AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
304Cevap
Bence hayir ya. Giderilmez ama insanlar birbirine alistigi icin giderilmiş sanabilir belki
Biraz zor gibi, ama uzun bir zaman sonrada aşılabilir bence
Bilemiyorum belki.. zor ihtimal ama. Onun sevdiğini sen istemiyor olabilirsin zor yani
Ya tedavi kendi içinizde aslında sadece iyi düşün iyi olsun mükemmeli bekleme yeter ben ten uyumuna falan inanmam 👎
Belli olmaz valla ilişkiden ilişkiye iki tarafa göre deisir
bir insan atlatamayacak kadar ten uyumsuzluğu olan birini zaten evlenmeden önce tanır.
Giderilir tabiki çünkü zamanla birbirinizin zevk noktalarını isteklerini daha iyi öğreniyosun
Değişmez. Huylu huyundan vazgeçiyor mu ki değişsin. Bilmiyorsa öğrenir ama bildiği halde umursamıyorsa hiç bir şey değişmez
Aynen öyle, yeniliklere ve farklı bakış açılarına açık olmayan insanlar terkedilmeye mahkumdur.
Eğer ki iki taraf da koşulları bilip ayak uydurabiliyorsa bence uyum yakalanabilir
O derece uzun birlikteliğim olmadı ama battı balık yan gider tarzı ilişkilere şahit oldum bu konuda.
Olmayınca olmuyor derler genelde
Bence istek ve çekim varsa karşılıklı bir şekilde uyumda sağlanıyor...
İlk başta olmayan sonradan değişmez. İlk dokunduğunda hissedersin o uyumu. Ten uyumu mükemmel birşey
ulan tro hep aynısın he gızlısın hepte yorumların cınsel sorulara ve hepte bırbırıne benzer cevaplar
@12kemal123 birine benzer olması normal değil mi? Neyse o! Tro ne ya, hitaba bak
ya mahmut abı yapma be abı herkese yedır ama bana degıl b e vvalla senı sneın kadar cozdum bunun farkındasındır hep yorumlarını yakalıyorum zaten :)
@12kemal123 ahahahaha güldürdün beni. Gizli olmayınca hemen mesaj atmak istiyorlar ufaklık napalim. Sordular söyledik, ister İnan ister inanma
ya hep aynı teraneler akıl yasta degıl bastadır sen once onu ogren hepsınden oncede durust olmayı ogren kı yalan soyleme
@12kemal123 tamam 👍 cahille tartışamam
cahıllık degıl tm kardes herkes mesaj atmasın yalanını ortaya cıkarayım mesaj kutusunu kapalı yaparsın olur bıter ıkıncısı ıse bana mesaj at sımdı senın fake oldugunu o kısı oldugunu kanıtlamassam burda herkesın ortasında essekler gıbı anıracagı bu kadar net ses klıbı atacagım
@12kemal123 ha yeni bir taktık geliştirmişsin bravo. Yiyenler çıkar devam et. Ha seni esek gibi anırtmak güzel olurdu ama gerek yok. İnsanlara saygım var benim. Her gördüğünü yollu, tro bilmem ne gören basit kişiliğinle hayatta başarılar dilerim sana kardeşim
ya he he senın taktıkte gelememek kanıtlayacak ya yedıremeyınca nasılda donuyon soru sohıbıne co kıletı gıtmesın dıye susuyorum SEN ZAVALLISIN AILENE BU SEREFSIZLIGI YAPIYORSUN YA YAZIK ONLARA ACIYORUM
@12kemal123 bahsettigin kimse bende acıdım ona. Ama ben değilim git kinini başka gizli hesaplara kus!
Kemal malmısım la , kızım sende buna cvb vermişsin. canım baksana boşver
Kessinlikle geçer nişanlımla cinsel uyumumuz yoktu şimdi aşırı uyumluyuz ❤️ MaşAllah elem tere keyş😂😂
uyumlu değilken nasıldı? şimdi nasıl? neler yapıyorsunuz yani uyum derken..
Bir kere bitti mi artık biter geriye bakılıp da ah edip vah etmenin anlamı yok.
Cinsellik de zaman içinde değişkenlik gösterir elbet. Sorunlar giderilebilir. Çoğu Insanın her seks deneyimi bir öncekiyle aynı olmaz sonuçta. Her yaşanan an birbirinden farklıdır
Tanımak lazım tabi. Yataktaki kişilik farklı olur genelde ☺️
ask varsa uyum vardir.. askin kimyasina karismamak gerekir.
Olabilir , olmayabilir, yaşamak lazım, bilmiyorum..
Yasa tabiki
Yaşamalısın
Bence aşıksan o an herşey toz pembe gelir uyum nedir dersin :)
ben ten uyumu diye bir şeyin var olduğuna inananlardanım.
Bende inanıyorum canım
ten uyumu ne ya ben mi anlayamadım acaba bana saçma gleiyo
Haklısın bence de çok saçma 😉
İnsanlar haslanmadan da cinsel ilişkiye giriyor ama duygu olsa bir başka tabi
ilk yapışta uyumsz oldgu anlasılır mı her turlu zevk alınır mı
anlaşılır. ama işini bilen her türlü keyif alır verir.
nasıl anlasılıo ya kwyif almışsındr ilk oldugu için yani yoklukta gider gibisinden ama kötü oldugunu anlamaz ki
Bence çözülebilir ya karşı tarafı çekici buluyorsan tabi çekici bulmuyorsan hiç savaşma bile
kafa yağını beraber getirin uyum sorunu ortadan kalkar
gençlere buradan sesleniyorum kesinlikle cinsel uyum olmayan biri ile evlenmeyin hatta ilişki yaşamayın. akıllı olun. özellikle erkekler Türk kadınlarında cinsel sogukluk olandan kaçın kaçın saniyesi bile zararlıdır
Ten uyumsuzluğuna çözüm ve çare yok , zamanla falan giderilebilecek bir durum değil bu.
Soruya ve daha çok yapılan yorumlara günlerdir okuyup okuyup gülüyorum 😃😃😃
Evet giderilir, ten uyumsuzluğu denen şeye inanmıyprum
Genelde biriyle ten uyumunu yakalamamış kişiler böyle düşünür ama...
Neyi
giderilebilir aslında , ama çok uzun zamana ihtiyaç var bence.
kendimden biliyorum :)
Yoğun bir çekim varsa zamanla giderilir ama baştan çekmiyorsa çok zor
Evet bence halledilebilir fakat ciddi emek ve anlayış gerekli. Eleştiri ve ithamlardan uzak durmak lazım.
Maalesef hayır. Oynak koca soğuk kadın diyelim. Cilve yapan erkek nereye kadar. Düşman başına
Kesinlikle yenilik lazım. Küçük oyunlar, fanteziler durumu düzeltebilir. Denedik ve oldu.
7 de neyse 70 tede o yani degismsz duzelmez kalir aynen
Boşansınlar her iki tarafta yeni birilerini bulsun sorun ortadan kalkar
Kesinlikle hayır. Sevmeden onu değerlendirmeden evlenmeyin.
Zamanla düzelmesi mümkün değil boş bir cinsellik olacaktır...
Aşk sevgi yoksa zamanla olmaz bence. Ten uyumu dediğiniz şeyi besleyen aşktır sevgidir.
Sevgi aşk varsa fedakarlıkta vardır temas ettikçe uyum sağlanır
Uyumsuzluk aslinda daha cok ciftlerin birbirlerini arzulamamasi. O yoksa birseycik olmaz.
👍😘
Olmayan uyum zaman içerisinde olur hale gelmez. O uyum yoksa biter gider.
Bence böyle seyler olamali ileride başa bela açarsa hiç saşirmam
Esmeri, kumralı, beyaz tenlisi.. Hiçbiriyle sıkıntı yaşamadım.. Ten uyumu nemenem bişey bilmiyorum..
Kadına ilgi göster uyum, muyum sorunu kalmaz yiğenim.
Sanmıyorum.
Bir kere sorusunu insan bir dağa düzelmiyor...
Kesinlikle oyle
boşanmalarda o yuzden zaten
Eğer çiftlerin iletişimi güçlü ise kesinlikle artıyor.
Giderilebilir ama bunu iki tarafında istemesi gerekir tek taraflı olmaz
Giderilmemeli. Giderilemez de zaten aşık değilsin demektir
Gitmeeeeez
Cinsel hayat yürümezse evlilik yürümez. Çok net
bir sevgilim vardi hic bir zaman istedigini gormedim hep isteksizdi bu uyumsuzlugun sonu iliskiyi bitirdi
Insanlar birbirini zamanla tanıyacaktır. Ben kesinlikle yapamam ortadan yok olacağı için uyumsuzluk giderilecektir.
giderilebilir. sabır ve istek yeterli. ornek bkz. ben ve boyfrendim
Nasıl yanı
Ben tesettürlü bir bayanım silikon göğüs implantı yapıldı eşimin performansımı işime katladı yani uyumun ağababası oldu şikayet çü değilim
Işe yaradı yani iyiymis
Bisi soracagim
Kadınlar nasıl boşalır? ↗
Yani görsellik önemli diyorsun , ufakmıydı göğüslerin?
Olumden baska herseye care var. Cevremde de sonradan nirvanaya ulasan tanidiklarim var
sonradan nirvanaya ulaşmak. bak sevdim bu tabiri.
Eyvallah 😃
Ben giderilebileceğini düşünmüyorum ama bu koşullara da bağlı olabilir
İstekleriniz ve istemediklerinizle ilgili fazlaca konuşmanız lazım
Sevgiyle yaklaşırsan Ten uyumu diye bir sorunun olmaz zaten.
ten değil " ter" uyumsuzluğu sorun.
kotü koku berbat ya..
Uzun süreli ilişkilerde evet.. Ama tek gecelik ise, iki taraf için de pişmanlık olacaktır
Malesef gecmıyor daha kotuye gıdıyor en basta bunu ıyıdegerlendırmek gerek