Gizli Üye(36-45)+1 yılYa güya yardımcı olmaya çalışan erkeklerimize bakin hele allahım gözlerim yaşardı bu ne ilgi alakadır be. Kardeşim soruna gelince Türkiye de yaşayan kadınların % 80 i zaten orgazmın ne demek olduğunu bile bilmeden yaşıyor. Senin durumunu da anlıyorum ancak esinle iliskiye girerken ön sevismeyi uzun tutun ve eliyle seni uyarsın. Eger o yapmiyorsa sen kendini seksten önce elinle uyar. Zevk almaya başladığın anda sexe geçin. He eğer eşinde erken boşalma sorunu varsa bir doktora gitmeniz gerekir. ya da sen eczaneden geciktirici sprey alacaksın. Sırf bu sebeple insan boşanmamalı. Yazıktır yani. Bir yuva kolay kurulmuyor. Ki gel gelelim erkekler bu tarz konularda eşimi tatmin edemiyorum psikolojisine de girer ve utanırlar. Oyüzden bu durumu sen sabrederek ve onu utandırmayarak halledebilirsin ancak. Herşeyin çaresi var simdi. En olmadı mastürbasyon yap kendine tatmin olmak icin. Ama öyle hemen ani kararla esim beni orgazm edemiyor diye de boşanma fikrine kapılma derim. Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Su erkeklerin yorumlarini bende gordum hepsi sahtekar firsatci
En İyi Cevaplar
+1 yılne boşan ne de başkasını bul! sonuçta boşanmak için evlenmiyorsun kafanı kullan biraz. tatlı dille her şeyi halledebilirsin. yataktaki performansı iyi olmayabilir yatakta kötüsün diyip erkekliğini zedelemek yerine bugün şu pozisyonun iyi olduğunu duydum onu da deneyelim mi diyebilirsin. vücudundaki tüylerden mi şikayetçisin? kıllar midemi bulandırıyor demek yerine şaka amaçlı göbeğine ağda bandı yapıştır yaa işte senin karın bunu her ay çekiyor falan de yani yuvayı dişi kuş yapar ve dişi kuş ayakta tutar. cinselliğinden memnun değilim diyip boşanıcaksan pipisi için mi evlendin derler adama. kadınsın ve kadınlığını tatlı dilini çekiciliğini ve cazibeni kullanarak değiştirebilirsin çoğu şeyi. asla boşanma
93 Yorumla- +1 yıl
16 sene sevgili olup 16 ay evli kalamayan arkadaşlarım var ve artık insanlar boşanmak için evleniyorlar
- +1 yıl
tebrik ederim. senin gibi birini tanımak isterim.
Bu aşılamayacak bir durum değil. Kocan anlayışlı biriyse bunu ikiniz aşabilirsiniz. Öncelikle sorunlarınızı birbirinize anlatmalı ve çözüm önerilerinde bulunmalısınız. Sonra da gerekirse bunun için destek almalısınız. Bunlar utanılacak ya da ayıplanacak bir şey değil. En azından boşanmaktan daha normal. İnsanlar hep kolaya kaçıyor. Evlilikte TÜM ZORLUKLARI BERABER (KARI-KOCA) aşabilir çiftler.
10 Yorumla
Boşanamıyorum yok boşan gitsin
225 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğa sen mi bakacaksin
Soran+1 yılTamam sen bak amcası cocuguma
Soran+1 yılBabası ölene denmiyor mu o ya benim çocuğumun babasını ölmeden mezara koydun :D
Soran+1 yılSen de haklisin görüş sahibi kardeş..
Soran+1 yıl21 yaşındayım gencim evet
Soran+1 yılBana kalsa yüz kere bosanirdim bu ruhsuz kocadan ama çocuk var ışte bu yasimda böyle..
Soran+1 yıl2 yaşında daha
Soran+1 yılOlmaz çocuğa bakamam maddi olarak :(
Soran+1 yılBırakır ya beni sürekli tehdit ediyor bosanmamak icin
Soran+1 yılAdam değil bence :D
Soran+1 yılSinirlerim bozuldu ondandır kusura bakmayın :D
Soran+1 yılOff off :(
Soran+1 yılÜzülmeyin benim için boşa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Ama bu meseleler basit bana göre konuşarak tedavi görerek halledilir benim de eşim isteksiz ama yalvarıyorum bir şekilde okuyor bişeyler sonuçta 2 çocuk var karım benim o ne yapayim yani o varken başkasına gidemem yani mutlaka çözümü vardır pes etme sakın
10 Yorumlasenin gibi olupta boşanamayan kaç bin tane kadın var şu ülkede
23 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
senin mevzu derin yani kolay değil anlıyormusun, tamam boşan diyelim çocuk bikere en başta etkilencek, başkasıyla evlendin diyelim belki seni çok daha iyi tatmin etcek orgazm etcek vs ama gün içinde de sana hayatı zehir edecek bu açıdan da düşünüyorsundur umarım, ya da belki evleneceğin kişi eşin gibi biri çıkabilir.. birde sen boşandığında kolay kolay sana kimse evlenelim gözüyle bakmaz açık kapı diye herkes sana evlenme vaad edip ilişkiye girer kaçar gider.. yani çok çok açıdan çok çok farklı pencerelerden bakarak hareket etmelisin... boşanmak kolayda sonrası çok zor işte emin ol boşandığı için çok pişman olan bayanlarda tanıdım 6 yıldır şu sitedeyim boşandığı için ne aptalmışım ne salakmışım vs deyip sorularda mesajlaşmalarda kafasını vuranıda çok gördüm, sonuçta herşey cinsellik değil.. dertleşmek istersen yaz dinlerim yardımcı olmaya çalışırım iyi geceler..
