Bu yaz evleniyorum, gerdek gecesi korkusu var bende ve daha önce hiç kimseyle ilişkiye girmedim, öpüşmedim bile, çok korkuyorum! Okuduğum gerdek gecesi hikayelerine bakacak olursak herkes acıdığını söylüyor. Bayılırım ben o acıdan! Bir yandan da seks açlığı çekiyorum, içime almak istiyorum. Gelinliğin altına jartiyer giysem nasıl olur?
Cevabın nedir?
Evet kızlar çaılın burada deneyim ve tecrübe sahibi bayan arkadaşınız geliyor. Canım gerdek gecesinde kızlık zarı kanaması en önemli unsurlardan birisidir. Kızlık zarın eğer esnek ve başka bir tipte değilse mutlaka o gece kanama olacaktır. Kızlığını bozdururken dikkat etmen gereken tek husus ise şu olmalıdır, Öncelikle sakin ol ve kendini iyi hissettiğin zaman ilişkiye girmek için soyun. Erkek arkadaşından nazik olmasını isteyebilirsin. Daha sonra ön sevişmeyi mutlaka yapmalısın, ön sevişme vajina içerisinde ki zarın yapısını iyice yumuşatır ve kolay bir şekilde yırtılır. Böylelikle acı ve ağrı kesinlikle çekmezsin.
Gelelim kızlık zarı kanaması konusuna. Kızlık zarı kanaması ilk ilişkide 1 kaç damla olur ve adet kanı gibi yoğun renkte olmaz. Açık pembe bir renkte olur. Kızlık zarı bozulduktan sonra akar gider, gece boyunca da bu akıntılar devam eder. Bunun rengi kahverengi ve siyah olabilir. Neyse dediklerimi uyguladığın takdirde herhangi bir sorun yaşamazsın.170 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTatlım kim söylemişe senin gözünü korkutmuşlar.Öyle korkacak bişey yok ama evleceğin kişi gerçekten tam bir abaza olursa o gece bütün enejisiniz o geceye saklamışsa o zaman bilemem
Ama seni seven incitmemesi gerekir.Bu yüzden çok iyi bir ön hazırlık acele etmemek yangından mal kaçırır gibi sana davranırsa travmatik sonuçlar olabilir bu yüzden.
Bu korkularını evleneceğin insanla paylaşırsan daha iyi sonuç alırısın sonuçta o gece biz olmayacağız orada.154 Yorumla- +1 yıl
Çok korkuyorsan evlenme o zaman tatlım.Yani ne diyim sana bu kadar abartılacak bişey olsa evlilikler olmazdı.Yada ertesi günü herkes ayrılırdı.Şimdi korkuyorsun ilerde eşin sana yanaşmayınca yine yakınacaksın.
Öncelikle ALLAH mutlu mesut etsin boy boy çocuklarınız olsun.
Gelelim soruna ; Telaşlanacak hiçbirşey yok korkma bir kaç kadeh bir şişe yakut yer gök kırmızı yapın ardından enişte bey küçük dokunuşlar masum öpücüklerle biraz cilve yapsın sana :) ardından senin gelinliğini yavaşca ruhuna işleye işleye çıkarmaya başlasın ardından yine küçük dokunuşlar ve cilveleşmeler ve hemen akabinde iyi bir ön sevişme yaşayın daha sonra sen sırt üstü yat gözlerini kapat bacaklarını dizlerine doğru kırarak çek gerisini enişteye bırak sabah mutlu uyanacaksın... :)) Belinize kuvvett :)))192 Yorumla- +1 yıl
Daha seni okudum cevapinızi ama yanlış bildiğiniz birşey var kadın alta yatmaz ilk gece alta erkek geçer cunki kızlık dan alacak kan belli olmaz kadın altta olursa akan kan içeri gider buda mide ağrısi bulantı baş dönmesi gibi sebep ler doğurur ortaya
- +1 yıl
dostum iyi demişsin güzel demişsin de benim anladığım kadarı ile sen şunu demek istiyorsun erkek çarşafta kan görmek ister.. kanı çarşafta görse ne olur görmese ne olur kızlık yırtıldıktan sonra zaten kan penise bulaşacaktır..alt ya da üst ne fark eder ki..sonuçta o kan o penise bulaşacak değil mi ? ve yahut da vajina dudaklarında ve vajina duvarında sonuç itibari ile kızlık yırtıldıktan sonra kan olacak..bu erkek için yeter sanırım...
