Bir aya evleniyorum arkadaşlar. Ama şimdi çoğunlukla sevgilimle kıyafetsiz sürtünüp seviştiğimiz çok oluyor. Fakaaat gerdek gecesinden çok korkuyorum. Birincisi hiç kimseyle cinsel birlikteliğim olmadı. Sürtünme olayı ise ilk defa nişanlımla. Fakat ya kan gelmezse diye korkuyorum. İkincisi de canım acırsa diye korkuyorum. O gece cinsel ilişki uzun sürüyor mu? Ve bir ağrı olursa kaç güne geçiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önce korkunu yenmelisin
Daha önceden provalarınız sa olmuş zaten
O yüzden heyecan yapacak durum yok
Kan gelir yolunu bulur onu düşünme bile
Kendini kasma ilkte biraz acı olur sonra zevke bırakır
O gece cinsel ilişki size bağlı açılışı yapsanız yeterli o da 5 dakika güzel olur sizin için
Kendini kasmazsan hiç ağrın olmaz
Tabi senin ve nişanlının performansı önemli
Yapacağınız taktiklerle çok zevkli geçebilir
Acele etmeyin sakın06 Yorumla
Soran1 yılKimi bir iki damla kan diyo kimi eskilerde çarşafın kaç yerine bulaşan kandan bahsederdi. O kan nasıl bir şey olacak. Ya gelmezse korkusu da var. Ağrıdan ziyade oda korkutuyor
Soran1 yılOda tecrübeli değil. Bir ara bu korkumu ona da dedim. Saçmalama ama gelmezse bunca zaman neden biz tam birlikte olmadık diye üzülürüm yoksa başka sen benim eşimsin artık bunlar takılacağımız şeyler değil dedi ama korkuyorum.
Soran1 yılGüven problemi çok olan biri. O nedenle onu duymayacaımı biliyordum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yıl
İlk ilişkiye yönelik tavsiyem:
Gece loş ısıkli havalandirilmis bi odada olsun.
Alkol kullaniyorsaniz gevswmek icin 1-2 kadeh kirmizi sarap özellikle kadin icin iyi oluyor.
Öpüşmeyi temasi uzun tutun. Acele etmeyin.
Soyunmak icinde acele etmeyin.
Partnerin sana uzun uzun oral yapsin ve bi yandan senin yaridminla klitorisini titretsin. Arka arkaya en az 2 vrya 3 kez bosaltsin seni.
Sonra pudra com dan kendinizw uygun seks pozisyonunu seçin en klasiklerden miayoner , bacak omza ya da doggy olabilir.
Pozisyona geçin. Derin nefes al ver gevse acele etmeyin.
İlk gunden hamile kalmamak icin ve daha profesyonel korunmaya gecene dek kondom mutlaka kullanin.
Kondomunda klasik olani kalın inceligi coo iyi olan markalar var onlardan birini alip tarihini kontrol edip dogru sekilde taksin partnerin sende yardim edebilirsin.
Pozisyondan emin olun yavasca dudaklara temas edip arasina surtunup. Nazikce cok yavasca iceri dogru ilerlesin. Sona gelince beklesin. Kanama oluraa nemli hafif ılik bezle temizleson sonra yavastan hizliya dogru gitgeller. Klitorisi de titretsin bi yandan cok hizli olmuycak zaten gerisi daha iyi.. zevk alicaksiniz.
İliski sonrasi vajina iyilesmesi 1-2haftayi bulabilir. Iliski sonrasi kasikta agri kramplar cok dogaldir. Endiselenme. Her kadinin yaşadigi gecirdigi süreçler.119 Yorumla
Soran1 yılBu süreçte bir daha birlikte olmayıp bekleyecekmiyiz? Birde bu bahsettiğin kasıkta ağrı kramplar hep olacak mı
Cevap sahibi1 yılBen beklemenizi tavsiye ederim vajina iyilesince dha rahar daha zevkli seks yaparsiniz. Bilesme olmadma sevisip oralle tatmin olursunuz. İyilesince birlesmeyi de dahil edersiniz. İlk iliski ve sert gecen iliskilerde bi sure oluyor aonra geciyor ama ilk ilisli sonrasi gibi degil az
Soran1 yılAnladıııım çok teşekkür ederim🤗 bir de kan gelme durumundan korkuyorum. Bakirelerde de hiç gelmediği oluyomuuuş?
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Hic endiselenme korkma. Korkaean kendini istemsiz kasarsin bu seferde birlsme kotu gecer zorlanirsin iceri alamayabilirsin. Biraz gevseme icin alkolu o yuzden oneriyorum. İlk iliakide hymen zorlanmazsa kanamaz ki genelde kanama olmaz. Bu bakire olmadigina her zaman isaret degildir yani
Soran1 yılAlkolü ilk gece almayız sanırım. İki hafta sonra tatilimizde alıcaz. Ailelerimiz çok muhafazakar
Cevap sahibi1 yılİlk gece almak onemli gevsemen icin. Aileler bilmeden. Ozellikle kadin icin kirmizi sarap yavasxa 1-2 kadeh onemli. Erkek almasada olur
Soran1 yılYaaa tadı nasııııl?
Cevap sahibi1 yılÇok secenek var şarapta. Tadi bazilari cok asidio sert. Bazilari daha yogun kokulu. Alkol orani kirmizinin yuksek olur. Rose ve beyaz sarap daha lezzetli icimi kolay ilk defa iciceksen kavaklidere leyla isimli meyve aramoli rose şarabi tavaiye ederim
Soran1 yılHiç denemedim ama kokuları bile kötü geliyodu alkollerin
Cevap sahibi1 yılYavaş yavaş alışirsin önemli olan nasil icecegini bilmek. Yavaş yavaş çeyrek yudumlar alip bi yan öpüşüp kucuk temaslqr ile o kadehi uzun surede bitirmek. Ve ayaga hemen kalkmamak. Yavas yavas o zaman etki surecin uzar ve alisirsin rosw ve beyaz saraplar hafif olur
Soran1 yılAnladııım çok teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılİlişki de korunmakta çok onemli. Ona da dikkat edin her turlu konuyu sorabilrisin. Anlatirim.. rica ederim. İnsallah her sey diledigin gibi guzel gecer
Soran1 yılİnşallah çok teşekkür ederim
Soran1 yılBirde bu korunmak için takılan şey tecrübesizlik ya da ne bilim yanlış bir durumda yapışıp içeride kalabilir mi? Absurt bir soru olabilir ama
Cevap sahibi1 yılPakette tarif edildigi gibi duzgun takarsaniz mesele olmaz bi de son kullanma tarihi kontrol edilmeli. Cok nadirende olsa icerde cikabilir , yapisma olmaz ya da yirtilabilir ona dikkat etmelisinz. En baata takarkende yirtik olmamaai cok onemli kontrol lazim. Isiniz bitince her birlesme oncesi yeni bi tane kullanilmali. Copu klozete atmayin kesinlikle tikiyor.
Soran1 yılTamamdır çok teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Baâka korunma yontemleri de var acibadem in sitesinde arastirip okumani bilginizi guncel tutmanizi tavsiye ederim. Dilerim. hayatta her sey gonlunuzce olur
Soran1 yılMutlaka bakıcam çok teşekkürler
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
1 yılEğer nişanlın anlayışlı sabırlı birisiyse canın acımaz yavaş ve sakin olması gerekiyor ön sevişmeyi bol tutup seni rahatlatmali az bir ağrı gibi bir şey olur ama hemen geçer zevke dönüşür
10 Yorumla
1 yılKorkma bişey olmaz en fazla bi acır belki kan gelir belki sabaha kadar sürebilir
10 YorumlaSadece kendini rahat hisset gerisi kolay olur, acı olsa da ufak olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHic korkma arastir emin ol ilklerde biraz acir ama alisirsin
00 Yorumla Lan yemediğin halt kalmamış gerdek korkusu diyor
01 Yorumla
Soran1 yılNişanlımla bunları yaşadık. Fakat daha ilerisi korkutuyor beni
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç cinsel ilişki yaşamadıysan kan gelmemesi gibi bir şey olamaz.
05 Yorumla
Soran1 yılHiç yaşamadım. Ama sürekli kıyafet olmadan sürtünerek çok birlikte olduk
Cevap sahibi1 yılNormal. İçine bir şey girmediyse kan gelir.
Cevap sahibi1 yılRahat olursan bir sorun olmaz
Soran1 yılYoo girmedi hiç. Yani defalarca korkumdan kendim aynadan kontrol etmeye çalıştım hiç bir şey anlamadım
Cevap sahibi1 yılO zaman kan gelir
Evlenmeyerek 😂
10 Yorumla
1 yılÇok şanslıymış darısı başıma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılhiçbir şey olmaz
keyfine odaklan00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılakışına bırak her türlü olacak bebeğim
00 Yorumla
1 yılErkegin aceleci olmamasi gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaparak
00 Yorumla
1 yılSiz zaten sevismissiniz sıkıntı olmaz
00 Yorumla
1 yılBunlarda gecer
00 Yorumla
1 yılYaşın kaç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında