Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Utanma. Onunla sen artık bir bütündünüz. O senin her yetini görecek dokunacak öpecek koklayacak, sen de onun her yerini görecek dokunacsk, öpecek koklayacaksın.
Sende vajinismus veya ileri düzeyde cinsel kaygı olabilir. Ama utanç hissi çok normal. Çözüm için öncelikle bedenini tanımaya çalış, çıplakken kendine boy aynasında bak, kendine dokun ve hisset. Durumunu utandığını eşinle açıkça konuş. Gecikmeden bir kadın hastalıkları uzmanı (jinekolog) ve cinsel terapistten profesyonel yardım al. Cinsel terapiste eşinle birlikte git ve sakın utanma canım, her şey çok güzel olacak, geçecek, çok zevk alacaksın.😎00 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 güÇok normal bir durum bu İlk başlarda e şimdi anlayışla karşılıyorsa sıkıntı yok iki elinle kutuyu memleketi savunur gibi kapatıyorsundur yaklaşınca:) İlk seferlerde çoğu insan biraz utangaç oluyor bu utanma zamanla eriyor. İlişkiye acele etmeden çıplak veya çeyizini aldığın geceliklerle birlikte vakit geçirin uzun uzun sohbet olur ufak tefek dokunmalar olur
Önce hiçbir baskı olmadan sohbet edin, sarılın, öpüşün, masaj yapın. Amacınız hemen ilişkiye girmek olmasınbsadece birbirinize alışmak olsun. Yavaş yavaş birbirinizi vücudunu keşfedin
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Psikolojik bir durum. Bunu tek bir formülü yok, kişiye bağlı değişiyor. Özellikle nasıl bir ailede ve çevrede buyudunuz, ilk cinsel bilgileri aldığınız kişiler size nasıl anlattı. Bunlar önemli
00 Yorumla
7 güBu oldukça normal yeni evlilikte eşler birbirine alışırken çekingenlik ve utangaçlık yaşayabilir ilk günlerde , kendine zaman tanı ve eşinle açık, samimi iletişim kurmaya çalış birbirinizi daha yakından tanıdıkça utangaçlık genellikle azalır.
33 Yorumla- 7 gü
Rica ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Zamanla alışırsn erkek hep daha rahat oluyor nedense biz kadınlar çekinioz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 güNiye utanıyorsunuz ki hiç yakınlaşmıyor musunuz hiç ilişkim olmadı ama hadi soyunalım diye yapılan bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kendiliğinden gelişir gibi geliyor yani öpüşme vs olmuyor mu ki utanıyorsun
50 Yorumla
5 güAçık kinusayim 2 haftadır birlikte olmadığınıza kimse inanmaz inanış gibi yapar ben inanmıyorum boylesine özel bı soruyu burada paylaşırken utanmiyosan eşinle olurken utanacagina inanmami bekleme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eşinden utanmamalısın.. ilk defa ilişkiye girerken insan çekiniyor tabii ama o senin eşin ve hayatı beraber yaşayacaksınız. Ufak ufak öpüşmelerle vs başlayın gerisi gelir zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 gü2 haftadır evliler, hâlâ iki yabancı gibi. Bunu bile normal bulan var.
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
7 güUtanma alışmaya çalış. Özgüvenli ol. O senin kocan artık her şey serbest
51 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Hayret ben alıştırırım diyen çıkmamış sjsjsj Bu utangaçlığı anca eşin sana güvenle yanaşıp aşmanı sağlayabilir o da ne kadar kabiliyetli ve seni ne kadar tanıdığına göre değişir
10 Yorumla
7 güRahat ol lütfen ilk birkaç defadan sonra utanma rahat ol
04 Yorumla- 7 gü
Ne kadar oldu evleneli
- 7 gü
Ooo iki haftadır hiç yapmadınız mı? Nasıl dayanıyorsunuz çok zor oluyordur
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal olması gereken herseyi yapacaksınız sen teslim ol eşin gereğini yapar sende izlersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 821 cevap paylaştı. Eda eminmisin utandığına pp hic ben utanıyorum demiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
7 güutanmak garip değil insan bazen en çok sevdiğinin yanında heyecanlanıyor... biraz alıştırma yap ☺️
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
7 güİlk zamanlar bunlar çok normal zamanla alışırsın
01 Yorumla- 7 gü
İlk gece korkutmadan heyecanını almalı
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
5 sasonra neden bakire birini istemiyorsun.. al işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 güSende utanacak bir tip yok, yemeye hemen razısın😂😂😂😂
02 Yorumla
Cevap sahibi3 güÇok istekli birine benziyorsun , serbest birine benziyorsun.
Gizli Üye(36-45)5 güA saf bırak kendini bozdu mı işini bitirir sonra sen zıplar yersin her seferinde. Delik açılsa işin tamam..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)22 dkBen geldim aklıma he evlenince ne halt yicem bilmiyorum
09 Yorumla
Cevap sahibi11 dk@maxkruse utanırım çünkü ilk günlerde gerçekten de
Cevap sahibi9 dk@maxkruse
Cevap sahibi9 dk@maxkruse hayır
Cevap sahibi2 dk@maxkruse olabilir bilemiyorum
5 güUtanma bence yani sonuçta o sene resmi kocan çok utanıyorsan iki bira için kafan güzelken yap çok utanıyorsan ama utanmana gerek yok bence sevgili evlenmeyenler seks yapıyor sıkıntı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 güBu işlerde utanma olmaz kadın erkeğe cilve yapıp onu kışkırtacak baştan çıkaracak
01 Yorumla
Cevap sahibi4 güSonuç? S*kişebilmişler mi?
Zamanla sıcak yaklaşımlar ile bunları atarsın relaks ol kendini çok kastikca sinir sitres olursun buda performanstan düşürür
03 Yorumlane kadar sevgili kaldınız hiç yakınlasmadınız mı
20 YorumlaYorgan altında Çıplak uyumaya çalışın eğer hiç Elektirik alıp arzulamazsan daha kötü
20 Yorumla
1 güEşinin sizi rahatlaması gerekiyor diye düşünüyorum.
01 Yorumla
2 güNasıl soruyorsun ya utanmayacaksın bana olmaz O senin eşin artık istediğin yerini görebilir serbest Sen de onun ismini yerini görebilirsin
00 Yorumlaçok normal aynı durumda ben de olacağım... ama çok uzun tutmamak gerekiyor
10 YorumlaUtanma ya eşin sonuçta sevgiliyken hiç yakınlaşma olmadı mı öpmeye de mi utanıyorsun
00 Yorumla
3 güAçılırsın kendini açmaya rahatlamaya bak güven teslimiyet önemli
00 YorumlaUtanacak bişey yok bee.. eşinde bişeyden anlamıyor galiba alıştırmanın tatlı yolları var...
00 Yorumla
7 güne onuda knk açar mısın bu arad bende yeni evliyim yardımcı olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 güSarilin opun birbirinizi dokunun birbirinize sonra da uzatmayin sureyi sonra daha zor gelir
22 YorumlaSevişmede mi yok aranızda?
03 Yorumla
7 güZamanla alışırsın normal
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 güIsıgı kapat. Misyoner yap
00 Yorumla @gozde-hanim a katılıyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 güİzin ver yaklaşmasına
00 Yorumla
5 güAllah eşine sabır versin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 güMalum şeyi yaparken ışıkları kapatın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 güUtanılacak bir şey yok ki
00 Yorumla Niye ki eşin artık o senin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 güZamanla birbirinize alışacaksınız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı.
6 gü6 yıldır aşamadı eşim onu hat safada
05 Yorumla- 5 gü
Cidden mi ya
- 5 gü
@anonimmkimsee maalesef ayıp gözüyle bakıyor herşeye karşı cinsellik tarafında
- 4 gü
Aş bunu lütfen çok geç kaldıgında hiç düzelmiyor
- 4 gü
Bana mı dedin
- 4 gü
@anonimmkimsee soruyu sorana ama sendede aynı durum var ise sana da demiş olayım bizzat eşimden dolayı yaşadıgım için zorlugunu biliyorum
Gizli Üye(18-24)6 güBir gün çıplak karşıla onu eminim hoşuna gider sonra işler gelişir
00 YorumlaNe açıdan utanıyorsun ne hissediyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 910 cevap paylaştı.
6 güNden utanıyorsun ki...
00 Yorumla
6 gü2 tarafta güzelce yalamalı sorun halolur
00 YorumlaNeden utanıyorsun ki rahat ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 güOoo eniste cozer bu isi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 güNekadar oldu evleneli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zamanla alışırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
7 güHiç utanacak birine benzemiyorsun
00 Yorumla Herşeyi akışına bırak her şey düzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 güKocanda iş yok. Evlenmeseydin
14 Yorumla- 5 gü
Ya sen adamın dimisin @Kösehilmi 😅😅
Gizli Üye(18-24)7 güNe yapmam lazım derken
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 güSenin değl onun seni alıştırması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 güBoşanma yakındır
011 Yorumla
Cevap sahibi6 güErkek bi yerden sonra sıkılor bunalır bu durumdan dolayı
Cevap sahibi6 güYanlış kelime kullandıysam ya da sinir ettiysem özür dilerim kusura bakma lütfen 🙏🙏
Cevap sahibi6 güPeki
Cevap sahibi4 güYaz dedin yazdım ama karşılık gelmeyin kırıldım açıkçası kendi yorumlarını da silmişsin sanki ben sana sarkıntılık yapmışım gibi oldu
Cevap sahibi4 güSorun hakkında konuştuk sonra sen bana mesaj atar mısın konuşmak istiyorum düşüncelerin güzelmiş dedin bende mesaj attım ama ondsn sonra bir daha geri dönüş alamadım senden
Cevap sahibi4 güBurada ki kişiler galiba sana çok fazla rahatsız edici mesajlar atıyorlar ki benşm attığım mesajı görmedin veya beni de onlardan sandın
Cevap sahibi4 güHayır tabii ki de sadece merak ettim yaz dedin yazdım ama neden cevap vermedin
Gizli Üye(30-35)7 güSen ne ara evlendin ya 😀😀
02 Yorumla
Cevap sahibi7 gü15 günde bu ne hız 😀😀
Gizli Üye(18-24)5 güKendini ondan üstün gör o zaman utanmazsın
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 güYalanın batsın emi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 güalışırsın. daha fazlasını istersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 güyuzune kese kagidi gecir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 güİlk gece niye olmadı
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler