Cinsellikten nefret ediyorum kadın olduğumu unuttum eşim sürekli tehdit ediyor elimde telefon görmeye dayanamıyor her an yan yana olmak istiyor ama onunla ortak bir hobimiz yok. Bana küfür ediyor aileme küfür ediyor tiksindim adamdan. Çocuğum çok şımarık dediğimi yapmıyor ne vardı evlenip anne olacak çocuk yapacak aptallık yapmışım
Eşim penisini vücuduma değdiriyor göğsümü sıkıyor istemsizce geriliyorum refleks olarak kendimi geri atıyorum dengesiz birisi bana küfür edip nasıl benimle yatabilir erkeğin penisinden bıktım benim dünyaya gelmem bile bir hataymış.

Maddi özgürlüğüm yok ailem destek olmuyor onlara göre boşanacağıma öleyim eşim beni boşamakla tehdit ediyor seni ailemin diline düşüreceğim diyor eltilerimi sevindirecek ama ben bu adamı sevmiyorum ki tiksindim dokunacak yanıma gelecek diye aklım çıkıyor aynı yatakta uyumuyorum onunla çocuğumu bahane ediyorum çocuğuma oda takımı almadık almasak ben de bu adamla yatmasam böyle iyi
Eşim parkenin üzerinde uyuyor yapma dediğim halde kanepenin üzerinde uyusa ne olur midem bulanıyor ya pis adam
Çocuğum da hiçbir sözümü dinlemiyor terbiye de veremiyorum eğitemiyorum kendi haline bırakacağım çocuğu babasına bırakıp boşanmak istiyorum bileziklerimi de versinler derdim bilezik değil bana yaptıklarını ödetmek ona çocuğa kıyamıyorum ama anne olmaktan nefret ettim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
8 yıldan beri böyleyse gerçekten durumuna çok üzüldüm. Okurken içim acıdı. Kendi ekonomik özgürlüğün elinde olsa belki ona mecbur kalmazdın.
Neden evlisin ozaman. Adam tehdit ediyorsa boşa lan de resti çek
Kolay mı nereye giderim nasıl hayatımı sürdürürüm çocuğumdan da vazgeçemiyorum
Boşanan adam çocuğa da sana da bakmak zorunda
Boşanan adam bana niye baksın ki bakacak olsa bende bosanirim ki ayni durumdayim maddi destegim yok ailem destek degil.
Onu sana adam gönlenden vermiyor devlet verdiriyor.
Yani onun baktigiyla devletin verdigiyle ne olacakki adam bosadimi birak kadina bakmayi arkasina bakmaz mecbur iste verdigide pek ise yaramaz yani nafaka ne kadar sanki.
Yani öyle cahil cahil yazıyorsun ki. Sana bunları ezberletmişler, başını kaldırma başka seçenek görme diye. Şimdi kocandan boşandın. Kendin ve çocuk için nafaka ödemek zorunda. Bukadar. Boşanmada kadın güçlü. Bunu bi araştır
Ne haklarim var ki korkuyorum tabi bosanmaktan cunku carem yok cocuklar kucuk is guc calisamam esime bagimliyim korkagim beni aldatcak birakcak filan diye kaybetme korkum var sirf yalniz kalirim diye
İşte anlamadığın yer burası maddi korkun olmasın. Seve seve bakıyor boşandığında. Ama manevi kısma bir şey diyemem
Esim bakmaz ki bana seve seve onu diyorum iste elinden gelse nafakada vermez ben nereye sigacam
Sen kendini inandırmışsın. Zaten gönülden değil zorla ödüyor. Ödemezse hacize gidiyor. Neyse senin dediğin doğrudur
Iste bende diyorum ki bi nafaka ödüyo onLa nolacakk ki baksa ne bakmasa ne nafaka cok az degilmi
Değil tabiki yahu. Adamlar niye boşamak istemiyor sanıyorsun.
Ne kadar nafakalar ki valla ben az biliyom
Anlamasi zor. Bu tiskinme durumu ne zamandan beri başladı
Bana küfür ediyor iğrendim
Ne zamandan beri
Ben de çocuk istemiyorum. Bu dünyaya getirmeye gerek yok. İşin zor Allah yardımcın olsun senin de 🙏🏻🌺
İsteme ben çok pişmanım
Kaç senelik evlisin çocuk kaç yaşında
Çocuk 6 yaşında 8 yıllık evliyim
Ne zamandan beri böyle sıkıntı yaşıyorsun?
boşanmalısın
Boşanmak öyle kolay olmuyor ailen de yanında değilse
😪Yalniz kendim saniyordum benim gibi bi ton kadin caresiz aile destek olmayinca cok zor.