünde bu soruyu sormuş gibi oluyorsun shshshshsh
Cevap sahibi1 yılŞimdi anlaşılmış oldu daha nikah yapmadın çocuk seni aldattı doğrumu 😂
Soran1 yılEvet bence de
Cevap sahibi1 yılGeçmiş olsun zor bir durum Allah kimseyi yaşatmasın
Soran1 yılInsAllah
Cevap sahibi1 yılİnşallah mi amin amin 🙃
Soran1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzun tütün. Kayganlaştırıcı kullanın. Ondan sonra kendini kocana bırak. Ama hiç görmemiş gibi bodoslama dalmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSevgilini duzgun secmezsen ne yaparsan yap cok acir. Eger adam gibi adamsa zaten fazla acimaz co az belki
00 Yorumla
1 yılÖzellikle şu şekilde yenilir diyemem sanırım ama kendini kasmayıp alacağın zevke bakmalısın bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl- mastürbasyon yaparak
- Ön sevişmeyi uzun tutarak
- Partnerinle konuşup nazik davranmasını isteyerek
- Yarım kadeh alkol alarak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNeyinden korkuyorsun acaba ya paldır küldür girmeyecek ya herif
00 Yorumla
1 yılEvlenince stres yapma dua et hayırlısıyla güzel geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSkin olunmalı ve ön sevişmeyi çok uzun tutmalı gerekir. Tecrübelerime göre, Çok yavaş ve sadece bir kere giriş yapılmalı, Diğer aktiviteleri ertesi gün istediğin kadar yapabilirsin.
00 Yorumla
1 yılSonuçla aşık olduğun adamla en güvendiğin kişiyle evlendin o yüzden korkmamalısınız
00 Yorumla
1 yılTakıntı yapmayarak vede kendınızı olaya vererek kendınızı bırakarak sevısmeyı uzatarak
00 Yorumla
1 yılKorkmana gerek yok ha cok korkuyorsan elini tutabilirim ses cikarmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbutun sorularını cevaplıcak bırısı var desem ne dersın?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. iki kadeh parlat sabaha kadar ne yaşadıını anlamazsın😂😂
00 Yorumla
1 yılaslında hersey karsıcins e bağlıdır yani demem o ki anlayışlı olup olması gereken neyse o gece o olmalıdır bence yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBunun iki tarafı keyif veren bir eylem olduğunu düşün sohbet et rahatla birseyler için ve kendini ona bırak
10 Yorumla
1 yılYaşamadım çok istiyorum ama korkuyorum
30 Yorumla
1 yılAlkol alarak rahatlayabilirsin
18 Yorumla
Soran1 yılO zaman da ilk gece den saçma şeyler yapabiliriz
- 1 yıl
Güzelim öyle abartmayacaksın tek kadeh bir şey içeceksin yumuşacık olursun çok tatlı olur
- 1 yıl
Evleniyor musun
Soran1 yılYoo wusbwjsjs
- 1 yıl
Hahaha ilki yaşayacağın için mi soruyorsun
Soran1 yılAbi ileride illaki evlenecem
- 1 yıl
Hahaha Sen bunu şimdi mi düşünüyosun deli
Soran1 yılAklıma geldi
1 yılBunu uzunca konuşarak halledebiliriz
02 Yorumla
Soran1 yılNasil
- 1 yıl
Çok detayları var uzunca anlatmak gerekiyor
Karşındaki erkeğe bağlı onu yenmen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
1 yılNe kadar abartıyorsunuz
10 Yorumla Korkulacak bir şey değil
10 YorumlaElinde terlikle gir yatağa 😂
10 Yorumla
1 yılYenilmez yaşamak zorundasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Evli ve tecrübeli bir bayanın tavsiyeleri ile
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Karşındaki erkege baglı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılYenemezsin ilk geceyi yaşayacaksın
00 Yorumla Viplatör al alıştıra alıştıra
00 Yorumla
1 yılKarsındaki hayvan değilse sorun yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Dogal ol yeter amasyada
00 YorumlaGirme ilk gece ilişkiye
00 Yorumla
1 yılKarşındakiyle çözülür
00 YorumlaOğlanla değil erkekle birlikte olarak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. yaparak yenilir
11 Yorumla
Soran1 yılKarşındaki kişi hızlı biriyse
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Konuşup rahatlayabilirsin
00 YorumlaKorkulacak ne var
10 Yorumla
1 yılYapinca gecer
00 Yorumla
1 yılTecrübeliyse acıtmaz
00 Yorumla
1 yılPsikolojik durumlar
00 Yorumla
1 yılBaşa gelen çekilir kaçarın yok
00 Yorumlailk gece tüyoları verebilirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
1 yılkendini azdır
00 Yorumla
1 yılİkinci gece yenilir ;)))
00 YorumlaKorkacaksın madem niye evlenirsin
00 Yorumla
1 yılYaparak. Sence?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKarşındaki anlayışlı olursa yenersin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBugün ilki yaşadık cok kötü değildi ama zor oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYenersin