3 aydır evliyim, eşim cinsellik istemiyor. Hala bakireyim. Ne yapacağım?

Arkadaslar aşık olup evlendim
Eşim de sevmiştir diye düşünüyorum
3 aydır evliyiz ve eşim kesinlikle seks istemiyor yanına yatsam gerek yok böyle seye istemem bilmem ne diyor
Bende artık istemiyorum içimde hiç istek yok ama bu nasıl evlilik? Bosansammi? Yeterince sebep degilmi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar cocukken çok dayak yemiş ezilmiş hor görülmüş biri toplum icersinde konusamaz sesi cikmaz çocuk gibi ha bire ben onu yönlendirmeliyim pısırık korkak biri o yuzden evlendim asla aldatmaz bana vurmaz ama evliligimiz hic yurumuyo ot gibi ne ilgi var ne bisey yanina yaklassam gerek yok böyle abartıya diyo abarti olupda helalinim ben senin dedim hersey seks degil diyor doktora gidelim dedim gitmem diyor bende üstelik bekaret raporu istiyor hergun bunun kavgasi var
Aldatmadim aldatmamda
Güncellemeler
+1 yıl
Doktora gitmeyi red ediyor asla gitmem diyor
Neyden igreniyorsun korkuyorsun dedim acik açık sordum
VAjinan sıcak ve ıslanıyor diyor bunlarda beni tiksindiriyor dedi
Bunu nasıl önleyebiliirim ki dün buz tuttum canım yandı bu seferde cok soğuk istemem diyor ya bu yemek degilki
Vücudumun ısısından rahatsız oluyor , vajinanin sıcaklığından ve islakligini sevmiyor
Ne yapmam gerek?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar artık evi terk ettim bana sacma sapan mesajlar yazıyor iş yerinden şu an evde kim var kimin altındasın bekaret raporuna inanmam sen beni aaldatıyorsun bilmem ne psikolojimi bozdu annemlerin evindeyim dava açıcam bosanicam bu hasta ruhlu kişiden hic bisey yapmadım yemin ederim inanmıyor bana bazen babasi veya abisi misafirliğe gelir ozamanda bana der sen bunlarla birlikte olursun okadar isteklisin diye artık ondan igreniyorum
Tek celsede bosanabilirmiyim? Yoksa mahkeme sürermi?
3 aydır evliyim, eşim cinsellik istemiyor. Hala bakireyim. Ne yapacağım?