arkadaşlar bakireyim ve ilk gece korku olarak da değil ama bir tedirginlik var içimde.. mastürbasyonu çok seviyorum ama nasıl olur nasıl gerçekleşir tedirginim ve inanılmaz huylu bir insanım boynumdan öpülürse inanılmaz sinirleniyorum bacaklarıma karnıma dokunulursa da aynı şekilde.. bunu nasıl yenmeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadınların çoğunda ilk gece korkusu var. Özellikle hiç tecrübesi olmayan kişilerde yoğun olarak hissediliyor bu korku. Sonuçta nasıl bir his olduğu bilinmiyor. Fakat şöyle düşünebilirsiniz. Yıllardır insanlar sevişiyor ve iki taraf için de zevkli bir aktivite olmasaydı bu kadar hızla yayılan bir Dünya nüfusu olmazdı. Demek ki düzgün yapıldığında iki tarafa da zevk veren bir aktivite. Diğer bir korku da partner seçiminden geliyor. "Acaba seçtiğim partner benim zevklerime önem verir mi?" düşüncesi vardır. Bunun da seçimini siz yapacaksınız. Karşınızdaki kişiden ve onun zevklerinden iyice emin olduktan sonra sevişme aşamasına geçmeyi tavsiye ederim. Aynı zamanda heyecandan kaynaklı korkuları da yenmenin en kolay yolu sakin kalmaktır. Sevişirken hatalar yapabilirsiniz, önemli olan doğru partner seçimi yaparak partnerinizin sizi bu hatalarla daha çok sevmesini sağlamaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİlk gece korkusu, genellikle bilinmezlik ve endişelerden kaynaklanır. Bu korkuyu yenmek için şunlara odaklanabilirsiniz.
1. Açık İletişim Partnerinizle duygularınızı, endişelerinizi ve beklentilerinizi açıkça paylaşın. Bu, hem rahatlamanıza yardımcı olur hem de birbirinizi daha iyi anlamanızı sağlar.
2. Düşüncelerinizi Değiştirmek Korku ve kaygı çoğu zaman olumsuz düşüncelerden beslenir. Korkularınızı mantıklı bir şekilde sorgulamak, onları daha yönetilebilir hale getirebilir.00 Yorumla
1 yılSenin sorunun aslında bunlar değil senin sorunun o geceyi nasıl atlayacak olman. Bazı şeyler bazı anlarda yaşanması gerekiyor. Zaten yaşayacağn kişi de huyunu suyunu bilecek bir insan olacağı için bence sorun olmyacaktır. Yavaş dokunmalar, öpüşmeler belki biraz loş ışık hafif müzik derken ilk geceyi rahat atlatmanı sağlayacaktır: Bence boşa kuruntu yapma zevkine odaklan.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Rahat ol neticede eşin olacak adamla bu sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Eş olunca boyundan göbekten öpülmesi otamadk devre dışı kalır sen onun en özel yerlerine oda senin en özel bölgelerine severek ve zevkle dokunacaksın eşin sıradan bir insan degil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılsevdigin erkege agiz kokusunu nefesine alismadan sevisemezsin. becne jartiyer ya da kulotlu corap giydiginde bacaklarini oksamasina izin vererek alisabilirsin.
00 Yorumla
1 yılEee adam senle telepati yoluyla sevişsin o zaman. Dokunmadan, öpülmeden olmaz bu işler. Bu huyunu yenmen lazım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Boşuna korkuyor ya da heyecan yapıyorsun emin ol korktuğun hiç bişey olmaz hatta çok iyi geçer
00 Yorumla
1 yılİşin çok zor ozaman. Allah kocan olacak kişiye sabır versin konsantrasyon diye bir şey kalmaz
11 Yorumla- 1 yıl
Eğer çok huylanirsan elini ayağını başlayıp o şekilde olur başka zor olur 😁
1 yılEmin ol ozman sinirlenmezsin
06 Yorumla- 1 yıl
konu o değil, acır mı?
- 1 yıl
Acimaz
- 1 yıl
nerden biliyon? Bekaretini daha önceden verdin mi
- 1 yıl
Aldim
- 1 yıl
verdin mi diye sordum
- 1 yıl
Hastamisjin sen ya yazma
1 yılAbartmayın bu kadar korkarsan daha çok kötü olur
00 YorumlaDokunmadan öpmeden olmazsa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen hiç evlenme elin adamının da başını yakma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Eee nasıl sevişilecek seninle 🤔
00 YorumlaSen evlenme boş ver
00 Yorumla
1 yılAntrenman yap
00 Yorumla
1 yılAlıştırma yap
00 Yorumla
1 yılSakin ol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi