Şimdi sana nasıl cevap vereyim ki abla. Bazen klitoris orgazm yaşarlar bazen g noktası yani karındaki kişi iyi ise seninde duygularını önemseyen mutlu olmanı isteyen biri ise bu kolay mastürbasyonda da orgazm olunabiliyor.
Çok fazla p*rno film izlemişsin kadınlar fışkırarak boşalmazlar. O senin dediğin şey idrar kaçırmaları olabiliyor kadınlar orgazm oldukları zaman ya da boşaldıkları zaman her daim sıvı gelmez ama bu boşalmadıkları anlamına gelmiyor. Alınma abi ama çok yanlış biliyorsunuz ya da atıyorsunuz
@Gizliibirüyeyimxxxx güzelim benim sevistigim kadinlarin hepsi orgazmda fışkırdi idrarla zevk suyunu ayırt edemeyecek kadar acemi değilim p*r film çok seyretmem çünkü aktif cinsel hayatım var boş zamanim pek yok
@Gizliibirüyeyimxxxx sanırım ben sana bütün kadınlar demiyorum benim sevistigim kadınlarda hepsinde ben dilimi attıkça hepsi fışkırdı diyorum sen orgazmı yasamamissan o benim sorunum değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Şimdi sana nasıl cevap vereyim ki abla. Bazen klitoris orgazm yaşarlar bazen g noktası yani karındaki kişi iyi ise seninde duygularını önemseyen mutlu olmanı isteyen biri ise bu kolay mastürbasyonda da orgazm olunabiliyor.
Bişey sorabilir miyim
@meraklıbirpandaa tabii buyrun
Yorumdan siliniyor normal soru merak etmeyin istek atabilir misinşz
@meraklıbirpandaa pekala ancak bir yanlışını görürsem anında engel ve şikayeti basarım şimdiden uyarımı yapayım dedim
@meraklıbirpandaa yaptım
genelde şöyle beyazlıyorlar.
Fışkırarak benim yaladiklarim hep öyle oldu 🥰👣👣🔥🔥💋
Çok fazla p*rno film izlemişsin kadınlar fışkırarak boşalmazlar. O senin dediğin şey idrar kaçırmaları olabiliyor kadınlar orgazm oldukları zaman ya da boşaldıkları zaman her daim sıvı gelmez ama bu boşalmadıkları anlamına gelmiyor. Alınma abi ama çok yanlış biliyorsunuz ya da atıyorsunuz
@Gizliibirüyeyimxxxx güzelim benim sevistigim kadinlarin hepsi orgazmda fışkırdi idrarla zevk suyunu ayırt edemeyecek kadar acemi değilim p*r film çok seyretmem çünkü aktif cinsel hayatım var boş zamanim pek yok
@soran sen nasıl bosalirsin
Ya uzmanlar bile açıklıyor bunu ve ben kendimden biliyorum. Yapmış olduğun yanlış bilgi yüzünden çoğu kadın boşalıp boşalmadığını bile anlayamıyor
@Gizliibirüyeyimxxxx ben yalarsam seni olursun😀😀👅
@gizlibirüyeyim özelden mesaj yazipta engelleme yapmak senin gibi sahtekarlar in isi
@Gizliibirüyeyimxxxx sanırım ben sana bütün kadınlar demiyorum benim sevistigim kadınlarda hepsinde ben dilimi attıkça hepsi fışkırdı diyorum sen orgazmı yasamamissan o benim sorunum değil
Tuvalete gider boşalır ishal olmuşsa çok daha hızlı boşalır 🤣🤣
Bunu, profiline göre yaşı +45 olan bir kadın mı soruyor? 🤔🤷♂️🤦♂️
😅😅 nasıl acaba sen bilmiyon mu kadınsın ya hey Allahım
orgzam yaşıyor içerden akıntı olmaz onların durum cok farklı
Kadınlarda orgazm var rahatlama yani
Erkekteki gibibbir şey olmaz yaş kaç
Dertlerini masada boşaltır
mastürbasyon veya oralle
Kadin bosalmaz, orgazm olur...
Sen bu yaşta öğrenemediysen biz hiç bilmiyoruzdur
Kadınlar boşalmaz orgasm olur arkadasım
mıyla