22 yasinda bakireyim buna da onem veriyorum ama aklima takilan bisey var evlendigimiz ilk gece ya kocama istedigi seksi yapamazsam yani oral seks cekemezsem rezil olur muyum ya da tecrubesiz olmam onun icin iyi mi olur kotu mu bilemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBak ben sana bir tarif yaziyim bu sekilde yapmak icin bilgi olarak donanim kazan sorun yaşamazsin.
Odaniz temiz havalandirilmis ve loş işik olsun öpuşerek başlayin yavas yavaş aşama aşama soyunursunuz. Öpüşme devaminda kendini sevismeye birakir. Vucuduna dokunur boynuna goguslerine opup yalar asagi iner bacaklarin gobegin derken. Orale baslar. En az iki kere oralle hem opup yalar hem eliyle klitorisi bulup titretir. Boşalirsin gevşersin vajinal kaslarin ve vajina ağzin açilir vucudun iliskiye hazir hale gelir ona birakirsin kendini. Belinim altinda yastik olmasida da iyi olur dizleri kirip yana ayirirsin. Sonra kondomunu takar. Eğer yeterince islak degilsen ya da panik yapiyorsan kondom disina kayganlastirici sürer daha rahat olmasi icin. Sonra yavasca surtunur surtunmesi hosuna gider surtunmeyi hizlandirirken senin hazir oldugunu gorfugu anda yavasca iceri girer. İlerler ilerler. Kendini kasmaman sıkmaman çok önemli. Hymen adli doku var vajina girisinde orta delik boru gibi halk arasinfa kizlik diye bilinir ama sogan zari gibi degil. Eger kendini cok kasarsan azicik kanayabilir kasmazsan hic kanamayabilir veya sonradan kanayaabilir iliski bitince ya da sonraki ilişkinde. Bunlari bilmeniz önemli. Sonra eger kanama oldu diyelim korkmayin. Yavasca sona kadar diplesin. İçinde durucak alisana kadar. Sonra cikartip kondom degistirip vajinayi hafif kan varsa 3-5damla sizinti sekilinde akar onu kurulayip kayganalsitirici tekrar surup nazikce tekrar giricek. 2 bacaginda omzunda olabilir ya da tektr olabilir rahat olur. Dibe ulasinca bi yandan yavasca gitgel yaparken isaret ve orta parmaginla hizlica klitorisini titreticek. Hic durmuycak parmaklari sen daha da islanip gevsiycek iliski esnasinda tekrqr boslaicaksin. Gitgeller hizlanicak ve ortalamasini bulunca esin o da bosalicak. Sonra kondom yenliyep biraz daha sevisip 2. Kez iliski farkli bir pozsyon. Sevisme opusme sana yaptigi oral cok onemli. Utanma, korkma gecicek merak etme.01 Yorumla
Cevap sahibi1 yıloral seks icinde başi soyulmus salatalikla video izleyerek pratik yap en onemli iki konu var burada bir dişim degmemesi tabi kendi isteginle yapman var onu saymiyorum. İkincisi de eger yaptihin saksonun amaci onu bosaltmaksa gelen meniyi yutucak misin tukurucek misin ona gorr hazirlarsin kendini
En İyi Cevaplar
1 yılBuradan ya da başka yerlerden bir çok kız bu konu hakkında yardımcı oldum. birlikte antrenman falan yapmıştık hazırlık maçı gibi düşün istersen sana da bir hazırlık maçı ayırabilirim hem gerek gecesinde sorun yaşamazsın
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
1 yılHerkes eşinin ilki olmayı ister. Bundan da mutlu olur. Korkmana gerek yok. Seni seven biri ile evlendikten sonra hiçbir sorun olmaz. Eşin sana karşı anlayışlı olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
1 yılHer evli illa oral yapacak diye bir şey yok. Ben eşime yapmak istiyorum o istemiyor. Kendiside bana yapmıyor.
00 Yorumla
1 yılBu ilk gece kimsenin aklına gelmez emin ol evliyim ben yaz bana ne istiyorsan anlatayım öyle hayal ettiğin gibi değil yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zamanla birbirinize alışır eksik yanlarınızı tamamlarsınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. bunlar karakterli insan için problem olan şeyler değil
00 YorumlaKadın dediğin kocasını elinde tutacak
02 Yorumla
Soran1 yılO ne demek
1 yılAşı oluyormuş gibi düşün korkma 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
1 yılKötü olmaz aksine iyi olur merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe rezil olması ya saçmalama
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİlk gece ne sürprizlerle karşılaşacaksın acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa çok sapık var özelden anlatıyım mı
22 Yorumla
Soran1 yılOlur
Cevap sahibi1 yılGizliden cıkıyorum takiplersin
- Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılIyo iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç bir tecrüben yok mu seninnn
03 Yorumla
Soran1 yılYokk
Cevap sahibi1 yılSevgilin oldu mu hiç
Cevap sahibi1 yılorada mısın
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnceden bir prova yapmak lazım ister misin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO sana öğretir 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe kadar abartıyosunuz ya