Bence en güzeli zamanın kaybolduğu yer… Hızlıysa bile aceleden değil, yavaşsa bile sıkıntıdan değil. İki kişinin aynı anda aynı şeyi hissetmesi önemli... hızlı olmak marifet degil sert olmak önemli
Bence soru biraz yanlış aslında. Çünkü olay hızlı mı yavaş mı değil. Çoğu erkek hızlı olanın daha tutkulu, yavaş olanın daha romantik olduğunu sanıyor ama kadın bedeni öyle düz mantık çalışmıyor. Sürekli aynı tempoda giden şey bir süre sonra sıkıcı bile olabiliyor. Asıl mesele değişim. Mesela bir kadın bazen yavaşlığı ister. Çünkü o gerginliği, beklentiyi ve merakı yaşamak hoşuna gider. Bazen de düşünmeye fırsat bırakmayacak kadar kararlı ve yoğun bir enerji ister. İkisi de tek başına doğru ya da yanlış değil. Zaten iyi bir yakınlaşmayı kötü olandan ayıran şey hız değil. Karşındaki insanın sana verdiği tepkileri görebilmek. Çünkü bazı insanlar kendi kafasındaki senaryoyu yaşarken karşı tarafı tamamen unutuyor. O yüzden bana göre iyi cinsellik ne hızlıdır ne yavaştır. Gerektiği yerde yavaşlayabilen, gerektiği yerde de tereddüt etmeyen şeydir. Çoğu kişinin kaçırdığı nokta da bu zaten.
Hızlı olunca bazen kadının canı yanar ama yavaş olduğu zaman kadın da erkek de daha çok zevk alıyor ikisini de çok fazla deneyimledigim için kendj düşüncem böyle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 gü
Tabiki hızlı da sende çok fenasın var ya kudurtma milleti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Bence en güzeli zamanın kaybolduğu yer… Hızlıysa bile aceleden değil, yavaşsa bile sıkıntıdan değil. İki kişinin aynı anda aynı şeyi hissetmesi önemli... hızlı olmak marifet degil sert olmak önemli
fark etmez,.
Bence soru biraz yanlış aslında. Çünkü olay hızlı mı yavaş mı değil. Çoğu erkek hızlı olanın daha tutkulu, yavaş olanın daha romantik olduğunu sanıyor ama kadın bedeni öyle düz mantık çalışmıyor. Sürekli aynı tempoda giden şey bir süre sonra sıkıcı bile olabiliyor. Asıl mesele değişim. Mesela bir kadın bazen yavaşlığı ister. Çünkü o gerginliği, beklentiyi ve merakı yaşamak hoşuna gider. Bazen de düşünmeye fırsat bırakmayacak kadar kararlı ve yoğun bir enerji ister. İkisi de tek başına doğru ya da yanlış değil. Zaten iyi bir yakınlaşmayı kötü olandan ayıran şey hız değil. Karşındaki insanın sana verdiği tepkileri görebilmek. Çünkü bazı insanlar kendi kafasındaki senaryoyu yaşarken karşı tarafı tamamen unutuyor. O yüzden bana göre iyi cinsellik ne hızlıdır ne yavaştır. Gerektiği yerde yavaşlayabilen, gerektiği yerde de tereddüt etmeyen şeydir. Çoğu kişinin kaçırdığı nokta da bu zaten.
Yerine zamanlamasına ve pozisyona gore desek
Duruma göre değişir ikiside arada değişmeli sert olmayı daha çok severim
Yavaş başlayıp hızlı devam etmek. Doya doya ateşli ve şehvetli
Direk hizli hizli kizarikliklarla beraber ✅🤌
Ritim önemli yavaş başlayıp ayarlamak gerekli gerisini duruma göre.
Bana göre yavaş başlayıp hızlı devam eder yavaş biter tekrardan
Hızlı olunca bazen kadının canı yanar ama yavaş olduğu zaman kadın da erkek de daha çok zevk alıyor ikisini de çok fazla deneyimledigim için kendj düşüncem böyle
Tabiki hızlı da sende çok fenasın var ya kudurtma milleti
Sert olmasını daha çok seviyorum.
Öne yavss sonra hızlı ve sert
Sen nasıl seversin
Ara ara hızlı ara ara yavaş. bazen yavaşken bile sertçe.
Akşamdan sabaha çivi çakar gibi
Bazen hızlı bazen yavaş
Sert
Çatır çatır
Hızlı sen nasıl istersen 🤣
Bu soru nasil cinsellik ile ilgili oldu ya
Tercihim genelde hızlı ama gelme konusunda değil
Yavaş başlayıp hızlı bitirmek
Yavaş başlayıp hızlı bitirmek ☺☺
önce yavaş sonra doğru tavşan gibi seri halde tık tık tık :)
Sanırım araç kullanmaktan bahsediyrosunuz.
Yavaş tabi radar var ceza yemeyelim
İhtiyaca göre.. önce yavaş sonra hızlı. Sence?
Hızlı yaşayan hızlı ölür. :')
Hızlı ama very fast o derece yani 😄
Yavaş başlasın hızlı bitsin
yavaas baslayıp hızlanmak ve sert
Önce yavaş sonra hızlı anladın sen
İstersen daha da hızlı vede sert sert 😘😉
İkisi de yapılır
yavaş başlayıp sonra hızlı ve hunharca
Yavaştan hızlıya
Kudurtma, yavaş, hızlı sırasıyla
Yavaş başlayıp hızlanmak
Değişken. Farklı tempo lar iyidir