Belkide sen onu tatmin edemiyorsun ya da bakimsiz birisisin? Benim esim bakimliysa benim hosuma gidiyor ve beni yatakda tatmin ediyorsa ayi gibi kendini düsünmüyorsa neden iliskiye girme istegim olmasinki?
Yok, o tarafta değilim dedin ya ondan öyle söyledim🤦🏻 ya erkekler çok değişiksiniz nasıl kendince evirip çevirdin 😂 Konuş ben seni aldatirim böyle yaparsan de cevabına göre düşünürsün bi şeyler
Kızlar Ne Diyor
İstek arttirici dogal takviyeler var yemeginin icine koy ya da iceceginin
Marka veya öneri
Bunu acik ve net onunla konusmalisin ve dahada olmuyorsa bosan ama aldatma.
dinlemiyor beni umursamıyor ve çok sıkılıyorum artık
Haftada kac kez iliskiye giriyorsunuz
yok diyebilirim,
sen kac kere istiyorsun haftada?
ilişki değil olay aslında neden böyleyiz durumu
Belkide sen onu tatmin edemiyorsun ya da bakimsiz birisisin? Benim esim bakimliysa benim hosuma gidiyor ve beni yatakda tatmin ediyorsa ayi gibi kendini düsünmüyorsa neden iliskiye girme istegim olmasinki?
birçok şey var yazamadığım burada istekleri farklı
haklısın
O zaman istekler yerine getirilmeli degilmi
tehlikeli bu istekler :)
söylersem şok olma anlatamıyorum buradan başka bir erkek isteniyor ilişkide
Tamam kafayi yemis
moral bozuyor,
ayril ya ne bicim birsey bu aynisi senin icinde gecerli iki kadin isteyen adamda ahlaksiz saygisizin teki
yani senin degil erkek icin gecerli demek istedim pardon
Eşinle konuş durumu
Boşan
o tarafta değilim orta yol bulmam lazım
Ne kadar da orta yol partner bulmak
Ne yapıcağım peki? mantıklı yol gösteren bir eşim yok
Böyle evlilik mi olur? O tarafa gidecen bosanacan.
Dediğin doğru diğer partnere bağlanıcaksın ve yuvan bozulacak diyorsun haklısın o konuda
kısaca kafan orada olucak hep diyorsun
Yok, o tarafta değilim dedin ya ondan öyle söyledim🤦🏻 ya erkekler çok değişiksiniz nasıl kendince evirip çevirdin 😂
Konuş ben seni aldatirim böyle yaparsan de cevabına göre düşünürsün bi şeyler
:) bir şey yapmadım valla
istekleri çok farklı anlatamıyorum burada,
Sen onunkini yap o seninkini yapsın öpüşün barışın
bu daha kötü olmadı mı?
başka bir erkek başka bir kadın, swinger isteniyor ilişki'de
Paşam onu kabul etmek istemiyon sen tek başına başka partner bulmak istiyon öyle mi? Karın bunları okusun da bosasin seni inş 😂
tamam boşasın,
tamam ben bir şey yapmıyorum, ama eşimin tavrı net istiyorum diyor ne yapıcağım?
Sen de istiyorsun başkasını, yapın
birş eyi es geçiyorsun, tamam ben yaptım sonrasında eşim o adama bağlanırsa? ya da daha iyi o adam derse?
Aynı şeyi sen de dusunebilirsin değil mi? Eşin bu riski göze almış 🤷🏻
böyle bir tavır karşısında kadın olarak ne isterdin eşinden? onu sormak isterim sana desteklemesinimi yoksa saçma mı?
Ben istemem öyle bi şey çok saçma.
bende onu dedim zaten, şu an moralim bozuk saçma saçma bakıyorum etrafa sorguluyorum