İlk Gece İçin Tavsiyeler yazısını okumanı öneririm. Bu videoyu da izleyebilirsin
https://www.dailymotion.com/video/x7e98oh40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
133Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakin ol, kasmana gerek yok. Bunu herkes yapiyor, normal birsey. Heycanli olman cok normal. Dügünden eve geldiginizde güzel bir dus alin, ister ayri ayri ister beraber. Ama cekiniyor isen ve heycanli isen yalniz dus al. Güzelce dislerinizi temizleyin, güzel kokular sürün. Kisacasi güzel bir hazirlik yapin. Istersen güzel seksi bir ic camasiri giy, esin dahada istekli olur. Ve isterseniz daha güzel olur iki rekat namaz kilin. Acele etmeyin, artik evlisiniz. O artik senin kocan sende onun karisisin cekinmene gerek yok. O gece yorgun iseniz ertesi gün sabahta yapabilirsiniz. Esin sana karsi cok nazik davranmali. Ön sevismeyi (öpmek... vs.) , sakalasmayi uzun tutun, bu hem gevcemenize hemde heycaninizi alir. Önce bir birnizi öpün, sonra esin kulak memesinden tut, boyun, meme uclari, karin bölgesi, bacaklarini, bacak arasi, klitoriz ini öpsün ve yalasin. (klitorizi agizi ile uyarmasi belki ilk seks icin fazla olur. Ama parmagi ile uyarabilir) Sende esini öpersin, kulak memesini emmersin, penisini ellersin falan. Sonra esin sen hazir olduktan, islandiktan sonra yavas yavas penisini vajinaya itsin. Ön sevisme sundan dolayi cok önemli. Vajinana daha fazla kan pompalanir, islanma gerceklesir ve vajina penis icin hazir olur. Bu hem zevk bakimindan hemde penisin rahatca vajina girmesini sagalar. Ama cok yavas sende kendini kasma, esine kendini tamamen birak, rahat ol. Korkulacak birsey yok. Kendini kasarsan aci hissedebilirsin , yoksa fazla birsey hissetmessin. Yavas basladiktan sorna esin biraz ileri geri hareketini hizlandirabilir. Bu kadar kolay. Ilk kez belki fazla birsey hissetmiyebilirsin bu normal. Önemli olan ilk seksiniz yapmaniz. Sonra yaptikca dahada güzel olacak. Önemli olan her daim temizligi dikkat edin. Bu seksin daha lezzetli olmasini ve daha cok zevk almanizi saglar. Rahat olun, birsey hosuna gitmediginde esinle bunu konus. Insanlar konusarak anlasir. Bir birinize saygili, anlayisli olun.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherşeyin ilki güzeldir unutma
eşin sevgilin artık kimle yapacaksan empati kurmalısınız ikinizde
yüksek olasılık o bu konuda deneyimli olacaktır
o yüzden senin ilk olduğunu biliyorsa ne yapması gerektiğinide bilir
yok onunda ilk se (ki bu ihtimal dışıdır) o zaman işler biraz karışabilir sadece sabırlıve sakin olmak olmak işinizi görecektir
korkma korkacak birşey yok
sadece ilk oluşu tecrübesiz oluşun nasıl birşey olduğunu p*rno vs gözünle görsen bile yapmadığın için tedirginlik olacak bu çok normal
akışına bırak
kendini kasma
mutlaka ama mutlaka kayganlaştırıcı kullan (ilk olacağından vajinan dar olacaktır üstüne tedirginlik kuruluk yapacaktır) canın yanmasın
hatta mümkünse öncesinde ılık duş almanı öneririm
ve altın kural mutlak suretle direk ilişkiye girmemeye bak
sevişmeyi olabildiğince uzun tuyt
bu seni gevşetecek ve doğal hormonlarınla ıslanarak vajinanın genişlemesine yardımcı olacaktır ;)
gerisi erkeğe kalmış
acele etmeyecek sakin olacak ve sabırlı olacak
girmeden önce penis başıyla vajinanı uyarıp rahatlamanı sağlayacak