Soran+1 yılİyi geceler..
+1 yılEger esinin duzelecegine dair bir umudun yoksa bosanma imkanin da yoksa kendine cinsellik yasamak icin guvenilir bir partner bulmaktan baska caren yok. Ya da cinsel istegin oldugu surece hayatina mast. yaparak devam edeceksin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBu konuyla ilgili bencemi okuyabilirsin
www.kizlarsoruyor.com/.../a40948-aldatmak-ya-da-aldatmamak10 Yorumla
+1 yılbir kadın bunu sorgulamaya başladıysa zaten sorun evde halolmuyor demektir. iki sonuc çıkar genelikle ya kadın aldatır ya da böyle devam etmez bir yerde dur diyerek boşanır bakalım sen hangi yolu tercih edeceksin
10 Yorumla
+1 yılBoşanmakta haklısın kardeşim... Boşan gitsin hayırlısı...
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Senin gibi istekli arzulu şehvetli kadınların bu durumda olması beni üzüyor. Ciddiyim. bir de çocuk 😐😐😐 Zor cok zor.
10 Yorumla
+1 yılErkekte sorun olmaz demek ki sen o kıvama getiremiyorsun eşini biraz kadınlığını kullan
11 Yorumla
Soran+1 yılOff :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri der erkekler işi gücü cinsellik der sevin bizi niye sevmiyorsunuz der biri der kocam cinsellikte tatmin etmiyor der boşanayım der
İnsan yaratma imkanınız olsa onu bile begenmezseniz20 Yorumla
+1 yılonce konus derdini anlat kocana bakton cagre degil migden kaldiriyorsa aldat baktin onuda yapamiyorsun seks oyuncaklaro al kendi kendini tatmin. et. ...
10 Yorumla
+1 yılo seni memnun etmiyorsa sende onu etme bu kadar basit evlisin diye her istediğinde birlikte olmak zorunda değilsin
10 Yorumla
+1 yılErkeği rezil et onu incilt zoruna gitsin yaklaşma , o zaman elinde ki nin komedimi anlayacaktır
10 Yorumlaya boşver yaşın 21 bende 23 ben boşan gitsin gel ben her yönden tatmin ederim çocuğunada bakarım 😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşında bir erkek çocuk bana göre
+1 yılSadece kendisini düşünüyo yani bunu onunla konuştunmu
10 YorumlaMemnun olmadığın boşalamamak mı yoksa yatakta performans mı yetersiz
10 YorumlaSeni memnun etmeyen durumu hiç konuşmayı denediniz mi peki
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve değişen şey yok..
Ayni dert bendede var demekki neymis tencere kapak olmuyormus her zaman benimde cocugum oldu napacam bilmiyom gel sende bana akil ver
10 Yorumla
+1 yılGenel sorun bu, onunla konuşarak bu konuyu çözmeye çalış, gizlice cinsel istek artırıcı içir ya da ona 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSende seks esnasında dildo felan kullan onunla konuş ve seks objeleri kullanalım ben orgazm olamıyorum de. hatta ona yaptırt mesela o soksun belki daha çok zevkli olur ikiniz içinde boşanma düşüncesine kadar geldiyse böyle yapma daha iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaynen canım benimki de aynısını yapıyorsun kaç kere konuştum ben tamam diyor yine aynı böyle geçiyor isde günler Allah yardımcı. olsun
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldoktora gitmesini istedim ama gitmiyor
Cevap sahibi+1 yıldinlemiyor boşver
herseyde cinsellik değil zaten ulan ne diyeyim bilemiyorum bunları görünce evlilikten soguyorum iste
10 Yorumla
+1 yılbir terapiste veya uzmana görünün. Boşanmadan çözülür bu durum. Kaç kişi vardı böyle çaresi var bunun. yavruya da yazık etme.
11 Yorumla- +1 yıl
hangi şehirdesin yaş kaç
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Eşinle durumu konuş mutlaka ve çözüm bulmasını iste. Bulamıyorsa klinikler var uzman terapisi alın.
10 Yorumla
+1 yıloo vallaga ben sevgilimi tatmin etmeden bosalmam benle ilgilenmesini bile istemem
10 Yorumla
+1 yılerken boslama on sevismesiz birliktelik kendi isi bitnce donup yatmalsr var demi
20 Yorumlabiraz uğraş ver laf dinliyor sa iyidir belki yavaş yavaş olur laf dinlemeyen kazmlardansa işin zor ama yinede iyi düşün
10 Yorumla
+1 yılsenn gibi evli birini bulacaksın
sonra boynuzlayaaksın.
bu kadar basit.10 YorumlaZor durum kendi ailemden bilşyorum sonunda annem ayrıldı
10 Yorumla
+1 yılMemnun olmadığın konular neler tedavi ya da konuşma ile deneyin
11 Yorumla- +1 yıl
neye karar verdin
işin zor eşin bencıl demekı kendı boşalıp yatıyor senı alevlı alevlı bırakıyor sende başka yolları dene bence
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoyle adamlara gicik olurum elindekinin kiymetini bilmeyen hanzolar iste
10 YorumlaŞuraya bak kimi istemez kimiside az bulur hepmi böyle düzen
10 Yorumla
+1 yılUzun bir süre sevişme ve yüzüne vur. Düzelmezse boşan
11 Yorumla- +1 yıl
Avukata ihtiyacın olursa beni bul
+1 yılçocuğunuz kaç yaşında?
12 Yorumla
Soran+1 yılIki
- +1 yıl
evet baya küçük yaştaymış. maalesef cinsellik konusunda şanssızmışsın. bu noktada şunu tavsiye edebilirim. eşinin geç boşalacağı pozisyonları bulmaya çalış. eğer bunu yaparsan en azından senin boşalma imkanın olur. ama diğer türlü olmayacağı için eşin yine boşalıp arkasını dönüp uyuyacaktır.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumların çoğu eşini aldat olarak gelmiştir ama bence arı poleni yedir ve mutlu ol...
10 Yorumlamemnun olmdığın konuyu kocanla konuş düzeltin
20 YorumlaEvlenmeden test sürüşü yapmamanın cezası bu işte!
10 Yorumlabir suru cozum var niye onlara yonelmiyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılYedek lastik misali stepne manita bul kendine.
10 Yorumla
+1 yılİnsanları tanımadan evlenince böyle oluyor işte.
10 Yorumla
+1 yılEşinle sadece cinsellik için mi evlendin?
20 Yorumla
+1 yılkendi kendini becer
26 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl yorum ya mahalle agziyla
- +1 yıl
boyle soruya boyle yorum cicim
Soran+1 yılCicim ne ya cidden hitap etmeyi bilmiyorsun sen
- +1 yıl
senden öğrenecek değilim
Soran+1 yılİstersen ogretebilirim ogretmekten gocunaacak biri değilim sen de ihtiyacın olan şeyi öğrenmekten çekinme bence
- +1 yıl
ins troll sorudur yoksa gerçekten anneligi haketmiyorsn
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gözükün yardım alın
10 Yorumla memnın olmadıgın konu ne..
10 Yorumla
+1 yılSorun ne yani ne konuda değilsin memnun
11 Yorumla- +1 yıl
Problem ne erken bosalma vs ne
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye çocuk yaptın. Başta iyi mi beceriyordu seksi
10 Yorumlakonuşarak destek alın
10 Yorumla
+1 yılkendı kendını tatmın edebılırsın
10 Yorumlakonuştunuz mu tedavı için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmiyorsa sen öğrende öğret.
10 Yorumla
+1 yılsıkıntı ne
18 Yorumla
Soran+1 yılOrgazm etmiyor bosalinca dönüp yatiyor
- +1 yıl
konuştun mu onunla
Soran+1 yılEvet ama değişmiyor anlamiyor
- +1 yıl
sen onu yönlendir
Soran+1 yıl30 yaşındaki adamı?
- +1 yıl
evet ne olacak ki kontrolü sen ele al tamamen
Soran+1 yılBeyim varken bana söz düşmez :D
- +1 yıl
e mutsuz olan sensin ama
+1 yılsöyle yani ona bunu.. vardır bir çözümü
10 Yorumlaf. ckbody olayına bir bak derim ilgilenirsen
10 Yorumla
+1 yılAzdırıcı hap at suyuna falan
10 Yorumla
+1 yılYorum kasmak istiyorsun he
10 Yorumla
+1 yılDaha enerjik birini bulacaksın kaçınılmaz son
11 Yorumla- +1 yıl
Çocuk var mı
Erken bışalma sorunu mu var?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. sorun ne cinsellikte ne yapmaz sana ne istersin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunu beğendim yazar misin
10 YorumlaNe gibi sikintin var ki mesela
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem