AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
174Cevap
aseksüel olabilir gizli gay olabilir
bu adli anlamda ksuurdur boşanabilirsiniz
ayrıca hiç ilişki yaşamadıysanız ve rapor istiyorsa sizden bu bile boşanma sebebi
oha ilk defa bir erkek istemiyor cinsellk icin evlenmems cidden sanslisin ama opusmeler on sevisme oluodur demi
O da olmuyormuş 😂
Siz ne yasiyonuz ya😂😂😂
Haha, adamda iş yok diyorlar, onları bırak, bize bak 🌹
Her şeyi anlarım da rapor istemek nedir? Ne aşağılayıcı bir durum o öyle bence otur ailesiyle konuş annesiyle falan böyle olursa ailemle konuşup ayrılacağım de
Profesyonel bir yardım almasını teklif et kabul etmezse ve istemezse yapacak şey belli böyle hayat sürmez.
Şu zamanlarda antidepresan kullanmayan pek az insan kaldı. Pek çoğu da piskiyatiste gitmeye korkar oldu... potansiyel deli çıkıcam diye. Normal... Konuş onla... Bir yol aramanız gerektiğini anlat.
konusun bu durumu , öyle hemen bosanmayı düşünmeyin dur psikolojisi bozuk olabilir eşinin , önce konuss
Boşanma sebebi bu zaten de. Neden yapamıyor alet mi yok :D
Nasıl dayandın 3 ay?
Böyle eş mi olur ya gerçekten normal değil benimkisi beni mahvediyor. Benimkisi de normal değil oturamıyorum.
Niye oturamıyorsun o ne demek öyle?
@Sinirli_Penguen biraz sadist de ve çok istekli
Ben de öyleyim. Boğa mı acaba?
Kelepçe kullanmayı, saç çekmeyi ve kalça tokatlamayı çok seviyorum.
@Sinirli_Penguen aynı şekilde ama Akrep onun burcu en sevmediğim özelliği kavga edince beni dövmez yatakta dövmekten beter eder sert davranır
İlk defa bir akrep ile aynı özellikleri taşıyorum şok oldum şu an 😂
Yemin ederim saydıklarının hepsi bende de var.
Eski eşime de asla el kaldırmadım ama kavga sonrası sevişmemiz çok fena oluyordu.
@Sinirli_Penguen 😈 o tam bir bela ama ben mazoşistim
Mazoşist kadın candır 😍
Merak ettim ya seni
@Sinirli_Penguen bence eşinize sadık olunuz beyefendi ☺️
Ben bekarım, yanlış anlamışsın. 😊
@Sinirli_Penguen 😈 o zaman canım ben sadık kalayım Ahahah
O senin bileceğin iş 😉
Ben değişik heyecan yaşamayı seviyorum.
Sen önce psikiyatr a git. Bir konuş. Akıl al. Sonra onu da götür.
O adamı terkedin efendim.. İnanın sonunuz çok kötüye gidiyor.. Çünkü böyle bir insanla bir ömür sürmez..
Efendim bakın bu adam sizden nefret ediyor.. Kendinizi heba ediyorsunuz.. Ama size yanaşma istemeyen bir insanla bir ömür sürmez emin olun.. Bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım.. Benim sonum boşanmayla bitti malesef ilerlediği zaman daha da kötü oluyor efendim..
Iyi halt yedin senin neyine bununla evlenmek boşa gitsin
Senin bakire olduğunu öğrenip ne yapacak ilişkiye mi girecek? Bu evlilik böyle gitmez eğer mutsuzsan ayrıl çocuğunuz da olmayacak böyle giderse
çok saçma bir durum gerçekten çok farklı insanlar var madem istemiyorsun ne diye evleniyorsun o zaman
BEN ECZACIYIM ARKADAŞIM BİR HASTAMIZdada böyle bir durum olmuştu
ya yürü git sen de işine gelince eczacı psikolog doktor oluyorsun 😁😁😁😁😁
Elbette boşanma sebebidir ama nedeni nedir yani sebep ne diyor eşin?
Onun söyledikleri bahane sana yaklasmaktan korkuyor o elbette sağlıklı ve istekli bir kadın islanacak ve sıcak olacak. Bunlar bahane.
fazlası ile sebep. ne demek istemiyor? gay falan mı
Psikolojik olabilir. bir yardım almanızda fayda var.
Bana bak sen taktın yorumlarıma sabotaj yapıp duruyorsun ama sabrım taşıyor ağzımı bozdurma sabah sabah bak son kez diyorum defol git
tm eyvallah
yeterince sebeb ama eşinle de bir konuşsaydın derdi neymiş cinsel sorunları olabilir
sıcak olması aslında tende uyumunda iyi olacağını gösterir , buz gibi biri ile açıkcası sevişmek haz vermez ıslaklıkta daha rahat ilişki için gereklidir zaten
Artık neyapicam bilmiyorum
senin bu kadar zamandan sonra yapacak birşeyinde kalmıyor... ailenle paylaşabiliyorsan paylaş
Aileme desem bekle derler
bu bekleyerek düzelecek durum değil.. adam eksikliğini kabul etmiyor etse tedaviye yanaşsa beklersin de bu durum farklı
Bosanabilirmiyim? O istemese bile
Yeni olduğu için anlaşma olmazsxa zor 1 yıl geçmesi gerekir en azından hemen boşamıyor hakimler gidin biraz daha deneyin diyorlar
Hayatta bosanmazki imkani yok
işin gerçekten zor derlerya iki ucu b*klu değnek... ne aileden destek anlayış var nede eşten
Aynen öyle ne yazıkki
:( keşke yardım edilebilecek kbir durum olsa ama aile işi zor kimi nasıl ikna edersin bilemedim ,
Yazan senmiydin?
instagramda evlilik ve ilişki danişmani diye bir hesap var arama kısmna iliskidanismanitr yazınca çıkar zaten oraya danış yardımcı olur sana ıbidr çok kişiye yardımcı oluyor kendisi-,
Anlamıyorum böyle adamları madem öyle neden evleniyorsun kaç aydır nasıl dayanıyorsunuz boşanmak için yeterli neden kesinlikle
Sen nasıl dayandın üç ay zor olmadı mı?
Sana bu konuda bir doktor olarak yardımcı olabilirim benimle iletişime geçmeniz yeterli istek yap
Eşcinsel olma ihtimali var bence, toplum ve çocuk için evlenmiş olabilir
Al işte geçen hafta söylediğimin aynısı
Yine bir gizli üye yine cinsellik yine günün haftanın ayın sorusu bla bla bla
Kim ulan bu GİZLİ ÜYE?
Aldatma sakın ve bu durumu oturup konuşun bence daha detaylı
Bekaret raporu nedir ya madem sana güvenmeyecek niye evlenmiş
Onunla konuş derdi neyse söylesin halledersiniz hemen boşanmak olmaz baktın hala ilişkiye girmiyor boşanırsın
Ciddi olamazsın inanamam asla erkeğin kadına karısına karşı hakları var bir haber mi yok artık trol mu bu!!! 😠😠😠😠
Yuh ya niye evlenmiş o zaman
Yeterince sebep deği * sekssiz bir. hayat istiyor anlaşın kocan ya sana ilgi duymuyor. Yad cinsel tercihleri kendi cinsine sanırmım
E ne guzel işte eşin sapık değil seni kullanmak istemiyor çok murlu olman gerek bence.. umarim hep böyle devam eder evliliğiniz inşallah
Ne guzel iste yahu mutlu oksana dangalak
Niye direk boşanma eşinle düzgünce iletişime geç yapıcı ol eşin o sana karşı sorumluluğu var yapar
Sende dominat karektere bürün istediğini öyle al yâda almak için çok farklı yollar var
Boşanmaların %80 i bu yüzden zaten öyle evlilik mi olur ya yeni evlisin 3 ayda 100+ kez yapmış olması lazımdı
Ne duruyorsun boşa gitsin öyle bir adamla neden evlendin ki biz arıyoruz bulamıyoruz adam bulmuş ama tık yok
At gitsin
Yanında çıplak dursan yine de istemiyor mu
Yok asla
Soran sexs harici ilgi gösteriyor mu sana
@Muratçakı67 cok az
Ozaman boşan boşanma imkanın var değil mi
Vay be ben imzadan sonra direk yataga atmayi dusunuyorum
İstemeyerek evlenmistir belki ya da başkasini seviyodur
Eşin sanırım vajinusmusun benzeri penisimus hastalığına yakalanmış psikolok desteği şart eşine 🤭😊
Nasıl istemiyor kalkımıyor mu problemi var acaba bakire biri yanında yatacak ve sen birşey yapmayacak eşin kesinlikle normal değil
Boşanırsin tabiki
Allah yardımcın olsun eşin ya gay ya da cinsel problemi var ayrılmak için bir sebebtir tam tersi olsa aynı şey
Ah be olsam varya osurturum osurtur ver ha ver ver ha ver
Bu işte bir terslik var esin şey olabilir yoksa senin bahsettiğin olay imkansız seks istememesi
Esin senden soğumuş ve bunları bahane ediyor sende anlamak istemiyorsun
O zaman neden evlenmiş 🤨
Gizlice sen de azdirici at o zamab ne yapacak bakalim
Sayısal lotodan ikramiye çıkma ihtimali daha yüksek iyi bulmuşsun
Boşveryi yapmışsın zararın neresinden dönsen kardır
O nasıl bir evlilikmiş yaa böyle bir şey de var mı ki ben inanmam 🙄🙊
Bencede boşanman en doğrusu ya öyle hayat geçer mi 🙄😔
bışanmak için büyük sebep ama önce aile pslolog gidin
Bu olmaz ama bune böyle ömür törpüsü... Aile büyüklerinden yardım iste.
Kesinlikle boşan. Problem var demektir.
Vajina sicak diye sikayet eden adam salak olmalı
Resmen igreniyor benden
Ruhsal bozukluk bu
İstersen gizliden çıkayım konuşalım
Bence klinik bir vaka. İnsan karısına bunları der mi? Diyorsa ona erkek denir mi anlamak imkansız. Bence iyi yapmışsın bir an önce boşan. Zaten kolay olur bu durumda boşanman. Attığı mesajları sakla.
Sapık o
Aynen öyle. Hem daha da kötüsü. Konuşmak istersen söyleyebilirsin gizliden çıkarım
Evet olur
Orda mısın
Geldil
Hoş geldin
bence uzman bir kişiden destek alabilirsiniz birlikte giderek
Onun bisi yapmasina gerek yok sen yapsanda olur onuda yapamiyorsan yuh artik
Bur doktordan profesyonel yardım alın normal bir durum degil
İste aklın yolu birdir tesekurlwr sag duyu ıcın
eğer istemiyor ise seksi ol ona karşı güzel iç çamaşırları giy karşısında mastyr yap
Bosanma sebebi ama konus onla ciddi görün düzeltsin kendini
Bıraz ilginc bişey madem bekaret raporu istiyor salakmı bu afedersin ama istese ogrenır yani
İlk defa istemeyen erkek duydum
boşanma için yeterli bir sebep bu
bildiğin Cuckold vakası...
Neden böyle anlamadım çok seviyorum ama zoruma gidiyor
ikna edersen belki çok başka tecrübelerin olur..
Tek celsede boşanırsınız
Hiç tedavi olmadımı
Birak tedaviyi iyice sapiklasti
Nasıl yani
Beni babasindan abisinden veya 14 yasindaki oglandan kıskanıyor
Yazık ya bir dr beraber gide bilirdiniz
Baska biriyle beraberdir belkide senle laf olsun diye evlenmisitir kim bilir
Boia gitsin. Ondan koca olmaz en fazla bacı olur.
ne bokuma evlenmiş acaba
yalan kız senin yanında erkek 3 ay dokunmadan durabilirmi