öyle paldır küldür girmeyecek
bekaret zarı bazı kızlarda zor yırtılır ve yırtılırken biraz can yakabilir bu yüzden tekrar söylüyorum acele etmeyecek
istersen ellerinle eşinin penisini tutarak onu yönlendirebilirsin bu senin yararına olur canının yandığını hissettiğinde durması için onu uyarman daha kolay olur
zaten tamamen içine girip birkaç git gelden sonra sende alışacaksın yok mu daha diyeceksin :)))37 Yorumla
Gizli Soran+1 yılcok tesekkur ederim, cok aciklayici yazmissiniz :) şu an da evlilik yok ama yinede insan dusunuyor kuruyor kafasinda nasil olacak canm yanacak mi diye. ama sizin soyledikleriniz super cok sagolun
- +1 yıl
yuh ne çok zamanın var *
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ;)
@montanamoon ne demek istediğini anlamadım
Gizli Soran+1 yılcok yardimci oldunuz gercekten! ayrica zaman ayirip o kadar uzun yazmaniz ve parmaklarinizi yordunuz benim icin :) cok sagolunn :((
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama lütfen bildiğim bir konuysa yardımcı olamktan zevk alırım
elimemi yapışacak
insanları doğru bilgilerle aydınlatmak kadar zevkli bişey var mı dünyada ;)
Gizli Soran+1 yıldimii :)) haklisiniz, dogru bilgilendirmek lazim. mutlaka benim de cevremde sizin gibi insanlar cok var ama birde burada sormak istedim ayrica yeni uye oldum biraz utandim bu soruyu sorarken, cok abaza yazae şimdi diye :) sizin cevabınız dan sonra biraz ders alirlar belki ;))
Cevap sahibi+1 yılsanmam ama inşallah :)
Dünyanın kaç bucak olduğunu göreceksin , bütün semt çığlıklarını duyacak ,neden evlendim diye çarşafları parçalayacaksin ,sabah olsun diye dua edeceksin, Allah yardımcın olsun demeyeceğim korkulacak birşey yok sinek ısırığı gibi birşey olacak tamamen girdiğinde canın belki biraz yanacak ama vajinan eşinin penisini kavradıkca daha rahat olacaksın hoşuna gidecek keşke hiç çıkarmasa diyeceksin :)
335 Yorumla- +1 yıl
gece gece süperdi +1
- +1 yıl
şiir gibi anlattın mad girl,şairsin sen, surukleyıcıydi:)
- +1 yıl
Yarın Yolda Gördüğüm İlk kızın kolundan tutup nikah dairesine götüreceğim evlenesim geldi bu anlatıma.
ben kadınların abarttığını düşünürdüm. acımıyordur naz yapıyorlar derdim. hiç öyle değilmiş. bildiğin bıçak sokuyorlar gibi. girişi ayrı dert. zari geçmesi ayrı. benimki kalındı ilk günden yapamadık. dayanamadım acıya. ayrıca kanda gelmedi. tek yapman gereken kendi rahat bırakıp o anlık acıya diş sıkman
120 Yorumla
+1 yılYok beee ne canın yanacak. Öyle bir şey olsaydı gerdek olayını yasaklarlardı. Hatta ilk avrupada yasaklanırdı eminol. Aksine sevdigin insanla birleşip bir bütün olmak acıdan çooooook uzak bir olay. Rahat ol kafandan kötü senaryolar yazmayı bırak. Hatta durumu müstakbel eşine de aç ki sana biraz daha yumuşak davransın. Gerdekte kesinlikle zorlanmaman gerektigini de unutma ve bunu eşine de anlat. En ufak zorlanmalar psikolojik travmalara neden olur birbirinize karşı anlayışlı ve sabırlı olmanız lazım. Hatta bana sorarsan işi eğlenceli ve çekici kılmak için bir pastane ustasıyla anlaşın verin adamın eline 100-150 kağıt size bol bol vanilya sos çikolata sos ve krem şanti hazırlasın. Gerdek gecesinde birbirinizi soslayıp şantileyin sonra da aç köpekler gibi yiyin birbirinizi anasını satayım bundan büyük zevk mi olur.
