cidden bilmiyorum ya hiç boşalmadığımdan heralde...peki ama mast.yaparken tuvaletim gelmiş gibi oluyo her defasında...bu da neyin nesi bıraksam ...o olamaz heralde dimi? Kadınlar nasıl boşalır?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yıltam geldiğinde elini kaldırmadan zevk bitene kadar devam edeceksin...
eğer istemeden ahh ahhh evet offf mükemmel tarzı şeyler söylüyor ve aklından da beğendiğin yakışıklının şu an oraya girip çıktığını düşünürsan ve tam senin en şiddetli ah kısmında o da zihninde boşalıyorsa oluyordur.
zevk bittiğinde ama hoşlantısı kaldığında uyuşmuş hissediyorsan oranı tamamlamışsındır...259 YorumlaProfesör hayriye dümen 😂😂 sen bence bir gusül al bu kadar anlattıktan sonra ihtiyaç duyarsın
Gizli SoranGel sen bana yap diyesim geldi kız :D
Ohohoho 😂😂😂 arzular şelale
Gizli Soranbende hissetmek istiyorum artık. Sürekli sulanıp duruyorum ya
Hisset hisset en doğal hakkın bu elbette..
Hissetmezsen sıkıntı büyük demektir.
- +1 yıl
Bu yorumdan sonra kadın olasım geldi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşalmıyoruz ıslanıyoruz mesela ben 5 dakkalık öpüşmeden sonra bile hemen ıslanırım .
172 Yorumla- +1 yıl
sizdee yanlıss biliosunuzz birr kadının boşalması ve orgazmı bir erkekten kat kat daha şiddetli vee fazla olabilirr duyduğumu değil bildiğimi kunusuyorum
Cevap sahibi+1 yılerkek oldugun ıcın dogru soyluyo olabılırsın bız gormedgımz ııcın ama mast. yaparken zor bıraz ya
Kadınlarda da Orgazm sonucu vajinal akıntı gelir. Cinsel ilişki için hazırlanan vajinal ıslaklıktan daha köyü kıvamlıdır. Buna boşalma demek çok doğru olmaz ama sonuç olarak orgazma ulaşmak, yani kasılmaların üst noktaya kadar çıktıktan hemen sonrasında gevşemesi, kadınlar için mutlu son demektir.
100 Yorumla
+1 yılhanımefendi bakireyken gerçek orgazmı yanı vajinal orgazmı yasamanız mümkün değil klitoral orgazmdada yasadıklarınızz normal sadece kendinizii serbest bırakınızz o an korktugunuzz basınızaa gelmeyecektir emin olun daha sonraları b unuda yasamayacaksınız
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
115Cevap
+1 yılboşalma yalnızca erkeklere özgü bir durum değil, kadınlar da boşalabiliyorlar. Boşalma çoğunlukla orgazm ile birlikte görülüyor. Kadınlarda boşalma üretra ile gerçekleşiyor. Üretra, idrarın vücuttan çıkmasına izin veren bir tüp. Boşalma ise sıvının cinsel uyarılma veya orgazm sırasında üretral açıklığınızdan atılmasıyla meydana geliyor. Bu sıvı vajinanın ilişki esnasında kayganlaşmasını sağlayan servikal sıvıdan farklı.
Bununla birlikte her iki cinsiyette de üretranın bir boşaltım işlevi bulunuyor. Üretra ayrıca, erkeklerde meninin geçmesini sağlayarak üremeyle ilgili de bir işlev görüyor. Kadın boşalmasında salgılanan sıvı, beyazımsı ve yoğunluğu az olan bir sıvıdır. 2011 yılında yapılan bir araştırmaya göre, kadın boşalması sperm ile benzer bileşenleri içeriyor. Buna prostat spesifik antijen (PSA) ve prostatik asit fosfataz dahil. Ayrıca boşalma sıvısında az miktarda kreatinin ve üre gibi idrarın birincil bileşenleri de bulunuypr. Boşalma sıvısı, Skene kesesi de denen, paraüretral keselerde üretilen, sulu bir sıvı ve paraüretral keselerden geliyor. Bu keselerde “kadın prostatı” da deniliyor. Bezler, 1800’lerin sonlarında Alexander Skene tarafından ayrıntılı olarak tanımlanmış olsa da, prostatla benzerlikleri oldukça yeni bir keşif ve bu konuda araştırmalar devam ediyor. 2017 yılında yapılan bir çalışma, bezlerin aslında daha fazla miktarda sıvı salgılanması için üretra boyunca açıklık sayısını artırabildiğini gösterdi. Birçok kişi terimleri birbirinin yerine kullanıyor olsa da, bazı araştırmalar boşalma ve fışkırtmanın iki farklı şey olduğunu gösteriyor
Squirting; yani fışkırtma yetişkin filmlerinde sıklıkla görülen bir durum. Bu durum boşalmadan daha yaygınmış gibi görünse de aslında squirting sırasında salınan sıvı, esasen idrarla sulanır. Mesaneden gelir ve idrar yoluyla çıkar. Bu nedenle de boşalmadan farklıdır.120 Yorumla
+1 yılBizler gibi boşalamazsınız zaten. Çünkü yumurta sizde ve bebeğin oluşacağı hazne de sizde. O nedenlw bizler fışkırarak boşalıyoruz ki vajen boynunu aşıp yumurtaya en yakın nesafeye kadar atabilelim spermlerimizi. Yoksa vajen dezekfektanları yanı mikrop öldürücü savunma mekanızmanız bütün spermlerimizi öldürür hamile kalamazsınız. Sonuç bizler gibi boşalamazsınız..
50 YorumlaCinsellik konusunda 508 cevap paylaştı. Kadınlarda doruk noktasına ulaşma süresi erkeklerden daha uzundur. Bu nedenle mast.. yaparken daha uzun süre yapmalı ve bunun yanında ortam, ses, koku, ışık , hayal gücü ve en önemlisi konsantrasyon... gibi bir çok etken vardır. Derin bir konsantrasyon içinde sadece aldığın zevke odaklanırsan güzel bir orgazm yaşarsın.
10 Yorumlayan yana yatarak ve kucuk bir seks oyuncagı ile orgazm olabilirsiniz bazı şeyler zamanla çözülüyor ki sende araştırdıgına göre bu sorun kolay çözülür oral yaptıgında sen itiyorsan baglamasını isteyebilirsin ama diyorsun ki sıvı geliyor çiş mi zevk suyumu bilmiyorum bu da seni durduruyor olabilir orada rahat olun bunu 2. plana atıp zevk almak ilk hedefiniz olsun
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn kolay kilotorisinin uyarıldığı pozisyonda boşalırsın oda eşinin üstünde olduğun pozisyondur ve Zihni'nde daha çok seksi olduğunu eşini aşırı tahrik ettiğini ve bundan sevk aldığını filan düşün boşalmak nasıl bişey filan die ya da saçma şeyleri düşünme
31 Yorumla
Gizli Soranbenle oynamasi gerekiyo icimdeyken oynuyo sonra kasiliyorum sonra o bosaliyo zatn ;D
+1 yılKadınlarda boşalılar aslında. Buna orgazm deniliyor. Ve iki türlüdür. Biri klitoral orgazm diğeri ise vajinal orgazmdır. Klitoral orgazm mastürbasyonla olur. Klitorisin okşanmasıyla. Vajinal ise ilişkiyle penisin vajina içinde gidip gelmesiyle oluşan orgazmdır. Ve kadın boşalırken titrer. Bu titremeyle de boşalırken çok büyük bir mutluluk yaşar. Çünkü o esnada vücut çok fazla endorfin salgılar. Bütün sıkıntısı akıp gider o an.
30 YorumlaKadınlar da boşalır mı?
Bu da çok tartışılan ve cevabı çok merak edilen bir konu. Kimilerine göre kadınların yüzde 40”ı erkekler gibi boşalıyor. Ancak, bunun normal vajina sıvısı mı, yoksa G noktasının orgazma katkısı mı olduğu konusu henüz kesin değil. 1988 yılında Slovakya’da yapılan bir araştırmada, kadınların G noktalarına baskı uygulanmış, sonuçta bazı kadınlarda bir boşalma görülmüş.11 YorumlaG noktasından çıkan sıvı sperm gibimiymiş peki
Bak simdi bir kereligine ellerini ve bacaklarini bagla. Ve onun yapmasina izin ver. Onu itmryrcek durumda olcaksin. Kasilcaksin ama orgazm olcaksin daha sonraki iliskilerinde ise boylr bir durumla karsilasmazsin.
313 Yorumla
Gizli Soranyani bir kere bosalirsam digerlerinde daha rahatmi bosalirim?
Gizli Sorancok kasiliyorum mesela uzun uzun yaliyo bir ara zevk almiyo gibi oluyorum sonra daha cok aliyorum tuhaf oluyo birsey sorucam yalarken g noktamida uyarmasi sartmi?
Gizli Soranya da yalamadan sadece gir cik mi yapcak
Gizli Sorananladim yani daha uzun yalamasi daha uzun seks yapmamiz ve ben kasilinca devam etmek gerek ama sadece yaladiginda kasiliyorum en cok
Gizli Sorangirp cikarken benle oynarsa cok kasiliyorum mesela ama normal ritimde benle oynamazsa zevk almiyorum yani kendimi baglatmam gerek anlasilan
Gizli Soranilginc peki hizlanirken benle oynasa bosalirmiyim sence? yani cok kasilirim biliyorum kasildikca zevk artiyo
Gizli Soranozele bakarmisin?
mast yaparken aldıgın zevkın bırden tavan yapması ve ayaklarının tıtremesı zevkten bulutlara cıkman dır bosalmak. mast yaparken bırden bırakma deva et ogrenmıs olursun
30 Yorumlane dangalaksınız ya kadın boşalmaz.. erkek boşalır.. boşalmak demek spermlerin atılmasıdır.. kadın da sperm üreten bir organ mı var boşalacak.. o zevk suyudur.. o da çok nadir olur kadınlarda kadın kasılır doruk noktasında sıvı mıvı gelmez..
228 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldiyelim ki oyle tamam ama ben rahatlama hissi bosalma hissi bile yasamiyorum
Gizli Soran+1 yıltamam iste nasil olucak diyorum bende
Gizli Soran+1 yılyapiyo kasiliyorum ama rahatlamiyorum
Gizli Soran+1 yılbilmiyorum yani yaliyo yaliyo bir sure sonra bitiyo zevk sonra daha fazla kasiliyorum sonrada icime giriyo ama g noktama baski yapsada olmuyo yani
Gizli Soran+1 yılklitorisimden zevk alirim boynumdan popomdan ama yaladiginda o doruk noktasina bir turlu ulasamiyorum yani
Gizli Soran+1 yılhayir denemedim hic
Gizli Soran+1 yılput gibi durmam kivragimdir aslinda tatmin etmeyi severimde ama ne kadar ateslide olsam bosalamiyorum yani ilginc bisey
- +1 yıl
püf noktası bir şey dedin ilk yalayınca çok zevk alıyorum rahatlıcak gibi oluyorum dedin ama çok yalıyınca zevkim gidiyor dedin burası işte püf noktası.. o gereiğinden fazla aynı yerde kalıyor bence.. sen başını itcan o anda o anlıcak.. sonra sen elinle kendi ritmini ayarlıyıp kliyorisinle oynarken oda içine gircek..
Gizli Soran+1 yılmantikli valla bunuda deneyebilirim ama icime girdiginde az zevk aliyorum g noktama degmiyor pek sadece kucagina oturunca cok zevk aliyorum ondada dik durmam gerek otur kalk yapiyorum ama bir sure sonra bacaklarim agriyo haliyle
- +1 yıl
kadınlar erkekten farklı çok uyarılan yeri var meme ucları özellikle boyun kadında çok önemli klitoris kada etkiili çoğu erkek bilmez ense ve boyun kadını delirtir.. kadınlar sevişmeyi daha çok sever sevişme ne çok uzun olcak ne çok kısa.. ön sevişmeyide kısa tutuyo olabilir.. tek başına klitoriste zevke getririr ama sevişerek olan daha da zevk veirir..
Gizli Soran+1 yılsevisme uzun olmali yani ve kasilmayi engellemem gerek
Gizli Soran+1 yılzevk alirmiyim ki
Gizli Soran+1 yılvalla kusura bakma hani ogrenmek icin soruyoum yani
Gizli Soran+1 yılyasayacak biri varken bosalamamak daha kotu :/
Gizli Soran+1 yılvalla dediklerini bir denicem bakalim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAz bir sıvı akıyor ama çok az bununla birlikte kasılma titreme ve omurgadan yukarı tırmanan birzevk dalgası.
54 Yorumla
Gizli Soran+1 yılcevap için teşekkürler
- +1 yıl
Tam boşalma değil..
- +1 yıl
daha doğrusu tam orgazm değil..
Tuvalet ihtiyacı varmış gibi olması boşalmaya yakın bir zamanda gerçekleşiyor geçici mir durum olup yerini zevke bırakacağından bırakmamalı devam etmeli
00 Yorumla
+1 yılHayır boşalıyorsunuz. Orgazm olduğunuzda renginin koyuluğu yumurta durumuna görd değişen beyaz veya şeffaf bir sıvı geliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsizinki gibi bir sıvı çıkışı olmaz bizde. bazı efsanelere göre fışkırtan kadınlar da varmış ama henüz başıma gelmedi. boşalmıyoruz orgazm oluyoruz zaten. o esnada gülen ağlayan çığlık atan var kişiden kişiye değişir yanii
22 Yorumla
Gizli Sorancevap için teşekkürler
Cevap sahibiben teşekkür ederim iyi akşamlar
Erkek gibi beyaz bir sıvı geliyo hemde çok ağır bir kokusu oluyo ama kadınd boşalma kolay kolay olmuyo erkeğin 70 katı diyolar genelde ama 20 dakika cinsel birleşme sonucu olur kadından kadına ya da partnerde bu süreyi değiştirebilir
00 YorumlaCinsellik konusunda 526 cevap paylaştı. canım sizdende fışkırıyor :D belki ileride bir erkek seni boşaltır anlarsın. sen bir erkeğin 3 - 4 katı boşalabiliyorsun.
20 Yorumlakadınlar boşalmaz diye bişi yok ama metabolizmalar farklı tabe. bence denemelisin kendini durdurma
20 Yorumla
+1 yılKadınlar erkek gibi boşalmaz. Sıvı fışkırmaz. Genelde belinden ve karnından kasıklarına ve vajinan doğru bir zevk hüzmesi şeklinde akar. kasılırsın veya titrersin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten öyle, erkeklerde, kadinlarda orgazm olur, erkeklerdeki fark orgazm olurken spermi üremek icin dogal olarak disari atar. Kadinlar sadece islanir, buda penisin rahat girmesi icin dogal kayganlastirici, yani boslama degil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenden su akıyor resmen seffaf aynı su gıbı akıyor sonrada agılıyorum :S:S nıyeyse
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhyr şeffaftr ancak bu zevk suyudur. anatomik olarak kadnlarn boşalması imkanszdır ;) yumurta içte üretilir ve işte kalır atımı söz konusu değildir.
33 YorumlaHaa :)tskuler cevap için çok aydınlattın :)
Cevap sahibi:) rica ederm
En iyi cevabı hakettin o zaman :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinanın üst kısmı olan klitorisle kendilerini uyarırlar ve sürtünme yoluyla parmak ya da başka bir besne sürterek ya da vajinanın içine sokarak boşalırlar ama erkek gibi boşalma olmaz sadece orgazm olurlar az bir ıslaklık olur zevk suyu...
21 Yorumla
Cevap sahibihangi geri zekalı eksi verdiyse burdan selamlar :))
+1 yılIçeri doğru orgazm olur bayanlar dışarıya akmaz. Onu zevk oranin yükseldiği zaman bosaldigin anlamina gelir. Bu konulari yakin bir kiz arkadasin ya da ablan vs ona danis.
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHe oldu sorarim cevreme 😂
Erkeklerdeki gibi sıvı olmaz. Vücutta kasılma, titreme, nefes alıp vermede artış, kalp atışında hızlanma, yoğun zevk, vajinada ıslanma ve rahatlama şeklinde olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFışkırma olayıda var bir kere fışkırdı daha da fışkırmadı😁😁😁
412 Yorumlayapan iyi yapmış
Squirting olmuşsun bu çok nadir olur ve hep istersin
Cevap sahibi@I-Afrodizyak-I evet ama daha olmaması çok ilginç
Çok nadir olur ama daha olur tabi partner in rolü büyük işi bilmeli seni onkıavama getirmeli ki buda gayet yapılabilir ve bir yolu daha var çok basit
Cevap sahibi@I-Afrodizyak-I neymiş diğer yol
Bol bol su içip çişin varken seks yap ya da sexual masaj la partnerin seni uyaracak ama orgasm etmeyecek bunu bir kaç kez yaptıktan sonra zaten vajinan dayanamaz ama
Gizli Soran@I-Afrodizyak-I işemek o
Evet6yada seks masajı ama işemek dediğin seni orgasm sırasında çıldırtıyor
Cevap sahibi@I-Afrodizyak-I sence güzel bir durummu bir erkek olarak ne düşünürsün
Gizli Soraniğrenç
Denenmesi gerekir diye düşünüyorum eğer öyle olmazsa seks masajı ile denemek lazım
Şahsen denemek istiyorum
+1 yılKadınlar orgazm olur titrer nefes alışverişi değişir böyle çok gördüm hayatımda boşalan kız da 3 tane gördüm çok uğraştım ama biri fışkırdı su gibiydi diğer ikisi arasından sızdı beyazdı spermle karışarak çıkmıl da olabilir
03 Yorumla
Gizli SoranBen mesela yalatırken bacaklarim titriyo çişim geliyo gibi hissediyorum bıde sulanıyo ama böyle boşalmadim yani
Gizli SoranOldu baska 😂
Korkmana gerek yok sprduklarına ve merak ettiklerine cevap veririm o kadar
- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yıl ön sevişme esnasında gelen sıvı beyazdır ilişki uzadıkça beyaz renkli sıvıda gelir ama çok az gelir tabi bazılarında fazlaca geliyor aşırı zevk alınca resmen aktığını görüyosun,sex ne kadar uzun sürerse kadın o kadar zevk alır
13 Yorumla- +1 yıl
Ama erkekiğinde bir tükenme noktası var uzatamıyoki sexi
- +1 yıl
Tmm kız arkadaşım olursa söz sexi ve sevişmeyi uzun tutucam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet beyaz renkte bir sıvı akar ama sperm gibi çok gelmez az bir şey gelir ve orgazmları ben şahsen klitoral yaşıyorum vajinal olana tebrik buradan
21 Yorumla- +1 yıl
Spermde zaten çok gelmiyo 6 miligram filan en fazla :)Vajinal olunca kan geldiği için yapmıyosun demi
kadınlar orgazm yaşar, boşalma görevi erkeklerindir.
20 YorumlaTitreme, kasılma, nefes alıp vermede artış, kalp atışında hızlanma, vajinada ıslanma, yoğun zevk ve rahatlama olur
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılorgazm olayı var sonucta. o şekilde bir sonuc olmasada orgazm noktasına ulasabiliyosan bosalmıs sayılıyosun halk tabiriyle
00 Yorumla
+1 yılOrgazm olduklari anda (bilmiyorum herkeste oluyormu) boyle cok yogun beyaz damlalar dusun 5-10 tane geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazık ln sana😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle
erkeklerinkinin aynısı falan değil ALLAH muhafaza yoksa biz napardık bize ihtiyaç olmazdı ozaman...
12 Yorumla- +1 yıl
Yok o anlamda değil rengi filan o açıdan
+1 yılOnun öyle demesi seni etkilemiş o içindeyken boşalamazsın o var karşında yine birşey söyler diye cekiniyir
09 Yorumla- +1 yıl
Banyoda yap derim su akarken ya da küvette en azından anlamaz seninle dalga da geçemez seksin mekanı yeti YÖK her yerde hazır olmalısın
Gizli Soran+1 yılbelkide ondan bilmiyorum elimden geleni yapiyorum olmuyor
- +1 yıl
Bence partnerden kaynaklı senin durum değilse ilki de olmazdı
Gizli Soran+1 yılya hatta 2 kere baya bosaldigimi hatirliyorum ama surekli dalgaya vurunca bende tutuyodum bosalmiyodum sonuc bu
- +1 yıl
Sorun iste ortada sen kocanla konuşup çözmelisin yanı ayıp etmiş
Gizli Soran+1 yılsonucta bosalmak dogal bisey oda bosaliyo simdide yalvariyo bosal diye ama olmuyo yani kendimi zorlasamsa olmuyo
- +1 yıl
Yanı öylede senin icin zor bosalmamak sekste ama hata sende demelisin
Gizli Soran+1 yılya o rahatliyo bende rahatlamak istiyorum hatta vajinamda sanki kucuk bir su torbasi kaliyo gibi oluyo
- +1 yıl
Onu bilemem ama kadın yarım bırakılmamalı cok detaylı konuşursak soru malum kapatılır özelden yazsana
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer kadının zevk aldığı pozisyon farklıdır benim sevgilim en çok dogy pozisyonun da zevk alıp hissetiğini ve boşaldığını söyler ama sorun sende
015 Yorumla
Gizli Soran+1 yılben kucak seviyorum ama bir sure sonra bacaklar iptal oluyo
Cevap sahibi+1 yılKucakta da çok zevk alıyor evet gecen gün 5 6 kez boşalttım yani o kadar ki zevk aldı çıldırdı bence problem sende eğer eşin işini biliyorsa
Gizli Soran+1 yılnasil bosaltiyosun mesela ben anlamiyorum sadece seksten pek zevk almiyorum acikcasi mutlaka klitorisin ellenmesi lazim
Cevap sahibi+1 yılEn başta güzel sözler sevişmeye başlarken ve çok uzun bir ön sevişme tahrik olacak her bölgesini iyi biliyorum o bölgeleri emiyorum okşuyorum deli gibi sevişiyorum onunla hissediyorum okşuyorum güzelce sevişirken güzel seksi sözler söylemeyi eksik etmiyorum devamlı söylüyorum zaten ben bunları yaparken o kendin den gecmiş oluyor altım da kıvranıyor içime sok diye yalvarıyor erkek işini bilmesi lazım kadınını hissetmesi lazım zevk aldığı noktaları bilmesi lazın klitorisini elliyorum oksuyorum hem onunla sevişip yalarken emerken gögüslerini her yerini en son vajinasına geliyorum ve oral yapıyorum deli gibi emiyorum sömürüyorum dilliyorum çıldırttıyorsun beni deli oluyorum diye yalvarmaya başlıyor içime gir diyor ne olursun ben yine devam ediyorum artık zirveye ulasınca bacak arası içine giriyorum yavas yavas sonra hızlı bacak omza o sekildeyken öpüşme sevişme devam ediyor sert davranıyorum sert oluyorum o bunun çok hoşuna gidiyor ve farklı pozisyonlar deniyoruz tahrik edici konuşmalar
Cevap sahibi+1 yılVe arkasın dan defalarca boşalma 2 saatte 6 kez boşaldığını söyledi gecen gün çıldırdı resmen bütün otel bizi duymuştur onun inlemelerini çığlıklarını :))
Gizli Soran+1 yılvay be etkileyici sahsen biz konusmayiz pek mesela ama konusulmasi beni etkiler acikcasi
Cevap sahibi+1 yılErkek dediğin işini bilicek kadınına karşı doyumsuz bir seks makinası olucak sevişirken seks esnasın da konuşucak bunlar tahrik edici şeyler hepsi ben bir akrep burcu erkeğiyim bilmem bilirmisin ama akrep erkeğinin doğası seks ve cinsellik en başta gelir fantazi dünyası geniştir o yüzden cidden bu yetenek fazlasıyla var doğamız da var her erkekten çok iyi seks yapmasını bekliyemessin her kadın dan beklenmediği gibi :)) eşinin burcu ne
Gizli Soran+1 yılboğa. o pek konusmaz sadece inler ama konusunca benim hosuma gidiyo bir kac kere konusmustu mesela ama ben konusunca daha cabuk bosaliyo ondan konusmuyoruz seks esnasinda
Cevap sahibi+1 yılAnladım eşin den konuşmasını iste seninle sevişirken ve seks yaparken sadece o konuşsun sen hiç bir şey söyleme sadece arada sırada onun söylediklerine karşılık cevaplar ver bizde öyle yapıyoruz tamam benim de sevgilim konusuyor ama çok aşırı değil ama çok azda değil bende tahrik oluyorum ama ben konuşusunca ve sevişirken seks esnasın da o kendin den gecmiş oluyor resmen bazen duymuyor beni bile :)))
Gizli Soran+1 yılvay be tutku dolu bir seks acikcasi tebrik ederim :)
Cevap sahibi+1 yılNe demek rica ederim her iki tarafın da istekli olması lazım tek taraflı olunca olmuyor biz gercekten çok dolu dolu yaşıyoruz yani o gün seks yapıyorsak hic rahat duramıyoruz yan yaneyken olmuyo beceremiyoruz en fazla 30 dk ya da 10 15 dk ara sonra devam ikimiz de çok istekliyiz :)) düşün artık nasıl mutlu ediyorsam bana öyle bir bakıyorki hem aşk var otel ev yeme içme giyinmeme kadar yeri gelince fazlasıyla karşılıyor istemediğim halde en son gecenler de çocuk istedi manyakmısın dedim zorla içime boşal dedi :)))
Gizli Soran+1 yılişini bilen her kadini erkek nasil seviyorsa kadinda isini bilen erkegi sever :) cocuk 9 ay ara vermek demek dayanamazsiniz siz :D
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle doğru diyorsun ama çok aşık bende ona öyle aşığım tutkulu bir aşk ve seks hayatımız var o yüzden ben istemediğim halde bana fazlasıyla ilgi gösterip bakıyor delirmiş sanki :))) Bu arada bişi söylicem ama inanmayacaksın bundan 4.5 5 ay önce ilişkiye girdiğimiz zaman o kadar yalvardıki resmen içime boşal senin çocugunu doğurmak istiyorum diye hayır dedim olmaz böyle bir şey delimisin dedim çok üzüldü bozuldu ben öyle deyince yapmayınca ama sanırım kalbi temizmiş o istediği gün olan olmuş artık o kadar da dikkat ettimki içine boşalmadım bir kaza kurşunu oldu sanırım o gün hiç bilmiyorum şu an 20 haftalık hamile ve bana diyorki kalbim temizmiş oldu istediğim senden çocugum oluyo ve bir oğlum olucak ben hala şoktayım :))
Gizli Soran+1 yılhhaahhaha gecmis olsun :) ne diyim :D
Cevap sahibi+1 yılSağol teşekkürler yapıcak bişi yok olan oldu artık babalığa hazırlanıyorum 😊😂
+1 yılErkek 3 defa "boşal boşal boşal " der ve kadın boşalır 😂😂
00 YorumlaNormal olarak zaten boşalma denen bir durum yok , cok takilma yani
10 Yorumla
+1 yılBoşalırken ağlıyorlar neden sevgilmisin pensi uzun olmamıs diye :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçinde bir sıcaklik hissediyorsun birşey akip gidiyor
315 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayir yokk ole birşey olmuyor
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle gerçekle bir alakalari yok
Gizli Soran+1 yıl@Blackhan kasılma var
Cevap sahibi+1 yılo utançtan ya da fazla kasmaktan olur
Gizli Soran+1 yıl@Blackhan 18im ahahahaga
Gizli Soran+1 yıl@Blackhan 18-24 yazıyor
Gizli Soran+1 yıl@Blackhan olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılUygulamalı görmek istermisin hemencik kaparsın olayi😂😂😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılE bırak bakalım nasıl olacak. Neden korkuyorsun kendini keşfet biraz...
10 Yorumlaevet bence o voşalırken ki kasılma harika sonra be gelir bilmem
10 YorumlaYalarken kendini kasma bunu eşim söylüyor.. kafasını eliyle bastırsın diyor bir de kulağına fısılda fantezi yap
00 YorumlaCinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı. Titreme olur kasılırsın erkekler gibi sıvı gelmez buna orgazm denir
00 Yorumlaeşinle ilişkide hiç bolaşmadnmı ya da eşin erkenmi boşalıo
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılerken boşalmıyo ama bilmiyorum yani ortalama 10 15 dakka suruyo ama ben bir turlu bosalamiyorum onun yaninda
Gizli Soran+1 yılIlginc bunu bilmiyodum
Gizli Soran+1 yılzannetmem yani dayanamaz heralde
Gizli Soran+1 yılburdan yazsan?
- Cinsellik konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta ne oluyor peki bitince.. . şeftali sulaniyormu
20 Yorumla Cinsellik konusunda 960 cevap paylaştı. ıslanmak ayrı boşalmak ayrı evet sizde de beyaz sıvı geliyor vajinal boşalmada
00 Yorumla
+1 yılaz sıvı akar bacak arasını kasar titrer bağır inler
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşalma diye bişey yok ya sizde, sadece orgazm anında yoğun bir ıslaklık söz konusu olabilir,
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBosalinca ortaya bir sey çıkar, kadinlarda ortaya cikan bir sey olmaz, kadinlar orgazm olur, erkekler boşalır.
00 Yorumla
+1 yılerkekdeki gibi sıvı gelmez titrersin kasılırsın pornolarda gördüğün boşalma değil çiş zaten
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKadınların boşalması çiş mi yani
- +1 yıl
hayır sıvı gelmez öyle kadınlardan boşalma anlamında
Gizli Soran+1 yılAma arkadaslarim bosaliyorum falan diyo nasil oluyo yani akıntı gibi mi geliyo
- +1 yıl
hayır sadece kasılıyorlar titriyorlar ve rahatlıyorlar al sana boşalma
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar kendini tam keşfedemiyor illa sıvıyla olacak değil anotomi farkı
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnasıl ya
Cevap sahibi+1 yılErkeğin kadınla ilişkisinde kadının önemli noktalarını keşfetmesi gerek bunun için birazda kadının kendisini tanıması gerek bir kadın mastırbasyon sırasında en çabuk nasıl zevk aldığını ya da nasıl o içindeki sıkıntıyı attığını öğrenirse gerisi daha kolay gelir bunu çoğu kadın bilmiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yıllütfen ehliyetini alda gel. orgazm canavarı olmayalım, olanları uyaralım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya erkekler senin gibileri olsun istiyor.sanırım tamda o dediğin his işte bırakıp fışkırtıyorlar bu partnerin için harika bir durum biliyormusun
011 Yorumla
Soran+1 yılama bu his tuvaletin gelmis gbi.o bu mu yani
Cevap sahibi+1 yılo muhteşem ana p*rnolar dışında şahit olmadım daha:))
Soran+1 yılhadi bakalım ileride eşim olucak insan da inş şanslı olduğunu düşünür :)
Cevap sahibi+1 yılöylede sen fışkırtmıyorsun ki:))
Soran+1 yılama kendimi sıkıyorum.tutuyorum yanii
Cevap sahibi+1 yıluygunsan hemen denesene fışkırıp fışkırmadığını birlikte görürüz?:)istekli değilsen yardımcı olurum:)
Soran+1 yıluygunsam mı:)
Cevap sahibi+1 yılevet:)
Soran+1 yılhadi o zaman
Cevap sahibi+1 yılhadi başla:)seni azdıracak şeyler söyleyeyimmi yoksa tek başıma hallederimmi diyorsun?:))
+1 yılbu anlatmayla olmaz tecrubeli biriyle bu deneyimi yasaman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo anlattıgın an elibi çekme devam et o zman tam boşalmış olursun
00 YorumlaHamile bile bırakabiliyoruz sizleri
33 Yorumla
Gizli SoranYa abla ya ciddi soruyorum 😄
Gizli SoranO halde bende yaparım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın boşalmaz erkek gibi. Sıvı geliyor. Sende de gelmiştir yani ıslanması demek.
23 Yorumla- +1 yıl
yanlış biliosunuzz hanımefendii cokk yanılıosunuz
- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri