Evliliği de, anne olmayı da, cinselliği de sevmedim. Eşim boşamakla tehdit ediyor ne yapacağım?

Cinsellikten nefret ediyorum kadın olduğumu unuttum eşim sürekli tehdit ediyor elimde telefon görmeye dayanamıyor her an yan yana olmak istiyor ama onunla ortak bir hobimiz yok. Bana küfür ediyor aileme küfür ediyor tiksindim adamdan. Çocuğum çok şımarık dediğimi yapmıyor ne vardı evlenip anne olacak çocuk yapacak aptallık yapmışım

Eşim penisini vücuduma değdiriyor göğsümü sıkıyor istemsizce geriliyorum refleks olarak kendimi geri atıyorum dengesiz birisi bana küfür edip nasıl benimle yatabilir erkeğin penisinden bıktım benim dünyaya gelmem bile bir hataymış.

Eşimle sevişmek istemiyorum boşanamıyorum
Eşimle sevişmek istemiyorum boşanamıyorum

Maddi özgürlüğüm yok ailem destek olmuyor onlara göre boşanacağıma öleyim eşim beni boşamakla tehdit ediyor seni ailemin diline düşüreceğim diyor eltilerimi sevindirecek ama ben bu adamı sevmiyorum ki tiksindim dokunacak yanıma gelecek diye aklım çıkıyor aynı yatakta uyumuyorum onunla çocuğumu bahane ediyorum çocuğuma oda takımı almadık almasak ben de bu adamla yatmasam böyle iyi

Eşim parkenin üzerinde uyuyor yapma dediğim halde kanepenin üzerinde uyusa ne olur midem bulanıyor ya pis adam

Çocuğum da hiçbir sözümü dinlemiyor terbiye de veremiyorum eğitemiyorum kendi haline bırakacağım çocuğu babasına bırakıp boşanmak istiyorum bileziklerimi de versinler derdim bilezik değil bana yaptıklarını ödetmek ona çocuğa kıyamıyorum ama anne olmaktan nefret ettim

Evliliği de, anne olmayı da, cinselliği de sevmedim. Eşim boşamakla tehdit ediyor ne yapacağım?