10 Yorumlabunun gıbı patlıyo sonra ortalık kan revan kanks 1 olu 3 yaralı
www.google.com.tr/search30 Yorumlahafif alkol al korkuyosan gevşer rahatlarsın ama önemli olan eşinin sana nasıl yaklaştığı olacak.Bence endişelerini onunla paylaşıp aç kurtlar gibi saldırmamasını ve sana bir öğretmen gibi herşeyi öğretmesini istediğini söyle.bu onu hem heyecanlandırır hemde sana daha sakin yaklaşmasını sağlar ;)
31 Yorumla- +1 yıl
tercübe..
+1 yılİstek varsa ve güzelce acele etmeden doyasıya sevişirseniz, birleşmede canın yanmaz. Zaten 10 yıldır ilişkiye giriyor ol, uyarılmadan, sakinleşmeden yine canın yanar. Sen bakma herkesin acıyor acıyor demesine. Acı var bir türlü, acı var başka türlü.
Jartiyeri bilemem, deneyimli arkadaşlara sözü bırakıyorum.
Mutluluklar.20 Yorumla
+1 yılkanama olmayabilir, bazı zarlarda kanama olmuyor. zaten olsa da çok az bişey olacak. senin korkun sadece bu kanamayla mı ilgili yoksa genel olarak ilk gece korkun mu var?
nişanlının da ne kadar tecrübeli ve anlayışlı olduğu önemli. emin olmak istiyorsan evlilikten önce doktora gidebilirsin, zarının yapısı hakkında bilgi alırsın.01 YorumlaO gece geldiği vakit veya geleceği vakit eşinle bunları paylaş ki o da en azından eğriyi doğruyu bilsin sana karşı ona göre hazırlıgını yapsın. Ayriyetten herkeste kanama olmaz kişiden kişiye değişir zar esnekliğine onun organına bağlı birşey...
cut.10 Yorumla
+1 yılBu tedirginlik niye peki yani sanki daha önce ilişki olmuş kan gelmemiş te esnek zara sahip biri var sanki karşımda siz emin iseniz sorun yok kan gelmez ise ve eşiniz şüphe duyar ise sizde kendinizden emin iseniz doktor kontrolü işi çözer doktor amcalar işi biliyor daha önce olmuşmu olmamış mı ileri tetkikte kaç tane girmiş çapı ne kadarmış her birşeyi biliyorlar üzülmeyin
12 Yorumla- +1 yıl
O zaman bu dusunduklerinize gerek yok sorun olmaz rahat olun
Nedir bu paniğin madem kendine güveniyorsun hayırdır müstakbel kocan seni bir gece deneyip beğenmesse iademi edecek. Korkulacak bişey göremedim ben o gün senden mükemmel performans bekliyorsa gitsin kendine tecrübeli bir motor alsın. Sonuçta sen yeni evli ve cinselliğe yeni adım atan birisi olacaksın tabiki acemiliğin olacak.
00 Yorumla
+1 yılÇok sakin davran korkutuğunda daha kolay olacak kendini hiçbir zaman kasma serbest bırak kolay olur acı felan çekmezsin korkulacak birşey yok herkez öyle acıyacak der ama bilmediklerinden duydularindan anlatırlar ve nesilleri korkuturlar her zaman acı çekmemek senin elinde kendini kasarsan sıkarsan kendini penis vajinadan zor geçer buda acıya sebeb olur kendini sıkmazsan birşey olmaz
00 Yorumlakorkacak hiç birşey yok.
Eşine sarıl o anın keyfini çıkarmaya bak, emin ol çok güzel hisler yasayacaksınız.
Sen kendinden eminsin zaten, için rahat osun...
Yalan mı soyluyorsun sanki de strese giriyorsun...
boyle seyleri at kafandan aksine muthesem bir duygu yasayacagın için geri sayıma geç, heyecan yap00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılkorkmana gerek yok ilk olunca elbet biraz acı olur ama öyle bayılacak gibi bir acı değil. üstelik sonrası çok zevkli :) bence katlanmaya değer.
ön sevişmeyi uzun tutun gerekirse kayganlaştırıcı kullanın21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSoruyu ilk gören ve açıklama kısmını okumayan gerçekten korktuğunuzu düşünür. Çok korkuyorum gelinliğin altına jartiyer giysem nasıl olur :DDD Koptum işte bu kısma, evet jartiyer korkuya birebir, mutlaka giymelisin. Ya bence adam korksun senden, sen pek korkacak gibi durmuyorsun... Allah damada yardım etsin bence sen keyfine bak, kolay gelsin =)
10 YorumlaGerdek gecesinde gerçekleşen ilk cinsel ilişkinin başarısızlıkla sonuçlanması tamamiyle korku ve endişelerden kaynaklanmaktadır. Bu sebepten ötürü bundan sonraki yaşanacak ilişkilerde ilk gecenin önemi büyüktür.
İlk gece ilişkinin tatmin edemeyeci olması durumunda suçlu olarak erkek görülmekte. Bu sebepten ötürü kadın çoğu kez cinsel ilişkiye girmekten korkuyor ve kaçınıyor. bi yerden alıntı yaptm ama korkunun sebebi büyük şeyler dogurabilir dikkat et kolay gelsin :D00 YorumlaJartiyeri evliliğin 4. 5. Yılında giy. Adam sabaha kadar çıkmaz sonra içinden. Bu arada senin pek birşey yapmama gerek yok sakin ve rahat ol keyfine bak. Kizligin bozulduktan sonra fazla ilişkiye girme yarın devam ederseniz senin için daha iyi olur. Acı konusunda birşey diyemem bayanlar yazmıştır zaten.
00 Yorumla
+1 yılJartiyer erotik olur iyi gelir. Sakin olmalısın korkacak bisiy yok. Cok guzel olacaksınız ikinizde. Kendini kasma şartlanma ilk gece olmasada olur falan de. Konuş onla. Tut okşa oyna öp. Rahat ol. Endiliğinden alıverirdin içine. İlk iliskinmi?
20 Yorumlao kadarda dert etme be hocam eğer daha önce tecrüben varsa zaten sorun olmaz yok ise biraz sorun olur onuda eşinle konuşarak anlayışlı biri ise üstesinden gelirsin tek yapacağın kendini kasma yeter gerisini eşin halleder zaten
00 YorumlaGerdek gecesi tanıtıcı film :D ;P
k30.kn3.net/.../B83.gif?51 Yorumla
+1 yılevliliği bekarete, bekareti gelinliğe, onu da jartiyere bağladın ya. LeBron James bile sana birşey yapamaz.
41 Yorumla
Soran+1 yılkıh kıh
+1 yılÖncelikle hayırlı olsun bende nişanlıyım darısı başıma :) Korkmana gerek yok evet herkes acır filan diyor ama belki sende böyle olmuycak kendini böyle korkutup sıkma.
41 Yorumla- +1 yıl
sende acıdımı ,bu işi gercekten bole urkutucu gormelerı kadınların benı bu yasımda sasırttı oppps oldum bole oldum ====) :S
evlilikten korkuyorum derken ilk geceyemi kast ediyosun?
51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMilyonlarca kız bu anı yaşadı onlara bir şey olmadıysa sanada bir şey olmaz korkma ilk geceyi atlat artık sen isticeksin kocandan :D
50 YorumlaHa 4 ay sonra birlikte olmuşsun ha şimdi bence şimdi ol bitir 4 ay sonra ne olacağı belli değil ya senden soğurda bırakmak isterse şimdi yaparsan bırakamaz
00 YorumlaValla karşındaki öküz çıkarsa ne kullanırsan kullan birşey değişmez, eğer kadın ruhundan anlıyorsa ve ilk birleşmede seni korkutmadan bedeninden çok ruhunu okyaşayarak başlarsa güzel olur. aksi taktirde zor anlar seni bekliyor
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılevet haklisin! seni seviyor ve caninin yanmasini istemiyosa kibar nazik davranir. senelerini gecirmissindir belki, okuz olmaz o kadar da
- +1 yıl
hiç belli olmaz. kadın ve erkek yatakta çok değişir. Erkek işini biliyorsa kadın vahşi bir kaplana dönüşür , eğer bilmiyorsa ürkek bir kedi yavrusu gibi kaçar korkar.
Erkek ise romantik duygusal şehvetli normalde olmadığı kadar sıcak ve kadınını seven bir hala dönüşebilir. Gerçi karşılıklı herşey
Gizli Soran+1 yılcok haklisin..
Gizli Üye(30-35)+1 yılacısada öldürmez :D saka bi yana
sen kendini ne kadar gevşek tutarsan okadar kolay olur stres yapma :)51 Yorumla- +1 yıl
öldürmeyen şey güçlendirir:)
Simdiden beraber olsan bile Ya 4 ay sonra ayrilirsaniz ne olacak? Ayrica korkulacak hicbisey yok:)
22 Yorumla- +1 yıl
nasıl yok evli misin yoksa çoktan aştın mı o tabuları :)
+1 yılBence bunun için acele etme. O gün geldiğin de korkulucak birşey olmadığını görüceksin zaten :)
30 YorumlaCok kasarsan strese girersen ikiniz icinde iyi olmaz sakinlestirici hap falan al relax gevse zaten gerisi kolay esinde nazik davransin bir zahmet
00 YorumlaHayır, öyle bir şey yapma, bu kadar panik olacak bir durum yok, sen bu korkularını eşinle paylaş o da eminim anlayışla karşılar ve sana nazik davranır
01 Yorumla2 rekat namaz kılıcanız yaklaşıp konuşucanız heyacanınız yatışsın diye sonra ön sevişme peniz içeri tabi ilk ilişkiniz se gerdek daha önce ilişki yaşadıysanız seks
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=wF67P37l5cs
böyle patlıyor, çok fena çook...10 Yorumla
+1 yılBen evli değilim ama korkulacak bir şey yok bence. Allah mutluluğunuzu arttırsın :)
10 Yorumla
+1 yılKaybolan kardeşim falan mısın sen ya :D aynı şey bende de var :/ sırf o yüzden evlenme ye bilirim
17 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAh bebegim ben de :(
- +1 yıl
Hadi beraber ev tutup yaşayalım :D
Gizli Soran+1 yılAy hadi :D
- +1 yıl
Mesaj atarmısın bana? :D
Gizli Soran+1 yılAtamiyorum :(
- +1 yıl
Bari takip et kız :D sonra mesaj atarm
+1 yılelbette acı olur etten et kopuyor haliyle
ama o kadar acı vereceğini sanmıyorum sanırım bir iğne vurulma acısı ile eş değerdir
o yüzden korkmana paniklemene gerek yok
:D00 Yorumlaişte bu yuzden farklı dusunuom gerdek gecesı zaten yorgun oluacan sarıl boyle sacını koklayıp uyu sarıl falan oh kebap ya bır omur berabersın acelen ne demı :/
00 Yorumla
+1 yıllink
Okumanda yarar gördüm içini rahatlatır.10 Yorumlabunu çok fazla büyütmenin bir anlamı yok eşinin zaten sana uysal ve iyi davranması gerek tahminimce de öyle olacaktır seninde kendini çok falz sıkmana kasmana ya da endişe etmene gerek eceleci değilde herşeyiyoluna bırakman da fayda var
00 Yorumlayüzme bilmeyenin sudan korkması gibi bir şey.öğrendikten sonrada sudan çıkmazsın ya.ön sevişmeyi ve cilveleşmeyi uzun tut. mutlaka ıslansın tahrik olsun ilgili yerin.gerisi senin bile unmadığın kadar zevkli
00 YorumlaBu kadar heyecan yapma. Seks acı veren bir şey değildir.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRahat ol relax ol kasılmaya hiç gerek yok. O senin sevgilin sonuçta.
Biraz endişeli olduğunu açık açık söyle ona göre hassas davranacaktır.
İnsan sevdikerini incitmez için ferah olsun.00 Yorumla
+1 yılacıyordur heralde yüz ifadelerinizden onu anlayabiliyoruz biz :)
00 YorumlaSen o zevki aldiktan sonra o acıyı hissedermisin diye sana soruyorum ve evlilikte tek korktuğun buysa ohooo:))
00 Yorumlaön sevişmeyi fazla tutun, sürttürerek birbirinizi etkileyin. yeterince ıslandıktan sonra çok fazla canın yanmayacaktır merak etme.
00 Yorumlasankı bılmedın bısee yapıcaksınz korkcak nevar.. korkacak kadar saffsan ne korkuyosun basın dık yat adamın altına
00 Yorumla
+1 yılmadem bakiresin ne mutlu saana kocan çok şanslı baya bi sevincek kanı görünce onun o mutluluğu dünyaya bedel salla sen acımasını bi kere olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. illa evlendiğiniz gece olacak diye bir şey yok. sen kendini ne zaman hazır hissedersen olur. karşındaki adamda anlayışlı olmalı öküz gibi girmemeli. yumuşatmalı, sulandırmalı seni rahatlatmalı ;)
10 Yorumla
+1 yıleski kız arkadaşım hayatında ilk defa benimle ilişkiye girmişti zarını patlattım kanda geldi canının yanıp yanmadığını o an sordum acımadığını söylemişti..
00 YorumlaBunlar aşılacak şeyler. Evlilikte sadece cinselliği düşünürsek zaten fazla sürmez.Önce karşılıklı anlaşma çok önemli.Öyle olunca cinsel problemlerin de üstesinden çok basitçe gelebilirsiniz zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. mutlaka eczaneden kayganlaştırıcı jel al bu senin acısız gerdek gecesi geçirmeni saglayacak.hiç korkma.jartiyerde daha heyecan verici olur.aman jeli unutma.
10 Yorumlane acymş arkadaş ilk gecesi olacak olan bir sen diilsn rahat ol
30 Yorumla
+1 yılkorkulacak bişey yok ne güzel namusunu korumuşsun kocanın ilki olucaksın oluruna bırak zevkini yaşa. çünkü daha yok
40 Yorumlasana tek tavsiyem ne biliyor musun? kucagindayken içine al. hic acimaz. bugüne kadar tecrübelerim oldu bu konuda.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbütün gece tokaları çıkartacaksınız. sonra da yorgunluktan uyuyakalacaksınız.
72 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 cm ve üstü bir penisi varsa ayvahı yedin :D :D .Benim ki 19 cm partenirim
inim inim inliyordu yalvarıyordu s.kme diye acıdan10 YorumlaSapıkmısın lan sen severim gerdeğinide senide'
İnsanlar ölüyor dışarıda biraz utan bee şerefsiz güzel kardeşim00 Yorumlahiç bir şey olmaz korkma. ön sevişmeyi uzun tutun yeter. kaldı ki ilk geceden olacak diye bir şey yok. rahatına bak;)
07 Yorumla- +1 yıl
evlilik aşamasına gelmiş insanlar böyle şeyleri düşünmezler. Bu kız bakire mi değil mi diye sormazlar. sormamaları gerekir. Evlenmek için güven ve tam kabul gereklidir. Sen bakireysen zaten korkun yersiz. Ama karşındaki insana da bunu ispatlamak zorunda değilsin. O kişi seninle ilişkiye gireceği zaman zaten bakire olduğunu anlar bu korkundan. Korku, evlilikte en son gelecek duygudur. Aksine nasl mutlu olurum, nasıl zevk alırım gibi sorular sorman gerek. yersiz bir kuruntu yapıyorsun.
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerdek gecesinde saçındaki tokaları çıkarmaya çalışıyo olucaksınız bebişim. rahat ol, toka çıkarmak o kadar can acıtan bişe değil.
50 Yorumla- Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem