1 aylık evliyim, eşim ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapmalıyım?

Severek evlendik. Hatta evlenmek için çok uğraştık. Uzun bekleyişimizin ardından kavuştuk. Evliliğe dair çok planımız hevesimiz vardı. 1 aylık evliyiz. Eşim ne bir hediye alıyor ne bir romantik bir söz var hepsini geçtim 1 ayda toplasanız 4 kez yakınlaşmışızdır. Bunun 2 haftasında gözümden rahatsızdım. Ama buna rağmen yakınlaşıyordum. İşte gözün acır şimdi olmaz regl bitsin öyle şimdi olmaz bugün iş yerinde çok yoruldum şimdi olmaz diyerek defalarca beni geri çevirdi. Ve açıkçası herkes tarafından bilinen bir güzelliğim var. Kendisinden bu anlamda fazlayım onu tiksindirecek bir şey de yapmadım. Yakınlaşıyorum da ama yok. Artık sinirlerim bozuldu ayrı yatmaya başladım lanet olsun dedim. Başından böyle durumlar geçenler var mı? Sanki artık onu tanımıyor gibiyim. Bunun sonu ikimizin birbirini aldatması ya da terk etmesi mi olacak diye düşünüp düşünüp ağlıyorum

Güncellemeler
+1 yıl
EŞİMİN CİNSEL HİÇBİR PROBLEMİ YOK EREKTE OLMASINA RAĞMEN BİRLİKTELİĞİ REDDEDİYOR. 5 KEZ TALEPTE BULUNSAM 1 TANESİ KARŞILIK BULUYOR. EVLENMEDEN ÖNCE BÖYLE DEĞİLDİ YA DA SÜREKLİ İMKANIMIZ OLMADIĞI İÇİN BÖYLE OLMADIĞINI SANIYORDUM
1 aylık evliyim, eşim ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapmalıyım?