- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 ayBence olmamalı ya kesinlikle birisini istediğinde kendini tutmak çok zor bunu biliyorum ama bence gerçekten evlenene kadar seks yapmayan kızlar kazananlar oluyorlar seks yapınca zaten hani bir ilişkide ulaşabileceğin en tepe nokta seks sen bu tepe noktayı adama evlenmeden verirsen adam zaten diyor ki hani ben bunu zaten yapacağımı yaptım evlenmezsem de olur
61 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 ayNormali sevişmenin de, cinsel ilişkinin de yaşanması, ama bir şartla... Cinsel ilişki yaşadın diye evlenme beklentisine girmeyeceksen, cinsel ilişki yaşadığın ilk erkeğin seninle evlenmek zorunda olduğunu düşünmüyorsan. Erkeğin böyle bir zorunluluğu yok çünkü. Sadece cinsel ilişkiyi "erkeğin kadını zevk için kullanması" olarak gören, cinsel ilişkinin bekar bir kadını "kirlettiğini", içine girilmemiş bir pıttığın bir kadının en değerli varlığı olduğunu zanneden, cinsel ilişkiyi namus ve ahlak ile ilişkilendiren ataerkil yetişmiş kadınlar ilk seks yaptıkları erkeğin nikahlı koca kişisi olması gerektiğini, bakire olarak evlenmeleri gerektiğini veya "bekaretini alan" ilk erkeğin kendisiyle evlenmek zorunda olduğunu düşünürler.
20 Yorumla
Ben orta okulda bile sevgilim olduğunda en fazla 2 ay içinde okuldan çıkışlarında bir evde müsait yerde yariya soyup öpüşüp göğüslerini ayaklarını kalçasını yalamaya bazılarına ben kendi ayaklarımı da yalatmaya başlardım😅 hatta 6. Sınıfa gidiyordum 8. sınıftan bir kızla tanıştım kendisi teklif etmişti ama kolay kabul etmedim kız inan artık bana ne istersen yaparım lütfen dedi kendi dudağimdan öptü beni dedi ayağının altını öperim kulun köpegin olurum dedi sonra sevgili olduk yani
04 Yorumla- 1 ay
Yemin ederim ki eksiği var fazlası yok kız sevgili olunca yazın ben çorapsız spor ayakkabı giyerim kiza ayakkabımı çıkartırıp sınıfta herkesin içinde tenefuste tabanlarimi öptürürdüm. İlk eve getirdiğim kızdı o okuldan sonra ilk sevişip her şeyi yapmayı öğrendim ben onunla ikimizde bilmiyorduk ama öpüşüp üstüne çıkmayı biliyorduk nasıl yapalım diye sorardım üstüme gel derdi 😅
1 ayBen doğru bulmuyorum, ha bana kalırsa sevgililikte doğru değil. Oldu mu zamaninda oldu. Tövbe mı eder helalinden birini alırım hayatıma. Ki benim avantajım uzak mesafe olmasıydı yakın olsaydı eminim günaha girerdik. Sana tavsiyem bence doğru kişiyse helalinden beraber olun, aileleriniz tanışsın etsin resmiyete dökün 🙂 konuyu çok karışık ve bağımsız bir şekilde anlatmış olabilirim, ruh halime ver 😄🌸
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 ayEvlenmeden olmaz..
50 Yorumla Ben tercih etmem ama benim hiç sevgilim olmadığı için o an nasıl tepki veririm bilemiyorum. Açıkçası güven sorunu yoksa sevgili iken de seks yapılabilir fakat en huzurlu fiziksel ve ruhsal seksin evlendiğin kişi ile kendi evinde yaptığıdir diye düşünüyorum. Bakalım hayat bize neler gösterecek
01 YorumlaSeks olmayan iletişime ilişki değil arkadaşlık denir :)
Ortadoğu kadınları evlilik öncesi seksi ihtiyaç ya da zevk değil, bir savaşı kaybetmek zannediyorlar...
Ortadoğu erkekleri de bakireliği üstün bir nitelik zannediyor, hayatını yaşayan kadını insan yerine koymuyorlar...
Her iki tarafta dünyanın en güzel ve en gerekli şeyini bir ölüm kalım savaşına çevirip hayatı kendilerine zindan ediyorlar...
Bu toplumun çok ciddi bir psikolojik terapiye ihtiyacı var...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 ayAbi gidin bı kahve için gezin. Ne bilim biz çift olduk ama ne kadar olgunuz nasıl anlasiyoz diyin. Sürekli cinselliğe yoran kişi senle konuşurken birilerini daha tavlama peşindedir. Olgun insan biraz pozitif olur
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 aySeks mecburi değil ama sevişme yoksa siz sevgili bile değilsinizdir. Sevgili olmanın ilk şartı sevişiyor olmanız. Arkadaşsınız haricinde sevgili sevmekten-sevişmekten geliyor zaten.
510 Yorumla
Cevap sahibi1 aySevişmek diyince aklına ne geliyorsa onun gibi...(Sevişmekten anladığın dikilip durmak anladığım kadarıyla)
www.youtube.com/shorts/jhhuQDejUpM?feature=share- 1 ay
Bakış açını yorumunu beğendim
Cevap sahibi1 ayÇok da şey yapma , takma yaş 29 gelmiş zaten. Ama duygular ve tenler çekilmeden ilişkilerin ilerleyemez pek ileri. Ömrü kısacık olur.
Cevap sahibi1 ayEvlilik açısından pekte uygun bir yaş değil. Eğer çıktığın adam 36-40 arası değilse pek istemez evlilik yoluna gitmek kendi yaşıtların.
Cevap sahibi1 ayBoş ver. Takıl kafana göre işte.
1 aySevişme bence mantıklı eğer ki illa ki tatmin etme gözünde bakılırsa oral seks ve oral seks yapabilirsiniz ve bakirliğin bu nedenle korunmuş olur bir erkeği elinde tutmak istiyorsan illa ki ona birşeyler sunmak zorundasın
05 Yorumla- 1 ay
Kaçarlar
- 1 ay
Tatmin edicek konular anal
1 ayBir kadın olarak değerli kalmak istiyorsanız evlenmeden yapmayın. Bir erkeğin kadında aradığı en büyük şey bakireliktir. Mesela şahsen bakire olmayan bir kızla asla evlilik düşünemem. Erkeklerin %99u da böyle düşünüyor. Sizde ileride mutlu bir evlilik istiyorsanız kendinizi korumanız gerekir.
03 Yorumla- 1 ay
Ben sana Türk toplumunun gerçeğini söylüyorum. Modernizm adı altında geniş takılanlara bakma sen toplumunun gerçeği zaten ortada. Sende zaten gerçeği biliyorsun , tek tavsiyem karakterini her anlamda koru ve sosyal medyaya çok kulak verme. Kadınlar gördüklerinden biraz fazla etkileniyor , sende etkilenip ömür boyu taşıyacağın bir hata yapma. İyi günler 🙌🏻
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlilik öncesi mümkünse hiçbir yakınlaşma olmamalı çünkü evlenmeden kimse kimsenin hayatına kötü bir iz bırakma ihtimali taşımamalı, yorumumu eleştirenlere saygı duyarım ama bana göre bu böyle.
014 Yorumla- 1 ay
Eskiden öyle düşündüğüm oluyordu ama baktım ki görücü usulü son yıllarda sanki arka planda kalanların ya da kötü mazisi olanların son durağı olmuş gibi; köydeki kızlar bile ne gördüm delisi olmuş durumda, hep de istiyorlar, doğru olan nereden gelirse başım gözüm üstüne diye düşünüyorum, hayırlısı...
1 ayBence 2 aydan sonra seks yapılmalı çünkü bi erkek az çok ölçülerimi görüyor neyle karşılaşacağını biliyor ama bi kadın için sürpriz olacak evlenmek kolay ama boşanmak çok zor oluyor ten uyumu çok önemli
53 Yorumla- 1 ay
@kubilikubili istekli bi hatunsun sanırım
- 1 ay
@kubilikubili boyu önemli dimi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 aynorrmalde olmamalı ama ciddi ilskı degilde erkek istedigini alıp keyfıne bakma derdine düsebiliyo kadında yeme isce gezme tozma hesap ödetme hediler alma derdine düsüyo ikiside birbirini kullanmak istiyo
00 Yorumla
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ayAdı üstünde Sevgililik dönemi...
Aha ki seks yaptın, sonra adam bıraktı seni. Ne halt edecen?
Şeyyy sevgilimle olmuştu. Sadece seni kullanırlar, hiç kimse seni kendine EŞ yapmaz. Yol geçen hanı gibi olursun. Bu da sana bi Abi nasihati.02 Yorumla
Cevap sahibi1 ayEvlenen çok az kişi var. Geneli terk ediliyor merak etme. Bunu anlamanin imkanı yok. Kadin Erkek farklıdır. Farklı bakış açısına sahiptir. Bizim düşündüğümüzü siz bilrmezsiniz, sizin düşündüğünüzü biz bilemeyiz. Onun icin aklınızdan geçen doğrudur yanlıştır diyemem. Fakat bazi şeyleri de bilmezsiniz. Geçen ki soruda Bacak resmi koymuş birisi. Erkeklerin tamamı aynı bakışa sahiptir. Bazı şeyler fıtrattır. Dolayısıyla sizin fıtratınızda olmayan bir şeyi algilayamazsiniz çünkü anlam veremezsiniz.
Onun için insanlara yakıştırma yapmak doğru değil bir de aşağılayıcı bir tutum ile davranmak da sizi Elit yapmaz.
Umarım anlatabilmisimdir.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İllaki seks yapmak şart değil ikinizde sürünerek rahatlar ilişki keyfini birlikte yüzeysel yapilabilir
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
1 ayHelal olmadığı müddetçe cinsellik olmaz.
Günümüz dünyasında bu kadar özgürlük hem aptalca hem de fazla.
02 Yorumla- 1 ay
Herkesin bir yaşam kültürü var ama bir de yazılı olmayan genel ahlâk kuramları ve kuralları var. 100 yıl önce yapılmayan davranışlar bugün yapılıyor, buna özgürlük deniliyor. Peki 100 yıl önce mi insanlar daha iyi ve güzel kalpliydi, bugünün insanları mı daha iyi ve güzel kalpli?
Entropi denen bir gerçekse ve bu bilim kaynaklı sonuçsa demek ki 100 yıl önce az özgürdük ama daha mutluyduk. Yakınlaşma ve öpüşme olmadan, bunları evliliğe bırakarak yaşıyor ve evliliğin kutsallığına inanıyorduk...
Cevap oldu mu, sizin takdirinize bırakıyorum.
1 ayOlmalı. Sevgililik döneminde başlamayan cinsel hayat evlilikte başladığında eğer uyumsuzluk varsa uzun soluklu veya mutlu olmuyor
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 aySevgilim olup da seks yapmadığın kız yok. Ama üçüncü dördüncü ayda olması fena olmaz . Benim kendi kafamda kurduğum bazı süreler var onlara uymaya çalışırım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Ne kadar garip bir soru olmuş en garibide sorunun para ve ekonomi de olması 🤣🤣 soru Rus ajanlar için degidlir diye düşünüyorum sen istiyor dujjj verecek 100dolar 🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı.
1 ayHerkesin bir sınırı vardır saygı duyulmalıdır ama ben cinsel yakınlaşmanın olması gerektiğini düşünüyorum.
04 Yorumla- 1 ay
Cinsel birliktelik ilişkilerde önemli bir rol oynuyor, bir gelecek planı yapılıyor ise evlilik gibi hiç birlikte olmayan çiftlerin aslında cinsel anlamda ne kadar uyumsuz olduklarını çevremden biliyorum çok mutsuz oluyorlar ama iş işten geçmiş oluyor.
- 1 ay
Dediğim gibi herkesin kendi sınırları var ve saygı duyulmalı ben sadece cinselliğin ülkemizde öcüleştirilmesine karşıyım. Bir erkek bir kadını arzulayabilir aynı şekilde bir kadında bir erkeği bu dürtüler var ve gerçek neden yokmuş ya da ayıpmış gibi davranmak zorundayız bunu anlamıyorum. Haddini hududunu bildiğin sürece bu duyguları belli etmenin hiç bir yanlış tarafı yok bence.
Vallahi ben tanıştık İlk buluşmamızda tak tak tak döşedim boru gitti
13 Yorumla
1 ayya 30 yasindasin sordugun soruya bak git evlen artik sevgililik donemi mi kalmiş
17 Yorumla- 1 ay
tamam teyze
- 1 ay
tamam yanıt atıp durma artık teyze ergenimdir doğrudur anladık da
- 1 ay
tamam teyze ellerinden öper ve kaçarım 👋🏻
Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. tarafların karakterlerine göre, ilişkinin seviyesine göre değişir. bence yapılabilir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 ayO aranızdaki seviyeye bağlı bir şey. Bir frekans varsa ilişkisiniz de zaten kendiliğinden gelişen bir olgu.
00 Yorumla
1 ayYaşın olmuş 30 bu saatten sonra her şeyi ya da
06 Yorumla- 1 ay
boş ver major depresyon yaşıyrum.
- 1 ay
yok. boş şeyler. intihar düşünceleri ve saire.
- 1 ay
neden? niye varız niye yaşıyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
1 ayöyle 1 ayda teslim olan kızı istemezdim istemedim de hiçbir zaman
05 Yorumla- 1 ay
3-4 ay min
- 1 ay
değil birlikte güzel vakit geçirmek için seks şart değil aman aman ölüp bitmiyorum
1 aySana ve düşünce yapıma bağlı mesela bana göre olabilir çünkü bu aşk ile olan bir şey ama kendimi eşime saklamak istiyorum da çok normal bir bakış
00 Yorumla
1 ayEvlilikten önce seks yapmayanların çoğu evlenince bu yüzden ayrılıyor
05 Yorumla- 1 ay
Deneyimleyince kötü çıktığı için
- 1 ay
Kaçırtmayın siz de :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 ayKesinlikle olmalı. hani küçük yaşları dahil etmiyorum tabi. ama yetişkin bireylerin sevgiliyiz diyip el ele gezip akşam evlerine dağılması çok saçma geliyor bana
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayOlmalı ama sadece sevişme, sekkişne nişan nikah vs, olduktan sonra olabillir
01 Yorumla
1 ayGerekli hijyen sağlanır ve uygun ortam hazırlanır ise muhakkak seks olmalı. Şöyle düşün bir ömür bi arabaya bineceksin ama arabanın giderini bilmiyorsun bu bence şansa bırakılamaz ❤️
00 Yorumlaolmamalı özel kişiye ilerdeki koca ya da kadına saklanmalı
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kişilerin aradaki tutkuya, hazza bakar bu durum. Olmalı veya olmamalıya göre değil, aradaki çekime ve akışa göre hareket edilmeli
00 Yorumlaİmzalar atılmadan evlenmeden önce yapılan s*KS denen şey iğrençliktir, fuhuştur. Olmamalı evlenene kadar. Teşekkürler.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 878 cevap paylaştı.
1 ayIliski guvene bagli guven varsa iliski illaki olmali 💎
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
1 ayOluşan hislere samimiyete arzulara göre karar verilebilir
00 Yorumla Valla b nim hep attraksiyonlu olduğu için yazdıklarının hepsi diyebilirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayBirbirini daha ileri seviyede tanımak isteyenlere tavsiye edilir ♂️♀️🍌🍑❤
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayOlmalı. Ama ciddi bir ilişkiyse mutlaka buna dikkat edilmeli.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Olursa uzun ömürlü oluyor. Yaşanmalı bence ten tene değecek
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşa, olgunluğa ve koşullara göre değişir. Benim yaş grubumda s. KS yoksa o ilişki yürümez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 909 cevap paylaştı.
1 ayOlmadı ya da olmaması partnerlerin istek srzusu ile belli olacaktır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 984 cevap paylaştı.
1 ayBulan bulduğunu girbaclasin ötesine aklım ermez benim 😏
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
1 ayYakınlaşma dibine kadar olmalı seks olmalı mutlaka
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
1 aySeksin sınırı ve durulması gerekilen cizgiyi bildikten sonra olmalı.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 ayMutlaka olmalı bence daha çok bağlar ama her zaman her görüşmede değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
1 ayO aradaki çekime bağlı. O derece büyük bir çekim varsa olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. aynen olsun herkes üresin nufüsü attırmamız lazım hadi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 ayPara ekonomi mi aha aha cidden ya ☺️ yakınlık olur ama seks sana kalmış
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayKarşılıklı beklenti ve güvenle alakalı , kimse bir şey için zorlamamalı his işi bir bakıma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ay2 aylık sevgili mi 1 yıllık sevgili mi şimdi
03 Yorumla
Cevap sahibi1 ayOlabilir o zaman normal
Gizli Üye(45 üstü)1 ayKesinlikle olmamalı soru cevap olabilir belki komutanı olacak şekilde ön sevişmeli olabilir ama cinsellik olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayErkeğinde kadınında kendini kullandırtması gibi bir durum varsa olmasın , yok çekim olduysada
saldım çayıra
00 Yorumla
1 ayKesinlikle olması lazım Beklemeye gerek yok bulduğun zaman yapıştıracaksın ilk gün 3 gün 4 gün fark etmez
06 Yorumla- 1 ay
Yani ben de onu anlamıyorum niye uzaklaşıyolar
- 1 ay
Kesinlikle haklısın ben kız bırakana kadar devam ederim ediyorum zaten
- 1 ay
Yani bilmiyorum bazıları heyecanım bitti diyor istemiyorum diyor Ben de Beni istemeyen kimsenin peşinde koşmam
Gizli Üye(25-29)1 ayBekarete verilen öneme baglı en azından sevişme olmalı ama
00 Yorumla
1 ayEn az bi sene olmamali
42 Yorumla- 1 ay
Sonrasi sinirin olmali
1 ayKonu başlığı harika ve anlamlı
Seks ve para 😅
20 Yorumla
1 ay- bu zamanda normal. hatta olması gereken. ama karşılıklı güven varsa
011 Yorumla- 1 ay
seks olmazsa en azından sevişme olmalı. ne kadar çıplak olunacağı ve nasıl bir sevişme olacağı da aradaki uyuma bağlı
- 1 ay
yakınlaşma öpüşme okşama vs olur tabi
- 1 ay
- 1 ay
tabi haklısın. bence sevgili olmaya göre daha mantıklı. trip kıskançlık tartışma vs yok. kafa rahat. iyi ki o durumdayım diyorum şimdi
- 1 ay
aynen devam
Yani bu iki kişiye bağlı ama heves kaçmasın
06 Yorumla
1 ayAsla olmamalı hatta evlendikten sonra da olmamalı. Biraz değerimizi koruyalım. Süründürelim.
05 Yorumla- 1 ay
İroni mi? Asla! Tüm ciddiyetimle buradayım. Saygılar.
- 1 ay
Şaka yapıyorum hanımefendi. Değecek kişiyle her şey yapılır. Muhabbetle.
1 ayçok güvenilirse belki ama sks evlenmeden olmamalı
02 Yorumla- 1 ay
bencede ama libidolar fazla ise belki öpüşme falan ama 2 tarafta birbirini tutacak
Gizli Üye(36-45)1 ayBence olmalı. Oldu da.
81 Yorumla- 1 ay
Sakin ol kız 😏
- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler